Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Bernissart

Gemakkelijk en snel de internetproviders in Bernissart vergelijken? Het aantal internet en televisie abonnementen is werkelijk enorm. Van Scarlet t/m Belgian Telecom, een keuze maken wordt steeds lastiger. Onze vergelijkingstool helpt jou daarbij! Vergelijk vandaag alle grote operators en bekijk het voordeligste internetaanbod dat naadloos aansluit op jouw verbruik en wensen. Vandaag nog bellen, televisie en internet in zo’n alles-in-1 pakket bundelen? Ook dat is mogelijk! Daarnaast vergaart men op onze website bruikbare informatie over items als opties voor digitale TV en de voordelen van glasvezel internet.
ProvincieHenegouwen
GemeenteBernissart
Gemiddelde downloadsnelheid41Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid17Mb/s
Gemiddeld verbruik220GB p/maand
Gemiddelde kosten€49,00 p/maand
Populaire aanbiederUnited Telecom
ProximusScarletOrangeTV VlaanderenTéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden in juli 2020 enorm veel internet operators in Bernissart die tezamen weer tientallen soorten interessante en voordelige TV en internet abonnementen in juli 2020 bieden. De acties van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een Samsung Galaxy Tab zijn eigenlijk elke maand weer anders. Op welke manier bekijk jijsnel zo’n betaalbaar en betrouwbaar TV + internet pakket? Deze website helpt jou met vergelijken. Geef hierboven jouw eigen gegevens in, vergelijk de mogelijke providers en neem het internet contract met de laagste tarieven. Vergeet niet: meestal is ADSL-internet in Bernissart het laagste geprijsd.

Vijf handige bespaartips voor internet en televisie
 1. Combineer meerdere diensten bij één internetaanbieder. (Check meer info over een Internet Pack met Televisie en bellen.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor basisgebruik heb je genoeg aan 100 Mb/s.
 3. Denk kritisch na over dure extra’s zoals o.a. extra betaalde kanalen. Specials zoals deze kunnen de factuur flink verhogen.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. Via internet kun je bijna alles kijken (onder andere RTL Series of VRT Net).
 5. Blijf vergelijken. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw en onderzoek of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Bernissart?

In Bernissart zijn velerlei internet pakketten voorhanden. Dit kan zijn Scarlet, Proximus, Telenet en Orange. Via ADSL (het telefoonnetwerk), de televisiekabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in Bernissart actief zijn? Vul de gevraagde gegevens in, en check zelf de aanwezige internetaanbieders in jouw regio in juli 2020. Bekende providers zijn Telenet, SFR of United Telecom. Internetaanbieders in Bernissart bieden aantrekkelijke pakketten met alleen internet, TV + internet abonnementen, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Speciale 4-in-1 pakketten kunnen extra veel voordeel opleveren. Middels quad play constructies wordt ook het mobiele abonnement geïntegreerd.
proximus internet

Internet van Proximus

Niet onbekend: Proximus verkoopt in Bernissart internet en TV. Een stabiele internetverbinding (VDSL2), en een prima klantenservice.

 • Inclusief modem + decoder
 • TV pauzeren en herbekijken
 • Scherpe prijzen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet levert internet, tv en vaste telefonie via de traditionele kabel in Bernissart. Gewoon snel internet, aantrekkelijk geprijsd.

 • Handige productzoeker
 • Chromecast en Apple TV ondersteuning
 • Lage maandtarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet werkt voor aantrekkelijke internet tarieven in Henegouwen voor juli 2020. Prima snelheid voor een lage prijs.

 • Goedkoop & snel internet
 • Programma’s opnemen en terugkijken
 • Lage maandtarieven

Huidige prijzen internet & TV in Bernissart (tarieven juli 2020)

Een veelgestelde vraag: wat zijn momenteel de tarieven van internet en Televisie in Bernissart? Het schommelt normaliter per postcode. De factuur wordt bepaald door aspecten zoals de active provider (bijvoorbeeld Proximus), internetverbinding (denk aan VDSL), snelheid van het internet (bijv. 10Mb/s), en de aanvullende diensten (een filmpakket). Een goedkoop internet en TV pakket in Bernissart sluit je af voor rond de €17,5 tot contracten van €87,50. Gemiddeld is het 3-in-1 abonnement het aantrekkelijkst. Bekijk ook TéléSAT tarieven.

