Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Anderlues

Makkelijk en snel alle internetproviders in Anderlues vergelijken? De keuze in verschillende aanbieders van internet en tv is werkelijk enorm. Van Telenet tot aan TV Vlaanderen, een keuze maken wordt steeds lastiger. Deze website helpt met objectief vergelijken. Vergelijk zonder moeite de geselecteerde operators en bekijk het beste of goedkoopste internetpakket dat klopt met jouw wensen. Lekker makkelijk bellen, tv en internet binnen zo’n alles-in-1 pakket nemen? Ook dat is mogelijk! Ook vind je op Internethunter.be belangrijke info over thema’s zoals de postcodecheck en hoe je providers kunt vergelijken.
ProvincieHenegouwen
GemeenteAnderlues
Gemiddelde downloadsnelheid39Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid27Mb/s
Gemiddeld verbruik280GB p/maand
Gemiddelde kosten€57,00 p/maand
Populaire aanbiederTéléSAT
ProximusScarletOrangeTV VlaanderenTéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn in augustus 2020 steeds meer internet operators in Anderlues die bij elkaar weer een hele hoop interessante en voordelige TV en internet abonnementen in augustus 2020 bieden. De huidige actie van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een cadeaukaart wisselen elkaar in rap tempo af. Op welke manier bekijk jijeenvoudig zo’n goedkoop en goed TV + internet pakket? Onze internet-experts helpen jou met vergelijken. Geef hierboven de privé gegevens in, doorzoek de aanwezige providers en selecteer het internet pakket die financieel interessant is. Advies: veelal is ADSL-internet in Anderlues het goedkoopste.

Vijf handige bespaartips voor internet en televisie
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één internet provider. (Kijk wat onze expert zegt over een Internet Pack met bellen en TV.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor de meest basale online activiteiten heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Wees voorzichtig met dure extraatjes zoals bijv. premium zenderpakketten. Deze pakketten maken het internetpakket onnodig duur.
 4. Sluit een contract zonder TV-abonnement. Online kan je ontzettend veel kijken (onder andere HBO of Netflix).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Houdt jaarlijks grip op de prijsontwikkelingen en ontdek zelf of een andere provider goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Anderlues?

In Anderlues zijn diverse internet pakketten die je kunt afsluiten. Je kunt denken aan Telenet, Proximus, Scarlet of TV Vlaanderen. Door ADSL, de televisiekabel, en later ook glasvezel. Uitzoeken welke goedkope abonnementen in Anderlues in deze plaats actief zijn? Voer jouw adresgegevens in, en vergelijk gemakkelijk de meest populaire aanbieders van internet in jouw wijk in augustus 2020. Erkende aanbieders zijn Proximus, Dommel en TéléSAT. Internetaanbieders in Anderlues hanteren prima pakketten met alleen internet, Internet + Televisie pakketten, en uiteraard 3-in-1 pakketten. Extra 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. Met behulp van zo’n quad play pakket voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
proximus internet

Internet van Proximus

Aanrader: Proximus biedt in Anderlues internet en TV. VDSL2, glasvezel tot 500 mbit, via een betrouwbaar netwerk.

 • Super betrouwbaar netwerk
 • Handige Proximus TV App
 • Aantrekkelijke prijzen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet werkt voor internet, bellen en televisie middels de coaxkabel in Anderlues. Onbeperkt surfen, met aantrekkelijke acties.

 • Goedkoop bellen in binnnen- en buitenland
 • Divers entertainment aanbod
 • Overstapbonus
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet brengt je aantrekkelijke internet tarieven in Henegouwen voor augustus 2020. Via het telefoonnetwerk (VDSL2+) tot 50 Mbit.

