Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Gerpinnes

Zonder problemen snel de internetproviders in Gerpinnes vergelijken? De keuze op het gebied van aanbieders van internet en tv lijkt groter dan ooit. Van Scarlet tot Belgian Telecom, er is bijna té veel keuze. Onze vergelijkingstool helpt met het maken van een keuze. Vergelijk gelijk alle grote operators en ontdek zo het goedkoopste internet contract dat klopt met de ingevoerde gegevens. Binnen enkele minuten bellen, televisie en internet binnen een alles in één pakket groeperen? Dat behoort tot de opties! Vervolgens lees jij via de internetvergelijker handige info over zaken zoals uitleg over de factuur en vaste telefonie.
ProvincieHenegouwen
GemeenteGerpinnes
Gemiddelde downloadsnelheid43Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid17,5Mb/s
Gemiddeld verbruik265GB p/maand
Gemiddelde kosten€65,00 p/maand
Populaire aanbiederOrange
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn in oktober 2020 een groot aantal internet operators in Gerpinnes die bij elkaar weer flink wat kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in oktober 2020 aanbieden. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een Bosch boormachine wisselen elkaar snel af. De vraag is: hoe bekijk je gelijk een goedkoop en stabiel contract voor internet + TV? Onze specialisten helpen jou met vergelijken. Vul snel jouw eigen gegevens in, vergelijk de diverse providers en kies meteen het internet contract die financieel interessant is. Let op: meestal is ADSL-internet in Gerpinnes financieel het aantrekkelijkste.

5 tips voor een goedkoper TV en Internet abonnement
 1. Neem alle diensten bij één provider. (Check meer info over een Alles in 1 Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Probeer de internetsnelheid goed in te schatten. Voor standaard gebruik hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Kies niet altijd voor dure opties als o.a. zenderpakketten. Specials zoals deze zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. Steeds meer content is online beschikbaar (denk aan Be TV of Pathé TV).
 5. Ga altijd vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken om te zien of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Gerpinnes?

In Gerpinnes zijn verschillende internet pakketten die je kunt afsluiten. Onder andere Proximus, Telenet, Scarlet en TéléSAT. D.m.v ADSL, de coax-kabel, en misschien zelfs glasvezel. Achterhalen welke goedkope abonnementen in Gerpinnes beschikbaar zijn? Vul de gevraagde gegevens in, en achterhaal alle actuele aanbieders van internet in jouw wijk in oktober 2020. Erkende aanbieders zijn Scarlet, EDPnet of United Telecom. Internetaanbieders in Gerpinnes verkopen prima losse internet contracten, internet + TV abonnementen, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Extra 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. Middels quad play constructies kun je ook je smartphone toevoegen.
proximus internet

Internet van Proximus

Populair: Proximus biedt in Gerpinnes internet en TV. VDSL2, glasvezel tot 500 mbit, via een betrouwbaar netwerk.

 • Tot 100 Mbit/s
 • TV pauzeren en herbekijken
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet biedt TV, + internet en bellen middels de coaxkabel in Gerpinnes. Een degelijke verbinding, met een lage instapprijs.

 • Hoge snelheden internet (max 200 Mb)
 • TV los of in pakket nemen
 • Lage maandprijs
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet verkoopt complete internet tarieven in Henegouwen voor oktober 2020. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • Upload tot 4 Mbps
 • TV kijken hoe jij het wil
 • Aantrekkelijke welkomstbonus

Prijzen TV + internet in Gerpinnes (tarieven oktober 2020)

Veel mensen vragen zich af: wat zijn momenteel de tarieven van internet en TV in Gerpinnes? Dit fluctueert gewoonlijk per postcode. De factuur komt tot stand door factoren als de gekozen provider (bijv. Scarlet), internet type (VDSL), internetsnelheid (bijv. 55Mb/s), en eventuele uitbreidingen (zoals. Fox Sports). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Gerpinnes sluit je af voor rond de €15 tot bedragen van €57,50. In algemene zin is 3-in-één de goedkoopste optie. Lees verder over Telenet prijzen.

