Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Leernes

Makkelijk en snel de internetproviders in Leernes vergelijken? De mogelijkheden op het gebied van internet en televisie contracten is groot. Je kunt denken aan Orange tot en met United Telecom, de juiste provider kiezen valt niet mee. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt met het maken van een keuze. Vergelijk vandaag de populaire operators en vind het aantrekkelijkste internet abonnement dat in lijn is met het door jou geschetste plaatje. Vandaag nog bellen, internet en televisie met het alles-in-1 pakket nemen? Dat behoort tot de opties! Bovendien vind je op Internethunter.be belangrijke informatie over zaken zoals 3-in-1 pakketten of tips voor goedkoper internet.
ProvincieHenegouwen
GemeenteFontaine-L’Evêque
Gemiddelde downloadsnelheid35,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid25Mb/s
Gemiddeld verbruik210GB p/maand
Gemiddelde kosten€50,00 p/maand
Populaire aanbiederUnited Telecom
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden in oktober 2020 nogal wat internet operators in Leernes die opgeteld weer tientallen soorten voordelige TV en internet abonnementen in oktober 2020 presenteren. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een Nest Thermostaat zijn meestal geen week hetzelfde. Op basis waarvan check je nu een goedkoop en snel internet + TV contract? Deze website helpt je dit te realiseren. Geef gemakkelijk de eigen gegevens in, bekijk de diverse providers en neem het internet pakket die financieel interessant is. Belangrijk: vaak is ADSL-internet in Leernes het goedkoopste.

Bespaar op je TV en Internet kosten met deze tips
 1. Combineer meerdere diensten bij 1 provider. (Check meer info over een Alles in 1 Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Probeer de internetsnelheid goed in te schatten. Voor basisgebruik is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Wees voorzichtig met dure extra’s als extra betaalde kanalen. Specials zoals deze verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Stop met een vast TV-abonnement. Steeds meer content is online beschikbaar (bijv. VRT Net of Netflix).
 5. Blijf vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en ontdek zelf of een andere provider goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Leernes?

In Leernes zijn allerlei internet pakketten aanwezig. Dit kan zijn Scarlet, Telenet, Proximus en TV Vlaanderen. Via ADSL, de traditionele kabel, of wellicht via glasvezel. Ontdekken welke goedkope abonnementen in Leernes mogelijk zijn? Voer jouw adresgegevens in, en vergelijk direct de verschillende aanbieders van internet in jouw straat in oktober 2020. Erkende internetproviders zijn Proximus, Orange of TéléSAT. Internetaanbieders in Leernes hanteren interessante losse internet contracten, internet + Televisie abonnementen, en natuurlijk 3-in-1 pakketten. Bijzondere 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. In een dergelijk quad play pakket is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
proximus internet

Internet van Proximus

Niet onbekend: Proximus verkoopt in Leernes internet en TV. Zowel via Glasvezel als VDSL2, vaak als beste getest.

 • Snelheden tot 100 Mbps
 • Uitgebreide Film-catalogus
 • Maandelijks aanbiedingen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet werkt voor TV, + internet en bellen door de kabel (coax) in Fontaine-L’Evêque. Gewoon snel internet, interessante kortingen.

 • Tot wel 200 Megabit per seconde
 • Overal TV met Yelo Play
 • Pakket-aanbieding
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet werkt voor complete internet tarieven in Henegouwen voor oktober 2020. Prima snelheid voor een lage prijs.

 • Internet Poco of Loco
 • De leukste zenderpakketten
 • Pakket-aanbieding

Actuele prijzen TV & internet in Leernes (tarieven oktober 2020)

Een veelgestelde vraag: wat zijn vandaag de dag de tarieven van TV en internet in Leernes? Dat wisselt normaliter per situatie. De nota komt tot stand door elementen als de provider (Scarlet), connectie (bijv. coax-kabel), down- en uploadsnelheid (bijv. 35Mb/s), en de aanvullende diensten (o.a. speciale themakanalen). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Leernes vind je al vanaf €15, en lopen op tot zo’n €55. Gemiddeld is een 3 in 1 abonnement het minst kostbaar. Ook interessant: TV Vlaanderen opzeggen.

