Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Bienne-Lez-Happart

Zelf snel alle internetproviders in Bienne-Lez-Happart vergelijken? Het aantal beschikbare internet en tv abonnementen is erg groot. Dit loopt van Telenet t/m VOO, je kunt alle kanten op. Onze internet-vergelijker helpt jou via de handige vergelijker. Vergelijk vandaag alle Belgische operators en ontdek zo het goedkoopste internet abonnement dat klopt met het door jou geschetste plaatje. Snel tv, internet en bellen met het alles-in-1 pakket groeperen? Dat is ook een optie! Daarnaast vergaren jullie op Internethunter.be praktische info over zaken zoals de overstapservice of internetgebruik in de regio.
ProvincieHenegouwen
GemeenteLobbes
Gemiddelde downloadsnelheid41,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid20,5Mb/s
Gemiddeld verbruik235GB p/maand
Gemiddelde kosten€59,00 p/maand
Populaire aanbiederTelenet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden in oktober 2020 een groot aantal internet operators in Bienne-Lez-Happart die gezamenlijk weer enorm veel goedkope TV en internet abonnementen in oktober 2020 verkopen. De diverse aanbiedingen van de de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een cadeaubon kunnen iedere maand weer totaal anders zijn. Met andere woorden, hoe achterhaal je simpel zo’n betaalbaar en goed abonnement voor TV + internet? Wij helpen bij het afsluiten van een goed pakket. Vul gelijk de gevraagde gegevens in, bekijk de providers die voorhanden zijn en selecteer het abonnement waar jij het voordeligste bent. Advies: in veel gevallen is ADSL-internet in Bienne-Lez-Happart het meest goedkoop.

5 praktische tips om te besparen op TV en Internet abonnement
 1. Combineer meerdere diensten bij één provider. (Lees direct verder over het Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor kleine activiteiten heb je genoeg aan 100 Mb/s.
 3. Neem geen dure opties zoals o.a. premium zenderpakketten. Deze pakketten kosten je vaak erg veel geld.
 4. Kies een los internet abonnement zonder TV. En overweeg goedkope streamingdiensten (neem bijv. Youtube of HBO).
 5. Stop niet met vergelijken. Kom niet voor verrassingen te staan. Vergelijk en kom er zelf achter of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Bienne-Lez-Happart?

In Bienne-Lez-Happart zijn verschillende internet pakketten die je kunt kiezen. Bijv. Telenet, Proximus, Scarlet of TéléSAT. Via ADSL of VDSL, de televisiekabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Bienne-Lez-Happart voor jou mogelijk zijn? Versterk je persoonlijk adres, en achterhaal alle aanwezige providers in jouw wijk in oktober 2020. Bekende aanbieders van zijnternet zijn Scarlet, SFR of TéléSAT. Internetaanbieders in Bienne-Lez-Happart verstrekken uitstekende internet only deals, Internet + TV contracten, en natuurlijk 3-in-1 pakketten. Extra 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. Aan de hand van een quad play abonnement voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
proximus internet

Internet van Proximus

Populair: Proximus levert in Bienne-Lez-Happart internet en TV. Zowel via Glasvezel als VDSL2, via een betrouwbaar netwerk.

 • Gratis Cloud opslag
 • Voordelig TV in Tuttimus pack
 • Voordeel op de factuur
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in internet, Bellen en TV via de televisiekabel in Lobbes. Betrouwbaar internet met aantrekkelijke acties.

 • 50, 100 of 200 Mbps
 • Yelo Play: overal en altijd TV
 • Aantrekkelijke maandtarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet werkt voor goede internet tarieven in Henegouwen voor oktober 2020. Van 30 Mbit/s tot wel 50 Mbit/s.

