Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Niel-Bij-Sint-Truiden

Probleemloos en snel alle internetproviders in Niel-Bij-Sint-Truiden vergelijken? Het aantal beschikbare internet en televisie abonnementen is ontzettend groot. Dit loopt van Orange tot VOO, er is keuze in overvloed. Onze vergelijkingstool helpt jou met het kiezen. Vergelijk vandaag de populaire operators en check het scherpste internetaanbod dat in lijn is met jouw situatie. Gelijk tv, bellen en internet in het alles-in-1 pakket groeperen? Dat is ook een optie! Ook check je op deze website uitgebreide informatie over onderwerpen als quad-play pakketten of een vaste telefoonaansluiting.
ProvincieLimburg
GemeenteGingelom
Gemiddelde downloadsnelheid30Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid27Mb/s
Gemiddeld verbruik300GB p/maand
Gemiddelde kosten€51,00 p/maand
Populaire aanbiederEDPnet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit ogenblik erg veel internet operators in Niel-Bij-Sint-Truiden die tezamen weer flink wat aantrekkelijke TV en internet abonnementen in mei 2022 kunnen aansluiten. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, en gratis cadeau’s voor nieuwe klanten als een gratis Nest wisselen iedere maand weer enorm. Dus, hoe vind je als consument eenvoudig een scherp geprijsd en snel pakket voor TV + internet? Wij helpen bij het afsluiten van een goed pakket. Voer snel je persoonlijke gegevens in, bekijk de aanwezige providers en kies voor het internet + tv pakket die het laagst geprijsd is. Belangrijk: normaal gesproken is ADSL-internet in Niel-Bij-Sint-Truiden financieel het aantrekkelijkste.

5 praktische tips om te besparen op Internet en televisie abonnement
 1. Sluit alle diensten af bij één internetaanbieder. (Zie ook voordelen van het Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Neem geen hogere internetsnelheid dan nodig. Voor de basisactiviteiten is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Neem niet alle dure opties zoals o.a. speciale premium kanalen. Zulke kanalen kunnen de factuur flink verhogen.
 4. Kies een los internet abonnement zonder TV. Via internet kun je bijna alles kijken (dat kan bijv. zijn Be TV of Pathé TV).
 5. Stop niet met vergelijken. Houdt jaarlijks grip op de prijsontwikkelingen en onderzoek of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Niel-Bij-Sint-Truiden?

In Niel-Bij-Sint-Truiden zijn verscheidene internet pakketten aanwezig. O.a. Proximus, Scarlet, Telenet en TV Vlaanderen. Middels ADSL, de coax-kabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Bekijken welke goedkope abonnementen in Niel-Bij-Sint-Truiden beschikbaar zijn? Versterk je persoonlijk adres, en vergelijk direct de huidige providers in jouw wijk in mei 2022. Populaire internetproviders zijn Telenet, EDPnet en Mobile Vikings. Internetaanbieders in Niel-Bij-Sint-Truiden voeren aantrekkelijke “internet-only” abonnementen, TV + Internet contracten, en ook speciale 3-in-1 contracten. Extra 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. Met een quad play abonnement is ook de bundel voor mobiele telefonie samengevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Al geprobeerd? Proximus verkoopt in Niel-Bij-Sint-Truiden internet en TV. Zowel via Glasvezel als VDSL2, vaak als beste getest.

 • Tot 100 Mbps snelheid
 • TV inbegrepen in Tuttimus
 • Aantrekkelijke tarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet biedt TV, + internet en bellen middels kabelverbinding in Gingelom. Betrouwbaar internet interessante kortingen.

 • Goedkoop bellen in binnnen- en buitenland
 • Met unieke Yeloplay App
 • Goedkope tarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet voorziet in betrouwbare internet tarieven in Limburg voor mei 2022. Via het telefoonnetwerk (VDSL2+) tot 50 Mbit.

