Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Mont-Sainte-Geneviève

Moeiteloos en snel alle internetproviders in Mont-Sainte-Geneviève vergelijken? De keuze in verschillende aanbieders van internet en tv is groter dan ooit. Dat gaat van Orange tot SFR, er is veel te kiezen. Wij helpen jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk moeiteloos de beste operators en bekijk het voordeligste internetaanbod dat naadloos aansluit op jouw wensen. Snel bellen, televisie en internet met het alles in één pakket groeperen? Ook dat is mogelijk! Tevens vind je op Internethunter.be uitgebreide info over thema’s zoals kabel-internet en storingen en onderhoud.
ProvincieHenegouwen
GemeenteLobbes
Gemiddelde downloadsnelheid40,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid19,5Mb/s
Gemiddeld verbruik215GB p/maand
Gemiddelde kosten€57,00 p/maand
Populaire aanbiederScarlet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit ogenblik een groot aantal internet operators in Mont-Sainte-Geneviève die gezamenlijk weer flink wat voordelige TV en internet abonnementen in oktober 2020 verkopen. De diverse aanbiedingen van de de goedkoopste provider, en gratis cadeau’s voor nieuwe klanten als een iPad wisselen elkaar in rap tempo af. Met andere woorden, hoe check jijnu zo’n goedkoop en innovatief contract voor TV + internet? Internethunter helpt bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Geef hierna de eigen gegevens in, vergelijk de aanwezige providers en kies voor het internet abonnement met het laagste tarief. Advies: normaal gesproken is ADSL-internet in Mont-Sainte-Geneviève het laagste geprijsd.

5 internet en TV bespaartips
 1. Sluit alle diensten af bij 1 provider. (Check meer info over een Internet Pack met Televisie en bellen.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor e-mail en social media heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Kies niet altijd voor dure extraatjes zoals o.a. zenderpakketten. Deze uitbreidingen zijn duurder dan je denkt.
 4. Ga voor “internet-only”, zonder televisie. Via internet kun je bijna alles kijken (neem bijv. RTL Series of Be TV).
 5. Maak van vergelijken je hobbie. Doe elk jaar een prijsvergelijking om te zien of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Mont-Sainte-Geneviève?

In Mont-Sainte-Geneviève zijn allerlei internet pakketten die je kunt afsluiten. Je kunt denken aan Proximus, Scarlet, Telenet en United Telecom. D.m.v ADSL, de tv-kabel, en misschien zelfs glasvezel. Onderzoeken welke goedkope abonnementen in Mont-Sainte-Geneviève er allemaal zijn? Voer je postcode en huisnummer in, en achterhaal alle verschillende internetaanbieders in jouw postcodegebied in oktober 2020. Bekende aanbieders van zijnternet zijn VOO, Dommel of Billi. Internetaanbieders in Mont-Sainte-Geneviève hanteren degelijke losse internet pakketten, TV + Internet contracten, en ook speciale 3-in-1 contracten. Speciale 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. Aan de hand van een quad play abonnement kun je ook je smartphone toevoegen.
proximus internet

Internet van Proximus

Je kent het vast: Proximus verkoopt in Mont-Sainte-Geneviève internet en TV. Zowel via Glasvezel als VDSL2, inclusief gratis e-mailadres.

 • Met Proximus Cloud
 • TV pauzeren en herbekijken
 • Lage prijzen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet verkoopt vaste telefonie, internet en TV door de kabel (coax) in Lobbes. Uitstekende snelheid met een lage instapprijs.

 • Data delen met het gezin
 • Uiteenlopende entertainment pakketten
 • Goedkope maandtarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet werkt voor aantrekkelijke internet tarieven in Henegouwen voor oktober 2020. Zowel via ADSL als VDSL2+.

 • Scarlet Secure PC
 • Compleet zenderaanbod
 • Duidelijke maandtarieven

Geldige prijzen internet & TV in Mont-Sainte-Geneviève (tarieven oktober 2020)

Voor iedereen relevant: wat zijn vandaag de dag de tarieven van een tv en internet pakket in Mont-Sainte-Geneviève? Dit verschilt meestal per situatie. De internet + TV factuur wordt bepaald door variabelen als je internetaanbieder (bijv. TV Vlaanderen), type internet (COAX), gewenste snelheid (bijv. 140Mb/s), en de aanvullende diensten (zoals. een filmpakket). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Mont-Sainte-Geneviève is er vaak al vanaf €20 tot bedragen van €65. Vaak is een 3 in 1 abonnement het minst kostbaar. Klik door naar SFR snelheid.

