Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Grez-Doiceau

Zelf snel alle internetproviders in Grez-Doiceau vergelijken? De keuze op het gebied van internet en tv pakketten is groot. Je kunt denken aan Scarlet tot SFR, hoe maak je de juiste keuze? Internethunter.be helpt jou met vergelijken! Vergelijk direct alle Belgische operators en ontdek zo het beste of goedkoopste internetpakket dat past bij jouw verbruik en wensen. Gelijk bellen, tv en internet met het alles in 1 pakket integreren? Dat is ook een optie! Verder lees jij op onze website belangrijke info over thema’s zoals de postcodecheck en actuele storingen.
ProvincieWaals Brabant
GemeenteGrez-Doiceau
Gemiddelde downloadsnelheid31Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid17,5Mb/s
Gemiddeld verbruik225GB p/maand
Gemiddelde kosten€56,00 p/maand
Populaire aanbiederOrange
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden momenteel ontzettend veel internet operators in Grez-Doiceau die tezamen weer enorm veel voordelige TV en internet abonnementen in oktober 2020 kunnen aansluiten. De huidige actie van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een JBL Headphone zijn eigenlijk elke maand weer anders. Op welke manier achterhaal jijsimpel een goedkoop en actueel abonnement voor internet + TV? Onze specialisten helpen jou met het vinden van een geschikte provider. Voer gelijk de benodigde gegevens in, doorzoek de verschillende providers en kies meteen het contract met het laagste tarief. Belangrijk: in veel gevallen is ADSL-internet in Grez-Doiceau voordeliger dan kabel of glasvezel.

Vijf handige bespaartips voor internet en TV
 1. Kies voor een totaalpakket bij één aanbieder. (Lees direct verder over het Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Neem geen hogere internetsnelheid dan nodig. Voor standaard gebruik heb je genoeg aan 100 Mb/s.
 3. Neem geen dure add-ons zoals onder andere thema pakketten. Specials zoals deze kosten je vaak erg veel geld.
 4. Sluit een contract zonder TV-abonnement. On-demand is er veel aanbod (dat kan bijv. zijn HBO of Youtube).
 5. Blijf vergelijken. Doe elk jaar een prijsvergelijking en bekijk zelf of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Grez-Doiceau?

In Grez-Doiceau zijn verschillende internet pakketten die je kunt afsluiten. Je kunt denken aan Proximus, Scarlet, Telenet en Orange. Via een ADSL lijn, de traditionele kabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Nieuwsgierig welke goedkope abonnementen in Grez-Doiceau tot de mogelijkheden behoren? Vul jouw postcode in, en vergelijk online de beste of goedkoopste providers in jouw regio in oktober 2020. Interessante internetproviders zijn VOO, SFR of Belgian Telecom. Internetaanbieders in Grez-Doiceau hebben prima “internet-only” abonnementen, Internet + Televisie contracten, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. Bijzondere 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. Met behulp van zo’n quad play pakket wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Wat voor jou? Proximus levert in Grez-Doiceau internet en TV. Hoge snelheden via VDSL2 of glas, inclusief gratis e-mailadres.

 • Snelheid tot 100 Megabit
 • Pauzeren, terugspoelen en opnemen
 • Transparante maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet levert Tv, internet en vaste telefonie via de televisiekabel in Grez-Doiceau. Gewoon snel internet, aantrekkelijk geprijsd.

 • Tot wel 200 Megabit per seconde
 • Groots aanbod films en series
 • Factuurkorting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet biedt goede internet tarieven in Waals Brabant voor oktober 2020. Prima snelheid voor een lage prijs.

 • Surfen aan de beste prijs
 • Digitaal TV kijken
 • Lage maandtarieven

Huidige prijzen televisie en internet in Grez-Doiceau (tarieven oktober 2020)

