Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Brecht

Probleemloos en snel de internetproviders in Brecht vergelijken? De verscheidenheid van verschillende internet en televisie pakketten is ontzettend groot. Variërend van Orange tot aan TéléSAT, de keuze is enorm. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt jou daarbij! Vergelijk zonder moeite alle grote operators en ontdek het beste of betaalbaarste internetpakket dat voldoet aan jouw verbruik en wensen. Snel internet, bellen en televisie met het alles in één pakket samenvoegen? Dat behoort tot de opties! Eveneens checken jullie via de Internethunter praktische info over zaken zoals alles-in-1 pakketten of werkzaamheden aan het netwerk.
ProvincieAntwerpen
GemeenteBrecht
Gemiddelde downloadsnelheid43Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid22Mb/s
Gemiddeld verbruik265GB p/maand
Gemiddelde kosten€53,00 p/maand
Populaire aanbiederMobile Vikings
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden momenteel best veel internet operators in Brecht die tezamen weer erg veel scherpe TV en internet abonnementen in december 2022 verkopen. De acties van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een webwinkel cadeaubon kunnen iedere maand weer totaal anders zijn. Hoe vind je als consument eenvoudig een scherp geprijsd en stabiel TV + internet abonnement? Wij helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Geef hierboven jouw eigen gegevens in, doorzoek de providers die voorhanden zijn en neem het abonnement die het goedkoopste is. Belangrijk: normaliterADSL-internet in Brecht voordeliger dan kabel of glasvezel.

5 keer besparen op je Internet en TV pakket
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één provider. (Bekijk direct de voordelen van een Internet Pack met Televisie en bellen.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik heb je genoeg aan 100 Mb/s.
 3. Wees voorzichtig met dure onnodige extra’s als bijvoorbeeld filmpakketten. Deze extra’s zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Neem geen TV-abonnement. Via internet kun je bijna alles kijken (neem bijv. Pathé TV of RTL Series).
 5. Blijf vergelijken. Doe elk jaar een prijsvergelijking om te zien of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Brecht?

In Brecht zijn allerlei internet pakketten aanwezig. Dit kan zijn Telenet, Scarlet, Proximus of TV Vlaanderen. Via ADSL (het telefoonnetwerk), de televisiekabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Nieuwsgierig welke goedkope abonnementen in Brecht er allemaal zijn? Voer jouw adresgegevens in, en vergelijk gemakkelijk de meest populaire providers in jouw postcodegebied in december 2022. Bekende internetaanbieders zijn Scarlet, Orange en United Telecom. Internetaanbieders in Brecht hebben interessante “internet-only” abonnementen, Televisie + Internet contracten, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. Aparte 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. Met een quad play abonnement wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Niet onbekend: Proximus verkoopt in Brecht internet en TV. Hoge snelheden via VDSL2 of glas, en goedkoop vast bellen.

 • Regelt alles voor jou
 • Handige Proximus TV App
 • Overstapbonus
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in Tv, internet en vaste telefonie middels de coaxkabel in Brecht. Een degelijke verbinding, met een lage instapprijs.

 • Handige productzoeker
 • Opnames buitenhuis plannen
 • Pakket-voordeel
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet is actief met betrouwbare internet tarieven in Antwerpen voor december 2022. Via het telefoonnetwerk (VDSL2+) tot 50 Mbit.

 • 100 Mb gratis webruimte
 • Met 12 HD-zenders
 • Korting bij 1 jaar

Huidige prijzen internet en televisie in Brecht (tarieven december 2022)

Interessant: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van TV en internet in Brecht? Dat verandert natuurlijk per klant. De factuur komt tot stand door variabelen als je internetaanbieder (denk aan Scarlet), internetverbinding (denk aan kabel), maximale internetsnelheid (bijv. 10Mb/s), en overige opties (o.a. Eredivise kijken). Een goedkoop internet en TV pakket in Brecht kun je afsluiten vanaf €27,5 tot contracten van €52,50. Meestal is een alles in 1 abonnement het aantrekkelijkst. Actueel: Orange speedtest.

