Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Mons

Zonder problemen snel alle internetproviders in Mons vergelijken? Het aantal internet en televisie contracten is vrij groot. Van Telenet t/m United Telecom, er is keuze in overvloed. Onze vergelijker helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk zonder moeite alle grote operators en check het voordeligste internetpakket dat klopt met jouw eisenpakket. Wil jij televisie, internet en bellen in een alles-in-1 pakket bundelen? Ook daar kun jij voor kiezen! Verder bekijken jullie via onze vergelijker bruikbare info over thema’s als alles-in-1 pakketten en tips voor sneller internet.
ProvincieHenegouwen
GemeenteMons
Gemiddelde downloadsnelheid33Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid22,5Mb/s
Gemiddeld verbruik260GB p/maand
Gemiddelde kosten€54,00 p/maand
Populaire aanbiederTelenet
ProximusScarletOrangeTV VlaanderenTéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn tegenwoordig een groot aantal internet operators in Mons die in totaal weer een hele hoop voordelige TV en internet abonnementen in juli 2020 presenteren. De acties van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een weekendje weg wisselen elkaar in rap tempo af. Hoe check je gelijk een scherp geprijsd en betrouwbaar pakket voor internet + TV? Deze website helpt jou daar bij. Geef hierna jouw gegevens in, vergelijk de diverse providers en pak het internet abonnement waar jij het voordeligste bent. Vergeet niet: normaliterADSL-internet in Mons goedkoper dan glasvezel of kabel.

5 tips voor een goedkoper internet en TV abonnement
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één leverancier. (Bekijk direct de voordelen van een Internet Pack met televisie en vaste telefonie.)
 2. Neem geen hogere internetsnelheid dan nodig. Voor kleine activiteiten is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Neem geen dure onnodige extra’s als bijv. extra betaalde kanalen. Deze uitbreidingen kosten je vaak erg veel geld.
 4. Beperk je reguliere TV-abonnement. Steeds meer content is online beschikbaar (populair zijn o.a. VRT Net of Netflix).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Kom niet voor verrassingen te staan. Vergelijk en ontdek zelf of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Mons?

In Mons zijn diverse internet pakketten voorhanden. Bijvoorbeeld Telenet, Proximus, Scarlet of EDPnet. Via ADSL, de traditionele kabel, en later ook glasvezel. Ontdekken welke goedkope abonnementen in Mons er allemaal zijn? Verschaf ons de adresgegevens, en bekijk de verschillende internet providers in jouw wijk in juli 2020. Veel gekozen providers zijn Scarlet, EDPnet en EVONet. Internetaanbieders in Mons verstrekken uitstekende pakketten met alleen internet, internet + TV abonnementen, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Aparte 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. Aan de hand van een quad play abonnement voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
proximus internet

Internet van Proximus

Al geprobeerd? Proximus verkoopt in Mons internet en TV. Glasvezel, VDSL2, en een prima klantenservice.

 • Proximus Tuttimus
 • Handige Proximus TV App
 • Goedkope maandprijs
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet is actief met Tv, internet en vaste telefonie via de kabel in de gemeente Mons. Uitstekende snelheid interessante kortingen.

 • Overal in huis Wifi
 • Opnames buitenhuis plannen
 • Transparante maandprijs
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet levert laag geprijsde internet tarieven in Henegouwen voor juli 2020. Via VDSL2+ tot wel 50 Mbit/s.

 • TV, internet en bellen in 1 pakket
 • Digitaal TV kijken
 • Goedkope maandprijs

Actuele prijzen internet + TV in Mons (tarieven juli 2020)

Een goede vraag: wat zijn momenteel de tarieven van internet en TV in Mons? Het wisselt natuurlijk per huishouden. De nota komt tot stand door elementen als je provider (bijv. SFR), netwerk (bijv. telefoonlijn), down- en uploadsnelheid (bijv. 100Mb/s), en extra’s (uitzending gemist). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Mons is beschikbaar vanaf €17,5 tot bedragen van €65. Veelal is het alles in 1 pakket het scherpst geprijsd. Ook interessant: TéléSAT prijzen juli 2020.

