Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Thuin

Makkelijk en snel alle internetproviders in Thuin vergelijken? De keuze op het gebied van internet en televisie abonnementen is vrij groot. Dit loopt van Scarlet tot aan Belgian Telecom, de keuze is enorm. Onze vergelijker helpt jou met vergelijken! Vergelijk snel de populaire operators en vind het beste of betaalbaarste internet contract passende bij jouw internetgebruik. Direct televisie, internet en bellen binnen een alles in 1 pakket integreren? Dat is ook een optie! Vervolgens checkt men op deze website belangrijke informatie over zaken zoals ADSL of tips om traag internet op te lossen.
ProvincieHenegouwen
GemeenteThuin
Gemiddelde downloadsnelheid30,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid20Mb/s
Gemiddeld verbruik210GB p/maand
Gemiddelde kosten€49,00 p/maand
Populaire aanbiederVOO
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn hedendaags een groot aantal internet operators in Thuin die tezamen weer gigantisch veel voordelige TV en internet abonnementen in oktober 2020 bieden. De acties van de goedkoopste provider, en doorgaans ook gratis kadoos als een robot stoofzuiger wisselen elkaar in rap tempo af. Dus, hoe vind je direct een betaalbaar en betrouwbaar internet + TV contract? Onze specialisten helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Geef snel je persoonlijke gegevens in, doorzoek de af te sluiten providers en kies meteen het internet + tv pakket die het goedkoopste is. Tip: meestal is ADSL-internet in Thuin het voordeligste.

5 internet en televisie bespaartips
 1. Kies voor een totaalpakket bij één aanbieder. (Klik door naar het Internet Pack met vaste telefonie en TV.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor de basisactiviteiten heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Neem geen dure extraatjes als o.a. sportpakketten. Specials zoals deze verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Sla een los TV-abonnement over. On-demand is er veel aanbod (populair zijn o.a. RTL Series of Netflix).
 5. Ga altijd vergelijken. Neem elk jaar de actuele prijzen door en bekijk zelf of een andere provider goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Thuin?

In Thuin zijn allerlei internet pakketten aanwezig. Bijv. Proximus, Telenet, Scarlet of Dommel. D.m.v ADSL, de standaard kabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Onderzoeken welke goedkope abonnementen in Thuin actief zijn? Geef je prive gegeven in, en check zelf de aanwezige providers in jouw regio in oktober 2020. Interessante internetaanbieders zijn Telenet, Orange of Belgian Telecom. Internetaanbieders in Thuin verkopen aantrekkelijke losse internet pakketten, TV + internet abonnementen, en uiteraard 3-in-1 pakketten. De 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. In een dergelijk quad play pakket is ook de bundel voor mobiele telefonie samengevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Veel besproken: Proximus biedt in Thuin internet en TV. Internet via VDSL2 of “Glas”, en goedkoop vast bellen.

 • Tot 100 Mbps snelheid
 • 36 uur TV terugkijken
 • Duidelijke maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet brengt je vaste telefonie, internet en TV via de traditionele kabel in Thuin. Gewoon snel internet, met een goede beoordeling.

 • Ook All-in pakketten voor elk gezin
 • Groots aanbod films en series
 • Transparante tarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet voorziet in scherpe internet tarieven in Henegouwen voor oktober 2020. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • Snel internet voor een prima prijs
 • TV replay vanaf €3,00 per maand
 • Overstapbonus

Actuele prijzen TV + internet in Thuin (tarieven oktober 2020)

Het is een boeiende vraag: wat zijn tegenwoordig de tarieven van internet en TV in Thuin? Dat schommelt vanzelfsprekendper adres. De nota wordt bepaald door aspecten zoals je provider (zoals United Telecom), netwerk (denk aan ADSL), maximale internetsnelheid (bijv. 20Mb/s), en andere extra’s (bijv. een opnemen-pakket). Een goedkoop TV en internet abonnement in Thuin vind je al vanaf €30 t/m €52,50. Vaak is 3-in-één het minst kostbaar. Actueel: Proximus prijzen oktober 2020.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack Telefonie + Smile 20 + Internet Intense + TV
 • Proximus Generation XL 35 + Internet Comfort Onbeperkt + Belgacom TV
 • Proximus Generation MTV 25 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + TV + Easy+ 45
 • Telenet Shake+ FiberNet 60
 • Proximus Office&Go Intense + No Limit National + TV + Bizz Smart XL All-in


internet vergelijken thuin

Veranderen van TV en internet provider? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers met elkaar vergelijken + overstappen in 5 minuten

