Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Fontaine-L’Evêque

Overzichtelijk en snel internetproviders in Fontaine-L’Evêque vergelijken? De keuze in verschillende aanbieders van internet en televisie is enorm. Het loopt van Orange tot TéléSAT, de juiste provider kiezen valt niet mee. Wij helpen met het maken van een keuze. Vergelijk zonder moeite de populaire operators en achterhaal het goedkoopste internetpakket dat klopt met jouw eisenpakket. Direct internet, televisie en bellen in zo’n alles in 1 pakket aansluiten? Ook dat is mogelijk! Eveneens vergaren jullie op deze pagina bruikbare info over topics als ADSL en handige bespaartips.
ProvincieHenegouwen
GemeenteFontaine-L’Evêque
Gemiddelde downloadsnelheid38,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid26,5Mb/s
Gemiddeld verbruik270GB p/maand
Gemiddelde kosten€56,00 p/maand
Populaire aanbiederTV Vlaanderen
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn tegenwoordig een groot aantal internet operators in Fontaine-L’Evêque die bij elkaar opgeteld weer nogal wat goede en betaalbare TV en internet abonnementen in mei 2024 verkopen. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een Samsonite koffer wisselen elkaar in rap tempo af. Op basis waarvan check jijsimpel een goedkoop en stabiel TV + internet contract? Onze internet-experts helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Geef gemakkelijk jouw eigen gegevens in, doorzoek de beschikbare providers en selecteer het abonnement die financieel interessant is. Belangrijk: normaliterADSL-internet in Fontaine-L’Evêque het voordeligste.

5 tips voor een goedkoper internet en televisie abonnement
 1. Combineer meerdere diensten bij één aanbieder. (Bekijk direct de voordelen van een Alles in 1 Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Neem niet alle dure add-ons als o.a. zenderpakketten. Pakketten als deze resulteren in een forse rekening.
 4. Ga voor “internet-only”, zonder televisie. Stap over op on-demand online TV kijken (bijvoorbeeld RTL Series of Pathé TV).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en kom er zelf achter of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Fontaine-L’Evêque?

In Fontaine-L’Evêque zijn allerlei internet pakketten aanwezig. Je kunt denken aan Telenet, Proximus, Scarlet of Dommel. Middels ADSL, de standaard kabel, of wellicht via glasvezel. Nieuwsgierig welke goedkope abonnementen in Fontaine-L’Evêque er allemaal zijn? Voer je postcode en huisnummer in, en bekijk de meest populaire internetaanbieders in jouw straat in mei 2024. Grote aanbieders van zijnternet zijn Proximus, TV Vlaanderen en TéléSAT. Internetaanbieders in Fontaine-L’Evêque hebben degelijke internet only deals, Internet + Televisie pakketten, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Bepaalde 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. Met behulp van zo’n quad play pakket kun je ook je smartphone toevoegen.
proximus internet

Internet van Proximus

Niet onbekend: Proximus levert in Fontaine-L’Evêque internet en TV. Internet via VDSL2 of “Glas”, en een prima klantenservice.

 • Glasvezel en VDSL2
 • Meer dan 80 zenders
 • Voordeel op de factuur
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet levert Tv, internet en vaste telefonie via de kabel in de gemeente Fontaine-L’Evêque. Onbeperkt surfen, interessante kortingen.

 • gratis Wifi-booster
 • Gree G exclusief voor WIGO-klanten
 • Transparante tarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet biedt scherpe internet tarieven in Henegouwen voor mei 2024. Via het telefoonnetwerk (VDSL2+) tot 50 Mbit.

 • De goedkoopste aanbieder
 • Probleemloos opnemen of herbekijken
 • Lage maandprijs

Geldige prijzen televisie & internet in Fontaine-L’Evêque (tarieven mei 2024)

Interessant: wat zijn op dit moment de tarieven van een internet en tv abonnement in Fontaine-L’Evêque? Het wisselt normaliter per huishouden. De factuur komt tot stand door aspecten zoals de gekozen provider (bijv. Proximus), levering (denk aan coax-kabel), maximale internetsnelheid (bijv. 30Mb/s), en eventuele uitbreidingen (zoals. tv-programma’s opnemen). Een goedkoop TV en internet abonnement in Fontaine-L’Evêque kun je afsluiten vanaf €22,5 t/m €80. Normaliter is een alles in 1 pakket het goedkoopste. Bezoek de pagina: SFR promoties.

