Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Lobbes

Super simpel en snel alle internetproviders in Lobbes vergelijken? Het aantal internet en televisie pakketten was nog nooit zo groot. Het loopt van Telenet tot en met VOO, een keuze maken wordt steeds lastiger. Deze website helpt jou met het kiezen. Vergelijk vandaag de geselecteerde operators en achterhaal het aantrekkelijkste internetaanbod passende bij jouw situatie. Binnen enkele minuten bellen, tv en internet met het alles-in-1 pakket groeperen? Dit is sterk in opkomst! Eveneens verzamel jij op deze website handige info over thema’s zoals overstappen van internet aanbieder en internetgebruik in de regio.
ProvincieHenegouwen
GemeenteLobbes
Gemiddelde downloadsnelheid31Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid20,5Mb/s
Gemiddeld verbruik220GB p/maand
Gemiddelde kosten€50,00 p/maand
Populaire aanbiederOrange
ProximusScarletOrangeTV VlaanderenTéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden hedendaags een groot aantal internet operators in Lobbes die gezamenlijk weer erg veel scherpe TV en internet abonnementen in september 2020 verkopen. De factuurkorting van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een Nest Thermostaat zijn meestal geen week hetzelfde. Dus, hoe check je snel zo’n voordig en goed abonnement voor TV + internet? Onze internet-experts helpen jou met vergelijken. Voer moeiteloos de privé gegevens in, doorzoek de diverse providers en kies meteen het contract met de laagste tarieven. Belangrijk: in de regel is ADSL-internet in Lobbes voordeliger dan kabel of glasvezel.

5 tips voor een goedkoper internet en TV abonnement
 1. Voeg alle diensten samen bij één provider. (Zie ook voordelen van het 3-in 1 Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor de basisactiviteiten heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Neem geen dure opties zoals bijv. sportpakketten. Deze pakketten verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Schrap jouw TV-abonnement. Stap over op on-demand online TV kijken (neem bijv. Be TV of RTL Series).
 5. Maak van vergelijken je hobbie. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en achterhaal zo of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Lobbes?

In Lobbes zijn relatief veel internet pakketten actief. Denk aan Proximus, Telenet, Scarlet en United Telecom. Middels ADSL, de tv-kabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Achterhalen welke goedkope abonnementen in Lobbes tot de mogelijkheden behoren? Versterk je persoonlijk adres, en vergelijk gemakkelijk de verschillende leveranciers in jouw wijk in september 2020. Interessante providers zijn Scarlet, Dommel of TéléSAT. Internetaanbieders in Lobbes bieden interessante internet only deals, internet + Televisie abonnementen, en ook speciale 3-in-1 contracten. Bijzondere 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. In een dergelijk quad play pakket wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Al geprobeerd? Proximus faciliteert in Lobbes internet en TV. Glasvezel, VDSL2, vaak als beste getest.

 • Proximus Tuttimus
 • Voordelig TV in Tuttimus pack
 • Aantrekkelijke korting
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet levert vaste telefonie, internet en TV door de kabel (coax) in Lobbes. Uitstekende snelheid met een lage instapprijs.

 • Gratis installatie + activering
 • Live TV op 3G, 4G en Wifi
 • Lage maandtarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet biedt snelle internet tarieven in Henegouwen voor september 2020. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • De laagste prijs
 • Alle populaire zenders kijken
 • Transparante maandtarieven

Huidige prijzen internet + televisie in Lobbes (tarieven september 2020)

Het is een boeiende vraag: wat zijn vandaag de dag de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Lobbes? Dit schommelt gewoonlijk per adres. De factuur komt tot stand door factoren als de provider (bijvoorbeeld TV Vlaanderen), internetverbinding (zoals. kabel), internetsnelheid (bijv. 140Mb/s), plus andere add-ons (zoals. een extra zenderpakket). Een goedkoop TV en internet abonnement in Lobbes vind je al vanaf €20 t/m €95. Meestal is het 3-in-1 abonnement de voordeligste optie. Check ook alles over Scarlet prijzen september 2020.