Populaire pakketten
 • Orange Love Koala + Fix
 • Proximus Happy Time + Comfort 15 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Generation XL 35 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Maxi Pack + Smart+ 25
 • Telenet Fiber 200 + Digital TV + King
 • Proximus Bizz Pack Intense + TV + Mobile 5


internet vergelijken brecht

Veranderen van internet en TV aanbieder? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers vergelijken en binnen 5 min. overstappen

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Brecht is het slim om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. Via internethunter.be kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. Daaropvolgend zit je midden in de snelste internetvergelijker. Je bekijkt in de vergelijkingstool exclusief de internet-abonnementen van leveranciers die actief zijn in jouw woonplaats.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  Daarna kun je kiezen welke onderdelen je in het pakket wilt. Wil je enkel internet? Of een combinatie met TV? En moet er ook een huistelefoon bij? Als je jouw wensen duidelijk hebt kun jij gemakkelijker alles in 1 pakketten vergelijken. Ook is het een optie om specifieke zenders (denk aan Eleven Sports 2) te nemen. Tegelijkertijd kan jij wensen doorgeven m.b.t. add-ons als uitzending gemist, extra zenderpakketten, begin gemist.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Wat verder een belangrijke vraag is: hoe snel moet het internet zijn? Dit ligt ergens tussen 10 mb/s tot wel 450 mb/s. Een goed gekozen snelheid is afhankelijk van een aantal aspecten. Nuttig jij het internet alleen voor de basisactiviteiten zoals bijv. surfen op het internet, e-mailen, het weer bekijken, filmpjes kijken? Maak je gebruik van streamingdiensten als Be TV of VRT Net? Spelen huisgenoten online gaming avonturen als Doom? Hoe groot is jullie huishouden? Download je met regelmaat grote bestanden? De vergelijker biedt ondersteuning! Ga naar de optie ‘welke snelheid is nodig’? Daar tref je hulp aangaande de gewenste snelheid die hoort bij kleine en grote gebruikers.

 4. Tarieven vergelijken

  In het geval je het soort abonnement en de minimale snelheid ingevuld hebt kan het vergelijken van tarieven beginnen. De internet-aanbieders zijn in de regel in een lijst gezet a.d.h.v. maandelijkse kosten. De voordeligste aanbieder komt als eerste naar voren. De eventuele promotie wordt al meegenomen in de prijs per jaar. Verschillende leveranciers bieden initieel een eenmalige kortingen, anderen geven de eerste 2 of 3 maanden extra korting op de factuur.

 5. De overstap maken van provider

  Vanaf dat je te weten bent gekomen wie de beste provider van Brecht in december 2022 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Klik op ‘bestellen’, en je komt meteen terecht op de website van de aanbieder. Completeer het bestelformulier en rond de aanvraag af. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Van internet provider veranderen? Normaliter verwerkt de geselecteerde aanbieder van internet het opzeggen van het huidige contract door gebruik te maken van de overstapservice.


Waarom een Internet Pack met bellen en TV interessant is

Legio consumenten bestellen het praktische triple play pakket. Bij zo’n abonnement krijg je digitale TV, vast bellen & internet van 1 dienstverlener voor één transparant tarief. Momenteel bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit(ook wel Quad Play). Ook interessant: Scarlet prijzen december 2022.

 • Minder betalen voor internet, tv en bellen
 • Alles handig bij 1 aanbieder
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Je hebt recht op interessante extra’s zoals bijvoorbeeld Gratis Fox Sports eredivisie

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Hiervoor gebruik je de postcodecheck. Met behulp van postcode + huisnummer kun je bekijken welke soorten verbindingen actief zijn voor jouw huis. Niet elk huis kan een pakket selecteren op basis van kabel of glasvezelinternet. Gewoonlijk is ADSL wel voorhanden (als glasvezel niet beschikbaar is). Kan op jouw adres alles? Daarbij zijn de gewenste snelheid en het budget aspecten die van invloed zijn op jouw keuze. Glasvezelverbindingen zijn betrouwbaarder, maar vaak praten we ook over hogere bedragen vergeleken met ADSL en de kabel. Voor internet via de kabel is een veel gekozen speler Telenet. ADSL is in veel gevallen het aantrekkelijkst geprijsd, maar de snelheid van het internet is lager.