Populaire pakketten
 • Billi Dualplay + Crazy Call Large
 • Proximus Happy Time + Generation XL 35 + Internet Favorite + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Happy Time XL + Generation MTV 25 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Maxi Pack + TV + Smart+ 50
 • Proximus Bizz All-In 10 GB
 • Telenet FLUO Plus + King Business


internet vergelijken fontaine-l-eveque

Veranderen van internet provider? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Begin met de postcodecheck

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Fontaine-L’Evêque is het aan te raden eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Aan het begin van de pagina kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Vervolgens zit je midden in de vergelijker. Je ziet op deze plek exclusief de internet-contracten van aanbieders die daadwerkelijk kunnen aansluiten in jouw wijk.

 2. Een type abonnement selecteren

  Om te beginnen kan jij een selectie maken uit wat je precies nodig hebt. Puur voor internet? Of liever iets met televisie erbij? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Als je dit voor jezelf helder hebt kun jij veel simpeler de diverse abonnement voor internet vergelijken. Bovendien kan het handig zijn om specifieke zenderpakketten (bijv. VOOsport 1) toe te voegen. Ook kun je jouw pakket nog persoonlijker maken met specifieke diensten als uitzending gemist, extra zenderpakketten, vooruitkijken.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Het tweede aspect wat van belang is: welke snelheid wil je inkopen? Dit varieert tussen de 45 mb/s tot wel 200 mb/s. De snelheid die bij jou past heeft te maken met allerlei aspecten. Passen jullie internet toe voor het standaard gebruik als bijv. browsen op het internet, youtube films kijken, mail checken, weerbericht bekijken? Of kijken jullie ook on-demand TV op Netflix of Youtube? Een fan van online spelletjes als Dungeon Defenders? Heb je een groot of klein huishouden? Download je met regelmaat grote bestanden? Onze internetvergelijker biedt hiervoor uitkomst. Tik op ‘welke snelheid is geschikt’? Hier geven wij advies inzake welke internetsnelheid die rijmt met allerlei type gebruikers.

 4. Tarieven internet pakketten vergelijken

  Indien jij het type abonnement en de gewenste snelheid uitgezocht hebt kan het vergelijken prijzen beginnen. De internet-leveranciers zijn normaliter geordend op prijs. De provider met de laagste prijs zul je altijd bovenaan zien. Een speciale promotie is al doorgerekend in het totaalbedrag. Sommige internetproviders werken met een eenmalige korting, of bieden alternatieven. Ze geven bijv. het eerst halve jaar een extra lage prijs.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Vanaf dat je weet wie de beste provider van Fontaine-L’Evêque in mei 2024 is, kan je het pakket zelf online afsluiten. Klik op ‘bekijk’, en je komt meteen terecht op de afsluitpagina van de leverancier. Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het naar de provider. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Meteen veranderen van internet provider? Doorgaans verwerkt jouw gekozen aanbieder van internet de opzegging van het contract door middel van de overstapservice.


Waarom een Internet Pack met bellen en TV interessant is

Best veel inwoners willen het voordelige triple play abonnement. Met zo’n totaalpakket ontvang jij vast bellen, internet en digitale TV van 1 provider voor een vast bedrag in de maand. Deze dagen zien we ook 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel)(ook wel Quad Play). Actueel: Orange snelheid.

 • Een aantrekkelijke korting op de factuur
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice voor alle vragen rondom internet en TV
 • Je ontvangt gratis extra’s zoals onder andere Een flinke korting op de mobiele factuur

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over afsluiten van internet, tv en bellen

Moet ik gaan voor ADSL, kabel en glasvezel?

Hiervoor neem je als eerst de uitkomst van de postcodecheck. Na het invullen van postcode + huisnummer kun je bekijken welke mogelijkheden te bestellen zijn voor jouw huis. Niet elk appartement heeft de mogelijkheid tot (coax) kabel & glasvezel. In de regel is ADSL (via de telefoonlijn) wel beschikbaar (of er moet al glasvezel liggen). Alle 3 opties mogelijk? In dat geval zijn minimale internet snelheid en het budget onderdelen waar je vooral naar moet kijken. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar gewoonlijk ook iets duurder dan bij kabel of adsl. In het geval van kabelinternet is Telenet een logische keuze. ADSL is in veel gevallen de meest voordelige keuze, maar is ook een stuk slomer.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Fontaine-L’Evêque?