 • Onbeperkt surfen
 • Tot 36 uur terugkijken
 • Transparante maandprijs

Actuele prijzen internet & TV in Anderlues (tarieven augustus 2020)

Een goede vraag: wat zijn tegenwoordig de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Anderlues? Dit wisselt normaliter per gebruiker. De factuur wordt bepaald door factoren als de provider (Dommel), internetverbinding (bijvoorbeeld VDSL), up/downloadsnelheid (bijv. 65Mb/s), en overige opties (o.a. speciale themakanalen). Een goedkoop pakket voor TV en internet in Anderlues is beschikbaar vanaf €30 tot zo’n €67,50. Standaard is het 3-in-1 abonnement de goedkoopste optie. Ook interessant: Telenet promoties.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack telefonie + internet Comfort
 • Proximus Classic + Generation MTV 25 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Smart 20 + Internet Comfort Pack
 • Scarlet Internet&TV (Trio)
 • Base Mobile 1 + business fix pack 12
 • VOO Duo Net+Tel Pro


internet vergelijken anderlues

Veranderen naar een andere internetprovider? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers met elkaar vergelijken + overstappen in 5 minuten

 1. Start met een postcodecheck

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Anderlues is het goed direct de postcodecheck op je woning uit te voeren. In onze tool voer je gemakkelijk jouw adresgegevens in. In de volgende stap kom je terecht in de objectieve internetvergelijker. Je vindt op deze plek alleen maar de internet-pakketten van internet-providers die actief zijn in jouw wijk.

 2. Een internetpakket kiezen

  Nu kun je kiezen hoe jouw pakket er uit moet zien. Is Internet Only voldoende? Wil je het aanvullen met digitale TV? En hoe zit het met vast bellen? Als jij een selectie hebt gemaakt kun je gerichter alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Bovendien is het misschien slim om specifieke zenderpakketten (dat kan zijn Be Ciné) toe te voegen. Als laatste kun je wensen doorgeven m.b.t. uitbreidingen als uitzending gemist, online tv kijken, tv programma’s opnemen.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Wat uiteraard van belang is: hoe snel wil ik dat het internet is? Dat schommelt tussen de 40 mb/s tot soms 300 mb/s. Wat je moet kiezen heeft te maken met meerdere factoren. Gebruik je internet alleen voor dagelijkse dingen als als o.a. filmpjes kijken, het nieuws lezen, het weer bekijken, surfen op het internet? Stream je regelmatig video’s via Netflix of Be TV? Houd je van internet spelletjes (games) als Sid Meier’s Civilization V? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Internethunter.be geeft advies! Klik op ‘advieslijst internetsnelheid’? Daar vind je info aangaande de mogelijke snelheid die matcht bij allerlei situaties.

 4. Vergelijken op prijs

  Indien jij het soort abonnement en de snelheid van het internet doorgevoerd hebt kan je starten met prijzen vergelijken. De internet-bedrijven zijn altijd gerankt op tarieven p/maand. Het goedkoopste abonnement zie je als eerste. Een exclusieve promotie is altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Diverse internet providers hanteren een cashback bij overstappen, en een deel van de organisaties geven de eerste paar maanden een gereduceerd tarief.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Indien jij te weten bent gekomen wie de beste provider van Anderlues in augustus 2020 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Klik op ‘bestellen’, en je gaat direct door naar de desbetreffende aanbieding. Geef alle persoonlijk gegevens door en maak de aanvraag definitief. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Meteen veranderen van internet provider? In algemene zin verzorgt de aankomende internet-provider het opzeggen van het huidige contract door gebruik te maken van de overstapservice.


Voordeel van een Internet Pack (met bellen en telefonie)

Erg veel mensen doen een aanvraag voor het goedkope triple play abonnement. Met deze constructie ontvang je vast bellen, internet & digitale TV van 1 dienstverlener voor een vaste maandprijs. Hedendaags zijn er tevens 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie (ook wel Quad Play). Bezoek de pagina: Proximus snelheid.

 • Je krijgt een mooie pakketkorting
 • Maandelijks slechts 1 afschrijving
 • Je hebt te maken met 1 provider voor advies over internet & televisie
 • Providers bieden vaak gratis diensten als Gratis Eredivisie kijken

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Dat heeft alles te maken met de postcodecheck. Door het invullen van jouw postcode en huisnummer kom jij erachter de verschillende types internet die te bestellen zijn in jouw straat. Niet ieder huishouden kan abonnementen kiezen op basis van glasvezel of (coax) kabel. Gewoonlijk is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel af te sluiten (bij afwezigheid van glasvezel). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? Dan zijn de gewenste snelheid en de maandelijkse kosten onderdelen waar je vooral naar moet kijken. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar in veel gevallen praten we ook over hogere bedragen als je het afzet tegen ADSL en de kabel. Wanneer je kiest voor de kabel is een veel gekozen speler Telenet. ADSL is normaal gesproken de meest voordelige keuze, maar de snelheid van het internet is lager.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Anderlues?

