Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Harveng

Moeiteloos en snel de internetproviders in Harveng vergelijken? De keuze op het gebied van aanbieders van internet en tv is bijzonder groot. Van Proximus tot en met TéléSAT, je kunt alle kanten op. Deze website helpt jou met vergelijken! Vergelijk gelijk de beste operators en achterhaal het voordeligste internetpakket dat rijmt met jouw internetgebruik. Liever internet, bellen en tv binnen het alles in 1 pakket bundelen? Ook dit behandelen we uitvoerig. Tevens vergaar je op Internethunter.be uitgebreide informatie over zaken als overstappen van provider en hoe je providers kunt vergelijken.
ProvincieHenegouwen
GemeenteMons
Gemiddelde downloadsnelheid37,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid18Mb/s
Gemiddeld verbruik255GB p/maand
Gemiddelde kosten€60,00 p/maand
Populaire aanbiederScarlet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn tegenwoordig meer en meer internet operators in Harveng die tezamen weer gigantisch veel aantrekkelijke TV en internet abonnementen in april 2024 aanbieden. De diverse aanbiedingen van de de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een Nest Thermostaat wisselen elkaar snel af. Op basis waarvan check je direct een voordelig en veilig TV + internet abonnement? Onze internet-experts helpen jou met het vergelijken van prijzen. Vul vlug de eigen gegevens in, vergelijk de providers die voorhanden zijn en ga simpelweg voor het internet abonnement die het laagst geprijsd is. Tip: veelal is ADSL-internet in Harveng goedkoper dan glasvezel of kabel.

5 tips om te besparen op TV en Internet
  1. Sluit alle diensten af bij één internetaanbieder. (Bekijk wat onze specialist vindt van een Internet Pack met bellen en TV.)
  2. Probeer de internetsnelheid goed in te schatten. Voor standaard gebruik heb je geen 200 Mb/s nodig.
  3. Denk kritisch na over dure extraatjes als speciale premium kanalen. Deze uitbreidingen verhogen de factuur aanzienlijk.
  4. Stop met een vast TV-abonnement. On-demand is er veel aanbod (denk aan Be TV of Pathé TV).
  5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Kom niet voor verrassingen te staan. Vergelijk en ontdek zelf of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Harveng?

In Harveng zijn allerlei internet pakketten voorhanden. Bijv. Scarlet, Telenet, Proximus en EDPnet. Via een ADSL lijn, de kabel (coax) en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Checken welke goedkope abonnementen in Harveng er beschikbaar zijn? Geef je prive gegeven in, en bekijk de actuele aanbieders in jouw straat in april 2024. Erkende internetproviders zijn Telenet, SFR of TéléSAT. Internetaanbieders in Harveng hebben prima pakketten met alleen internet, TV + Internet contracten, maar ook 3-in-1 pakketten. Aparte 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. Middels quad play constructies voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
proximus internet

Internet van Proximus

Al geprobeerd? Proximus levert in Harveng internet en TV. Een stabiele internetverbinding (VDSL2), vaak als beste getest.

  • Altijd verbonden
  • TV inbegrepen in Tuttimus
  • Goedkope prijzen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet levert vaste telefonie, internet en TV middels kabelverbinding in Mons. Een degelijke verbinding, met aantrekkelijke acties.

  • Handige productzoeker
  • Yelo Play: overal en altijd TV
  • Transparante tarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet biedt scherpe internet tarieven in Henegouwen voor april 2024. Via het telefoonnetwerk (VDSL2+) tot 50 Mbit.

  • De laagste prijs
  • Met 12 HD-zenders
  • Scherpe welkomstbonus

Geldige prijzen TV en internet in Harveng (tarieven april 2024)

Een goede vraag: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van een tv en internet pakket in Harveng? Dit schommelt meestal per gebruiker. De nota wordt opgebouwd door o.a. je provider (denk aan TV Vlaanderen), type internet (denk aan kabel), down- en uploadsnelheid (bijv. 1000Mb/s), en overige opties (o.a. extra themazenders). Een goedkoop internet en tv abonnement in Harveng is beschikbaar vanaf €17,5 tot contracten van €62,50. Normaliter is 3-in-één de voordeligste optie. Ook interessant: SFR alles in 1.