Een veelgestelde vraag: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Grez-Doiceau? Dit verschilt doorgaans per consument. De maandelijkse factuur wordt bepaald door elementen als de provider (bijv. Proximus), netwerk (zoals. COAX), internetsnelheid (bijv. 10Mb/s), plus eventuele extra’s (bijv. live pauzeren). Een goedkoop pakket voor internet en tv in Grez-Doiceau is beschikbaar vanaf €30 tot bedragen van €82,50. In algemene zin is een alles in 1 pakket het voordeligste. Klik door naar Orange abonnement.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack telefonie + Internet Favourite + TV Comfort
 • Proximus No Limit National Anytime + Generation MTV 15 + Internet Comfort Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Happy Time XL + Smart 35 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Start Pack + Happy Time XL + Smart+ 65
 • VOO TV+Net Passionnément
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + Bizz Smart Team+ 30 + Belgacom TV


internet vergelijken grez-doiceau

Veranderen van TV en internet provider? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers met elkaar vergelijken + overstappen in 5 minuten

 1. Voer een postcodecheck uit

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Grez-Doiceau is het cruciaal om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. Via de vergelijk tool voer je gemakkelijk jouw adresgegevens in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de internet-vergelijker. Je treft op deze plek exclusief de pakketten van internet-providers die beschikbaar zijn in jouw buurt.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  Nu geef je aan wat je precies nodig hebt. Is Internet Only voldoende? Wil je ook TV kunnen kijken? En ben je van plan om vast te bellen? Wanneer je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kan je veel specifieker alles in 1 pakketten vergelijken. Tevens geven we jou de tools om concrete zenders (bijvoorbeeld ZES) uit te kiezen. Bovendien kan je kiezen voor diensten als vooruitkijken, on demand films kijken, extra zenderpakketten.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat daarna een belangrijke vraag is: welke snelheid wil je inkopen? Dat wisselt tussen de 35 mb/s tot wel 100 mb/s. De te kiezen snelheid is afhankelijk van allerlei elementen. Is internet voor jouw van belang voor de meest basale activiteiten als bijv. mail checken, browsen op het internet, weerbericht bekijken, youtube films kijken? Of kijken jullie ook on-demand TV op Netflix of VRT Net? Spelen huisgenoten multiplayer games als Oblivion? Zijn jullie met 2 personen of meer? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Onze vergelijker assisteert je daarbij. Kies de optie ‘welke snelheid selecteren’? Hier vertellen wij meer betreffende de maximale snelheid die rijmt met de diverse type huishoudens.

 4. Prijzen internet pakketten vergelijken

  Als jij de abonnementstypes en de snelheid van het internet gekozen hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De organisaties worden altijd in een lijst gezet a.d.h.v. tarief per maand. Het goedkoopste pakket voert de lijst aan. Eventuele acties en promoties zijn altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Verschillende aanbieders stunten met een bepaalde welkomstkorting, en weer andere leveranciers hebben de eerste maanden van het contract extra korting op de factuur.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Op het moment dat je achterhaalt hebt wie de beste provider van Grez-Doiceau in oktober 2020 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Klik op ‘bekijk’, en je gaat direct door naar de aanbiedingspagina van de provider. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag. Dit kost je nog geen 5 minuten. Verander je van aanbieder? In veel gevallen verwerkt je gekozen internet-provider de opzegging van het contract aan de hand van de overstapservice.


Voordeel van het Internet Pack met telefonie + bellen

Een groot aantal woningeigenaren doen een aanvraag voor het voordelige triple play abonnement. In dit product ontvang jij internet, digitale TV en vast bellen van 1 partij voor een vaste maandprijs. Momenteel kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie (ook wel Quad Play). Bezoek de pagina: Scarlet.

 • Minder betalen voor internet, tv en bellen
 • Alles kosten op één overzichtelijke factuur
 • Een contactpersoon voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Combineren betekent gratis extraatjes zoals onder andere Gratis Spotify

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

Dit wordt gebaseerd op de postcodecheck op onze website. Via de adresgegevens kan jij zien welk type internet verbindingen er allemaal zijn voor jouw woning. Niet elk appartement is aangesloten op kabelinternet en glasvezel. In algemene zin is ADSL (via de telefoonlijn) wel gewoon actief (als glasvezel niet beschikbaar is). Beschik jij over alle 3 de opties? In dit scenario zijn de benodigde snelheid en de kosten factoren waar je vooral naar moet kijken. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar standaard praten we ook over hogere bedragen vergeleken met de kabel of ADSL. In het geval van kabelinternet is een veel gekozen speler Telenet. ADSL is meestal de goedkoopste mogelijkheid, maar hierbij lever je ook flink snelheid in.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Grez-Doiceau?