Populaire pakketten
 • EDPnet TV Vlaanderen +newer & faster internet + telephony
 • Proximus Pack Mobile Evening & Weekend 30 + Internet Intense + TV Comfort
 • Proximus Generation MTV 25 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Internet Start Pack + Free Calls National + TV + Smart+ 45
 • Proximus Internet + TV + Mobile 20 GB
 • Telenet FLUO home + King Business


internet vergelijken gerpinnes

Veranderen van TV en internet provider? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Vul de postcodecheck in

  Vanaf het moment dat jij start met internet vergelijken in Gerpinnes is het essentieel snel de internet postcodecheck te doen. Hierboven kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Aansluitend ga je automatisch door naar de vergelijker van internet pakketten. Je treft in de vergelijkingstool enkel en alleen de pakketten en providers die beschikbaar zijn op jouw adres.

 2. Benodigde diensten selecteren

  In de basis dien je te selecteren wat je precies nodig hebt. Kan jij alles met enkel Internet? Wens je ook digitale Televisie? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? Zodra jij een selectie hebt gemaakt kun je gerichter alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Bovendien is het misschien slim om unieke premium-zenders (bijv. BRUZZ) aan te klikken. Ook kun je jouw voorkeuren aangeven voor services als online tv kijken, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten.

 3. Internetsnelheid kiezen

  Wat daarna relevant is: hoe snel wil je het internet? Dat loopt uiteen tussen de 35 mb/s t/m 400 mb/s. Wat voor jou geschikt is, heeft te maken met een aantal onderdelen. Is internet voor jouw van belang voor de meest basale activiteiten als bijv. filmpjes kijken, e-mailen, surfen op het internet, het weer bekijken? Maak je gebruik van streamingdiensten als Pathé TV of Netflix? Speel jij in je vrije tijd graag internet spelletjes (games) als Rocket League? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? Onze provider vergelijker assisteert je daarbij. Klik op ‘advieslijst internetsnelheid’? Daar vind je info m.b.t. de mogelijke snelheid die wij aanraden voor verschillende gebruikerstypes.

 4. Prijzen providers vergelijken

  Zodra je het soort contract en de gewenste snelheid geselecteerd hebt kan het vergelijken prijzen beginnen. De internet-bedrijven zijn altijd gerankt op prijs per maand. Het voordeligste abonnement vind je bovenaan. De eventuele promotie wordt verwerkt in het maandbedrag. Diverse partijen geven eenmalig een welkomstkorting weg, en sommige providers verwerken de eerste 3, 6 of 9 maanden een korting van bijv. 50%.

 5. Overstappen van internetprovider

  Wanneer jij weet wie de beste provider van Gerpinnes in oktober 2020 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik op doorgaan (bekijken) en je wordt snel doorgestuurd naar de bestelpagina van deze provider. Vul jouw naam + adresgegevens in en klik op ‘aanvragen’. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Veranderen van internetprovider? Steeds vaker verzorgt de gekozen internet provider het volledige overstap traject door de overstapservice.


Het gemak van een Internet Pack (met bellen en TV)

Steeds meer mensen kiezen voor het handige triple play abonnement. Met zo’n totaalpakket krijg jij vast bellen, internet & digitale TV van 1 partij tegen een vast maandelijks tarief. Deze dagen heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen(ook wel Quad Play). Ook interessant: Proximus speedtest.

 • Forse korting op de factuur
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • Je hebt te maken met 1 provider die je helpt bij je internet en televisie
 • Providers bieden vaak gratis diensten zoals onder andere Gratis dubbele data

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

In eerste plaats hangt dit af van de uitslag van de postcodecheck. Middels jouw postcode en huisnummer vind je welke soorten verbindingen beschikbaar zijn voor jouw woning. Niet ieder huishouden heeft de mogelijkheid tot kabelinternet & glasvezel. Dikwijls is ADSL (via de telefoonlijn) wel actief (tenzij er reeds glasvezel ligt). Kan jij alle 3 ontvangen? Dan zijn maximale snelheden en onkosten factoren die vooral belangrijk zijn. Glasvezel is sneller, maar in veel gevallen is dit ook veel duurder dan in het geval van ADSL of (coax) kabel. Op het moment dat je gaat voor kabel is Telenet een uitstekende keuze. ADSL is normaal gesproken het minst duur, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Wat is het snelste internet in Gerpinnes?

