Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Les Bons Villers

Probleemloos en snel internetproviders in Les Bons Villers vergelijken? De keuze in verschillende aanbieders van internet en tv was nog nooit zo groot. Het loopt van Telenet tot en met TV Vlaanderen, de keuze is enorm. Onze vergelijker helpt met objectief vergelijken. Vergelijk simpel alle Belgische operators en check het beste of betaalbaarste internetaanbod dat matcht met de ingevoerde gegevens. Vandaag nog televisie, internet en bellen met zo’n alles in 1 pakket integreren? Ook dat is mogelijk! Ook check je op deze website uitgebreide info over items als uitleg over de factuur of wat je kunt doen bij traag Wifi.
ProvincieHenegouwen
GemeenteLes Bons Villers
Gemiddelde downloadsnelheid40,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid15Mb/s
Gemiddeld verbruik215GB p/maand
Gemiddelde kosten€60,00 p/maand
Populaire aanbiederOrange
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden tegenwoordig flink wat internet operators in Les Bons Villers die opgeteld weer ontzettend veel kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in juli 2024 hebben. De factuurkorting van de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een Airfryer zijn meestal geen week hetzelfde. Dus, hoe vind je als consument snel een goedkoop en betrouwbaar pakket voor TV + internet? Internethunter helpt jou met het vinden van een geschikte provider. Vul moeiteloos de benodigde gegevens in, bekijk de providers die voorhanden zijn en kies meteen het internet abonnement waar jij het voordeligste bent. Belangrijk: doorgaans is ADSL-internet in Les Bons Villers het voordeligste.

5 tips om te besparen op Internet en televisie
 1. Bestel internet, tv en bellen bij één provider. (Kijk wat onze expert zegt over een Internet Pack met televisie en vaste telefonie.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor e-mail en social media heb je genoeg aan 100 Mb/s.
 3. Ga niet blind voor dure extra’s zoals bijvoorbeeld filmpakketten. Zulke kanalen zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. En overweeg goedkope streamingdiensten (denk aan RTL Series of Pathé TV).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Kom niet voor verrassingen te staan. Vergelijk en ontdek zelf of een andere provider goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Les Bons Villers?

In Les Bons Villers zijn relatief veel internet pakketten actief. Denk aan Scarlet, Proximus, Telenet en United Telecom. D.m.v ADSL, de coaxkabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in Les Bons Villers beschikbaar zijn? Versterk je persoonlijk adres, en vergelijk direct de verschillende leveranciers in jouw omgeving in juli 2024. Erkende internet providers zijn VOO, EDPnet en TéléSAT. Internetaanbieders in Les Bons Villers bieden degelijke contracten voor los internet, Internet + Televisie pakketten, en natuurlijk 3-in-1 pakketten. Bepaalde 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. Middels quad play constructies is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
proximus internet

Internet van Proximus

Je kent het vast: Proximus faciliteert in Les Bons Villers internet en TV. Glasvezel, VDSL2, inclusief gratis e-mailadres.

 • Unieke Proximus packs
 • Pauzeren, terugspoelen en opnemen
 • Transparante tarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet brengt je internet, Bellen en TV middels kabelverbinding in Les Bons Villers. Betrouwbaar internet aantrekkelijk geprijsd.

 • Voordelig bellen
 • Leukste entertainment pakketten
 • Pakketkorting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet is actief met aantrekkelijke internet tarieven in Henegouwen voor juli 2024. Goedkoop en een prima snelheid (VDSL2+).

 • Eenvoudig & transparant
 • TV replay vanaf €3,00 per maand
 • Lage maandtarieven

Actieprijzen TV & internet in Les Bons Villers (tarieven juli 2024)

Een veelgestelde vraag: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Les Bons Villers? Dat verandert natuurlijk per adres. De nota wordt bepaald door onder andere je provider (bijv. United Telecom), type internet (VDSL), up/downloadsnelheid (bijv. 100Mb/s), plus eventuele extra’s (denk aan videotheek thuis). Een goedkoop pakket voor TV en internet in Les Bons Villers vind je al vanaf €22,5 tot deal van €47,50. In algemene zin is 3-in-één het aantrekkelijkst. Ook interessant: VOO promoties.

