Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Aiseau-Presles

Zelf snel de internetproviders in Aiseau-Presles vergelijken? De keuze op het gebied van internet en tv abonnementen is werkelijk enorm. Het loopt van Proximus tot EDPnet, een keuze maken wordt steeds lastiger. Onze vergelijkingstool helpt met het maken van een keuze. Vergelijk direct alle grote operators en check het meest geschikte internet contract dat klopt met jouw situatie. Liever televisie, internet en bellen binnen een alles-in-1 pakket samentrekken? Je leest er alles over op onze website. Daarnaast checken jullie op deze website bruikbare info over thema’s zoals overstappen van internet aanbieder of vaste telefonie.
ProvincieHenegouwen
GemeenteAiseau-Presles
Gemiddelde downloadsnelheid42,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid17Mb/s
Gemiddeld verbruik255GB p/maand
Gemiddelde kosten€64,00 p/maand
Populaire aanbiederTelenet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit moment enorm veel internet operators in Aiseau-Presles die bij elkaar opgeteld weer honderden verschillende voordelige TV en internet abonnementen in oktober 2020 presenteren. De acties van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een Xbox360 wisselen elkaar snel af. Met andere woorden, hoe check jijgemakkelijk een scherp geprijsd en innovatief internet + TV pakket? Internethunter helpt jou met het vergelijken van prijzen. Voer eenvoudig de benodigde gegevens in, vergelijk de beschikbare providers en kies voor het internet + tv pakket met de laagste tarieven. Goed om te weten: veelal is ADSL-internet in Aiseau-Presles het voordeligste.

5 tips voor een goedkoper internet en televisie abonnement
 1. Bestel internet, tv en bellen bij één provider. (Bekijk direct de voordelen van een Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor standaard gebruik hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Denk kritisch na over dure add-ons zoals bijvoorbeeld zenderpakketten. Deze pakketten kunnen de factuur flink verhogen.
 4. Sluit een contract zonder TV-abonnement. Steeds meer content is online beschikbaar (bijv. Youtube of Pathé TV).
 5. Ga altijd vergelijken. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw en achterhaal zo of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Aiseau-Presles?

In Aiseau-Presles zijn verschillende internet pakketten aanwezig. Denk aan Telenet, Scarlet, Proximus en Base. Via ADSL, de coax-kabel, en mogelijk zelfs glasvezel. Ontdekken welke goedkope abonnementen in Aiseau-Presles in deze plaats actief zijn? Vul de gevraagde gegevens in, en bekijk de huidige providers in jouw woonplaats in oktober 2020. Grote internet providers zijn Scarlet, TV Vlaanderen en EVONet. Internetaanbieders in Aiseau-Presles bieden degelijke losse internet pakketten, Televisie + Internet pakketten, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. De 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. Met een quad play abonnement wordt ook het mobiele abonnement geïntegreerd.
proximus internet

Internet van Proximus

Populair: Proximus levert in Aiseau-Presles internet en TV. VDSL2, glasvezel tot 500 mbit, inclusief gratis e-mailadres.

 • Met Proximus Cloud
 • Meer dan 80 zenders
 • Pakketkorting
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet brengt je Tv, internet en vaste telefonie middels de coaxkabel in Aiseau-Presles. Prima voorwaarden, met een lage instapprijs.

 • Handige productzoeker
 • Leukste entertainment pakketten
 • Duidelijke maandprijs
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet voorziet in snelle internet tarieven in Henegouwen voor oktober 2020. Via het telefoonnetwerk (VDSL2+) tot 50 Mbit.

 • De goedkoopste pakketten
 • TV replay vanaf €3,00 per maand
 • Aantrekkelijke welkomstbonus

Huidige prijzen internet en TV in Aiseau-Presles (tarieven oktober 2020)

Veel mensen vragen zich af: wat zijn tegenwoordig de tarieven van internet en Televisie in Aiseau-Presles? Dit verschilt doorgaans per geval. De prijs per maand wordt gevormd door aspecten zoals de active provider (bijvoorbeeld SFR), connectie (bijv. coax-kabel), down- en uploadsnelheid (bijv. 500Mb/s), en overige opties (Eredivise kijken). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Aiseau-Presles is er al vanaf €27,5 tot en met €57,50. Normaliter is een 3 in 1 abonnement het goedkoopste. Bekijk ook SFR prijzen.