Populaire pakketten
 • Orange LOVE Koala
 • Proximus Classic + Favorite 35 + Internet Favorite + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Classic + Generation MTV 15 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + Free Calls National + Smart+ 15
 • Telenet GoldShake
 • Proximus Office&Go Maxi + No Limit National + TV + Bizz Smart XL 30


internet vergelijken mont-sainte-genevieve

Veranderen van internet provider? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Mont-Sainte-Geneviève is het slim om eerst even een postcodecheck te doen. Via ons vergelijkscript moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Vervolgens wordt je verwezen naar de snelste internetvergelijker. Je checkt in de internetvergelijker enkel de internet-pakketten van internetproviders die daadwerkelijk kunnen aansluiten in jouw wijk.

 2. Benodigde diensten selecteren

  In deze stap kun je kiezen welke services je wilt inkopen. Puur voor internet? Of een deal inclusief TV? En hoe zit het met vast bellen? Op het moment dat je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kan je veel specifieker internet abonnementen met elkaar vergelijken. Daarnaast kan het relevant zijn om extra zenderaanbod (bijv. Canal Zoom) bij te bestellen. Eveneens kun jij jouw pakket nog persoonlijker maken met diensten als vooruitkijken, begin gemist, tv programma’s opnemen.

 3. Internetsnelheid kiezen

  Wat bovendien belangrijk is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dat loopt van 10 mb/s tot 500 mb/s. Wat een goede snelheid is, heeft te maken met een aantal onderdelen. Gebruik je internet alleen voor kleine activiteiten als bijvoorbeeld surfen op het internet, het weer bekijken, het nieuws lezen, filmpjes kijken? Kijk je veel video-content via bijv. Pathé TV of HBO? Houd je van online games als Starcraft? Betreft het een groot of klein gezin? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? Onze vergelijker kan hierin helpen! Selecteer de optie ‘welke snelheid is nodig’? Hier geven wij advies m.b.t. de perfecte snelheid die goed is voor kleine en grote gebruikers.

 4. Vergelijken op prijs

  Indien jij het soort abonnement en een bepaalde internetsnelheid uitgezocht hebt is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De providers zijn altijd geordend op tarieven p/maand. De provider met de laagste prijs voert de lijst aan. Een mogelijke promotie is reeds verwerkt in het totaalbedrag. Een hoop providers werken met een eenmalige korting, of geven iets anders weg. Zij hebben de eerste maanden van het contract een korting van bijv. 50%.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Op het moment dat je hebt ontdekt wie de beste provider van Mont-Sainte-Geneviève in oktober 2020 is, wordt het tijd om het definitief te maken. Klik op ‘bestellen’, en wij sturen je door naar de afsluitpagina van de leverancier. Vul de gevraagde gegevens in en dien jouw aanvraag in. Dit kost je nog geen 5 minuten. Van internet provider veranderen? In algemene zin faciliteert jouw toekomstige internet provider de opzegging van de actuele contracten middels de overstapservice.


Ontdek het gemak van een Internet Pack met interactieve tv en bellen

Plenty mensen overwegen het handige triple play abonnement. Bij zo’n abonnement beschik je over vast bellen, internet en digitale TV van 1 dienstverlener tegen een vast maandelijks tarief. Tegenwoordig zijn er tevens 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel)(ook wel Quad Play). Bekijk ook Scarlet opzeggen.

 • Hoe meer diensten je afneemt des te hoger de korting
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • Je communiceert met één bedrijf voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Je hebt recht op interessante extra’s als bijvoorbeeld 1GB+ Gratis data voor je smartphone

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik gaan voor ADSL, kabel en glasvezel?