Populaire pakketten
 • Billi Internet + Telefonie Complete
 • Proximus Pack Telefonie + Mobile Evening & Weekend 20 + Internet Intense + TV
 • Proximus Happy Time XL + Smart 35 + Internet Start Pack + Belgacom TV
 • SFR Duo Black
 • Orange Love Kolibrie Pro
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + Bizz Smart Team+ 20


internet vergelijken mons

Veranderen van TV en internet provider? Dat gaat als volgt!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Zodra je start met internet vergelijken in Mons is het goed om eerst even een postcodecheck te doen. In onze tool kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Daarna ga je automatisch door naar onze Internet/TV/Bellen vergelijker. Je ziet op deze plek exclusief de pakketten en providers die beschikbaar zijn op jouw adres.

 2. Benodigde diensten selecteren

  Daarna geef je aan welke onderdelen je in het pakket wilt. Heb jij aan internet genoeg? Of een combinatie met TV? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? In het geval je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kan je een stuk beter de verschillende internet abonnementen vergelijken. Daaropvolgend heb je de mogelijkheid om bepaalde HD-zenders (bijv. Canvas) te selecteren. Tevens kan je jouw pakket nog persoonlijker maken met uitbreidingen als live pauzeren, tv programma’s opnemen, uitzending gemist.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat uiteraard een belangrijk onderdeel is: hoe snel wil ik dat het internet is? Dit fluctueert tussen 15 mb/s tot wel 500 mb/s. De snelheid die bij jou past hangt af van uiteenlopende factoren. Willen jullie internet alleen gebruiken voor de meest basale activiteiten als o.a. filmpjes kijken, het weer bekijken, het nieuws lezen, surfen op het internet? Maak je gebruik van streamingdiensten als RTL Series of VRT Net? Ben je een fervent speler van multiplayer games als Mechassault? Heb je een groot of klein huishouden? Down/upload je regelmatig grote bestanden? Onze internetvergelijker assisteert je daarbij. Tik op ‘welke snelheid past bij mij’? Op deze plek vertellen wij meer inzake de mogelijke snelheid die hoort bij verschillende soorten gebruikers.

 4. Prijzen vergelijken

  Zodra je het soort abonnement en de snelheid van het internet doorgevoerd hebt is het voor jou eenvoudiger om tarieven te vergelijken. De aanbieders zijn veelal gerangschikt op kosten per maand. De voordeligste aanbieder zie je als eerste. Eventuele acties en promoties zijn al doorgerekend in het totaalbedrag. Bijna alle internetproviders bieden een vaste korting, en sommige providers hanteren bijvoorbeeld de eerste maanden een factuur voordeel van €5.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Als jij weet wie de beste provider van Mons in juli 2020 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik op ‘bestellen’, en wij sturen je door naar de desbetreffende aanbieding. Completeer het bestelformulier en verstuur de aanvraag. Dit kost je nog geen 5 minuten. Verander je van aanbieder? Vaak verzorgt je nieuwe leverancier de opzegging van het contract met de overstapservice.


Vier voordelen van een Internet Pack met Bellen en TV

Opvallend veel inwoners overwegen het goedkope triple play abonnement. In dit pakket beschik je over digitale TV, vast bellen & internet van 1 aanbieder waarbij je een vast maandbedrag afrekent. Tegenwoordig kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt(ook wel Quad Play). Bekijk ook SFR internet.

 • Je bent stukken voordeliger uit
 • Alles handig bij 1 aanbieder
 • Je hebt te maken met 1 provider voor televisie en internet issues
 • Combineren betekent gratis extraatjes zoals bijvoorbeeld De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Dit wordt gebaseerd op de internet postcodecheck. Aan de hand van jouw postcode en huisnummer zie jij welke internetaansluitingen er voorhanden zijn voor jouw geval. Niet ieder huishouden is aangesloten op glasvezel of kabelinternet. Dikwijls is ADSL (via de telefoonlijn) wel beschikbaar (als glasvezel niet beschikbaar is). Kan jij alle 3 ontvangen? Dan zijn de gewenste snelheid en de hoogte van de kosten aspecten die je met name moet meenemen. Glasvezel is de snelste optie, maar in veel gevallen is dit ook veel duurder in verhouding tot ADSL en Kabel. In het geval van kabelinternet kun je kiezen voor Telenet. ADSL is in de regel het aantrekkelijkst geprijsd, maar de snelheid van het internet is lager.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Mons?

