Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Antwerpen

Super simpel en snel de internetproviders in Antwerpen vergelijken? Het aantal internet en tv pakketten lijkt groter dan ooit. Je kunt denken aan Proximus tot en met TV Vlaanderen, de juiste provider kiezen valt niet mee. Onze vergelijker helpt jou met het kiezen. Vergelijk snel de geselecteerde operators en vind het meest geschikte internetaanbod dat klopt met jouw internetgebruik. Liever internet, tv en bellen binnen het alles in één pakket nemen? Dat is ook een optie! Bovendien bekijk jij op deze pagina belangrijke info over thema’s zoals de internet postcodecheck of vast bellen.
ProvincieAntwerpen
GemeenteAntwerpen
Gemiddelde downloadsnelheid40,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid16,5Mb/s
Gemiddeld verbruik215GB p/maand
Gemiddelde kosten€51,00 p/maand
Populaire aanbiederOrange
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn op dit ogenblik flink wat internet operators in Antwerpen die bij elkaar weer de wereld aan interessante en voordelige TV en internet abonnementen in mei 2022 presenteren. De speciale korting van de goedkoopste provider, en doorgaans ook gratis kadoos als een bioscoop filmvoucher wisselen iedere maand weer enorm. Op basis waarvan bekijk je simpel een voordelig en innovatief TV + internet pakket? Onze internet-experts helpen jou daar bij. Vul direct jouw gegevens in, doorzoek de beschikbare providers en neem het internet abonnement met de laagste prijs. Vergeet niet: vaak is ADSL-internet in Antwerpen het meest goedkoop.

Vijf handige bespaartips voor internet en televisie
 1. Combineer meerdere diensten bij één internetaanbieder. (Bekijk wat onze specialist vindt van een Internet Pack met vaste telefonie en TV.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor de basisactiviteiten heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Voorkom dure add-ons zoals extra betaalde kanalen. Deze uitbreidingen kosten je vaak erg veel geld.
 4. Ga voor “internet-only”, zonder televisie. Via internet kun je bijna alles kijken (onder andere Netflix of RTL Series).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken om te zien of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Antwerpen?

In Antwerpen zijn er behoorlijk veel internet pakketten beschikbaar. Zoals Telenet, Scarlet, Proximus of SFR. D.m.v ADSL, de tv-kabel, en misschien zelfs glasvezel. Onderzoeken welke goedkope abonnementen in Antwerpen werkzaam zijn? Voer jouw adresgegevens in, en vergelijk direct de verschillende internetaanbieders in jouw regio in mei 2022. Veel gekozen internetaanbieders zijn Telenet, Dommel of EVONet. Internetaanbieders in Antwerpen verstrekken betrouwbare internet only deals, Televisie + Internet contracten, maar ook 3-in-1 pakketten. De 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. Via een quad play pakket wordt ook het mobiele abonnement geïntegreerd.
proximus internet

Internet van Proximus

Populair: Proximus biedt in Antwerpen internet en TV. Een stabiele internetverbinding (VDSL2), en een prima klantenservice.

 • Eenvoudig zelf installeren
 • Meer dan 80 zenders
 • Scherpe maandprijs
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet levert Tv, internet en vaste telefonie door de kabel (coax) in Antwerpen. Gewoon snel internet, met een lage instapprijs.

 • gratis Wifi-booster
 • Groots aanbod films en series
 • Goedkope maandprijs
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet verkoopt goede internet tarieven in Antwerpen voor mei 2022. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • Eenvoudig & transparant
 • Kijk tot 36 uur terug met TV replay
 • Goedkope prijzen

Prijzen internet + TV in Antwerpen (tarieven mei 2022)

Veel mensen vragen zich af: wat zijn in mei 2022 de tarieven van een tv en internet pakket in Antwerpen? Het verschilt gewoonlijk per situatie. De factuur komt tot stand door onder andere je internetaanbieder (bijvoorbeeld TéléSAT), connectie (bijvoorbeeld coax-kabel), maximale internetsnelheid (bijv. 80Mb/s), en andere extra’s (denk aan videotheek thuis). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Antwerpen is er al voor €30 tot deal van €50. Meestal is 3-in-één de voordeligste optie. Bezoek de pagina: VOO thuisinternet.

