Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Chimay

Makkelijk en snel internetproviders in Chimay vergelijken? De mogelijkheden op het gebied van internet en tv pakketten is groot. Je kunt denken aan Proximus tot aan Dommel, een keuze maken wordt steeds lastiger. Wij helpen met het maken van een keuze. Vergelijk moeiteloos de Vlaamse / Waalse operators en bekijk het beste of goedkoopste internetpakket dat voldoet aan de ingevoerde gegevens. Gelijk bellen, internet en tv met zo’n alles in 1 pakket groeperen? Ook dat is mogelijk! Verder vinden jullie op deze website bruikbare informatie over zaken zoals de postcodecheck en de mogelijkheden van glasvezel internet.
ProvincieHenegouwen
GemeenteChimay
Gemiddelde downloadsnelheid44Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid18,5Mb/s
Gemiddeld verbruik285GB p/maand
Gemiddelde kosten€46,00 p/maand
Populaire aanbiederScarlet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden vandaag de dag meer en meer internet operators in Chimay die bij elkaar opgeteld weer een hele hoop goede en betaalbare TV en internet abonnementen in oktober 2020 mogen aanbieden. De speciale korting van de goedkoopste provider, en gratis cadeau’s voor nieuwe klanten als een Fitbit horloge zijn per week weer anders. Dus, hoe vind je als consument nu zo’n goedkoop en innovatief TV + internet pakket? Wij van Internethunter.be helpen jou met het vergelijken van prijzen. Geef direct jouw gegevens in, doorzoek de aanwezige providers en kies meteen het contract met de laagste prijs. Onthoud: in de regel is ADSL-internet in Chimay het meest goedkoop.

5 tips voor een goedkoper internet en TV abonnement
 1. Combineer meerdere diensten bij één provider. (Zie ook voordelen van het Internet Pack met vaste telefonie en TV.)
 2. Probeer de internetsnelheid goed in te schatten. Voor basisgebruik hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Denk kritisch na over dure add-ons zoals bijvoorbeeld zenderpakketten. Specials zoals deze kosten je vaak erg veel geld.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. En overweeg goedkope streamingdiensten (bijv. RTL Series of Be TV).
 5. Stop niet met vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken om te zien of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Chimay?

In Chimay zijn verschillende internet pakketten voorhanden. Zoals Scarlet, Proximus, Telenet of United Telecom. Via ADSL (het telefoonnetwerk), de kabel (coax) en misschien zelfs glasvezel. Nieuwsgierig welke goedkope abonnementen in Chimay je kunt kiezen? Voer jouw adresgegevens in, en achterhaal alle aanwezige leveranciers in jouw wijk in oktober 2020. Bekende leveranciers zijn VOO, TV Vlaanderen of Belgian Telecom. Internetaanbieders in Chimay voeren prima contracten voor los internet, Internet + Televisie pakketten, en natuurlijk 3-in-1 pakketten. De 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. Via een quad play pakket kun je ook je smartphone toevoegen.
proximus internet

Internet van Proximus

Aanrader: Proximus verkoopt in Chimay internet en TV. Internet via VDSL2 of glasvezel, vaak als beste getest.

 • Unieke Proximus packs
 • Online kijken via Proximustv.be
 • Maandelijks aanbiedingen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in vaste telefonie, internet en TV via de televisiekabel in Chimay. Een degelijke verbinding, met een goede beoordeling.

 • Gratis installatie + activering
 • Chromecast en Apple TV ondersteuning
 • Aantrekkelijke prijzen
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet brengt je aantrekkelijke internet tarieven in Henegouwen voor oktober 2020. Via het telefoonnetwerk (VDSL2+) tot 50 Mbit.

 • De discounter van België
 • Compleet zenderaanbod
 • Duidelijke maandprijs

Huidige prijzen internet + televisie in Chimay (tarieven oktober 2020)

Een goede vraag: wat zijn vandaag de dag de tarieven van Televisie en internet in Chimay? Dit verschilt gewoonlijk per situatie. De prijs per maand komt tot stand door aspecten zoals je provider (zoals SFR), levering (denk aan coax-kabel), down- en uploadsnelheid (bijv. 25Mb/s), plus andere add-ons (zoals. live pauzeren). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Chimay sluit je af voor rond de €17,5 tot zo’n €85. In algemene zin is alles-in-1 het voordeligste. Bekijk ook TéléSAT prijzen.