Populaire pakketten
 • Proximus Minimus 5 GB
 • Proximus Pack Telefonie + Mobile Evening & Weekend 20 + Internet Favourite + TV
 • Proximus Smart 45 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Maxi Pack + TV + Smart+ 45
 • Telenet WIGO 10 GB
 • Proximus Office&Go Maxi + No Limit National + Bizz Smart+ 50 + Belgacom TV


internet vergelijken bernissart

Veranderen van internet provider? Dat werkt op deze manier!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers met elkaar vergelijken + overstappen in 5 minuten

 1. Vul de postcodecheck in

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Bernissart is het cruciaal eerst een postcodecheck op je adres te doen. Aan het begin van de pagina kan je simpelweg jouw postcode en huisnummer invoeren. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar onze Internet/TV/Bellen vergelijker. Je vergelijkt in de vergelijkingstool enkel de pakketten van internet-providers die beschikbaar zijn in jouw straat.

 2. Een type abonnement selecteren

  Daarna kan jij een selectie maken uit welke services je wilt inkopen. Uitsluitend internet? Liever met een TV-abonnement? En ben je van plan om vast te bellen? Wanneer je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kun jij zonder moeite de diverse abonnement voor internet vergelijken. Ook is het misschien slim om televisiezenders die je graag kijkt (bijv. La Deux) bij te bestellen. Eveneens kun jij jouw voorkeuren aangeven voor services als uitzending gemist, live pauzeren, on demand films kijken.

 3. Internetsnelheid kiezen

  Wat ook essentieel is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dat wisselt tussen de 35 mb/s t/m 450 mb/s. De snelheid die bij jou past is gebonden aan verscheidene aspecten. Willen jullie internet alleen gebruiken voor de standaard toepassingen als bijv. het weer bekijken, surfen op het internet, e-mailen, filmpjes kijken? Stream je graag via aanbieders als VRT Net of HBO? Ben jij liefhebber van online spelletjes als Skate? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Down/upload je regelmatig grote bestanden? Internethunter.be helpt jou graag! Klik op de optie ‘welke snelheid past bij mij’? Daar tref je hulp over de perfecte snelheid die hoort bij verschillende soorten gebruikers.

 4. Kosten internet abonnementen vergelijken

  Indien jij het soort abonnement en de minimale snelheid geselecteerd hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De aanbieders worden altijd geordend op maandelijkse kosten. Het voordeligste abonnement komt als eerste naar voren. De maandelijkse acties en promoties zijn al meegenomen in de prijs per jaar. Bijna alle aanbieders geven eenmalig een welkomstkorting weg, anderen verwerken het eerste half jaar een gereduceerd tarief.

 5. Overstappen van internetprovider

  Vanaf dat jij erachter gekomen bent wie de beste provider van Bernissart in juli 2020 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Klik op de bestelknop en je komt meteen terecht op de desbetreffende aanbieding. Vul jouw naam + adresgegevens in en verzend het formulier online. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Meteen veranderen van internet provider? In de regel faciliteert jouw geselecteerde internet-provider dat alles netjes wordt opgezegd door gebruik te maken van de overstapservice.


4 voordelen van een Internet Pack incl. Tv en Bellen

Nogal wat families overwegen het handige triple play pakket. In dit product ontvang jij digitale TV, internet en vast bellen van één leverancier voor een vast bedrag in de maand. Tegenwoordig kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit(ook wel Quad Play). Bezoek de pagina: SFR verbinding.

 • Goedkoper uit met internet, tv en bellen
 • De totale kosten zie je maandelijks op één factuur
 • Een aanspreekpunt voor alle vragen rondom internet en TV
 • Profiteren van gratis extra’s als o.a. Fox Sports voor Gratis eredivisie

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Hiervoor gebruik je de postcodecheck op onze website. Met behulp van jouw postcode en huisnummer kan je zien welke mogelijkheden voorhanden zijn in jouw specifieke geval. Niet elk huis heeft de mogelijkheid tot (coax) kabel of glasvezel. Meestal is ADSL (via de telefoonlijn) wel ter beschikking (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Heb je keuze uit alles? Dan zijn de gekozen snelheid en het budget onderdelen die van invloed zijn op jouw keuze. Glasvezel is de snelste optie, maar normaal gesproken ook wat kostbaarder dan bij kabel of adsl. In het geval van kabelinternet is Telenet een uitstekende keuze. ADSL is in de regel het minst duur, maar de snelheden zijn beperkt.