De snelste verbinding zal je ontvangen via kabel of glasvezel. Zodoende haal je snelheden tot wel 500 Mb p/s. Internet providers als Proximus, Telenet & Scarletzijn hier druk mee bezig. In de gemeente Grez-Doiceau zijn deze netwerken nog niet voor elk huis actief. Wel zien we meerdere nieuwe opdrachten voor de uitbreiding van glasvezel. De behaalde snelheid kent meer oorzaken dan de provider. Gebruik van apparatuur (netwerk accessoires, netwerkkabels, wifi-repeaters) is van belang. De feitelijke snelheid kan per huishouden ontzettend fluctueren.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

In het geval dat jouw abonnementstermijn is verstreken (binnen 4 weken) ontstaat de optie tot overstappen. Veranderen van internetprovider stelt eigenlijk niet veel meer voor. In de regel kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. De erkende providers in België (VOO, EDPnet, Dommel, TV Vlaanderen, Telenet, Orange, Scarlet, SFR) verzorgen de administratieve afhandeling. We noemen dit ook wel Easy Switch. Op die manier kom jij niet zonder internet. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Ook kan je kiezen voor een monteur aan huis.

Actuele storingen oktober 2020

Op dit moment is er bij ons geen storing bekend. In 2020 is er wel onderhoud aan het glasvezel of ADSL netwerk. Mogelijk mondt dit uit in storingen bij Proximus / Scarlet. Aanpassingen aan het coax kabel netwerk draaien soms uit op Telenet storingen. De betreffende aanbieder is hiervan ook op de hoogte. Via o.a. Twitter en Facebook wordt jij de hele dag geïnformeerd dat er wellicht onderhoud wordt gepleegd.

Heeft Grez-Doiceau traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Veel zaken beïnvloeden de snelheid. Als voorbeeld noemen we de netwerkkabels die je gebruikt en de plek van de modem en router voor goede WiFi. Voor een betere verbinding in de garage, op zolder of in de tuin kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een wifi-hotspot nemen. Je trage verbinding kan ook worden veroorzaakt door apps op smartphones en computers of een modem die niet goed is ingesteld. Een eigen specialist kan bij je thuis langskomen, en met apparatuur of instellingen de verbinding verbeteren.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Maak kennis met de goedkoopste provider in 1390 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Grez-Doiceau

Glasvezel is een haardunne vezel die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Het effect daarvan is een enorm hoge snelheid van 500-1000 Mb/s. In steeds meer postcodegebieden kun je kiezen voor het snelle fiber internet als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in en rondom Grez-Doiceau zijn er tal van werkzaamheden ten aanzien van uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor internetten via fiber wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten en uiteraard een bedrag per maand. Internetten via glasvezel wordt steeds toegankelijker, en het prijsverschil met kabel is nog klein. Zulke packs zijn er al vanaf €40. Doe de gratis postcodecheck en bekijk of glasvezel internet in Grez-Doiceau actief is op je postcode.

Voordelen Grez-Doiceau fiber internet
 • Supersnel internet: snelheden tot wel 1 gigabit per seconde
 • Zeer stabiel internet, je zit nooit zonder
 • Downloaden en uploaden met dezelfde hoge snelheden
 • Uitgebreid aanbod
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

united-telecom
 • Gratis Wifi/Voice modem
 • Met handige App
 • Lage maandprijs
telesat
 • Heel voordelig bellen
 • Meerdere abonnementen
 • Aantrekkelijke prijzen
edpnet
 • Met gratis telefonie abonnement
 • Voordelig vast internet
 • Aantrekkelijke prijzen
dommel
 • Met heel veel gratis extra’s
 • Meerdere abonnementen
 • Scherpe prijzen
TV-vlaanderen
 • Onbeperkt downloaden
 • Snel en betrouwbaar
 • Lage tarieven
voo
 • Online pack configureren
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Aantrekkelijke tarieven
SFR
 • Ultieme TV-ervaring
 • Diverse pakketten
 • Combinatie-voordeel
orange
 • Oplossing zonder installatie
 • Met installatiehulp
 • Duidelijke maandtarieven


Alle plaatsen in deze gemeente