Populaire pakketten
 • Orange Internet Basic + Vaste lijn
 • Proximus Happy Time + Comfort 15 + Internet Favorite + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Smart 45 + Internet Start Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + TV + Smart+ 65
 • Telenet Basic Internet + Digital TV + Kong Supersize
 • Proximus Office&Go Intense + No Limit National + TV + Bizz Smart XL 20


internet vergelijken chimay

Veranderen van internet provider? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers vergelijken en binnen 5 min. overstappen

 1. Start met een postcodecheck

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Chimay is het goed om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. Via de vergelijk tool kan je een postcode en huisnummer invullen. In de volgende stap zit je midden in de vergelijker van internet pakketten. Je ziet hier louter de internet-abonnementen van providers die actief zijn op jouw postcode.

 2. Pakket samenstellen

  In de basis moet je uitzoeken wat je precies nodig hebt. Alleen internet? Of een combinatie met TV? En ben je van plan om vast te bellen? Indien je dit voor jezelf helder hebt kun jij gemakkelijker de verschillende internet abonnementen vergelijken. Tevens heb je de mogelijkheid om specifieke zenders (denk aan ABXplore) uit te kiezen. Tevens kan je het abonnement unieker maken met uitbreidingen als uitzending gemist, on demand films kijken, online tv kijken.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Wat verder van belang is: hoe snel wil je het internet? Dat wisselt tussen de 25 mb/s tot wel 150 mb/s. Wat een goede snelheid is, heeft te maken met verscheidene onderdelen. Is voor jouw internet uitsluitend nodig voor het standaard gebruik als bijv. browsen op het internet, nieuwswebsites lezen, youtube films kijken, mail checken? Maak je gebruik van streamingdiensten als HBO of Be TV? Spelen huisgenoten populaire games als Hitman: Absolution™? Ben je alleen of met een heel gezin? Download of upload je thuis vaak films of bestanden? De vergelijker geeft advies! Tik op ‘welke snelheid is geschikt’? Hier adviseren wij inzake de ideale snelheid die wij aanraden voor uiteenlopende situaties.

 4. Tarieven vergelijken

  Indien jij het soort contract en beschikbare snelheid geselecteerd hebt kan je starten met prijzen vergelijken. De bedrijven zijn in de regel gesorteerd op kosten per maand. De internet provider met de laagste prijs staat bovenaan. Een mogelijke promotie is al doorgerekend in het totaalbedrag. Verscheidene leveranciers geven eenmalig een welkomstkorting weg, en een deel van de organisaties hebben de eerste maanden van het contract een speciaal actietarief.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Zodra je gezien hebt wie de beste provider van Chimay in oktober 2020 is, wordt het tijd om het definitief te maken. Klik op ‘bestellen’, en wij sturen je door naar de afsluitpagina van de leverancier. Voer alle velden in en verzend het formulier online. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Ga je veranderen van leverancier? In de regel faciliteert jouw aankomende aanbieder dat alles netjes wordt opgezegd met de overstapservice.


Waarom een Internet Pack met bellen en TV interessant is

Een aanzienlijk deel van de mensen neigen naar het overzichtelijke triple play abonnement. In dit product krijg je internet, digitale TV & vast bellen van één leverancier voor een vast bedrag in de maand. Vandaag zien we ook 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel)(ook wel Quad Play). Check ook alles over SFR speedtest.

 • Een aantrekkelijke korting op de factuur
 • Elke maand één factuur
 • Slechts 1 serviceprovider die je helpt bij je internet en televisie
 • Je ontvangt gratis extra’s zoals bijvoorbeeld Gratis zenderpakketten

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over afsluiten van internet, tv en bellen

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

Dit wordt gebaseerd op de postcodecheck die je al gedaan hebt. Aan de hand van je adresgegevens (postcode) kom jij erachter welke internet verbindingen voorhanden zijn voor jouw woning. Niet ieder mens kan zomaar overstappen op glasvezel & (coax) kabel. Meestal is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel verkrijgbaar (tenzij er reeds glasvezel ligt). Alle 3 opties mogelijk? In dat geval zijn gewenste snelheid en de tarieven factoren die vooral belangrijk zijn. Glasvezel is de snelste optie, maar normaal gesproken ligt de maandprijs iets hoger vergeleken met de kabel of ADSL. Bij kabel internet is Telenet een uitstekende keuze. ADSL is doorgaans de meest voordelige keuze, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Waar vind ik het snelste internet in Chimay?