Populaire pakketten
 • Billi Dualplay + Billi Crazy Mix
 • Proximus Happy Time + Generation MTV 25 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Happy Time XL + Internet Start Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + Free Calls National + TV + Easy+ 45
 • Telenet Shake Telefonie + TV
 • Proximus Office&Go Maxi + No Limit National + TV + Bizz Smart XL 40


internet vergelijken les-bons-villers

Veranderen naar een andere internetprovider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Voer een postcodecheck uit

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in Les Bons Villers is het essentieel eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Aan het begin van de pagina voer je gemakkelijk jouw adresgegevens in. Hierna kom je terecht in de internet + TV vergelijker. Je vindt op deze plek alleen de internet-pakketten van aanbieders die verkrijgbaar zijn in jouw wijk.

 2. Pakket samenstellen

  Allereerst kan jij een selectie maken uit wat je precies nodig hebt. Heb jij aan internet genoeg? Wil je het aanvullen met digitale TV? En moet er ook een huistelefoon bij? Op het moment dat je jouw wensen duidelijk hebt kan je veel specifieker de diverse abonnement voor internet vergelijken. Daarnaast bieden wij je de optie om extra zenderaanbod (denk dan aan Play Sports) toe te voegen. Eveneens kun jij jouw voorkeuren aangeven voor extra’s als vooruitkijken, live pauzeren, uitzending gemist.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Wat ook cruciaal is: hoe snel wil je het internet? Dit fluctueert tussen 10 mb/s tot wel 250 mb/s. De snelheid die bij jou past kies je op basis van een aantal onderdelen. Willen jullie internet alleen gebruiken voor de meest basale activiteiten als bijv. filmpjes kijken, het nieuws lezen, het weer bekijken, surfen op het internet? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als RTL Series of Pathé TV? Speel jij in je vrije tijd graag internet spelletjes (games) als Minecraft? Ben je alleen of met een heel gezin? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? Internethunter.be biedt hiervoor uitkomst. Ga naar de optie ‘welke snelheid past bij mij’? Daar vind je info m.b.t. de ideale snelheid die past bij verschillende gebruikerstypes.

 4. Tarieven internet pakketten vergelijken

  Op het moment dat jij de gewenste diensten en de minimale snelheid gekozen hebt kan het vergelijken van tarieven beginnen. De internet-leveranciers worden altijd weergegeven op basis van maandelijkse kosten. Het voordeligste abonnement vind je bovenaan. Een speciale promotie is al doorgerekend in het totaalbedrag. Enkele leveranciers stunten met een bepaalde welkomstkorting, of bieden alternatieven. Ze hanteren de eerste 3, 6 of 9 maanden een gereduceerd tarief.

 5. Overstappen van internetprovider

  Op het moment dat je weet wie de beste provider van Les Bons Villers in juli 2024 is, is het tijd om het abonnement af te sluiten. Kies de blauwe knop, en wij sturen je door naar de aanvraag-pagina. Voer alle velden in en dien jouw aanvraag in. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Wil je veranderen van provider? Steeds vaker verwerkt de aanstaande internet provider dat alles netjes wordt opgezegd door gebruik te maken van de overstapservice.


Vier voordelen van het Internet Pack incl. vaste telefonie en TV

Legio bewoners overwegen het voordelige triple play pakket. Bij dit contract krijg jij vast bellen, digitale TV en internet van 1 partij voor een vaste maandprijs. Op dit ogenblik kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel)(ook wel Quad Play). Actueel: Telenet snelheid.

 • Je bent stukken voordeliger uit
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Je hebt recht op interessante extra’s als onder andere Gratis zenders/kanalen

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over afsluiten van internet, tv en bellen

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Hiervoor gebruik je de postcodecheck die je al gedaan hebt. Op basis vanpostcode + huisnummer kan je zien de verschillende types internet die voorhanden zijn voor jouw woning. Niet iedereen kan een pakket selecteren op basis van glasvezel en (coax) kabel. Gewoonlijk is de traditionele ADSL wel gewoon actief (mits glasvezel niet aanwezig is). Heb je keuze uit alles? In dit scenario zijn minimale internet snelheid en onkosten zaken die helpen bij het maken van een keuze. Het glasvezel netwerk is snel, maar in veel gevallen zijn de kosten wat hoger ten opzichte van andere opties. In het geval van kabelinternet kun je kiezen voor Telenet. ADSL is in veel gevallen de meest voordelige keuze, maar de snelheid van het internet is lager.