Welke provider heeft het snelste internet in Bernissart?

De hoogste downloadsnelheid bereik je met de kabel, of nog beter: glasvezel. Hiermee Up- en download je tot 0.5Gb/s. Providers als Telenet, Proximus & Scarletzijn daar al erg ver mee. In de gemeente Bernissart is nog lang niet elk huishouden aangesloten op glas. Wel beginnen er diverse nieuwe initiatieven om het glasvezel netwerk uit te breiden. De feitelijke snelheid kent meer oorzaken dan de provider. Gebruik van apparatuur (routers, wifi-versterkers, modems) is zeer relevant. De werkelijke snelheid kan per huis en moment veranderen.

Hoe kan ik overstappen naar een andere provider?

Als je huidige contract niet meer geldig is (binnen 1 maand) heb jij de optie voor overstappen. Veranderen van internet pakket wordt steeds makkelijker gemaakt. In de regel kan je dat online regelen. Internet Providers in België (VOO, EDPnet, Dommel, TV Vlaanderen, SFR, Orange, Telenet, Scarlet) verzorgen de administratieve afhandeling. Vaak ook bekend als Easy Switch. Zo zit je geen moment zonder internetverbinding. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Doorgaans kun je gebruik maken van installateurs.

Problemen & storingen juli 2020

Op dit moment zien we geen grote storingen. In heel 2020 wordt het netwerk wel verbeterd. Het gevolg kan zijn een storing bij Proximus / Scarlet. Veranderingen aan het kabel netwerkzorgen mogelijk voor storingen bij Telenet. Een medewerker van de klantenservice is hiervan ook op de hoogte. Via de sociale kanalen merk je het snelste of het internet eruit ligt.

Is er in Bernissart traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Verscheidene dingen beïnvloeden de internetsnelheid. Jij hebt zelf invloed op de UTP-kabels en waar jij de modem en router neerzet voor stabiele WiFi. Voor een goede verbinding in de garage, op zolder of in de tuin kun je een Wifi repeater/booster, of een versterker gebruiken. Je trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan applicaties op PC of Smartphone of foute router-instellingen. Een professionele installateur kan langskomen, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Bekijk de goedkoopste provider in 7320 en stap online over

Glasvezel vergelijken Bernissart

Glasvezel is een haardunne vezel die lichtsignalen met informatie over grote afstanden kan transporteren. Met deze techniek haal je supersnel internet van 500-1000 Mb/s. In meer en meer plekken kun je kiezen voor het snelle fiber internet naast de (coax) kabelverbinding. Ook in de streek van Bernissart zijn er interessante acties m.b.t. het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor pakketten met fiber betaal je eenmalige aansluitingskosten en natuurlijk de kosten van het pakket. Het glasvezel internet wordt steeds betaalbaarder, en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Zulk soort packs zijn er al vanaf €40. Doe de internet-postcodecheck, en zie zelf of glasvezel internet in Bernissart voor jou een optie is.

Voordelen Bernissart fiber internet
 • Ongekend snel internet: dit kan oplopen tot 1 gigabit per seconde
 • Stabiele privé verbinding, een heel laag storingspercentage
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Keuze uit verschillende providers
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

united-telecom
 • Uploadsnelheid tot 15 Mbps
 • Genoeg te kiezen
 • Transparante prijzen
telesat
 • Altijd lage prijs
 • Met handige App
 • Duidelijke prijzen
edpnet
 • Superlage tarieven per minuut
 • Vaste lage prijs
 • Overstapbonus
dommel
 • Opzeggen via easyswitch
 • Prijsbreker en pionier op de markt
 • Scherpe korting
TV-vlaanderen
 • Behoud je huidige nummer
 • Meerdere abonnementen
 • Pakketkorting
voo
 • Bliksemsnel internet
 • Uitgebreide TV-opties
 • Lage maandtarieven
SFR
 • Exclusieve zenderpakketten
 • Ruime keuze
 • Transparante tarieven
orange
 • Beste gesprekskwaliteit
 • Altijd supersnel internet
 • Maandelijkse korting


Alle plaatsen in deze gemeente