Waar vind ik het snelste internet in Brecht?

De hoogste downloadsnelheid bereik je met Telet (kabel) of glasvezel. Hiermee Up- en download je tot 750Mb. Internet providers als Telenet, Scarlet & Proximuszijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Brecht zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Wel zijn er verschillende nieuwe acties om meer huishoudens aan te sluiten op glasvezel. De snelheid is niet alleen een kwestie van provider. Het gebruik van randapparatuur (netwerk accessoires, modem/router) is van belang. De maximale snelheid kan per buurt anders zijn.

Hoe kan ik overstappen naar een andere provider?

Zodra het huidige contract is afgelopen (na 12 tot 24 maanden) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen naar een bepaalde provider is een fluitje van een cent. In de regel kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. De grote providers (TV Vlaanderen, Dommel, EDPnet, TéléSAT, Telenet, Proximus, SFR, Scarlet) werken met elkaar samen. Vaak hebben we het over Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Wel krijg je een nieuwe router of modem. Doorgaans ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Problemen & storingen december 2022

Op dit ogenblik zien we geen grote storingen. In 2022 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Hierdoor zien we soms een Proximus / Scarlet storing. Onderhoudsmaatregelen van het coax kabelnetwerk resulteren dikwijls in storingen bij Telenet. De klantenservice weet hier vaak meer over. Via de webcare ontdek je razendsnel of er storingen of werkzaamheden zijn.

Is er in Brecht traag internet en WiFi?

Dit is per aansluiting weer anders. Nogal wat factoren beïnvloeden de internetsnelheid. Controleer altijd de capaciteit van de kabels en de modem en router plekken in huis voor snelle WiFi. Voor een stabiele verbinding in tuin of garage kan je een Wifi Booster, repeater of een speciale adapter gebruiken. Zo’n trage verbinding kan liggen aan verouderde apps op laptop, tablet of telefoon of een modem die onjuist is geconfigureerd. Een eigen specialist kan eventueel worden ingevlogen, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 2960 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Brecht

Glasvezel is een haardunne vezel die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Concreet: een ontzettend hoge internetsnelheid, tot wel 1000 Mb per seconde. In een toenemend aantal plekken heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber samen met ADSL en kabel-verbindingen. Ook in de omgeving Brecht zijn er verschillende acties met betrekking tot de aanleg van nieuwe glasvezelverbindingen. Voor internetten via fiber heb je te maken met aansluitingskosten plus de reguliere pakketkosten. Het glasvezel internet wordt steeds goedkoper, en is niet veel duurder dan de kabel. Deze packs zien we al terug vanaf €37,5. Start onze postcodecheck, en ontdek of glasvezel internet in Brecht af te sluiten is.

Voordelen Brecht fiber internet
 • Razendsnel internet: tegenwoordig tot wel 1000 mbit per seconde
 • Stabiele privé verbinding, een heel laag storingspercentage
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Je kunt zelf een provider kiezen
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

united-telecom
 • Mobiel, vast internet en telefonie
 • Betrouwbaar en snel
 • Combinatie-voordeel
telesat
 • Tot 70 verschillende znders
 • Uitgebreide TV-opties
 • Duidelijke tarieven
edpnet
 • Onbeperkte trafiek
 • Met installatiehulp
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
dommel
 • Antwoordapparaat inbegrepen in modem
 • Altijd supersnel internet
 • Aantrekkelijke prijzen
TV-vlaanderen
 • Behoud je huidige nummer
 • Meerdere abonnementen
 • Duidelijke tarieven
voo
 • Meer dan 70 zenders
 • Betrouwbaar netwerk
 • Transparante tarieven
SFR
 • Groots TV-aanbod
 • Supersnel overstappen
 • Scherpe tarieven
orange
 • Beste van internationale sport
 • Prima klantenservice
 • Lage prijzen


Alle plaatsen in deze gemeente