Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Fleurus

Super simpel en snel alle internetproviders in Fleurus vergelijken? De keuze op het gebied van aanbieders van internet en tv is werkelijk enorm. Het loopt van Proximus tot United Telecom, de keuze is enorm. Wij helpen jou daarbij! Vergelijk moeiteloos de populaire operators en vind het voordeligste internetaanbod dat rijmt met jouw eisenpakket. Liever internet, tv en bellen in een alles-in-1 pakket integreren? Ook dit behandelen we uitvoerig. Verder vinden jullie op onze website uitgebreide informatie over onderwerpen als opbouw van de factuur of werkzaamheden aan het netwerk.
ProvincieHenegouwen
GemeenteFleurus
Gemiddelde downloadsnelheid41Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid15,5Mb/s
Gemiddeld verbruik225GB p/maand
Gemiddelde kosten€61,00 p/maand
Populaire aanbiederProximus
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit ogenblik erg veel internet operators in Fleurus die gezamenlijk weer honderden verschillende goede en betaalbare TV en internet abonnementen in maart 2024 verkopen. De maandelijkse aanbiedingen van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een bioscoop filmvoucher wisselen elkaar in rap tempo af. Op basis waarvan achterhaal je moeiteloos een betaalbaar en snel abonnement voor internet + TV? Internethunter helpt je dit te realiseren. Vul direct de gevraagde gegevens in, vergelijk de diverse providers en neem het internet pakket met de laagste tarieven. Belangrijk: in de regel is ADSL-internet in Fleurus het meest goedkoop.

5 tips om te besparen op Internet en televisie
 1. Combineer meerdere diensten bij één leverancier. (Bekijk direct de voordelen van een Internet Pack met vaste telefonie en TV.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor standaard gebruik is 50 – 100 Mb/s meer dan genoeg.
 3. Neem geen dure extra’s als bijv. filmpakketten. Dergelijke extra’s zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Schrap jouw TV-abonnement. Steeds meer content is online beschikbaar (bijvoorbeeld VRT Net of Youtube).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Doe elk jaar een prijsvergelijking en onderzoek of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Fleurus?

In Fleurus zijn meerdere internet pakketten aanwezig. Onder andere Telenet, Proximus, Scarlet of TV Vlaanderen. Via ADSL, de standaard kabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Uitzoeken welke goedkope abonnementen in Fleurus er allemaal zijn? Vul de gevraagde gegevens in, en achterhaal alle actuele internetproviders in jouw regio in maart 2024. Populaire aanbieders zijn VOO, Orange of Mobile Vikings. Internetaanbieders in Fleurus verschaffen interessante internet only deals, Televisie + internet abonnementen, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Extra 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. Met een quad play abonnement voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
proximus internet

Internet van Proximus

Niet onbekend: Proximus verkoopt in Fleurus internet en TV. Internet via VDSL2 of glasvezel, en goedkoop vast bellen.

 • Snelheid tot 100 Megabit
 • TV pauzeren en herbekijken
 • Scherpe welkomstbonus
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet biedt internet, bellen en televisie middels de coaxkabel in Fleurus. Een degelijke verbinding, met een goede beoordeling.

 • Tot wel 200 Megabit per seconde
 • Meer dan 80 verschillende zenders
 • Scherpe maandtarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet levert betrouwbare internet tarieven in Henegouwen voor maart 2024. Goedkoop en een prima snelheid (VDSL2+).

 • Gratis Wifi modem
 • TV kijken in hoogste kwaliteit
 • Aantrekkelijke korting

Huidige prijzen TV & internet in Fleurus (tarieven maart 2024)

Interessant: wat zijn nu de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Fleurus? Het schommelt vanzelfsprekendper adres. De hoogte van de factuur wordt opgebouwd door variabelen als de gekozen provider (bijv. Proximus), type internet (bijvoorbeeld telefoonlijn), gewenste snelheid (bijv. 35Mb/s), plus andere add-ons (uitzending gemist). Een goedkoop internet en TV pakket in Fleurus vind je al vanaf €15, en lopen op tot zo’n €65. Veelal is een alles in 1 abonnement de goedkoopste optie. Check ook alles over Orange prijzen.