Populaire pakketten
  • Orange LOVE Arend Premium
  • Proximus No Limit National Anytime + Generation MTV 25 + Internet Favorite + Belgacom TV Favorite
  • Proximus Happy Time XL + Favorite 55 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
  • Proximus Internet Start Pack + Happy Time XL + Smart+ 65
  • VOO Trio Passionément
  • Proximus Office&Go Maxi + No Limit National + TV


internet vergelijken harveng

Veranderen van internet en TV aanbieder? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten

Internet providers vergelijken en binnen 5 min. overstappen

  1. Vul de postcodecheck in

    Voordat je gaat beginnen met internet vergelijken in Harveng is het goed om gelijk de postcodecheck uit te voeren. Op deze pagina kan je een postcode en huisnummer invullen. Hierna kom je terecht in de internet + TV vergelijker. Je ziet in de tool alleen de contracten van aanbieders die leverbaar zijn in jouw straat.

  2. Benodigde diensten selecteren

    In de basis kan jij een selectie maken uit welke diensten je precies nodig hebt. Puur voor internet? Wil je het aanvullen met digitale TV? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? Indien je jouw wensen duidelijk hebt kan je een stuk beter de diverse abonnement voor internet vergelijken. Daaropvolgend is het een optie om specifieke zenderpakketten (denk dan aan Be Ciné) aan te klikken. Tevens kan je kiezen voor specifieke diensten als extra zenderpakketten, live pauzeren, uitzending gemist.

  3. Maximale internetsnelheid?

    Wat verder van belang is: hoe snel wil ik dat het internet is? Dat loopt uiteen tussen de 10 mb/s tot wel 150 mb/s. Wat voor jou geschikt is, kies je op basis van verschillende elementen. Nemen jullie internet voor kleine activiteiten zoals o.a. e-mailen, surfen op het internet, het weer bekijken, filmpjes kijken? Of stream je ook video’s of films bij HBO of Pathé TV? Ben je een fervent speler van online games als Portal? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? De internet provider vergelijker komt hier van pas! Kies de optie ‘welke snelheid selecteren’? Hier adviseren wij inzake de ideale snelheid die rijmt met uiteenlopende situaties.

  4. Kosten internet abonnementen vergelijken

    Wanneer jij het type pakket en de snelheid van het internet hebt ingevoerd is het voor jou eenvoudiger om tarieven te vergelijken. De internet-aanbieders zijn altijd gesorteerd op tarieven p/maand. Het pakket met de laagste prijs voert de lijst aan. De eventuele promotie wordt al doorgerekend in het totaalbedrag. Sommige partijen bieden initieel een eenmalige kortingen, en weer andere leveranciers bieden bijv. het eerst halve jaar een extra lage prijs.

  5. De overstap maken van provider

    Zodra jij berekend hebt wie de beste provider van Harveng in april 2024 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Klik op de bestelknop en wij sturen je door naar de pagina waar je kunt afsluiten. Vul de gevraagde gegevens in en dien jouw aanvraag in. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Veranderen van internetprovider? Normaliter verwerkt je aankomende provider dat jouw huidige contract wordt opgezegd met de overstapservice.


De voordelen van een Internet Pack (inclusief TV en bellen)

Nogal wat klanten bestellen het zogenaamde triple play pakket. Met zo’n totaalpakket ontvang jij vast bellen, internet & digitale TV van één aanbieder voor één transparant tarief. Hedendaags bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen(ook wel Quad Play). Klik door naar Scarlet aanbiedingen.

  • Je bent stukken voordeliger uit
  • Maandelijks 1 factuur
  • Je hebt te maken met 1 provider voor alle zaken rondom televisie + internet
  • Soms krijg je gratis uitbreidingen als onder andere Extra data voor je mobiele telefoon

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over jouw internet, tv en bellen abonnement

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

Hiervoor gebruik je de internet postcodecheck. Met behulp van jouw adresgegevens check jij welk type internet verbindingen voorhanden zijn voor jouw woning. Niet elk appartement kan profiteren van kabel & glasvezelinternet. Normaliter is connectie via ADSL wel af te sluiten (als er nog geen glasvezel ligt). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? In dat geval zijn gewenste snelheid en de hoogte van de kosten onderdelen waar je vooral naar moet kijken. Glasvezelverbindingen zijn betrouwbaarder, maar standaard is dit ook veel duurder in vergelijking met ADSL en Kabel. Wanneer je kiest voor de kabel is Telenet een interessante optie. ADSL is normaal gesproken het goedkoopste, maar is ook een stuk slomer.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Harveng?

