Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Gouvy

Zonder problemen snel internetproviders in Gouvy vergelijken? De keuze op het gebied van internet en tv contracten is enorm. Je kunt denken aan Telenet t/m SFR, er is keuze in overvloed. Onze vergelijker helpt jou met het kiezen. Vergelijk simpel alle Belgische operators en check het goedkoopste internet abonnement dat aansluit op jouw eisenpakket. Meteen internet, bellen en televisie in het alles-in-1 pakket samenvoegen? Dat is ook een optie! Bovendien treffen jullie via onze vergelijker bruikbare informatie over items als opties voor digitale TV of kosten van een internetpakket.
ProvincieLuxemburg
GemeenteGouvy
Gemiddelde downloadsnelheid44Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid21,5Mb/s
Gemiddeld verbruik285GB p/maand
Gemiddelde kosten€64,00 p/maand
Populaire aanbiederProximus
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn vandaag de dag meer en meer internet operators in Gouvy die opgeteld weer nogal wat scherpe TV en internet abonnementen in maart 2024 presenteren. De maandelijkse aanbiedingen van de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een supermarkt-cadeaukaart zijn per week weer anders. Op welke wijze check je zelf een scherp geprijsd en actueel internet + TV abonnement? Deze website helpt jou met vergelijken. Geef hierboven jouw gegevens in, vergelijk de af te sluiten providers en ga simpelweg voor het internet pakket waar jij het voordeligste bent. Onthoud: meestal is ADSL-internet in Gouvy goedkoper dan glasvezel of kabel.

5 tips om te besparen op Internet en TV
 1. Voeg alle diensten samen bij één internet provider. (Bekijk wat onze specialist vindt van een Alles in 1 Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor de meest basale online activiteiten is 50 – 100 Mb/s meer dan genoeg.
 3. Voorkom dure opties als bijvoorbeeld premium zenderpakketten. Pakketten als deze resulteren in een forse rekening.
 4. Stop met een vast TV-abonnement. Via internet kun je bijna alles kijken (onder andere RTL Series of Netflix).
 5. Blijf vergelijken. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en ontdek zelf of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Gouvy?

In Gouvy zijn allerlei internet pakketten beschikbaar. Populaire spelers zijn Scarlet, Telenet, Proximus en TéléSAT. Via ADSL, de kabel (coax) en ook glasvezel staat hier niet stil. Achterhalen welke goedkope abonnementen in Gouvy in deze plaats actief zijn? Geef je prive gegeven in, en ontdek alle beste of goedkoopste leveranciers in jouw omgeving in maart 2024. Populaire internet providers zijn Proximus, TV Vlaanderen of Mobile Vikings. Internetaanbieders in Gouvy verstrekken degelijke losse internet contracten, Internet + Televisie pakketten, en ook speciale 3-in-1 contracten. Aparte 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. Middels quad play constructies wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Wat voor jou? Proximus levert in Gouvy internet en TV. Een stabiele internetverbinding (VDSL2), met gratis Cloud opslagruimte.

 • Super betrouwbaar netwerk
 • TV pauzeren en herbekijken
 • Aantrekkelijke maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet verkoopt vaste telefonie, internet en TV via de traditionele kabel in Gouvy. Betrouwbaar internet met korting voor nieuwe klanten.

 • Hoge snelheden internet (max 200 Mb)
 • TV los of in pakket nemen
 • Pakket-aanbieding
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet werkt voor aantrekkelijke internet tarieven in Luxemburg voor maart 2024. Via het telefoonnetwerk (VDSL2+) tot 50 Mbit.

 • Goedkoop & snel internet
 • Uitgebreide interactieve TV
 • Aantrekkelijke tarieven

Prijzen internet + televisie in Gouvy (tarieven maart 2024)

Iedereen wil het weten: wat zijn tegenwoordig de tarieven van een internet en tv abonnement in Gouvy? Het verschilt logischerwijs per adres. De totaalprijs wordt opgebouwd door o.a. je internetaanbieder (bijv. Scarlet), type internet (telefoonlijn), hoogte van internetsnelheid (bijv. 100Mb/s), en extra’s (denk aan Movies & Series Xl). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Gouvy is er al voor €20 tot bedragen van €92,50. Vaak is het 3-in-1 abonnement de goedkoopste optie. Bezoek de pagina: Scarlet verbinding.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack Telefonie + Smile 35 + Internet GO + TV
 • Proximus Generation XL 35 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV
 • Proximus Happy Time XL + Favorite 35 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Maxi Pack + Free Calls National + Smart+ 65
 • Telenet WIGO 40 GB
 • Telenet FLUO + Kong


internet vergelijken gouvy

Veranderen van internet provider? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten

Internet providers vergelijken en binnen 5 min. overstappen

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Zodra je start met internet vergelijken in Gouvy is het verstandig direct de postcodecheck op je woning uit te voeren. Aan het begin van de pagina kan je een postcode en huisnummer invullen. Als je dat gedaan hebt sturen we je door naar de internet + TV vergelijker. Je vindt hier louter de pakketten van aanbieders die ook leveren op jouw adres.

 2. Een internetpakket kiezen

  Nu mag je selecteren wat je precies nodig hebt. Wil je enkel internet? Of een combinatie met TV? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Als je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kan je nog beter een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Daarnaast is het een optie om specifieke zenders (denk aan Disney Channel) erbij te nemen. Als laatste kun je jouw pakket nog persoonlijker maken met uitbreidingen als live pauzeren, on demand films kijken, extra zenderpakketten.

 3. Minimale internetsnelheid

  Wat verder een belangrijk onderdeel is: de snelheid van het internet. Dat loopt uiteen tussen de 20 mb/s t/m 400 mb/s. De te kiezen snelheid hangt af van uiteenlopende elementen. Willen jullie internet alleen gebruiken voor de standaard toepassingen zoals o.a. surfen op het internet, filmpjes kijken, e-mailen, het nieuws lezen? Stream je graag via aanbieders als Netflix of HBO? Speel je graag online games als Project Gotham Racing 3? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Onze internetvergelijker biedt hiervoor uitkomst. Selecteer de optie ‘welke snelheid kiezen’? Hier adviseren wij betreffende de minimale snelheid die wij adviseren voor allerlei type gebruikers.

 4. Vergelijken op prijs

  Op het moment dat jij de abonnementstypes en een bepaalde internetsnelheid uitgezocht hebt begin je met tarieven vergelijken. De aanbieders worden in de meeste gevallen gesorteerd op kosten per maand. De voordeligste provider voert de lijst aan. Een exclusieve promotie is altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Een hoop aanbieders geven eenmalig een welkomstkorting weg, of geven iets anders weg. Zij bereken de eerste paar maanden een factuur voordeel van €5.

 5. Overstappen van internetprovider

  Vanaf dat je gezien hebt wie de beste provider van Gouvy in maart 2024 is, is het tijd om het abonnement af te sluiten. Klik op de bestelknop en je wordt automatisch doorgestuurd naar de desbetreffende aanbieding. Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het naar de provider. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Ga je veranderen van aanbieder? Vaak regelt je nieuwe internet-provider de opzegging van de actuele contracten aan de hand van de overstapservice.


Internet Pack: TV, internet en bellen voor een vaste prijs

Een groot aantal families kopen het goedkope triple play abonnement. In dit product heb je digitale TV, vast bellen en internet van 1 provider waarbij je een vast maandbedrag afrekent. Tegenwoordig zijn er tevens 4-in-1 pakketten inclusief een mobiele telefonie abonnement(ook wel Quad Play). Check ook alles over VOO bestellen.

 • Hoe meer diensten je afneemt des te hoger de korting
 • Inzicht in alle kosten
 • Een aanspreekpunt die je helpt bij je internet en televisie
 • Je hebt recht op interessante extra’s als bijvoorbeeld Gratis On Demand TV

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

Hiervoor neem je als eerst de postcodecheck. Na het invullen van je adresgegevens (postcode) vind jij de verschillende types internet die af te sluiten zijn voor jouw woning. Niet elk huis is aangesloten op glasvezelinternet & kabel. Vaak is ADSL/VDSL wel voorhanden (als er nog geen glasvezel ligt). Heb je keuze uit alles? In dit scenario zijn de gekozen snelheid en de tarieven onderdelen die helpen bij het maken van een keuze. Glasvezel is sneller, maar normaal gesproken zijn de kosten wat hoger vergeleken met ADSL/VDSL/Kabel. Voor verbindingen via de coax-kabel kom je al gauw uit bij Telenet. ADSL is in de regel het minst duur, maar hierbij lever je ook flink snelheid in.