 • Onbeperkt surfen
 • De leukste zenderpakketten
 • Goede welkomstbonus

Geldige prijzen TV en internet in Bienne-Lez-Happart (tarieven oktober 2020)

Iedereen wil het weten: wat zijn in oktober 2020 de tarieven van een internet en tv abonnement in Bienne-Lez-Happart? Dit verschilt natuurlijk per postcode. Het tarief kent z’n oorsprong in variabelen als het internetbedrijf (zoals Dommel), netwerk (zoals. telefoonlijn), internetsnelheid (bijv. 100Mb/s), plus andere add-ons (o.a. on demand films kijken). Een goedkoop internet en tv abonnement in Bienne-Lez-Happart kun je afsluiten vanaf €30 tot en met €85. Veelal is een 3 in 1 abonnement de goedkoopste optie. Bezoek de pagina: TV Vlaanderen snelheid.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack All-In-One Comfort
 • Proximus Pack Telefonie + Mobile 50 + Internet Intense + TV
 • Proximus Comfort 25 + Internet Comfort Pack
 • Proximus Free Calls National + TV + Easy+ 45
 • TéléSAT All-in-One Basic
 • Telenet FLUO + King


internet vergelijken bienne-lez-happart

Veranderen naar een andere internetprovider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Bienne-Lez-Happart is het slim eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Helemaal bovenaan deze website kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. Als je dat gedaan hebt kom je terecht in de internet-vergelijker. Je vindt op deze plek alleen de contracten van internetproviders die beschikbaar zijn in jouw wijk.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  Nu kan je aanvinken welke services je wilt inkopen. Heb jij aan internet genoeg? Of liever iets met televisie erbij? En ben je van plan om vast te bellen? In het geval je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kan je veel specifieker alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Ook is het misschien slim om bepaalde HD-zenders (denk dan aan Discovery Channel) te nemen. Tevens kan je jouw pakket nog persoonlijker maken met diensten als vooruitkijken, begin gemist, online tv kijken.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat uiteraard een belangrijke vraag is: welke snelheid wil je inkopen? Dit ligt ergens tussen 10 mb/s tot en met 300 mb/s. De snelheid die bij jou past heeft te maken met diverse componenten. Gebruik je internet alleen voor de meest basale activiteiten zoals bijv. mail checken, nieuwswebsites lezen, weerbericht bekijken, browsen op het internet? Kijk je veel video-content via bijv. Be TV of Youtube? Speel jij in je vrije tijd graag internet spelletjes (games) als Geometry Wars Retro Evolved? Zijn jullie met 2 personen of meer? Download of upload je thuis vaak films of bestanden? De vergelijker biedt hiervoor uitkomst. Tik op ‘welke snelheid is nodig’? Op deze plek vertellen wij meer inzake welke internetsnelheid die past bij allerlei situaties.

 4. Tarieven providers vergelijken

  In het geval je de abonnementstypes en beschikbare snelheid doorgevoerd hebt kan het vergelijken prijzen beginnen. De providers zijn normaal gesproken gesorteerd op tarieven p/maand. De aanbieder met de laagste prijs zie je dus direct staan. De maandelijkse acties en promoties zijn al meegenomen in de prijs per jaar. Meerdere leveranciers stunten met een bepaalde welkomstkorting, andere aanbieders bieden de eerste paar maanden een korting van €10.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Als jij achterhaald hebt wie de beste provider van Bienne-Lez-Happart in oktober 2020 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik op ‘bestellen’, en wij sturen je door naar de aanvraag-pagina. Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het naar de provider. Dit kost minder dan 5 minuten. Meteen veranderen van internet provider? Normaliter verwerkt je betreffende leverancier de opzegging van het contract middels de overstapservice.


De voordelen van een Internet Pack (inclusief TV en bellen)

Veel woningeigenaren kopen het voordelige triple play abonnement. In dit product krijg je digitale TV, vast bellen & internet van 1 aanbieder tegen een vaste maandelijkse prijs. Tegenwoordig heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit(ook wel Quad Play). Ook interessant: Telenet opzeggen.

 • Goedkoper uit met internet, tv en bellen
 • Elke maand één totaalfactuur
 • Je hebt te maken met 1 provider die je helpt bij je internet en televisie
 • Providers bieden vaak gratis diensten als Gratis opnemen en pauzeren

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Dit wordt gebaseerd op de postcodecheck op onze website. Na het invullen van postcode + huisnummer kun jij bekijken of ADSL/Kabel/Glasvezel mogelijk zijn voor jouw situatie. Niet elk appartement kan abonnementen kiezen op basis van kabel of glasvezelinternet. Normaliter is ADSL/VDSL wel mogelijk (of er moet al glasvezel liggen). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? Hierbij zijn maximale snelheden en het budget aspecten die het meest relevant zijn. Glasvezel is sneller, maar standaard ook wat kostbaarder in verhouding tot ADSL of (coax) kabel. Voor internet via de kabel is Telenet een uitstekende keuze. ADSL is normaal gesproken het goedkoopste, maar ook trager dan andere opties.

