Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Beaumont

Probleemloos en snel de internetproviders in Beaumont vergelijken? De keuze op het gebied van internet en televisie pakketten was nog nooit zo groot. Je kunt denken aan Telenet tot aan Dommel, hoe maak je de juiste keuze? Onze internet-vergelijker helpt jou daarbij! Vergelijk snel de populaire operators en achterhaal het meest geschikte internet contract dat voldoet aan jouw situatie. Gelijk internet, tv en bellen met het alles in 1 pakket aansluiten? Ook dat is mogelijk! Tevens tref jij op deze pagina handige info over thema’s zoals het voordeel van een alles-in-1-pakket en hoe je providers kunt vergelijken.
ProvincieHenegouwen
GemeenteBeaumont
Gemiddelde downloadsnelheid30Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid19,5Mb/s
Gemiddeld verbruik200GB p/maand
Gemiddelde kosten€48,00 p/maand
Populaire aanbiederTelenet
ProximusScarletOrangeTV VlaanderenTéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn op dit moment erg veel internet operators in Beaumont die in totaal weer tientallen soorten goede en betaalbare TV en internet abonnementen in september 2020 kunnen aansluiten. De diverse aanbiedingen van de de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een gratis Nest kunnen iedere maand weer totaal anders zijn. Op basis waarvan achterhaal je nu een goedkoop en betrouwbaar internet + TV abonnement? Wij van Internethunter.be helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Geef eenvoudig de privé gegevens in, doorzoek de providers die voorhanden zijn en kies meteen het internet pakket met het laagste tarief. Tip: in veel gevallen is ADSL-internet in Beaumont voordeliger dan kabel of glasvezel.

5 tips voor een goedkoper internet en televisie abonnement
 1. Voeg alle diensten samen bij één provider. (Zie ook voordelen van het Internet Pack met bellen en TV.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor standaard gebruik is 50 – 100 Mb/s meer dan genoeg.
 3. Kies niet altijd voor dure extra’s als bijvoorbeeld extra betaalde kanalen. Deze pakketten zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Beperk je reguliere TV-abonnement. Via internet kun je bijna alles kijken (denk aan HBO of Netflix).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Neem elk jaar de actuele prijzen door en check of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Beaumont?

In Beaumont zijn meerdere internet pakketten voorhanden. O.a. Scarlet, Proximus, Telenet en Orange. D.m.v ADSL, de traditionele kabel, of wellicht via glasvezel. Uitzoeken welke goedkope abonnementen in Beaumont werkzaam zijn? Vul de gevraagde gegevens in, en vergelijk gemakkelijk de verschillende providers in jouw wijk in september 2020. Relevante aanbieders van zijnternet zijn Scarlet, Dommel of Billi. Internetaanbieders in Beaumont verstrekken degelijke contracten voor los internet, Televisie + internet abonnementen, en natuurlijk 3-in-1 pakketten. Aparte 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. In zo’n quad-play pakket is ook mobiel bellen inbegrepen.
proximus internet

Internet van Proximus

Populair: Proximus verkoopt in Beaumont internet en TV. Internet via VDSL2 of “Glas”, en 100% installatiegarantie.

 • Snelheid tot 100 Megabit
 • 36 uur TV terugkijken
 • Goedkope prijzen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet is actief met vaste telefonie, internet en TV door coax te gebruiken in Beaumont. Uitstekende snelheid met een goede beoordeling.

 • Voor een Telenet Klantenprijs
 • Pauzeren en herbekijken
 • Scherpe maandprijs
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet verkoopt betrouwbare internet tarieven in Henegouwen voor september 2020. Zowel via ADSL als VDSL2+.