 • Betrouwbaar netwerk
 • TV kijken en pauzeren
 • Korting bij 1 jaar

Prijzen televisie & internet in Niel-Bij-Sint-Truiden (tarieven mei 2022)

Veel mensen vragen zich af: wat zijn op dit moment de tarieven van een tv en internet pakket in Niel-Bij-Sint-Truiden? Dat varieert gewoonlijk per consument. De nota wordt bepaald door variabelen als je internetaanbieder (bijv. Scarlet), soort internet (denk aan telefoonlijn), snelheid van het internet (bijv. 95Mb/s), en eventuele uitbreidingen (on demand films kijken). Een goedkoop TV en internet pakket in Niel-Bij-Sint-Truiden is er al vanaf €30 t/m €75. Meestal is het 3-in-1 abonnement de goedkoopste optie. Bezoek de pagina: TéléSAT vergelijken.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack Smile Together 20 + Internet Favourite + TV Comfort
 • Proximus Favorite 35 + Internet Comfort Onbeperkt + Belgacom TV
 • Proximus Classic + Smart 20 + Internet Start Pack + Belgacom TV
 • Proximus Easy 25 + Internet Start Pack
 • TéléSAT All-in-One Basic +
 • Proximus Office&Go Intense + No Limit National + TV + Bizz Smart XL 60


internet vergelijken niel-bij-sint-truiden

Veranderen van internet en TV aanbieder? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Start met een postcodecheck

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Niel-Bij-Sint-Truiden is het aan te raden eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Via de vergelijk tool voer je gemakkelijk jouw adresgegevens in. Als je dat gedaan hebt zit je midden in de internet-vergelijker. Je ziet op deze plek louter de internet-abonnementen van providers die ook leveren op jouw postcode.

 2. Pakket samenstellen

  Allereerst kan je aanvinken wat je precies wilt afsluiten. Heb jij aan internet genoeg? Wil je ook TV kunnen kijken? En ben je van plan om vast te bellen? Terwijl je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kan je veel specifieker internet abonnementen met elkaar vergelijken. Ook is het misschien slim om televisiezenders die je graag kijkt (denk dan aan ABXplore) toe te voegen. Bovendien kan je kiezen voor producten en software als on demand films kijken, uitzending gemist, vooruitkijken.

 3. Internetsnelheid kiezen

  Wat tevens relevant is: hoe snel wil je het internet? Dat wisselt tussen de 45 mb/s tot wel 300 mb/s. Wat je moet kiezen kies je op basis van een aantal aspecten. Willen jullie internet alleen gebruiken voor het basisgebruik als bijv. nieuwswebsites lezen, youtube films kijken, browsen op het internet, mail checken? Of stream je ook video’s of films bij Youtube of VRT Net? Ben jij liefhebber van online multiplayer games als Elite Dangerous? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Internethunter biedt ondersteuning! Selecteer de optie ‘welke snelheid is nodig’? Daar tref je hulp inzake de minimale snelheid die matcht bij de diverse type huishoudens.

 4. Prijzen internet abonnementen vergelijken

  Zodra je het type pakket en beschikbare snelheid gekozen hebt begin je met tarieven vergelijken. De internet-leveranciers zijn normaliter gesorteerd op prijs in € p/maand. De goedkoopste provider voert de lijst aan. De maandelijkse acties en promoties zijn al doorgerekend in het totaalbedrag. Een hoop internet providers geven eenmalig een welkomstkorting weg, of geven iets anders weg. Zij hebben de eerste maanden van het contract extra korting op de factuur.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  In het geval je hebt ontdekt wie de beste provider van Niel-Bij-Sint-Truiden in mei 2022 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Klik gewoon op ‘bestellen’ en je komt meteen terecht op de desbetreffende aanbieding. Voer alle velden in en klik op ‘aanvragen’. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Ga je veranderen van leverancier? Veelal regelt jouw betreffende internetprovider de opzegging van het contract door middel van de overstapservice.


De pluspunten van een Internet Pack met digitale TV en bellen

Een aanzienlijk deel van de woningeigenaren willen het zogenaamde triple play pakket. Met deze constructie beschik je over internet, digitale TV & vast bellen van 1 dienstverlener voor een vaste maandprijs. Deze dagen zijn er tevens 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt(ook wel Quad Play). Actueel: Scarlet tarieven mei 2022.

 • Forse korting op de factuur
 • 1 heldere factuur per maand
 • Een contactpersoon voor alle vragen rondom internet en TV
 • Providers bieden vaak gratis diensten als bijvoorbeeld Onderling MB’s delen

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

Hiervoor neem je als eerst de postcodecheck op onze website. Door het invullen van jouw adresgegevens zie jij of ADSL/Kabel/Glasvezel beschikbaar zijn voor jouw geval. Niet elke woning is aangesloten op (coax) kabel en glasvezel. Meestal is ADSL (via de telefoonlijn) wel beschikbaar (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Kan jij alle 3 ontvangen? In dat geval zijn de gekozen snelheid en onkosten aspecten die het meest relevant zijn. Een contract op glasvezel is stabieler, maar in de regel is dit ook veel duurder in vergelijking met andere opties. In het geval van kabelinternet is Telenet een uitstekende keuze. ADSL is doorgaans het goedkoopste, maar is ook een stuk slomer.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Niel-Bij-Sint-Truiden?