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Thuin is het slim om eerst even een postcodecheck te doen. Via internethunter.be kan je een postcode en huisnummer invullen. Hierna sturen we je door naar de snelste internetvergelijker. Je treft op deze plek alleen de abonnementen van internetproviders die beschikbaar zijn in jouw buurt.

 2. Benodigde diensten selecteren

  In deze stap dien je te selecteren welke services je wilt inkopen. Wil je enkel internet? Of een combinatie met TV? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? Wanneer je jouw wensen duidelijk hebt kun je gerichter de verschillende internet abonnementen vergelijken. Tevens bieden wij je de optie om televisiezenders die je graag kijkt (dat kan zijn BRF TV) erbij te nemen. Bovendien kan je jouw voorkeuren aangeven voor producten en software als tv programma’s opnemen, on demand films kijken, live pauzeren.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Wat verder een belangrijke vraag is: welke snelheid wil je inkopen? Dit ligt ergens tussen 10 mb/s tot soms 400 mb/s. De te kiezen snelheid is afhankelijk van verschillende onderdelen. Nuttig jij het internet alleen voor het standaard gebruik zoals bijv. nieuwswebsites lezen, weerbericht bekijken, browsen op het internet, youtube films kijken? Kijk je veel video-content via bijv. Pathé TV of HBO? Speel je graag online multiplayer games als Undertow(XBLA)Max Payne? Zijn jullie met 2 personen of meer? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? De vergelijker kan hierin helpen! Kies de optie ‘welke snelheid selecteren’? Daar vind je info betreffende de perfecte snelheid die wij aanraden voor uiteenlopende situaties.

 4. Prijzen internet abonnementen vergelijken

  Als jij de gewenste diensten en maximale snelheid ingevuld hebt begin je met tarieven vergelijken. De providers worden altijd geordend op tarief per maand. Het goedkoopste pakket zie je dus direct staan. De eventuele promotie wordt altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Verscheidene internetproviders bieden initieel een eenmalige kortingen, andere aanbieders verwerken de eerste maanden van het contract een speciaal actietarief.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Als je weet wie de beste provider van Thuin in oktober 2020 is, is het tijd om het abonnement af te sluiten. Klik gewoon op ‘bestellen’ en je wordt meteen verwezen naar de pagina waar je kunt afsluiten. Completeer het bestelformulier en verstuur het naar de provider. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Wil je veranderen van provider? Vaak verzorgt je toekomstige leverancier het volledige overstap traject door gebruik te maken van de overstapservice.


Voordeel van het Internet Pack met telefonie + bellen

Steeds meer klanten overwegen het overzichtelijke triple play pakket. Met zo’n totaalpakket ontvang jij digitale TV, vast bellen en internet van één leverancier voor één transparant tarief. Momenteel heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit(ook wel Quad Play). Lees verder over TéléSAT speedtest.

 • Je bent stukken voordeliger uit
 • 1 heldere factuur per maand
 • Een contactpersoon voor televisie en internet issues
 • Profiteren van gratis extra’s waarbij je kunt denken aan Gratis uitgebreid interactief TV pakket

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Dat heeft alles te maken met de postcodecheck die je al gedaan hebt. Met behulp van de adresgegevens kan jij zien welke mogelijkheden af te sluiten zijn voor jouw woning. Niet ieder mens heeft toegang tot glasvezelinternet en kabel. In algemene zin is ADSL wel gewoon actief (mits glasvezel niet aanwezig is). Alle 3 opties mogelijk? In dat geval zijn snelheid van het internet en de kosten factoren die vooral belangrijk zijn. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar vaak ook wat kostbaarder dan in het geval van ADSL en Kabel. Op het moment dat je gaat voor kabel kun je kiezen voor Telenet. ADSL is normaal gesproken het laagst geprijsd, maar is ook een stuk slomer.