Populaire pakketten
 • Proximus Internet Start + TV + Smile10
 • Proximus Happy Time + Favorite 35 + Internet Comfort + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Happy Time XL + Smart 45 + Internet Start Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Start Pack + Free Calls National + TV + Easy+ 45
 • VOO TV+Tel Eco
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + Bizz Smart XL 30


internet vergelijken aiseau-presles

Veranderen van internetprovider? Dat gaat als volgt!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Begin met de postcodecheck

  Voordat je gaat beginnen met internet vergelijken in Aiseau-Presles is het verstandig om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. In onze tool kan je een postcode en huisnummer invullen. Nadien zit je midden in de vergelijker van internet pakketten. Je treft in de internetvergelijker alleen maar de pakketten van internet-providers die daadwerkelijk kunnen aansluiten in jouw buurt.

 2. Een type abonnement selecteren

  Nu moet je uitzoeken wat je allemaal wilt afsluiten. Alleen internet? Wens je ook digitale Televisie? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Wanneer je jouw wensen duidelijk hebt kun je gerichter internet abonnementen met elkaar vergelijken. Tevens kan het relevant zijn om televisiezenders die je graag kijkt (denk dan aan Eleven Sports 2) toe te voegen. Bovendien kan je aangeven of je interesse hebt in specifieke diensten als live pauzeren, uitzending gemist, tv programma’s opnemen.

 3. Minimale internetsnelheid

  Wat daarna relevant is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dat wisselt tussen de 25 mb/s tot en met 250 mb/s. De ideale snelheid kies je op basis van diverse factoren. Nemen jullie internet voor de basisactiviteiten als e-mailen, filmpjes kijken, het weer bekijken, surfen op het internet? Stream je regelmatig video’s via VRT Net of Pathé TV? Ben je een fervent speler van online spelletjes als Project Gotham Racing 3? Zijn jullie met 2 personen of meer? Down/upload je regelmatig grote bestanden? De vergelijker assisteert je daarbij. Tik op ‘welke snelheid past bij mij’? Daar vind je info m.b.t. de minimale snelheid die wij adviseren voor verschillende soorten gebruikers.

 4. Vergelijken op prijs

  In het geval je het soort abonnement en de internetsnelheid doorgevoerd hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De internet-bedrijven zijn altijd weergegeven op basis van maandelijkse kosten. Het voordeligste abonnement zul je altijd bovenaan zien. Een mogelijke promotie is verwerkt in het maandbedrag. Enkele leveranciers stunten met een bepaalde welkomstkorting, anderen verwerken de eerste 3, 6 of 9 maanden een korting van bijv. 50%.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  Op het moment dat jij gezien hebt wie de beste provider van Aiseau-Presles in oktober 2020 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Klik op ‘bestellen’, en je gaat direct door naar de aanbiedingspagina van de provider. Voer alle velden in en dien jouw aanvraag in. Dit kost je nog geen 5 minuten. Ga je veranderen van aanbieder? In algemene zin faciliteert je aankomende aanbieder de opzegging van de actuele contracten door middel van de overstapservice.


Voordeel van een Internet Pack (met bellen en telefonie)

Opvallend veel families bestellen het praktische triple play abonnement. In dit pakket heb je digitale TV, vast bellen & internet van één dienstverlener voor een vaste maandprijs. Deze dagen zijn er tevens 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt(ook wel Quad Play). Klik door naar Orange speedtest.

 • Je krijgt een mooie pakketkorting
 • Alles kosten op één overzichtelijke factuur
 • Een contactpersoon die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen zoals Extra data voor je mobiele telefoon

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over jouw internet, tv en bellen abonnement

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

Hiervoor neem je als eerst de internet postcodecheck. Aan de hand van je adresgegevens (postcode) zie je de verschillende types internet die af te sluiten zijn voor jouw geval. Niet elke woning heeft toegang tot glasvezel en (coax) kabel. Doorgaans is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel gewoon actief (mits glasvezel niet aanwezig is). Alle 3 opties mogelijk? Dan zijn de gewenste snelheid en onkosten aspecten die het meest relevant zijn. Glasvezelverbindingen zijn betrouwbaarder, maar gewoonlijk ligt de maandprijs iets hoger dan bij de kabel of ADSL. Bij internet via de kabel is Telenet een uitstekende keuze. ADSL is in veel gevallen het goedkoopste, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Waar vind ik het snelste internet in Aiseau-Presles?