Populaire pakketten
 • Proximus Internet Favourite + TV + Telefonie + Mobile
 • Proximus No Limit National Anytime + Favorite 35 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Happy Time XL + Generation XL 55 + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + Happy Time XL + Easy+ 25
 • Telenet Basic Internet + King
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + Bizz Smart XL 30


internet vergelijken leernes

Veranderen van internet provider? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Start met een postcodecheck

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Leernes is het verstandig om eerst even een postcodecheck te doen. Via internethunter.be moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Daarna ga je automatisch door naar de objectieve internetvergelijker. Je ziet hier enkel de pakketten van internetproviders die ook echt actief zijn in jouw straat.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  In deze stap kan je aanvinken hoe jouw pakket er uit moet zien. Uitsluitend internet? Wens je ook digitale Televisie? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Terwijl je jouw wensen duidelijk hebt kun jij veel simpeler alles in 1 pakketten vergelijken. Verder geven we jou de tools om extra zenderaanbod (denk aan Be Ciné) bij te bestellen. Eveneens kun jij jouw voorkeuren aangeven voor uitbreidingen als begin gemist, vooruitkijken, online tv kijken.

 3. Minimale internetsnelheid

  Het tweede aspect wat een belangrijke vraag is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dat wisselt tussen de 30 mb/s tot soms 350 mb/s. Een goed gekozen snelheid is gebonden aan verscheidene zaken. Is internet voor jouw van belang voor de standaard toepassingen als bijv. filmpjes kijken, surfen op het internet, e-mailen, het nieuws lezen? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als HBO of Netflix? Een fan van populaire games als Call of Duty: Black Ops – Multiplayer? Zijn jullie met 2 personen of meer? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Internethunter geeft advies! Klik op ‘welke snelheid kiezen’? Hier adviseren wij m.b.t. de maximale snelheid die hoort bij de diverse type huishoudens.

 4. Kosten internet abonnementen vergelijken

  Als jij de gewenste diensten en de minimale snelheid doorgevoerd hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De bedrijven zijn normaliter gesorteerd op tarieven p/maand. De voordeligste provider zie je als eerste. De maandelijkse acties en promoties zijn direct berekend in het maandbedrag. Enkele partijen hanteren een cashback bij overstappen, andere aanbieders hanteren de eerste maanden van het contract een factuur voordeel van €5.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Wanneer jij weet wie de beste provider van Leernes in oktober 2020 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Klik op doorgaan (bekijken) en je gaat direct door naar de aanbiedingspagina van de provider. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag. Dit kost je nog geen 5 minuten. Ga je veranderen van aanbieder? In algemene zin verzorgt jouw gekozen aanbieder van internet dat alles netjes wordt opgezegd door gebruik te maken van de overstapservice.


De voordelen van een Internet Pack met tv en bellen

Een groot aantal woningeigenaren doen een aanvraag voor het speciale triple play pakket. Met deze constructie heb je vast bellen, internet & digitale TV van één dienstverlener voor een vaste maandprijs. Tegenwoordig zien we ook 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit(ook wel Quad Play). Ook interessant: Telenet kopen.

 • Minder betalen voor internet, tv en bellen
 • Elke maand één totaalfactuur
 • Je hebt te maken met 1 provider voor televisie en internet issues
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s als bijv. Gratis “opnemen-pakket”

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over afsluiten van internet, tv en bellen

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

Als uitgangspositie neem je altijd de internet postcodecheck. Na het invoeren van postcode + huisnummer check je welke internetaansluitingen er actief zijn voor jouw geval. Niet elk huis heeft de mogelijkheid tot kabel of glasvezelinternet. Gewoonlijk is connectie via ADSL wel beschikbaar (tenzij er reeds glasvezel ligt). Kan op jouw adres alles? Hierbij zijn maximale snelheden en de tarieven aspecten waar je vooral naar moet kijken. Glasvezel is de snelste optie, maar in de regel is dit ook veel duurder dan bij ADSL of (coax) kabel. Bij kabel internet is Telenet een interessante optie. ADSL is meestal de goedkoopste mogelijkheid, maar is ook een stuk slomer.