Als uitgangspositie neem je altijd de uitkomst van de postcodecheck. Via postcode + huisnummer kun jij bekijken welke internetaansluitingen er voorhanden zijn voor jouw woning. Niet ieder huishouden kan zomaar overstappen op glasvezel en (coax) kabel. Meestal is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel mogelijk (tenzij er reeds glasvezel ligt). Heb jij meerdere mogelijkheden? In dit scenario zijn minimale internet snelheid en de maandelijkse kosten factoren die vooral belangrijk zijn. Glasvezelverbindingen zijn betrouwbaarder, maar vaak betaal je wel wat meer dan bij ADSL/VDSL/Kabel. Bij internet via de kabel is een veel gekozen speler Telenet. ADSL is in veel gevallen de goedkoopste mogelijkheid, maar de snelheden zijn beperkt.

Wie biedt het snelste internet in Mont-Sainte-Geneviève?

De hoogste internetsnelheid krijg je via Telet (kabel) of glasvezel. Met zo’n verbinding loopt de snelheid op tot 1000Mb. Providers als Scarlet, Proximus & Telenetontwikkelen deze netwerken. In de gemeente Lobbes is de dekking voor deze connectie niet 100%. Er ontstaan veel plannen om glasvezel verder uit te breiden. De hoogte van de snelheid is niet alleen een kwestie van provider. Het gebruik van randapparatuur (modem/router, wifi-repeaters, netwerkkabels) hebben hier invloed op. De werkelijke snelheid kan per wijk anders zijn.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Indien jouw abonnementstermijn is verstreken (binnen 1 maand) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen van internet provider is tegenwoordig niet moeilijk. Gewoonlijk fiks je dat helemaal zelf. De populaire providers in België (EDPnet, Dommel, VOO, TV Vlaanderen, Proximus, Scarlet, SFR, Orange) werken met elkaar samen. Dit fenomeen noemen we ook wel Easy Switch. Zo zit je geen moment zonder internetverbinding. Je krijgt een nieuwe modem. Uiteraard heb je de beschikking over een installateur.

Veel voorkomende storingen oktober 2020

Momenteel hebben we niet te maken met een storing. In de loop van 2020 zijn er verschillende geplande werkzaamheden. Dit kan resulteren in storingen bij Proximus / Scarlet. Onderhoudsmaatregelen van het kabel-netwerk kunnen resulteren in een storing bij Telenet. De betreffende aanbieder kan je hier meer over vertellen. Via o.a. Twitter en Facebook ontdek je razendsnel dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Is er in Mont-Sainte-Geneviève traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Ontzettend veel zaken hangen samen met de te bereiken snelheid. Neem nu de capaciteit van de kabels en de locatie van je router + modem voor stabiele WiFi. Voor betrouwbare verbindingen in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kun je een Wifi repeater/booster, of een 4G verbinding gebruiken. De trage verbinding kan daarnaast komen door applicaties op je PC, tablet of telefoon of een router met onjuiste instellingen. Een speciale installateur kan de situatie bekijken, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 6540 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Mont-Sainte-Geneviève

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Dat levert jou de allerhoogste downloadsnelheden tot maar liefst 1Gb per seconde. In steeds meer plekken zien we de optie van fiber samen met ADSL en kabel-verbindingen. Ook in en rondom Lobbes zijn er verscheidene ontwikkelingen voor het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor fiber geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en maandelijkse abonnementskosten. Het fenomeen glasvezel wint flink aan populariteit en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Deze packs kun je al afsluiten vanaf €37,5. Doe de gratis postcodecheck en check of glasvezel internet in Mont-Sainte-Geneviève beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Mont-Sainte-Geneviève fiber internet
 • Het snelste internet: snelheden tot wel 1000 Mbit/s
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, weinig kans op storingen
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Uitgebreid aanbod
 • Maximale kwaliteit voor je TV

united-telecom
 • PAYLO by United Telecom
 • Met installatiehulp
 • Transparante maandprijs
telesat
 • Altijd lage prijs
 • Gratis overstappen
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
edpnet
 • Ook voor zakelijk gebruik
 • Supergoedkoop bellen
 • Scherpe welkomstbonus
dommel
 • De snelle internetverbinding
 • Prima klantenservice
 • Hoge korting
TV-vlaanderen
 • Uitgebreid zenderaanbod
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Pakket-voordeel
voo
 • Ruim aanbod packs
 • Altijd supersnel internet
 • Maandelijkse korting
SFR
 • Eerste maand gratis
 • Inclusief alle apparatuur
 • Scherpe maandtarieven
orange
 • Internet via 4G of de kabel
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Scherpe maandtarieven