De snelste verbinding is beschikbaar via een kabelaar of via glasvezel. Daarmee download je met wel 750 Mb p/s. Internetproviders als Telenet, Proximus & Scarletkunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Gerpinnes zijn deze netwerken nog niet voor elk huis actief. Wel beginnen er verschillende opdrachten om de glasvezel-adoptie te versnellen. De internetsnelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. Ook de randapparatuur (netwerkkabels, wifi-repeaters, modem/router) heeft hierop een effect. De getoetste snelheid kan per huishouden ontzettend fluctueren.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

Wanneer jouw abonnementstermijn is verstreken (meestal na 1 jaar) heb jij de optie voor overstappen. Veranderen van internet abonnement is tegenwoordig niet moeilijk. In veel gevallen gebeurd dit gewoon online. De grote providers (EDPnet, TV Vlaanderen, TéléSAT, Dommel, Orange, Telenet, Scarlet, Proximus) werken met elkaar samen. Dit staat bekend als Easy Switch. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Ook kan je kiezen voor een monteur aan huis.

Veel voorkomende storingen oktober 2020

Op dit moment zijn er geen storingen bij ons bekend. In heel 2020 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Dit resulteert mogelijk in storingen bij Proximus / Scarlet. Uitbreidingen aan het kabelnetwerkdraaien soms uit op storingen bij Telenet. Jouw provider weet hier vaak meer over. Via sociale kanalen als Facebook wordt je 24/7 op de hoogte gehouden of er storingen of werkzaamheden zijn.

Heeft Gerpinnes traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Diverse variabelen beïnvloeden de snelheid. Je kunt denken aan de (UTP) kabel klasse en de modem en router plekken in huis voor snelle WiFi. Voor maximale internetsnelheid in tuin of garage kan je een Wifi Booster, repeater of een wifi-hotspot nemen. Je trage verbinding kan liggen aan verouderde toepassingen op je ipad of computer of verkeerde modem-instellingen. Een specialist kan een analyse maken, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 6280 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Gerpinnes

Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Dat betekent supersnel internet tot wel 1000 Mb per seconde. In steeds meer straten zien we de optie van fiber of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in de streek van Gerpinnes zijn er allerlei updates ten aanzien van uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor pakketten met fiber moet je altijd aansluitkosten betalen en uiteraard een bedrag per maand. Het fenomeen glasvezel wordt steeds laagdrempeliger en het kan prima concurreren met de kabel. Packs als deze zijn er al vanaf €32,5. Vul de postcodecheck in, en ontdek of glasvezel internet in Gerpinnes een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Gerpinnes fiber internet
 • Wonderbaarlijk snel internet: snelheden tot wel 1000 Mbit/s
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, een heel laag storingspercentage
 • Dezelfde hoge snelheid voor uploaden en downloaden
 • Volledige vrijheid
 • Het beste aanbod voor TV (zenders)

united-telecom
 • Tot 100 Mbit per seconde
 • Stabiele verbinding
 • Hoge welkomstkorting
telesat
 • Compleet TV-aanbod
 • 100% installatiegarantie
 • Goede welkomstbonus
edpnet
 • Telefonie is inbegrepen
 • Uitstekende klantenservice
 • Transparante maandtarieven
dommel
 • Gratis bellen naar Belgische nummers
 • Verschillende pakketten
 • Goede korting
TV-vlaanderen
 • Tot 100 Mbps downloaden
 • Met handige App
 • Scherpe welkomstkorting
voo
 • Zelf je pakket samenstellen
 • Uitgebreide TV-opties
 • Korting bij 1 jaar
SFR
 • Incluief SFR Box
 • Alles-in-1 pakketten
 • Overstapbonus
orange
 • Supersnel 4g internet
 • Inclusief alle apparatuur
 • Scherpe welkomstbonus


Alle plaatsen in deze gemeente