Welke provider heeft het snelste internet in Les Bons Villers?

De maximale internetsnelheid heb je via kabel of glasvezel. Op basis daarvan bereik je snelheden tot 500 Mb p/s. Internet providers als Proximus, Scarlet en Telenetzijn daar al erg ver mee. In de gemeente Les Bons Villers zijn deze netwerken nog niet voor elk huis actief. Er zijn diverse opdrachten voor de uitbreiding van glasvezel. De hoogte van de snelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. Het gebruik van randapparatuur (wifi-versterkers, modems, routers) heeft hierop een effect. De maximale snelheid kan per huis ontzettend fluctueren.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

Zodra je huidige contract niet meer geldig is (binnen 1 maand) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Veranderen van internetprovider gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. Steeds vaker fiks je dat helemaal zelf. De grootste providers van België (EDPnet, VOO, Dommel, TV Vlaanderen, Orange, Telenet, Scarlet, Proximus) handelen dit onderling af. Misschien ken je het wel als Easy Switch. Zo zit je geen moment zonder internetverbinding. Je krijgt een nieuwe modem. Uiteraard heb je de beschikking over een installateur.

Veel voorkomende storingen juli 2024

Op dit ogenblik is er geen sprake van een storing. Tijdens sommige periodes in 2024 zijn er verschillende geplande werkzaamheden. Dit resulteert mogelijk in een Proximus / Scarlet storing. Aanpassingen aan het coax kabel-netwerk zorgen mogelijk voor storingen bij Telenet. Jouw provider weet hier vaak meer over. Via o.a. Twitter en Facebook achterhaal je het snelste of er actuele problemen zijn.

Heeft Les Bons Villers traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Ontzettend veel variabelen hangen samen met de te bereiken snelheid. Kijk eens naar het type netwerkkabel en de plek waar de modem staat voor snelle WiFi. Voor lekker snel internet in tuin of garage kan je een wifi repeater of booster of een versterker gebruiken. Zo’n trage verbinding kan komen door verkeerde updates op je PC, tablet of telefoon of een modem die niet goed is ingesteld. Een professionele specialist kan op afspraak langskomen, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Maak kennis met de goedkoopste provider in 6210 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Les Bons Villers

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Dat levert jou ongeëvenaarde internetsnelheden van 500-1000 Mb per seconde. In een groeiend aantal plaatsen in België zien we de optie van fiber naast de (coax) kabelverbinding. Ook nabij Les Bons Villers zijn er verscheidene ontwikkelingen aangaande aanleg en/of uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor internet via fiber heb je te maken met aansluitingskosten en een vast bedrag per maand. Internetten via glasvezel wordt steeds toegankelijker, en het kan prima concurreren met de kabel. Zulk soort packs kan je al afsluiten vanaf €42,5. Vul de postcodecheck in, en zie zelf of glasvezel internet in Les Bons Villers voor jou een optie is.

Voordelen Les Bons Villers fiber internet
 • Wonderbaarlijk snel internet: dit kan oplopen tot 1000 Mbit per seconde
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, minder storingen
 • Downloaden en uploaden met dezelfde hoge snelheden
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

united-telecom
 • 3 mailboxen
 • Voor elke portemonnee
 • Overstapbonus
telesat
 • Tot 70 verschillende znders
 • Inclusief alle apparatuur
 • Maandelijkse korting
edpnet
 • Geen maximum aantal GB’s
 • Stabiele verbinding
 • Goede korting
dommel
 • Huidig nummer behouden
 • Prima klantenservice
 • Scherpe welkomstkorting
TV-vlaanderen
 • Uitgebreid zenderaanbod
 • Gratis overstappen
 • Scherpe welkomstkorting
voo
 • Alles voor jou geregeld
 • Uitgebreide TV-opties
 • Hoge welkomstbonus
SFR
 • Film, Sport + Kids pakketten
 • Moeiteloos overstappen
 • Aantrekkelijke maandtarieven
orange
 • Beste van internationale sport
 • Verschillende pakketten
 • Duidelijke tarieven


Alle plaatsen in deze gemeente