Populaire pakketten
 • Orange Kangoeroe 40 + Internet
 • Proximus Classic + Comfort 15 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Generation MTV 25 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Scarlet One
 • Proximus Bizz Office: Internet + telefoon
 • Proximus Office&Go Maxi + TV


internet vergelijken fleurus

Veranderen van TV en internet provider? Dat gaat als volgt!

Benodigde tijd: 5 minuten

Internet providers met elkaar vergelijken + overstappen in 5 minuten

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Fleurus is het cruciaal eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Helemaal bovenaan deze website vul je gewoon jouw postcode en huisnummer in. Nadien kom je binnen in de internet + TV vergelijker. Je checkt hier alleen de internet-abonnementen van providers die beschikbaar zijn in jouw straat.

 2. Pakket samenstellen

  In de basis dien je te selecteren welke diensten je precies nodig hebt. Kan jij alles met enkel Internet? Wil je ook TV kunnen kijken? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Zodra je dit voor jezelf helder hebt kun je gerichter internet pakketten vergelijken met elkaar. Daaropvolgend is het een optie om bepaalde HD-zenders (denk aan Discovery Channel) bij te bestellen. Als laatste kun je kiezen voor producten en software als vooruitkijken, begin gemist, live pauzeren.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Wat ook van belang is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dat loopt uiteen tussen de 25 mb/s tot wel 250 mb/s. Wat een goede snelheid is, heeft te maken met verscheidene onderdelen. Nuttig jij het internet alleen voor het standaard gebruik als o.a. browsen op het internet, nieuwswebsites lezen, youtube films kijken, mail checken? Stream je graag via aanbieders als Pathé TV of Youtube? Een fan van populaire games als Amnesia: The Dark Descent? Hoe groot is jullie huishouden? Download of upload je thuis vaak films of bestanden? Internethunter helpt jou graag! Selecteer de optie ‘welke snelheid is geschikt’? Hier vertellen wij meer over de ideale snelheid die wij adviseren voor allerlei situaties.

 4. Kosten vergelijken

  Op het moment dat jij het soort abonnement en beschikbare snelheid hebt ingevoerd kan het vergelijken prijzen beginnen. De bedrijven worden altijd gesorteerd op maandelijkse kosten. De voordeligste internet provider staat bovenaan. Een mogelijke promotie is direct berekend in het maandbedrag. Diverse bedrijven geven eenmalig een welkomstkorting weg, of bieden alternatieven. Ze hebben de eerste paar maanden een speciaal actietarief.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Indien je weet wie de beste provider van Fleurus in maart 2024 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik gewoon op ‘bestellen’ en je wordt meteen verwezen naar de pagina waar je kunt afsluiten. Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het naar de provider. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Ga je veranderen van aanbieder? In de regel verzorgt je toekomstige aanbieder van internet de opzegging van de actuele contracten aan de hand van de overstapservice.


De voordelen van een Internet Pack (inclusief TV en bellen)

Steeds meer bewoners overwegen het praktische triple play pakket. Bij dit contract heb jij de beschikking over internet, digitale TV en vast bellen van één aanbieder waarbij je een vast maandbedrag afrekent. In maart 2024 zien we ook 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel)(ook wel Quad Play). Klik door naar TV Vlaanderen snelheid.

 • Een aantrekkelijke korting op de factuur
 • Alle kosten op 1 afrekening
 • Een contactpersoon die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Je ontvangt gratis extra’s als bijv. Gratis MB’s delen met vrienden en familie

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

Dit wordt gebaseerd op de uitkomst van de postcodecheck. Middels de adresgegevens kom je erachter welk type internet verbindingen beschikbaar zijn voor jouw woning. Niet iedereen kan een pakket selecteren op basis van glasvezelinternet en kabel. Doorgaans is een ADSL verbinding wel af te sluiten (mits glasvezel niet aanwezig is). Alle 3 opties mogelijk? Daarbij zijn de benodigde snelheid en de maandelijkse kosten factoren die het meest relevant zijn. Een contract op glasvezel is stabieler, maar gewoonlijk ook wat kostbaarder in verhouding tot ADSL en Kabel. In het geval van kabelinternet is Telenet een logische keuze. ADSL is in de regel het minst duur, maar de snelheid van het internet is lager.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Fleurus?