De hoogste internetsnelheid bereik je met een kabelaar of via glasvezel. Zo download je met wel 750 Mb p/s. Dienstverleners als Telenet, Scarlet en Proximuszijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Fontaine-L’Evêque is er nog geen 100% dekking. Wel zijn er meerdere nieuwe acties om de glasvezel-adoptie te versnellen. De maximum snelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. Het gebruik van randapparatuur (netwerk accessoires, wifi-repeaters) zijn net zo van invloed. De feitelijke snelheid kan per buurt en tijdstip afwijken.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Indien de overeenkomst is afgelopen (na 1 jaar of 2 jaar) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen naar een bepaalde provider wordt steeds eenvoudiger. In de regel regel je dit online. Internet Providers in België (TéléSAT, TV Vlaanderen, Dommel, VOO, Scarlet, Proximus, Orange, Telenet) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Vaak ook bekend als Easy Switch. Het voordeel? Je komt niet zonder internet te zitten. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Wellicht is er ook een monteur beschikbaar.

Reparaties & storingen mei 2024

Op dit moment is er bij ons geen storing bekend. Tijdens sommige periodes in 2024 wordt het netwerk wel verbeterd. Hierdoor zien we soms een storing bij Proximus / Scarlet. Onderhoudsmaatregelen van het coax kabel netwerk draaien soms uit op een storing bij Telenet. De betreffende provider kan je hier meer over vertellen. Via de sociale kanalen wordt jij de hele dag geïnformeerd of er problemen zijn met het internet.

Is er in Fontaine-L’Evêque traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Nogal wat variabelen bepalen de snelheid. Relevante factoren zijn: het type netwerkkabel en de locatie van je router + modem voor stabiele WiFi. Voor lekker snel internet in de garage, op zolder of in de tuin kan je een wifi repeater of booster of een versterker gebruiken. De trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan toepassingen op je PC, tablet of telefoon of een router die verkeerd staat ingesteld. Een specialist kan ingepland worden, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Bekijk de goedkoopste provider in 6140 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Fontaine-L’Evêque

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas die heel snel en betrouwbaar informatie kan verzenden. Dat levert jou enorm snel up- en downloaden van 500-1000 Mb/s. In steeds meer omgevingen zien we de optie van fiber naast kabel en ADSL. Ook in en rondom Fontaine-L’Evêque zijn er meerdere projecten ten aanzien van uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor contracten met fiber betaal je eenmalige aansluitingskosten en natuurlijk het maandelijkse tarief. Het fenomeen glasvezel wordt steeds betaalbaarder, en het kan prima concurreren met de kabel. Dergelijke packs zijn er al vanaf €42,5. Open de postcodecheck, en kom erachter of glasvezel internet in Fontaine-L’Evêque voor jou een optie is.

Voordelen Fontaine-L’Evêque fiber internet
 • Merkwaardig snel internet: tegenwoordig tot wel 1000 mbit per seconde
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, minder storingen
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • Gratis Wifi/Voice modem
 • Ook voor alleen Internet
 • Aantrekkelijke korting
telesat
 • Goede klantenservice
 • Razendsnel internet
 • Scherpe tarieven
edpnet
 • VDSL XL of ADSL Xl
 • Met handige App
 • Overstapbonus
dommel
 • Met oproep doorschakeling
 • Ruim aanbod
 • Maandelijkse korting
TV-vlaanderen
 • Uploadsnelheid tot 40 Mbps
 • Interactief TV kijken
 • Aantrekkelijke maandprijs
voo
 • Ultieme televisiebeleving
 • Alles-in-1 pakketten
 • Aantrekkelijke maandprijs
SFR
 • Ruim 130 zenders
 • Internet, TV en Bellen
 • Transparante prijzen
orange
 • 100 Mbps via de kabel
 • Ook voor alleen Internet
 • Duidelijke maandprijs


Alle plaatsen in deze gemeente