Populaire pakketten
 • Orange Kangoeroe 40 + Internet + Digitale TV
 • Proximus Pack Mobile 80 + Internet Intense + TV Comfort
 • Proximus Favorite 35 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Scarlet Trio + Mobile Chili
 • Telenet Shake+ FiberNet 50
 • Telenet Business Shake XL


internet vergelijken lobbes

Veranderen van TV en internet provider? Dat gaat als volgt!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Doe de postcodecheck

  Vanaf het moment dat jij start met internet vergelijken in Lobbes is het essentieel snel de internet postcodecheck te doen. Via de vergelijk tool kan je een postcode en huisnummer invullen. Nadien wordt je doorgestuurd naar de internet + TV vergelijker. Je vindt in de vergelijkingstool alleen de internet-pakketten van leveranciers die daadwerkelijk kunnen aansluiten op jouw adres.

 2. Pakket samenstellen

  In deze stap geef je aan hoe jouw pakket er uit moet zien. Heb jij aan internet genoeg? Wil je het aanvullen met digitale TV? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? Terwijl je dit bepaald hebt voor jezelf kan je nog beter internet pakketten vergelijken met elkaar. Daaropvolgend heb je de mogelijkheid om unieke premium-zenders (denk dan aan VOOsport World 3) erbij te nemen. Tevens kan je het abonnement unieker maken met diensten als vooruitkijken, online tv kijken, live pauzeren.

 3. Internetsnelheid kiezen

  Wat bovendien essentieel is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dat loopt uiteen tussen de 40 mb/s tot en met 250 mb/s. De te kiezen snelheid kies je op basis van verscheidene elementen. Is internet voor jouw van belang voor de meest basale activiteiten als bijv. youtube films kijken, mail checken, browsen op het internet, weerbericht bekijken? Maak je gebruik van streamingdiensten als HBO of VRT Net? Ben jij liefhebber van online games als Alliance of Valiant Arms? Zijn jullie met 2 personen of meer? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? Internethunter geeft advies! Ga naar de optie ‘welke snelheid kiezen’? Op deze plek vertellen wij meer inzake de ideale snelheid die wij aanbevelen voor allerlei situaties.

 4. Kosten internet pakketten vergelijken

  In het geval je het gewenste pakket en de snelheid van het internet gekozen hebt is het voor jou eenvoudiger om tarieven te vergelijken. De internet-bedrijven worden altijd in een lijst gezet a.d.h.v. tarief per maand. Het goedkoopste pakket voert de lijst aan. De maandelijkse acties en promoties zijn reeds verwerkt in het totaalbedrag. Sommige internet providers werken met een eenmalige korting, andere aanbieders verstrekken bijvoorbeeld de eerste maanden een korting van bijv. 50%.

 5. Overstappen van internetprovider

  Zodra jij achterhaald hebt wie de beste provider van Lobbes in september 2020 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik gewoon op ‘bestellen’ en je gaat direct door naar de website van de aanbieder. Vul je gegevens in en maak de aanvraag definitief. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Veranderen van internetprovider? Doorgaans verzorgt de aanstaande provider het opzeggen van het huidige contract aan de hand van de overstapservice.


Vier voordelen van een Internet Pack met Bellen en TV

Legio consumenten kopen het overzichtelijke triple play abonnement. Met deze constructie heb je internet, digitale TV en vast bellen van 1 partij voor één transparant tarief. Hedendaags zijn er tevens 4-in-1 pakketten inclusief een mobiele telefonie abonnement(ook wel Quad Play). Check ook alles over VOO speedtest.

 • Het is goedkoper dan alles los afsluiten
 • Meer grip op de kosten, één duidelijke factuur
 • 1 vast aanspreekpunt voor je problemen rondom TV en internet
 • Combineren betekent gratis extraatjes zoals o.a. Onderling MB’s delen

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

Dat heeft alles te maken met de uitkomst van de postcodecheck. Na het invullen van jouw adresgegevens kan je zien welke soorten aansluitingen voorhanden zijn voor jouw woning. Niet ieder mens heeft de mogelijkheid tot glasvezel en (coax) kabel. Gewoonlijk is een ADSL verbinding wel af te sluiten (tenzij er reeds glasvezel ligt). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? In dat geval zijn de gewenste snelheid en de prijzen factoren die helpen bij het maken van een keuze. Een contract op glasvezel is stabieler, maar standaard ook iets duurder in verhouding tot ADSL en Kabel. Op het moment dat je gaat voor kabel is Telenet een uitstekende keuze. ADSL is doorgaans het minst duur, maar de snelheid van het internet is lager.