Wat is het snelste internet in Gouvy?

Het allersnelste internet bereik je met glasvezel of de kabel. Hiermee download je met wel 750Mb. Aanbieders als Telenet, Scarlet & Proximuszijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Gouvy zijn deze netwerken nog niet voor elk huis actief. Er ontstaan meerdere nieuwe projecten om het glasvezel netwerk uit te breiden. De snelheid is niet uitsluitend de provider’s verantwoordelijkheid. Gebruik van apparatuur (netwerk accessoires, wifi-repeaters, netwerkkabels) heeft hierop een effect. De werkelijke snelheid kan per situatie anders zijn.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Zodra de overeenkomst is afgelopen (doorgaans na 1 jaar) kun je verlengen of overstappen. Veranderen van internet provider gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. Gewoonlijk handel je dat online af. De grootste internetproviders (Dommel, TV Vlaanderen, EDPnet, VOO, Scarlet, Telenet, SFR, Orange) werken met elkaar samen. Vaak hebben we het over Easy Switch. Op die manier kom jij niet zonder internet. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Wellicht zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Huidige storingen maart 2024

Momenteel is er geen sprake van een storing. Ook in 2024 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Dit resulteert mogelijk in een storing bij Proximus / Scarlet. Upgrades van het kabelnetwerkkunnen resulteren in Telenet storingen. Jouw provider zal dit vroegtijdig aangeven. Via o.a. Twitter en Facebook wordt je 24/7 op de hoogte gehouden of er problemen zijn met het internet.

Is er in Gouvy traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Meerdere onderdelen hebben impact op de snelheid. Belangrijke aspecten zijn: de aansluitingen (kabels) en de positie van de router voor stabiele WiFi. Voor maximale internetsnelheid in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kan je een Wifi Booster, repeater of een versterker gebruiken. Zo’n trage verbinding kan ook te maken hebben met programma’s op PC of Smartphone of een router die niet ideaal is afgesteld. Een eigen specialist kan bij je thuis langskomen, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 6670 en stap eenvoudig online over

Glasvezel vergelijken Gouvy

Glasvezel is een dunne, sterke draad van glas,die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Zodoende haal je enorm snel up- en downloaden tot 750 Mb per seconde. In een groeiend aantal omgevingen kun je kiezen voor het snelle fiber internet samen met ADSL en kabel-verbindingen. Ook in Gouvy zijn er diverse plannen ten aanzien van de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor internetten via fiber geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en maandelijkse abonnementskosten. Het fenomeen glasvezel wordt steeds laagdrempeliger en het kan prima concurreren met de kabel. Dergelijke packs zien we al terug vanaf €32,5. Doe de internet-postcodecheck, en kom erachter of glasvezel internet in Gouvy af te sluiten is.

Voordelen Gouvy fiber internet
 • Het snelste internet: dit kan oplopen tot 1000 mbit per seconde
 • Een zeer betrouwbare verbinding, weinig kans op storingen
 • Uploaden en downloaden even snel
 • Je kunt zelf een provider kiezen
 • Maximale kwaliteit voor je TV

united-telecom
 • 3 mailboxen
 • Voordelig vast internet
 • Pakketkorting
telesat
 • TV, internet ten telefonie
 • Betrouwbaar en snel
 • Hoge korting
edpnet
 • Online speedtest uitvoeren
 • Inclusief alle apparatuur
 • Overstapkorting
dommel
 • Met optioneel speedpack
 • Razendsnel internet
 • Scherpe prijzen
TV-vlaanderen
 • Zoveel downloaden als je wilt
 • Interactief TV kijken
 • Goedkope maandprijs
voo
 • Tal van opties
 • Interactief TV kijken
 • Goede welkomstkorting
SFR
 • Met de echte SFR Box
 • Handige monteursdienst
 • Pakketkorting
orange
 • Spotgoedkoop vast bellen
 • Vaste lage prijs
 • Pakket-voordeel


Alle plaatsen in deze gemeente