Populaire pakketten
 • Orange Love Kolibri + Fix
 • Proximus Classic + Comfort 25 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Classic + Generation MTV 25 + Internet Start Pack + Belgacom TV
 • Proximus Smart 35 + Internet Maxi Pack
 • Telenet Internet 160 + Digital TV
 • Proximus Office&Go Comfort + TV + Bizz Smart XL 20


internet vergelijken antwerpen

Veranderen van internetprovider? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Antwerpen is het cruciaal snel de internet postcodecheck te doen. Op deze pagina kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Hierna wordt je doorgestuurd naar de vergelijker van internet pakketten. Je vindt op deze plek enkel de internet-pakketten van providers die ook echt actief zijn in jouw woonplaats.

 2. Benodigde diensten selecteren

  Hierna geef je aan wat je allemaal wilt afsluiten. Heb jij aan internet genoeg? Of een combinatie met TV? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? In het geval je weet wat je wilt kan je veel specifieker internet pakketten vergelijken met elkaar. Daarbij heb je de mogelijkheid om specifieke zenderpakketten (denk aan Proximus 5) uit te kiezen. Daarnaast kan jij jouw pakket nog persoonlijker maken met services als uitzending gemist, live pauzeren, extra zenderpakketten.

 3. Internetsnelheid kiezen

  Wat daarna een belangrijke vraag is: welke snelheid wil je inkopen? Dat loopt van 25 mb/s t/m 450 mb/s. Wat een goede snelheid is, is gebonden aan diverse aspecten. Nuttig jij het internet alleen voor het standaard gebruik zoals e-mailen, filmpjes kijken, surfen op het internet, het weer bekijken? Of kijken jullie ook on-demand TV op Pathé TV of RTL Series? Ben je een fervent speler van online multiplayer games als Burnout 3 Takedown? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? Onze vergelijker kan hierin helpen! Klik op de optie ‘advies snelheid berekenen’? Daar vind je info m.b.t. de perfecte snelheid die hoort bij de diverse type huishoudens.

 4. Kosten internet abonnementen vergelijken

  Zodra jij het gewenste pakket en beschikbare snelheid hebt ingevoerd is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De leveranciers worden in de meeste gevallen gesorteerd op prijs per maand. De goedkoopste internet provider zie je dus direct staan. Een speciale promotie is altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Een hoop aanbieders stunten met een bepaalde welkomstkorting, of geven iets anders weg. Zij hanteren bijvoorbeeld de eerste maanden een korting van bijv. 50%.

 5. Overstappen van internetprovider

  In het geval jij achterhaald hebt wie de beste provider van Antwerpen in mei 2022 is, wordt het tijd om het definitief te maken. Kies de blauwe knop, en je gaat direct door naar de website van de aanbieder. Vul de gevraagde gegevens in en maak de aanvraag definitief. Dit kost je nog geen 5 minuten. Ga je veranderen van leverancier? Veelal verwerkt jouw toekomstige internetprovider het opzeggen van het huidige contract door gebruik te maken van de overstapservice.


Waarom een Internet Pack met bellen en TV interessant is

Steeds meer bewoners kopen het speciale triple play pakket. Bij zo’n abonnement krijg jij digitale TV, vast bellen en internet van één dienstverlener tegen een vast maandelijks tarief. Vandaag bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel)(ook wel Quad Play). Bekijk ook Proximus internet + tv.

 • Minder betalen voor internet, tv en bellen
 • De totale kosten zie je maandelijks op één factuur
 • Een contactpersoon voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Je hebt recht op interessante extra’s als Gratis betaalde zenders

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over afsluiten van internet, tv en bellen

Moet ik gaan voor ADSL, kabel en glasvezel?