Wat is de snelste internet provider in Thuin?

Het snelste internet zal je ontvangen via Telet (kabel) of glasvezel. Daarmee Up- en download je tot 0.5Gb/s. Partijen als Proximus, Telenet & Scarletontwikkelen deze netwerken. In de gemeente Thuin kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Wel starten er verschillende nieuwe plannen voor de aanleg van glasvezel. De hoogte van de snelheid kent meer oorzaken dan de provider. Het gebruik van randapparatuur (modem/router, wifi-repeaters) speelt een belangrijke rol. De getoetste snelheid kan per wijk en moment veranderen.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Als het huidige contract is afgelopen (na 12 tot 24 maanden) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Veranderen naar een bepaalde provider kan iedereen zelfstandig regelen. Gewoonlijk gebeurd dit gewoon online. De erkende providers van ons land (TV Vlaanderen, TéléSAT, EDPnet, Dommel, Scarlet, Proximus, SFR, Orange) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. We noemen dit ook wel Easy Switch. Het voordeel? Je komt niet zonder internet te zitten. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Soms ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Problemen & storingen oktober 2020

Momenteel is er geen grote storing gesignaleerd. In 2020 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Mogelijk mondt dit uit in storingen bij Proximus / Scarlet. Upgrades van het coax kabel-netwerk kunnen resulteren in Telenet storingen. De betreffende provider weet hier vaak meer over. Via FB of Twitter zie je als eerste of er problemen zijn met het internet.

Is er in Thuin traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Verschillende factoren beïnvloeden de snelheid. Relevante factoren zijn: de capaciteit van de kabels en de positie van de router voor goede WiFi. Voor een stabiele verbinding in de garage, op zolder of in de tuin kun je een speciale wifi booster/repeater of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Een trage verbinding kan daarnaast komen door updates op je PC, tablet of telefoon of een modem die niet goed is ingesteld. Een specialist kan op afspraak langskomen, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 6530 en stap online over

Glasvezel vergelijken Thuin

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Het effect daarvan is supersnel internet tot wel 1000 Mb per seconde. In een toenemend aantal straten zien we de optie van fiber als vervanger voor ADSL of kabel. Ook nabij Thuin zijn er verscheidene plannen m.b.t. het verrijken van het glasvezelnetwerk. Voor pakketten met fiber heb je een stukje aansluitingskosten plus de reguliere pakketkosten. Het ‘glasnetwerk’ wordt steeds laagdrempeliger en is niet veel duurder dan de kabel. Packs als deze vind je al vanaf €40. Doe de internet-postcodecheck, en bekijk of glasvezel internet in Thuin voor jou een optie is.

Voordelen Thuin fiber internet
 • Razendsnel internet: oplopend tot 1000 mbit per seconde
 • Een zeer betrouwbare verbinding, weinig storingen
 • Downloaden en uploaden met dezelfde hoge snelheden
 • Een open netwerk met vrije providerkeuze
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

united-telecom
 • Begin direct met besparen
 • Gratis e-mailadres
 • Scherpe welkomstbonus
telesat
 • 69 themakanalen
 • Internet, TV en Bellen
 • Scherpe tarieven
edpnet
 • Met gratis telefonie abonnement
 • Met handige App
 • Factuurkorting
dommel
 • Goedkoop internationaal bellen
 • Gratis Wifi-modem
 • Altijd aanbiedingen
TV-vlaanderen
 • Behoud je huidige nummer
 • Verschillende contracten
 • Altijd aanbiedingen
voo
 • Tot 500 Mbps
 • Alleen internet of alles in 1
 • Scherpe maandtarieven
SFR
 • Met de echte SFR Box
 • Diverse pakketten
 • Transparante prijzen
orange
 • Ultrasnelle internetverbinding
 • Met installatiehulp
 • Aantrekkelijke maandtarieven


Alle plaatsen in deze gemeente