Het snelste internet bereik je met kabel of glasvezel. Op die manier loopt de snelheid op tot 750 Mb p/s. Aanbieders als Telenet, Proximus & Scarletzijn daar al erg ver mee. In de gemeente Gingelom is er nog geen 100% dekking. Er zijn meer en meer nieuwe projecten voor de uitbreiding van glasvezel. Bekijk ook . De internetsnelheid is niet alleen een kwestie van provider. Ook de randapparatuur (wifi-repeaters, modem/router, netwerkkabels) hebben hier invloed op. De maximale snelheid kan per woning weer verschillen.

Hoe kan ik overstappen naar een andere provider?

Indien jouw contractstermijn is verlopen (meestal na 1 jaar) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen van internet abonnement kan iedereen zelfstandig regelen. In de regel kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. De populaire providers in België (VOO, TéléSAT, EDPnet, Dommel, SFR, Proximus, Scarlet, Orange) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Dit staat bekend als Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Uiteraard kan er ook een monteur bij je langskomen.

Reparaties & storingen mei 2022

Op dit ogenblik zijn er geen storingen bij ons bekend. Tijdens sommige periodes in 2022 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Hierdoor zien we soms storingen bij Proximus / Scarlet. Veranderingen aan het coax kabel-netwerk zorgen mogelijk voor een storing bij Telenet. De betreffende aanbieder communiceert dit indien nodig. Via sociale media wordt jij de hele dag geïnformeerd of er storingen of werkzaamheden zijn.

Is er in Niel-Bij-Sint-Truiden traag internet en WiFi?

De behaalde snelheid per huishouden varieert nogal. Verscheidene onderdelen hangen samen met de te bereiken snelheid. Als voorbeeld noemen we de netwerkkabels die je gebruikt en waar in huis jij routers en modems plaatst voor stabiele WiFi. Voor maximale internetsnelheid in garage of tuin kun je een Wifi repeater/booster, of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Je trage verbinding kan komen door verkeerde applicaties op smartphones en computers of een modem die onjuist is geconfigureerd. Een eigen installateur kan op afspraak langskomen, hij/zij kan mogelijk de internetsnelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 3890 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Niel-Bij-Sint-Truiden

Glasvezel is een haardunne vezel die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Dat betekent geweldig hoge internetsnelheden tot wel 1000 Mb per seconde. In flink wat straten heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber naast de (coax) kabelverbinding. Ook in de gemeente Gingelom zijn er diverse werkzaamheden m.b.t. aanleg en/of uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor abonnementen met fiber moet je altijd aansluitkosten betalen en maandelijkse abonnementskosten. “Glas” is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en de kosten worden steeds gunstiger. Zulk soort packs kan je al nemen vanaf €32,5. Start onze postcodecheck, en vind uit of glasvezel internet in Niel-Bij-Sint-Truiden tot de mogelijkheid behoort.

Voordelen Niel-Bij-Sint-Truiden fiber internet
 • Verwonderlijk snel internet: dit loopt op tot 1 Gbps
 • Een degelijke verbinding, nauwelijks storingen
 • Dezelfde hoge snelheid voor uploaden en downloaden
 • Volledige vrijheid
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • Gratis nummerbehoud
 • Eenvoudig overstappen
 • Pakketkorting
telesat
 • Compleet TV-aanbod
 • Kundige klantenservice
 • Voordeel op de factuur
edpnet
 • Online speedtest uitvoeren
 • Supersnel overstappen
 • Goede welkomstkorting
dommel
 • Fax-service inbegrepen
 • Betrouwbaar en snel
 • Scherpe maandprijs
TV-vlaanderen
 • Hoge downloadsnelheid tot 100 Mbit
 • Ruime keuze
 • Scherpe maandtarieven
voo
 • Optionele Extra Ciné-Séries
 • Snel en betrouwbaar
 • Factuurkorting
SFR
 • Exclusieve zenderpakketten
 • Inclusief router
 • Scherpe maandprijs
orange
 • Flybox met 150 GB data
 • Voor elke portemonnee
 • Scherpe korting