De snelste verbinding ontvang je via kabelinternet of de glas. Op dit netwerk bereik je snelheden tot 500 Mb p/s. Organisaties als Scarlet, Proximus en Telenetzijn hier druk mee bezig. In de gemeente Mons zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Wel ontstaan er meerdere nieuwe projecten voor de uitbreiding van glasvezel. De maximum snelheid is niet alleen een kwestie van provider. Gebruik van apparatuur (routers, modems, wifi-versterkers) speelt een belangrijke rol. De snelheid die uit een speedtest komt kan per situatie ontzettend fluctueren.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Op het moment dat de vervaldatum van je abonnement is verstreken (doorgaans na 1 jaar) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen van internet abonnement kan iedereen zelfstandig regelen. Steeds vaker handel je dat zelf online af. De grote providers (VOO, Dommel, TV Vlaanderen, EDPnet, Orange, Telenet, Scarlet, Proximus) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Dit heet Easy Switch. Het grootste gemak is dat de providers zelf bijna alles regelen. Je krijgt een nieuwe modem. Ook heb je de beschikking over een installateur.

Problemen & storingen april 2024

Vandaag is er bij ons geen storing bekend. In 2024 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Dit resulteert mogelijk in storingen bij Proximus / Scarlet. Upgrades van het coax kabel netwerk kunnen resulteren in Telenet storingen. De dienstverlener stelt je daarvan op de hoogte. Via sociale media wordt jij de hele dag geïnformeerd dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Is er in Harveng traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Meerdere aspecten bepalen de snelheid. Om wat te noemen: de aansluitingen (kabels) en waar in huis jij routers en modems plaatst voor goede WiFi. Voor een goede verbinding in tuin of garage kun je een speciale wifi booster/repeater of een wifi-hotspot nemen. Een trage verbinding kan daarnaast komen door programma’s op laptop, tablet of telefoon of een modem die niet goed is ingesteld. Een speciale installateur kan langskomen, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 7022 en stap eenvoudig online over

Glasvezel vergelijken Harveng

Glasvezel is een haardunne vezel die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Zodoende haal je de allerhoogste downloadsnelheden tot 750 Mb/s. In een toenemend aantal straten is fiber internet beschikbaar naast de (coax) kabelverbinding. Ook in en rondom Mons zijn er tal van plannen aangaande uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor abonnementen met fiber heb je te maken met aansluitingskosten en natuurlijk het maandelijkse tarief. “Glas” wordt steeds goedkoper, en het kan prima concurreren met de kabel. Deze packs kun je al afsluiten vanaf €35. Start onze postcodecheck, en vind uit of glasvezel internet in Harveng voor jou een optie is.

Voordelen Harveng fiber internet
  • Bijzonder snel internet: dit loopt op tot 1 Gbps
  • Een eigen betrouwbare privé verbinding, minder storingen
  • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
  • Keuze uit verschillende providers
  • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

united-telecom
  • Gratis Wifi modem
  • Ruim aanbod
  • Overstapkorting
telesat
  • 3 verschillende pakketten
  • Betrouwbaar en snel
  • Maandelijkse korting
edpnet
  • Snel, goedkoop en onbeperkt
  • Goedkoop en straf internet
  • Combinatiekorting
dommel
  • Huidig nummer behouden
  • Internet en telefonie pakketten
  • Duidelijke maandtarieven
TV-vlaanderen
  • Satelliet-TV met internet en telefonie
  • Verschillende pakketten
  • Duidelijke tarieven
voo
  • Online pack configureren
  • Kundige klantenservice
  • Voordeel op de factuur
SFR
  • Incluief SFR Box
  • Supersnel vast internet
  • Aantrekkelijke maandprijs
orange
  • Flybox met 150 GB data
  • Makklijk overstappen
  • Overstapbonus