Wie biedt het snelste internet in Lobbes?

De hoogste internetsnelheid ontvang je via kabelinternet of de glas. Op die manier download je met wel 1000Mb. Dienstverleners als Scarlet, Proximus en Telenetspelen hier handig op in. In de gemeente Lobbes is de dekking voor deze connectie niet 100%. Wel zijn er meerdere plannen om glasvezel verder uit te breiden. De snelheid kent meer oorzaken dan de provider. Gebruik van apparatuur (netwerk accessoires, wifi-repeaters) zijn net zo van invloed. De feitelijke snelheid kan per huis zeer uiteenlopen.

Hoe kan ik overstappen naar een andere provider?

Als jouw contractstermijn is verlopen (doorgaans na 1 jaar) kun je verlengen of overstappen. Veranderen naar een internet provider is een fluitje van een cent. In de regel fiks je dat helemaal zelf. De grootste providers van België (VOO, Dommel, TV Vlaanderen, TéléSAT, SFR, Telenet, Orange, Proximus) werken met elkaar samen. Vaak hebben we het over Easy Switch. Geen administratieve rompslomp meer. Wel krijg je een nieuwe router of modem. Soms ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Problemen & storingen september 2020

Vandaag zijn er geen storingen bij ons bekend. In de loop van 2020 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Dat kan betekenen een storing bij Proximus / Scarlet. Upgrades van het kabel-netwerk zorgen mogelijk voor Telenet storingen. Jouw provider weet hier vaak meer over. Via de sociale kanalen wordt jij de hele dag geïnformeerd dat er mogelijk storingen zijn.

Heeft Lobbes traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Verscheidene dingen hangen samen met de te bereiken snelheid. Neem nu de (UTP) kabel klasse en de modem en router plekken in huis voor goede WiFi. Voor stabieler internet in tuin of garage kun je zo’n handige wifi repeater, booster of een 4G verbinding gebruiken. Een trage verbinding kan daarnaast komen door programma’s op je ipad of computer of een modem die niet goed is ingesteld. Een specialist kan ingepland worden, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 6540 en stap eenvoudig online over

Glasvezel vergelijken Lobbes

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Dit mondt uit in een enorm hoge snelheid tot wel 1000 Mb/s. In een groeiend aantal straten heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber als alternatief van ADSL/VDSL. Ook nabij Lobbes zijn er verschillende ontwikkelingen ten aanzien van aanleg en/of uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor internetten via fiber moet je altijd aansluitkosten betalen en natuurlijk de kosten van het pakket. Het glasvezel internet wint flink aan populariteit en de kosten worden steeds gunstiger. Deze speciale packs zijn er al vanaf €35. Doe de postcodecheck, en kom erachter of glasvezel internet in Lobbes beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Lobbes fiber internet
 • Ongekend snel internet: snelheden tot wel 1000 mbit per seconde
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, een heel laag storingspercentage
 • Uploaden en downloaden even snel
 • Er is keuzevrijheid
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

united-telecom
 • Bellen zonder zorgen
 • Supersnel vast internet
 • Scherpe welkomstbonus
telesat
 • uitgebreid zenderpakket
 • Kundige klantenservice
 • Maandelijkse korting
edpnet
 • Onbeperkte trafiek
 • Ook voor alleen Internet
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
dommel
 • Goedkoop internationaal bellen
 • Altijd supersnel internet
 • Combinatie-voordeel
TV-vlaanderen
 • Uitgebreid zenderaanbod
 • Kundige klantenservice
 • Aantrekkelijke maandtarieven
voo
 • Meer dan 70 zenders
 • Supergoedkoop bellen
 • Goedkope tarieven
SFR
 • Met gratis installatie
 • Kundige klantenservice
 • Goedkope tarieven
orange
 • Flybox met 150 GB data
 • Veel aanbod
 • Aantrekkelijke maandprijs


Alle plaatsen in deze gemeente