Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Mettet

Zelf snel alle internetproviders in Mettet vergelijken? De mogelijkheden op het gebied van aanbieders van internet en televisie was nog nooit zo groot. Het loopt van Proximus tot en met EDPnet, hoe maak je de juiste keuze? Onze vergelijkingstool helpt jou daarbij! Vergelijk snel de meeste operators en check het beste of betaalbaarste internet contract passende bij jouw eisenpakket. Meteen internet, tv en bellen binnen zo’n alles in één pakket combineren? Ook daar kun jij voor kiezen! Daarbij tref je op onze website handige info over items als quad-play pakketten en actuele storingen.
ProvincieNamen
GemeenteMettet
Gemiddelde downloadsnelheid34,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid22,5Mb/s
Gemiddeld verbruik295GB p/maand
Gemiddelde kosten€48,00 p/maand
Populaire aanbiederEllo Mobile
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden tegenwoordig nogal wat internet operators in Mettet die bij elkaar opgeteld weer tientallen soorten scherpe TV en internet abonnementen in oktober 2020 bieden. De huidige actie van de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een gratis reiskoffer wisselen iedere maand weer enorm. Op welke wijze achterhaal je gelijk zo’n voordig en actueel abonnement voor internet + TV? Onze specialisten helpen jou met het vinden van een geschikte provider. Voer eenvoudig de benodigde gegevens in, bekijk de diverse providers en pak het internet contract met de laagste prijs. Vergeet niet: normaliterADSL-internet in Mettet het goedkoopste.

Vijf handige bespaartips voor TV en Internet
 1. Neem alle diensten bij één internetaanbieder. (Check meer info over een Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik is 50 – 100 Mb/s meer dan genoeg.
 3. Denk kritisch na over dure extraatjes als extra betaalde kanalen. Specials zoals deze kunnen de factuur flink verhogen.
 4. Schrap jouw TV-abonnement. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (bijv. HBO of Netflix).
 5. Maak van vergelijken je hobbie. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en check of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Mettet?

In Mettet zijn verschillende internet pakketten die je kunt afsluiten. Dit kan zijn Telenet, Proximus, Scarlet of VOO. Middels ADSL, de standaard kabel, en misschien zelfs glasvezel. Checken welke goedkope abonnementen in Mettet er beschikbaar zijn? Vul jouw postcode in, en check zelf de verschillende leveranciers in jouw regio in oktober 2020. Bekende internetproviders zijn Telenet, EDPnet of Mobile Vikings. Internetaanbieders in Mettet voeren prima pakketten met alleen internet, internet + Televisie abonnementen, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Extra 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. In zo’n quad-play pakket is ook de bundel voor mobiele telefonie samengevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Je kent het vast: Proximus faciliteert in Mettet internet en TV. Internet via VDSL2 of glasvezel, vaak als beste getest.

 • Regelt alles voor jou
 • TV pauzeren en herbekijken
 • Duidelijke maandprijs
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet biedt internet, bellen en televisie door de kabel (coax) in Mettet. Gewoon snel internet, met korting voor nieuwe klanten.

 • Gratis installatie + activering
 • Opnames buitenhuis plannen
 • Goedkope maandprijs
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet voorziet in laag geprijsde internet tarieven in Namen voor oktober 2020. Zowel via ADSL als VDSL2+.

 • Internet Poco of Loco
 • Uitgebreide interactieve TV
 • Lage tarieven

Huidige prijzen internet & TV in Mettet (tarieven oktober 2020)

Veel mensen vragen zich af: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van Televisie en internet in Mettet? Dat wisselt uiteraard per gebruiker. De prijs per maand wordt gevormd door variabelen als de provider (zoals TV Vlaanderen), netwerk (kabel), hoogte van internetsnelheid (bijv. 65Mb/s), en overige opties (denk aan TV opnemen). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Mettet is beschikbaar vanaf €17,5 t/m €92,50. Gemiddeld is het alles in 1 pakket het aantrekkelijkst. Bezoek de pagina: SFR aanbiedingen.