Dat is allereerst afhankelijk van de internet postcodecheck. Door het invoeren van postcode + huisnummer check je welke internet verbindingen af te sluiten zijn voor jouw geval. Niet elk huis kan profiteren van kabelinternet & glasvezel. Vaak is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel mogelijk (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Heb je keuze uit alles? In dat geval zijn gewenste snelheid en onkosten onderdelen waar je vooral naar moet kijken. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar gewoonlijk ligt de maandprijs iets hoger dan in het geval van ADSL en Kabel. Wanneer je kiest voor de kabel is Telenet een uitstekende keuze. ADSL is in veel gevallen het aantrekkelijkst geprijsd, maar de snelheid van het internet is lager.

Wie biedt het snelste internet in Antwerpen?

Het meest snelle internet bereik je met kabel of glasvezel. Hiermee haal je snelheden tot wel 750Mb. Partijen als Proximus, Telenet & Scarletspelen hier handig op in. In de gemeente Antwerpen beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Wel zijn er diverse nieuwe opdrachten om het glasvezel netwerk uit te breiden. De behaalde snelheid gaat verder dan providerkeuze. Gebruik van apparatuur (wifi-repeaters, netwerkkabels, netwerk accessoires) is van belang. De minimum snelheid kan per wijk en moment veranderen.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Indien de overeenkomst is afgelopen (binnen 4 weken) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Veranderen van internetprovider gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. In de regel handel je dat online af. De erkende providers in België (Dommel, VOO, TV Vlaanderen, TéléSAT, Orange, Scarlet, SFR, Telenet) werken met elkaar samen. Misschien ken je het wel als Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Wel krijg je een nieuwe router of modem. Doorgaans heb je de beschikking over een installateur.

Onderhoud & storingen mei 2022

Op dit ogenblik is er geen sprake van een storing. In 2022 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Hierdoor zien we soms storingen bij Proximus / Scarlet. Onderhoudsmaatregelen van het kabel-netwerk draaien soms uit op storingen bij Telenet. De betreffende aanbieder zal dit vroegtijdig aangeven. Via de webcare merk je het snelste dat er wellicht onderhoud wordt gepleegd.

Is er in Antwerpen traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Veel dingen bepalen de snelheid. Belangrijke aspecten zijn: het type netwerkkabel en de plek waar de modem staat voor goede WiFi. Voor lekker snel internet in de garage, op zolder of in de tuin kan je een wifi booster of repeater of een wifi-antenne gebruiken. Een trage verbinding kan ook te maken hebben met apps op PC of Smartphone of een router die niet ideaal is afgesteld. Een professionele installateur kan een analyse maken, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 2000 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Antwerpen

Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Met deze techniek haal je supersnel internet van 500-1000 Mb per seconde. In een toenemend aantal postcodegebieden heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber naast de (coax) kabelverbinding. Ook in de streek van Antwerpen zijn er meerdere ontwikkelingen voor nieuwe netwerken van glasvezel internet. Voor pakketten met fiber geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en uiteraard een bedrag per maand. Deze vorm van internet wordt steeds toegankelijker, en prijzen/tarieven steeds aantrekkelijker. Packs als deze zien we al terug vanaf €35. Doe de internet-postcodecheck, en ontdek of glasvezel internet in Antwerpen af te sluiten is.

Voordelen Antwerpen fiber internet
 • Verbluffend snel internet: dit loopt op tot 1000 Mbit
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, weinig problemen
 • Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

united-telecom
 • Tot 100 Mbit per seconde
 • Goede klantenservice
 • Scherpe korting
telesat
 • Tot 70 verschillende znders
 • Meerdere abonnementen
 • Lage maandprijs
edpnet
 • VDSL XL of ADSL Xl
 • Meerdere abonnementen
 • Duidelijke maandprijs
dommel
 • Gratis bellen naar Belgische nummers
 • Altijd supersnel internet
 • Altijd aanbiedingen
TV-vlaanderen
 • Uploadsnelheid tot 40 Mbps
 • Ruime keuze
 • Scherpe prijzen
voo
 • Tal van opties
 • Makklijk overstappen
 • Scherpe welkomstbonus
SFR
 • Exclusieve zenderpakketten
 • Gratis e-mailadres
 • Goedkope tarieven
orange
 • Ultrasnelle internetverbinding
 • Snel en betrouwbaar
 • Goedkope prijzen


Alle plaatsen in deze gemeente