Het snelste internet ontvang je via een kabelaar of via glasvezel. Hiermee download je met wel 750 Mb p/s. Dienstverleners als Scarlet, Proximus en Telenetzijn daar al erg ver mee. In de gemeente Mons zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Wel starten er doorgaans wel nieuwe initiatieven om glasvezel aan te leggen. De snelheid die je behaalt wordt niet alleen bepaald door de provider. Gebruik van apparatuur (routers, data-kabels, modems) zijn net zo van invloed. De actuele snelheid kan per woning anders zijn.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

In het geval dat de vervaldatum van je abonnement is verstreken (meestal na 1 jaar) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Veranderen naar een internet provider stelt eigenlijk niet veel meer voor. Meestal handel je dat zelf online af. Internet Providers in België (VOO, TéléSAT, Dommel, EDPnet, Telenet, Scarlet, Proximus, SFR) hebben dat samen schriftelijk vastgelegd. Dit heet Easy Switch. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Ook ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Problemen & storingen juli 2020

Op dit moment is er bij ons geen storing bekend. In de loop van 2020 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Dat kan betekenen een Proximus / Scarlet storing. Veranderingen aan het kabel-netwerk draaien soms uit op storingen bij Telenet. De dienstverlener zal dit vroegtijdig aangeven. Via o.a. Twitter en Facebook merk je het snelste of er actuele problemen zijn.

Is er in Mons traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Ontzettend veel factoren beïnvloeden de snelheid. Belangrijke aspecten zijn: de kwaliteit van de kabels en de plek van de modem en router voor goede WiFi. Voor lekker snel internet in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een wifi-antenne gebruiken. De trage verbinding kan ook worden veroorzaakt door applicaties op smartphones en computers of een router die niet ideaal is afgesteld. Een eigen specialist kan op afspraak langskomen, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 7000 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Mons

Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Dat levert jou geweldig hoge internetsnelheden tot maar liefst 1Gb per seconde. In veel regio’s zien we de optie van fiber of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in de omgeving Mons zijn er diverse werkzaamheden voor uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor internet via fiber geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en natuurlijk de kosten van het pakket. Een contract op ‘glas’ is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en het kan prima concurreren met de kabel. Packs als deze kun je al afsluiten vanaf €37,5. Doe de postcodecheck, en ontdek of glasvezel internet in Mons tot de mogelijkheid behoort.

Voordelen Mons fiber internet
 • Verbijsterend snel internet: tot wel 1000 Mbit
 • Een constant snelle verbinding, minder problemen
 • Uploaden en downloaden even snel
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • Maximale kwaliteit voor je TV

united-telecom
 • 100 MB webruimte
 • Alleen internet of alles in 1
 • Scherpe welkomstkorting
telesat
 • Voordelige vaste telefonie
 • Ruim aanbod
 • Scherpe maandtarieven
edpnet
 • Superlage tarieven per minuut
 • Transparante aanbieder
 • Scherpe welkomstbonus
dommel
 • De vriendelijkste internetprovider
 • Uitstekende klantenservice
 • Aantrekkelijke maandprijs
TV-vlaanderen
 • Zoveel downloaden als je wilt
 • Interactief TV kijken
 • Transparante tarieven
voo
 • Ruim 70 TV-kanalen
 • Stabiele verbinding
 • Overstapkorting
SFR
 • Met gratis installatie
 • Gratis Wifi-modem
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
orange
 • 2 programma’s tegelijk opnemen
 • Supergoedkoop bellen
 • Scherpe maandtarieven


Alle plaatsen in deze gemeente