Het snelste internet krijg je via de kabel, of nog beter: glasvezel. Op basis daarvan lopen de snelheden op tot 500 Mb p/s. Aanbieders als Telenet, Scarlet en Proximuskunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Fleurus beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Wel zijn er doorgaans wel acties om glasvezel verder uit te breiden. De snelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. Ook de randapparatuur (wifi-repeaters, netwerk accessoires) speelt een belangrijke rol. De snelheid die uit een speedtest komt kan per buurt en tijdstip afwijken.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Wanneer je huidige contract niet meer geldig is (na 12 tot 24 maanden) heb jij de optie voor overstappen. Veranderen van internet pakket stelt eigenlijk niet veel meer voor. Normaal gesproken handel je dat zelf online af. De grootste providers van België (TéléSAT, Dommel, EDPnet, VOO, Scarlet, Orange, SFR, Telenet) verzorgen de administratieve afhandeling. Misschien ken je het wel als Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Je krijgt een nieuwe modem. Uiteraard kun je gebruik maken van installateurs.

Veel voorkomende storingen maart 2024

Op dit moment zijn er geen storingen bij ons bekend. In de loop van 2024 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Dat kan betekenen een storing bij Proximus / Scarlet. Onderhoudsmaatregelen van het kabelnetwerkkunnen resulteren in storingen bij Telenet. De dienstverlener ligt dit vaak per mail kort toe. Via Facebook en Twitter zie je als eerste dat er mogelijk storingen zijn.

Is er in Fleurus traag internet en WiFi?

Dit is per aansluiting weer anders. Meerdere zaken hebben hier invloed op. Neem bijvoorbeeld de kwaliteit van de kabels en de locatie van je router + modem voor stabiele WiFi. Voor een stabiele verbinding in tuin of garage kun je zo’n handige wifi repeater, booster of een speciale adapter gebruiken. Je trage verbinding kan ook te danken zijn aan software op je PC, tablet of telefoon of foute router-instellingen. Een installateur kan een analyse maken, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Maak kennis met de goedkoopste provider in 6220 en stap razendsnel over

Glasvezel vergelijken Fleurus

Glasvezel is een haardunne vezel die heel snel en betrouwbaar informatie kan verzenden. Dit houdt in: enorm snel up- en downloaden tot 750 Mb per seconde. In steeds meer postcodegebieden heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook in Fleurus zijn er interessante ontwikkelingen aangaande aanleg en/of uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor contracten met fiber gelden aansluitingskosten (eenmalig) en uiteraard een bedrag per maand. Het fenomeen glasvezel wordt steeds bekender en populairder en is niet veel duurder dan de kabel. Zulke packs vind je al vanaf €30. Ga aan de slag met de postcodecheck, en check of glasvezel internet in Fleurus het overwegen waard is.

Voordelen Fleurus fiber internet
 • Wonderlijk snel internet: oplopend tot 1000 mbit per seconde
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, nauwelijks storingen
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Uitgebreid aanbod
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

united-telecom
 • Ook zakelijke markt
 • Prima klantenservice
 • Goede welkomstkorting
telesat
 • Heel voordelig bellen
 • Moeiteloos overstappen
 • Goedkope maandtarieven
edpnet
 • 20 Mb upload + 200 Mb download
 • Met installatiehulp
 • Goedkope tarieven
dommel
 • Netline met domiciliëring
 • Betaalbaar en snel
 • Aantrekkelijke korting
TV-vlaanderen
 • Behoud je huidige nummer
 • Pakket voor elk budget
 • Pakketkorting
voo
 • Kabeldistributie inbegrepen
 • Moeiteloos overstappen
 • Hoge korting
SFR
 • Optionele themapakketten
 • Ook voor alleen Internet
 • Goedkope maandtarieven
orange
 • Flybox met 150 GB data
 • Airbox Auto
 • Combinatiekorting


Alle plaatsen in deze gemeente