Welke provider heeft het snelste internet in Bienne-Lez-Happart?

Het snelste internet heb je via kabelinternet of de glas. Zo lopen de snelheden op tot 1Gb/s. Dienstverleners als Proximus, Scarlet en Telenetzijn daar al erg ver mee. In de gemeente Lobbes is nog lang niet elk huishouden aangesloten op glas. Wel starten er steeds meer initiatieven voor de aanleg van glasvezel. De feitelijke snelheid is niet uitsluitend de provider’s verantwoordelijkheid. De apparaten in huis (wifi-repeaters, modem/router) hebben hier invloed op. De feitelijke snelheid kan per huis anders zijn.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Op het moment dat de einddatum van jouw contract in zicht is (na 12 maanden)is het mogelijk om over te stappen. Veranderen van internet abonnement stelt eigenlijk niet veel meer voor. Dikwijls gebeurd dit gewoon online. De grootste internetproviders (TéléSAT, TV Vlaanderen, VOO, Dommel, Scarlet, Telenet, SFR, Proximus) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Misschien ken je het wel als Easy Switch. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Vaak ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Werkzaamheden & storingen oktober 2020

Op dit ogenblik is er geen sprake van een storing. In 2020 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Mogelijk mondt dit uit in een Proximus / Scarlet storing. Upgrades van het kabelnetwerkbetekenen vaker storingen bij Telenet. De provider in kwestie kan je hier meer over vertellen. Via Facebook en Twitter wordt je 24/7 op de hoogte gehouden of er problemen zijn met het internet.

Is er in Bienne-Lez-Happart traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Veel aspecten hebben impact op de snelheid. Hierbij moet je denken aan de (UTP) kabel klasse en waar in huis jij routers en modems plaatst voor stabiele WiFi. Voor maximale internetsnelheid in tuin of garage kun je zo’n handige wifi repeater, booster of een wifi-antenne gebruiken. Een trage verbinding kan ook te maken hebben met programma’s op telefoons en laptops of een router die niet ideaal is afgesteld. Een eigen installateur kan op afspraak langskomen, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 6543 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Bienne-Lez-Happart

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Dit mondt uit in een enorm hoge snelheid tot 750 Mb/s. In een toenemend aantal omgevingen zien we de optie van fiber of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook in de gemeente Lobbes zijn er tal van updates rondom de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor pakketten met fiber gelden aansluitingskosten (eenmalig) en een vast bedrag per maand. Een contract op ‘glas’ is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en het kan prima concurreren met de kabel. Dergelijke packs vind je al vanaf €40. Doe de postcodecheck, en kom erachter of glasvezel internet in Bienne-Lez-Happart een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Bienne-Lez-Happart fiber internet
 • Verwonderlijk snel internet: tot wel 1 Gbps
 • Een degelijke verbinding, weinig problemen
 • Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid
 • Veel keuze in aanbieders
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • Gratis Wifi/Voice modem
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Combinatie-aanbieding
telesat
 • Via sateliet tv kijken
 • Inclusief router
 • Scherpe welkomstbonus
edpnet
 • 20 Mb upload + 200 Mb download
 • Voordelig bellen
 • Scherpe maandtarieven
dommel
 • De vriendelijkste internetprovider
 • Voordelig vast internet
 • Voordeel op de factuur
TV-vlaanderen
 • Uitgebreid zenderaanbod
 • Internet, TV en Bellen
 • Scherpe welkomstkorting
voo
 • Ultieme televisiebeleving
 • Ook vaste telefonie
 • Hoge welkomstbonus
SFR
 • Gratis installatie
 • Met installatiehulp
 • Maandelijkse korting
orange
 • Tot 225 Mbps
 • Groot zenderaanbod
 • Aantrekkelijke welkomstkorting