Welke provider heeft het snelste internet in Leernes?

Het snelste internet zal je ontvangen via kabel of glasvezel. Zo bereik je snelheden tot 1000Mb p/s. Internetproviders als Proximus, Telenet & Scarletzijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Fontaine-L’Evêque beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Wel starten er veel nieuwe initiatieven om glasvezel verder uit te breiden. De behaalde snelheid kent meer oorzaken dan de provider. Ook de randapparatuur (netwerk accessoires, wifi-repeaters) is zeer relevant. De werkelijke snelheid kan per situatie nogal wisselen.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Op het moment dat jouw abonnementstermijn is verstreken (doorgaans na 1 jaar) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen van internet pakket is een fluitje van een cent. Gewoonlijk regel je dit online. De erkende providers van ons land (VOO, Dommel, TéléSAT, TV Vlaanderen, Telenet, Orange, SFR, Proximus) hebben dat samen schriftelijk vastgelegd. Dit fenomeen noemen we ook wel Easy Switch. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Wellicht ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Veel voorkomende storingen oktober 2020

Op dit moment zijn er geen storingen bij ons bekend. Tijdens sommige periodes in 2020 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Dit kan resulteren in storingen bij Proximus / Scarlet. Uitbreidingen aan het coax kabel netwerk betekenen vaker een storing bij Telenet. De betreffende provider kan je hier meer over vertellen. Via sociale kanalen als Facebook merk je het snelste dat er wellicht onderhoud wordt gepleegd.

Is er in Leernes traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Ontzettend veel factoren beïnvloeden de snelheid. Relevante factoren zijn: de UTP-kabels en de plek van de modem en router voor snelle WiFi. Voor maximale internetsnelheid door het hele huis (dus ook tuin en zolder) kun je een Wifi repeater/booster, of een wifi-hotspot nemen. Je trage verbinding kan daarnaast komen door programma’s op laptops of telefoons of een router die verkeerd staat ingesteld. Een professionele adviseur kan ingepland worden, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 6142 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Leernes

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Concreet: de allerhoogste downloadsnelheden tot 750 Mb/s. In een groeiend aantal plaatsen in België kan je internetten via fiber naast kabel en ADSL. Ook nabij Fontaine-L’Evêque zijn er meerdere werkzaamheden t.a.v. het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor internetten via fiber betaal je eenmalige aansluitingskosten en een vast bedrag per maand. Het ‘glasnetwerk’ wordt steeds toegankelijker, en prijzen/tarieven steeds aantrekkelijker. Dergelijke packs vind je al vanaf €32,5. Doe de internet-postcodecheck, en vind uit of glasvezel internet in Leernes tot de mogelijkheid behoort.

Voordelen Leernes fiber internet
 • Hoogste snelheden: snelheden tot wel 1000 Mbit/s
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, minder storingen
 • Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid
 • Je kunt zelf een provider kiezen
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • Gratis Wifi modem
 • Gratis Wifi-modem
 • Goedkope tarieven
telesat
 • Digitale sateliettelevisie
 • Verschillende pakketten
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
edpnet
 • Geen limiet op verbruikte data
 • Genoeg te kiezen
 • Korting bij 1 jaar
dommel
 • De internationale expert
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Duidelijke maandtarieven
TV-vlaanderen
 • All-in-one van TV Vlaanderen
 • Inclusief router
 • Maandelijkse korting
voo
 • Ruime selectie kinderprogramma’s
 • Diverse pakketten
 • Korting bij 1 jaar
SFR
 • Ruim 130 zenders
 • Vast bellen + TV
 • Duidelijke tarieven
orange
 • Spotgoedkoop vast bellen
 • Stabiele verbinding
 • Aantrekkelijke maandprijs