De maximale internetsnelheid komt binnen via kabelinternet of de glas. Zodoende download je met wel 1Gb/s. Providers als Telenet, Proximus en Scarletkunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Chimay is de dekking voor deze connectie niet 100%. Wel zien we steeds meer nieuwe projecten om meer huishoudens aan te sluiten op glasvezel. De hoogte van de snelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. Het gebruik van randapparatuur (netwerkkabels, netwerk accessoires) is zeer relevant. De maximale snelheid kan per buurt nogal wisselen.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Op het moment dat je huidige contract niet meer geldig is (binnen 4 weken) ontstaat de optie tot overstappen. Veranderen van internet provider is tegenwoordig niet moeilijk. In de regel kan je dat online regelen. De grootste internetproviders (VOO, EDPnet, Dommel, TV Vlaanderen, Proximus, Orange, Telenet, SFR) verzorgen de administratieve afhandeling. We noemen dit ook wel Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Misschien kan er ook een monteur bij je langskomen.

Onderhoud & storingen oktober 2020

Op dit moment is er geen grote storing gesignaleerd. In de loop van 2020 wordt het netwerk wel verbeterd. Het gevolg kan zijn een Proximus / Scarlet storing. Veranderingen aan het kabel netwerkmonden soms uit in storingen bij Telenet. De betreffende provider communiceert dit indien nodig. Via o.a. Twitter en Facebook merk je het snelste dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Is er in Chimay traag internet en WiFi?

Dit is per aansluiting weer anders. Verschillende variabelen hangen samen met de te bereiken snelheid. Kijk eens naar de capaciteit van de kabels en de positie van de router voor snelle WiFi. Voor een stabiele verbinding door het hele huis (dus ook tuin en zolder) kun je een speciale wifi booster/repeater of een wifi-hotspot nemen. Een trage verbinding kan komen door verkeerde applicaties op telefoons en laptops of een modem die onjuist is geconfigureerd. Een speciale specialist kan bij je thuis langskomen, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 6460 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken Chimay

Glasvezel is een dunne, sterke draad van glas,die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Dit houdt in: supersnel internet tot 750 Mb/s. In steeds meer omgevingen kan je internetten via fiber naast kabel en ADSL. Ook nabij Chimay zijn er meerdere projecten rondom het verrijken van het glasvezelnetwerk. Voor fiber geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en natuurlijk het maandelijkse tarief. Het glasvezel internet is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en is niet veel duurder dan de kabel. Dergelijke packs kan je al afsluiten vanaf €40. Doe de internet-postcodecheck, en ontdek of glasvezel internet in Chimay voor jou een optie is.

Voordelen Chimay fiber internet
 • Onthutsend snel internet: er zijn al providers met 1000 Mbit
 • Zeer stabiel internet, altijd actief
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Een open netwerk met vrije providerkeuze
 • Ondanks het weer altijd goed TV beeld

united-telecom
 • Tot 40% goedkoper bellen
 • Moeiteloos overstappen
 • Lage maandprijs
telesat
 • Goede klantenservice
 • Betrouwbaar en snel
 • Aantrekkelijke prijzen
edpnet
 • 20 Mb upload + 200 Mb download
 • Uitstekende klantenservice
 • Lage tarieven
dommel
 • Gratis bellen naar Belgische nummers
 • Zelf pakket samenstellen
 • Aantrekkelijke prijzen
TV-vlaanderen
 • Spotgoedkoop bellen
 • Veel aanbod
 • Transparante maandtarieven
voo
 • Zelf je pakket samenstellen
 • Betrouwbaar netwerk
 • Voordeel op de factuur
SFR
 • Eerste maand gratis
 • Uitgebreide TV-opties
 • Goedkope tarieven
orange
 • Orange Flybox
 • Alleen internet of alles in 1
 • Duidelijke tarieven


Alle plaatsen in deze gemeente