 • De discounter van België
 • Compleet zenderaanbod
 • Altijd aanbiedingen

Geldige prijzen internet en televisie in Beaumont (tarieven september 2020)

Een goede vraag: wat zijn in september 2020 de tarieven van Televisie en internet in Beaumont? Het verschilt gewoonlijk per consument. De prijs per maand komt tot stand door aspecten zoals het internetbedrijf (bijvoorbeeld SFR), soort internet (zoals. VDSL), up/downloadsnelheid (bijv. 80Mb/s), plus andere add-ons (denk aan Fox Sports). Een goedkoop pakket voor TV en internet in Beaumont is er al voor €25 tot zo’n €92,50. Normaliter is 3-in-één het minst kostbaar. Lees verder over Orange prijzen september 2020.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack Internet Comfort + TV Comfort
 • Proximus Pack Mobile Evening & Weekend 10 + Internet Intense + TV Comfort
 • Proximus Smart 35 + Internet Comfort Pack
 • Proximus Internet Maxi Pack + Free Calls National + TV
 • Internet & TV
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + TV + Bizz Smart XL All-in


internet vergelijken beaumont

Veranderen van internet en TV aanbieder? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Start met een postcodecheck

  Zodra je start met internet vergelijken in Beaumont is het goed eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Hierboven kan je een postcode en huisnummer invullen. Vervolgens wordt je verwezen naar de objectieve internetvergelijker. Je treft daar louter de internet-contracten en providers die ook leveren in jouw buurt.

 2. Benodigde diensten selecteren

  Nu geef je aan welke diensten je precies nodig hebt. Heb jij aan internet genoeg? Of een deal inclusief TV? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Wanneer je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kan je veel specifieker de verschillende internet abonnementen vergelijken. Ook kan het handig zijn om bepaalde HD-zenders (denk aan WTV) te selecteren. Eveneens kun jij aangeven of je interesse hebt in services als extra zenderpakketten, live pauzeren, vooruitkijken.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat bovendien een belangrijke vraag is: hoe snel moet het internet zijn? Dit fluctueert tussen 30 mb/s tot wel 400 mb/s. Wat je moet kiezen kies je op basis van verschillende onderdelen. Willen jullie internet alleen gebruiken voor kleine activiteiten als browsen op het internet, nieuwswebsites lezen, youtube films kijken, mail checken? Of stream je ook video’s of films bij Youtube of Netflix? Ben je een fervent speler van online gaming avonturen als SSX3? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Down/upload je regelmatig grote bestanden? Onze internetvergelijker helpt jou graag! Tik op ‘welke snelheid is nodig’? Hier vertellen wij meer betreffende de mogelijke snelheid die goed is voor verschillende soorten gebruikers.

 4. Kosten internet abonnementen vergelijken

  Indien jij het soort contract en maximale snelheid gekozen hebt kan het vergelijken prijzen beginnen. De aanbieders worden altijd geordend op tarieven p/maand. De voordeligste provider zie je als eerste. Eventuele acties en promoties zijn al doorgerekend in het totaalbedrag. Bijna alle leveranciers stunten met een bepaalde welkomstkorting, en weer andere leveranciers bieden de eerste paar maanden extra korting op de factuur.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Als je achterhaalt hebt wie de beste provider van Beaumont in september 2020 is, wordt het tijd om het definitief te maken. Klik op ‘bestellen’, en je komt gelijk op de aanbiedingspagina van de provider. Vul je gegevens in en klik op ‘aanvragen’. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Van internet provider veranderen? In algemene zin regelt je aanstaande internet provider de opzegging van de actuele contracten met de overstapservice.


Internet Pack: TV, internet en bellen voor een vaste prijs

Erg veel families kiezen voor het zogenaamde triple play pakket. Bij dit contract heb jij de beschikking over internet, digitale TV en vast bellen van 1 aanbieder voor één transparant tarief. Hedendaags zijn er tevens 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen(ook wel Quad Play). Klik door naar TV Vlaanderen speedtest.

 • Je krijgt een mooie pakketkorting
 • 1 heldere factuur per maand
 • Een aanspreekpunt voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Combineren betekent gratis extraatjes zoals bijvoorbeeld Korting op de “thuis-factuur”

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

Dit wordt gebaseerd op de resultaten van de postcodecheck. Middels je adresgegevens (postcode) kan je zien welke mogelijkheden af te sluiten zijn in jouw postcodegebied. Niet elk huis is aangesloten op (coax) kabel of glasvezel. Vaak is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel beschikbaar (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? In dit scenario zijn maximale snelheden en de prijzen aspecten die van invloed zijn op jouw keuze. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar meestal ook iets duurder in vergelijking met ADSL/VDSL/Kabel. Voor internet via de kabel kom je al gauw uit bij Telenet. ADSL is doorgaans het laagst geprijsd, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Beaumont?

