Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Netflix

Online films en series kijken met Netflix? Films en series kijk je tegenwoordig niet meer wanneer een televisie zender deze uitzend. Tegenwoordig is er Netflix, een online bedrijf waar je voor een vast bedrag per maand onbeperkt films en series kan kijken, op het moment dat jij het wilt. Je kunt deze dienst online bekijken of heel veel apparaten. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is een internet abonnement. Hieronder kun je direct verschillende abonnement en internetpacks vergelijken.

Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Aanbod van Netflix

Op Netflix kan je terecht voor veel films en series. Er zijn een grote hoeveelheid nieuwe films te zien, waaronder Big Hero 6, Frozen en Monsters vs. Aliens. Het aanbod van de films kan variëren, dat ligt namelijk aan de periode dat Netflix de licentie heeft gekocht om de film aan jou aan te kunnen bieden. Naast de films bevat het aanbod van Netflix een grote hoeveelheid Amerikaanse top series. Deze series produceert Netflix voornamelijk zelf. Bekende series die Netflix zelf heeft geregisseerd zijn Orange is the New Black, House of Cards en Sense8. Deze series worden Netflix Original series genoemd. Daarnaast zijn er veel andere Amerikaanse series te zien, zoals Downton Abbey, Friends en Suits.

Kosten Netflix abonnement

Een Netflix abonnement heb je al vanaf 7,99 euro per maand. Je hebt dan het goedkoopste abonnement, waarmee je met een apparaat tegelijk een film kan starten. Helaas is deze film dan niet in HD kwaliteit te bekijken. Wij raden daarom aan om het HD-pakket te nemen. Dit Netflix abonnement kost 9,99 euro per maand en hiermee kan je films in HD kwaliteit bekijken. Daarnaast kan je met twee apparaten tegelijk een film of serie bekijken. Dit is dan weer handig als je het abonnement wilt delen met je buren of familie. Tot slot is er een Ultra HD pakket beschikbaar. Met dit pakket is het ook mogelijk om films en series in Ultra HD (4K) kwaliteit te bekijken indien mogelijk. Daarnaast kan je met vier apparaten tegelijk een film of serie bekijken. Het Ultra HD pakket kost 11,99 euro per maand. Ben je trouwens ook bekend met videoland?