Het meest snelle internet ontvang je via een kabelaar of via glasvezel. Op dit netwerk lopen de snelheden op tot 500Mb. Internet providers als Scarlet, Proximus en Telenetzijn hier druk mee bezig. In de gemeente Anderlues is nog lang niet elk huishouden aangesloten op glas. Wel ontstaan er verschillende nieuwe initiatieven om glasvezel aan te leggen. De hoogte van de snelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. Ook de gebruikte apparatuur (modem/router, netwerkkabels, netwerk accessoires) hebben hier invloed op. De minimum snelheid kan per woningblok en tijdstip afwijken.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Indien de vervaldatum van je abonnement is verstreken (doorgaans na 1 jaar) heb jij de optie voor overstappen. Veranderen van internet provider is een fluitje van een cent. In de regel regel je dit online. De erkende providers in België (TV Vlaanderen, Dommel, EDPnet, TéléSAT, Orange, Telenet, Scarlet, SFR) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Vaak hebben we het over Easy Switch. Op die manier kom jij niet zonder internet. Je krijgt een nieuwe modem. Soms heb je de beschikking over een installateur.

Reparaties & storingen augustus 2020

Op dit moment is er geen sprake van een storing. In heel 2020 wordt het netwerk wel verbeterd. Dit resulteert mogelijk in een storing bij Proximus / Scarlet. Aanpassingen aan het kabelnetwerkzorgen mogelijk voor Telenet storingen. Jouw provider communiceert dit indien nodig. Via sociale kanalen als Facebook kom je er heel snel achter dat er wellicht onderhoud wordt gepleegd.

Heeft Anderlues traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Heel veel zaken hangen samen met de te bereiken snelheid. Relevante factoren zijn: het type netwerkkabel en de positie van de router voor goede WiFi. Voor lekker snel internet in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kun je zo’n handige wifi repeater, booster of een 4G verbinding gebruiken. Een trage verbinding kan ook te maken hebben met software op laptop, tablet of telefoon of verkeerde modem-instellingen. Een speciale specialist kan bij je thuis langskomen, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 6150 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken Anderlues

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Dit houdt in: geweldig hoge internetsnelheden tot wel 1000 Mb/s. In steeds meer straten heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber samen met ADSL en kabel-verbindingen. Ook in en rondom Anderlues zijn er allerlei updates m.b.t. het verrijken van het glasvezelnetwerk. Voor pakketten met fiber geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt plus de reguliere pakketkosten. Het glasvezel internet is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en de kosten worden steeds gunstiger. Packs als deze kan je al nemen vanaf €42,5. Vul de postcodecheck in, en zie zelf of glasvezel internet in Anderlues af te sluiten is.

Voordelen Anderlues fiber internet
 • Verwonderlijk snel internet: snelheden tot wel 1000 mbit per seconde
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, weinig problemen
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Groot aanbod
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

united-telecom
 • Tot 40% goedkoper bellen
 • Goede klantenservice
 • Scherpe korting
telesat
 • Digitale sateliettelevisie
 • Ook vaste telefonie
 • Lage maandprijs
edpnet
 • Geen maximum aantal GB’s
 • Verschillende pakketten
 • Scherpe welkomstkorting
dommel
 • Fax-service inbegrepen
 • Genoeg te kiezen
 • Transparante maandtarieven
TV-vlaanderen
 • Tot 100 Mbps downloaden
 • Uitstekende klantenservice
 • Aantrekkelijke maandtarieven
voo
 • Alles voor jou geregeld
 • Makklijk overstappen
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
SFR
 • Ultieme TV-ervaring
 • Voor elke portemonnee
 • Scherpe prijzen
orange
 • Ultrasnelle internetverbinding
 • Pakket voor elk budget
 • Aantrekkelijke korting