Het meest snelle internet ontvang je via een kabelaar of via glasvezel. Daarmee lopen de snelheden op tot 1000Mb p/s. Partijen als Telenet, Scarlet & Proximusinnoveren in rap tempo. In de gemeente Beaumont zijn deze netwerken nog niet voor elk huis actief. Er ontstaan meerdere nieuwe acties om glasvezel verder uit te breiden. De hoogte van de snelheid wordt niet alleen bepaald door de provider. Ook de apparatuur die je gebruikt (data-kabels, modems, routers) moet je niet onderschatten. De getoetste snelheid kan per huis weer verschillen.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Op het moment dat je huidige contract niet meer geldig is (na 12 maanden)heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen van internet provider wordt steeds makkelijker gemaakt. Meestal regel je dit online. De grootste providers van België (TV Vlaanderen, Dommel, VOO, EDPnet, Orange, SFR, Telenet, Scarlet) hebben dat samen schriftelijk vastgelegd. Dit fenomeen noemen we ook wel Easy Switch. Het voordeel? Je komt niet zonder internet te zitten. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Ook kun je gebruik maken van installateurs.

Veel voorkomende storingen september 2020

Momenteel is er geen grote storing gesignaleerd. Ook in 2020 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Het gevolg kan zijn een storing bij Proximus / Scarlet. Onderhoudsmaatregelen van het kabel netwerkmonden soms uit in Telenet storingen. De dienstverlener is hiervan ook op de hoogte. Via de webcare kom je er heel snel achter dat er mogelijk storingen zijn.

Heeft Beaumont traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Diverse variabelen hangen samen met de te bereiken snelheid. Kijk eens naar de capaciteit van de kabels en de locatie van je router + modem voor goede WiFi. Voor stabieler internet in tuin of garage kan je een Wifi Booster, repeater of een 4G verbinding gebruiken. De trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan software op PC of Smartphone of een router die verkeerd staat ingesteld. Een speciale installateur kan op afspraak langskomen, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Bekijk de goedkoopste provider in 6500 en stap online over

Glasvezel vergelijken Beaumont

Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas die lichtsignalen met informatie over grote afstanden kan transporteren. Het effect daarvan is een enorm hoge snelheid tot 750 Mb per seconde. In een toenemend aantal plaatsen in België heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber als vervanger voor ADSL of kabel. Ook in de gemeente Beaumont zijn er interessante updates rondom het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor fiber-internet geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en natuurlijk de kosten van het pakket. Het fenomeen glasvezel wordt steeds toegankelijker, en het prijsverschil met kabel is nog klein. Packs als deze zijn beschikbaar vanaf €45. Doe de gratis postcodecheck en ontdek of glasvezel internet in Beaumont het overwegen waard is.

Voordelen Beaumont fiber internet
 • Wonderlijk snel internet: tegenwoordig tot wel 1000 Mbit
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, je zit nooit zonder
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Veel verschillende partijen
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

united-telecom
 • Tot 100 Mbit per seconde
 • Kundige klantenservice
 • Scherpe welkomstkorting
telesat
 • Gevestigde naam in België
 • Kundige klantenservice
 • Scherpe tarieven
edpnet
 • VDSL XS aasluiting
 • 100% installatiegarantie
 • Lage maandprijs
dommel
 • De internationale expert
 • Alles-in-1 pakketten
 • Pakket-voordeel
TV-vlaanderen
 • Onbeperkt internet
 • Veel aanbod
 • Overstapkorting
voo
 • Bliksemsnel internet
 • Ook voor alleen Internet
 • Goedkope tarieven
SFR
 • 50 – 200 Mbps snelheid
 • Gratis overstappen
 • Hoge welkomstkorting
orange
 • Orange Flybox
 • Supersnel vast internet
 • Aantrekkelijke welkomstkorting


Alle plaatsen in deze gemeente