De snelste verbinding bereik je met de kabel (coax), of glasvezel. Op dit netwerk lopen de snelheden op tot 1Gb/s. Aanbieders als Scarlet, Proximus & Telenetzijn daar al erg ver mee. In de gemeente Aiseau-Presles is er nog geen 100% dekking. Wel zijn er meerdere projecten om het glasvezel netwerk uit te breiden. De snelheid die je behaalt wordt niet alleen bepaald door de provider. De apparaten in huis (wifi-repeaters, netwerk accessoires) zijn net zo van invloed. De snelheid die uit een speedtest komt kan per wijk en tijdstip afwijken.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Op het moment dat de einddatum van jouw contract in zicht is (na 1 jaar of 2 jaar) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Veranderen van internet pakket is tegenwoordig niet moeilijk. In de regel regel je dit online. De erkende providers van ons land (EDPnet, TV Vlaanderen, TéléSAT, Dommel, Telenet, Orange, Proximus, SFR) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Vaak ook bekend als Easy Switch. Op die manier kom jij niet zonder internet. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Misschien ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Huidige storingen oktober 2020

Momenteel is er geen grote storing gesignaleerd. In 2020 zijn er verschillende geplande werkzaamheden. Dit kan resulteren in een storing bij Proximus / Scarlet. Onderhoudsmaatregelen van het coax kabelnetwerk betekenen vaker Telenet storingen. Een medewerker van de klantenservice stelt je daarvan op de hoogte. Via Facebook en Twitter ontdek je razendsnel dat er mogelijk storingen zijn.

Is er in Aiseau-Presles traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Meerdere onderdelen hangen samen met de te bereiken snelheid. Belangrijke aspecten zijn: de aansluitingen (kabels) en waar jij de modem en router neerzet voor snelle WiFi. Voor stabieler internet in tuin, garage of zolder kan je een Wifi Booster, repeater of een 4G verbinding gebruiken. Een trage verbinding kan ook te danken zijn aan apps op telefoons en laptops of een modem die onjuist is geconfigureerd. Een specialist kan op afspraak langskomen, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 6250 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Aiseau-Presles

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Dat levert jou enorm snel up- en downloaden van 500-1000 Mb per seconde. In steeds meer straten kun je kiezen voor het snelle fiber internet naast de (coax) kabelverbinding. Ook in de streek van Aiseau-Presles zijn er verschillende initiatieven t.a.v. het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor abonnementen met fiber heb je een stukje aansluitingskosten en vanzelfsprekend de abonnementskosten. Een contract op ‘glas’ is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Zulke packs vind je al vanaf €40. Doe de gratis postcodecheck en zie zelf of glasvezel internet in Aiseau-Presles tot de mogelijkheid behoort.

Voordelen Aiseau-Presles fiber internet
 • Verbluffend snel internet: dit kan oplopen tot 1000 Mbit
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, minder problemen
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Je kunt zelf een provider kiezen
 • Het beste aanbod voor TV (zenders)

united-telecom
 • Uploadsnelheid tot 15 Mbps
 • Stabiele verbinding
 • Duidelijke tarieven
telesat
 • TV, internet ten telefonie
 • Voordelig bellen
 • Goede korting
edpnet
 • Onbeperkte trafiek
 • Veel aanbod
 • Overstapbonus
dommel
 • Gratis bellen naar 80+ landen
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Transparante prijzen
TV-vlaanderen
 • Tot 100 Mbps downloaden
 • Alleen internet of alles in 1
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
voo
 • Met Voo Internet Security
 • Supergoedkoop bellen
 • Goedkope maandtarieven
SFR
 • Met gratis installatie
 • Betrouwbaar netwerk
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
orange
 • 100 Mbps via de kabel
 • Voordelig bellen
 • Goedkope prijzen


Alle plaatsen in deze gemeente