Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Top 3 Internetproviders

Als jij een nieuw abonnement gaat afsluiten wil je natuurlijk zeker weten dat je niet terecht komt bij de slechtste provider van België (als die er al is). Over het algemeen zijn alle ADSL, kabel en glasvezel abonnementen in België wel redelijk goed. Er zit natuurlijk veel verschil als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding. Denk aan service, extra mogelijkheden, maandtarieven, dekking en ga zo maar door. Onze internetspecialisten hebben op deze pagina hun Top 3 internetproviders van mei 2024 samengesteld. Als je wil kun jij direct binnen 5 minuten jouw internet, televisie en bellen abonnement afsluiten.

Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

De top 3 internet abonnementen

Wij hebben zoals gezegd gekeken naar heel veel verschillende aspecten en zijn tot de volgende top 3 lijst gekomen. Let op: het gaat hier om de provider in combinatie met een specifiek abonnement.

1. Proximus Tuttimus

Het Tuttimus aanbod van proximus is gewoonweg fantastisch goed. Het is een alles in 1 abonnement met mobiele telefonie opties en heel erg veel keuze. Al vanaf een bedrag van €69 per maand (met korting inbegrepen). Hierbij krijg je een snelle internetverbinding van 100 mb/s, digitale televisie opties met 1 extra tuttimus content pakket (bijvoorbeeld Netfix, All kids, Belgian sports of entertainment). Natuurlijk ook met een vaste lijn en mobiele aansluiting.

2. Scarlet TRIO

Op nummer twee staat scarlet met hun trio abonnement. Een internet pack met internet, televisie en bellen voor een prijs vanaf €39. Goedkoper vind je het niet! Het abonnement is wat beperkter als we kijken naar proximus (of het aanbod van VOO & SFR) maar wel voldoende. De snelheid is 50 mb/s en bijna overal aan te sluiten. Een topper als het gaat om prijs / kwaliteit verhouding. Een echte prijsvechter met goede service.

3. Orange LOVE

Op plek drie staat LOVE van orange. Een geweldig totaalpakket voor internet, TV, vast bellen en mobiel. De prijs ligt wel wat hoger (gemiddeld op €69). Het internet en televisie onderdeel kost je €39 en de vaste lijn €10. Afhankelijk van je mobiele telefonie wensen kies je een bundel (ook onbeperkt mogelijk). Verder kun je bij deze operator natuurlijk ook terecht voor smartphones en hebben ze fysieke winkels.