Populaire pakketten
 • Orange Starpack3
 • Proximus Pack Telefonie + Mobile Evening & Weekend 30 + Internet Intense + TV
 • Proximus Classic + Internet Comfort Pack
 • Proximus Free Calls National + TV + Smart+ 45
 • Base Mobile 4 + business fix pack 12
 • Telenet Business Shake XL + TV


internet vergelijken mettet

Veranderen van internet provider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Mettet is het slim eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Op deze pagina kan je simpelweg jouw postcode en huisnummer invoeren. Daaropvolgend kom je binnen in onze Internet/TV/Bellen vergelijker. Je vindt in de internetvergelijker exclusief de internet-pakketten van internet-providers die beschikbaar zijn in jouw woonplaats.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  Daarna kan je aanvinken wat je precies nodig hebt. Wil je enkel internet? Of een deal inclusief TV? En hoe zit het met vast bellen? Zodra je weet wat je zoekt kun jij gemakkelijker de verschillende internet abonnementen vergelijken. Verder bieden wij je de optie om extra zenderaanbod (denk aan Play More) te selecteren. Tegelijkertijd kan jij jouw pakket nog persoonlijker maken met extra’s als vooruitkijken, tv programma’s opnemen, online tv kijken.

 3. Internetsnelheid kiezen

  Wat bovendien essentieel is: hoe snel moet het internet zijn? Dat loopt van 10 mb/s tot 400 mb/s. De ideale snelheid heeft te maken met veel elementen. Gebruik je internet alleen voor de standaard toepassingen als bijvoorbeeld youtube films kijken, mail checken, nieuwswebsites lezen, browsen op het internet? Kijk je veel video-content via bijv. Pathé TV of VRT Net? Speel je graag online games als Elite Dangerous? Zijn jullie met 2 personen of meer? Down/upload je regelmatig grote bestanden? Onze provider vergelijker biedt hiervoor uitkomst. Tik op ‘welke snelheid is geschikt’? Op deze plek vertellen wij meer inzake de gewenste snelheid die goed is voor verschillende gebruikerstypes.

 4. Tarieven vergelijken

  Op het moment dat jij het gewenste pakket en de minimale snelheid kenbaar gemaakt hebt is het voor jou eenvoudiger om tarieven te vergelijken. De internet-aanbieders zijn normaliter weergegeven op basis van kosten per maand. De goedkoopste provider komt als eerste naar voren. Eventuele acties en promoties zijn al doorgerekend in het totaalbedrag. Bijna alle partijen geven eenmalig een welkomstkorting weg, en sommige providers verstrekken de eerste 2 of 3 maanden een gereduceerd tarief.

 5. Overstappen van internetprovider

  Als jij gezien hebt wie de beste provider van Mettet in oktober 2020 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik op ‘bestellen’, en wij sturen je door naar de aanvraag-pagina. Voer alle velden in en verstuur het naar de provider. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Ga je veranderen van leverancier? In algemene zin faciliteert je aanstaande aanbieder het beëindigen van jouw huidige overeenkomst door middel van de overstapservice.


Het gemak van een Internet Pack (plus tv en vaste telefonie)

Legio woningeigenaren overwegen het overzichtelijke triple play pakket. Bij dit contract krijg je digitale TV, internet & vast bellen van 1 dienstverlener tegen een vaste scherpe prijs. Hedendaags zien we ook 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie (ook wel Quad Play). Actueel: Orange tarieven.

 • Een interessante pakketkorting
 • Elke maand één factuur
 • Je hebt te maken met 1 provider voor televisie en internet issues
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s zoals bijvoorbeeld Gratis pauzeren pakket

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Moet ik gaan voor ADSL, kabel en glasvezel?

Dat heeft alles te maken met de uitkomst van de postcodecheck. Na het invullen van je adresgegevens (postcode) check je de verschillende types internet die actief zijn voor jouw woning. Niet elk huis kan een pakket selecteren op basis van glasvezel of (coax) kabel. In de regel is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel ter beschikking (bij afwezigheid van glasvezel). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? In dit scenario zijn de gewenste snelheid en de tarieven aspecten die vooral belangrijk zijn. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar vaak ligt de maandprijs iets hoger dan bij andere opties. Bij internet via de kabel is Telenet een logische keuze. ADSL is normaal gesproken het goedkoopste, maar hierbij lever je ook flink snelheid in.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Mettet?

Het allersnelste internet bereik je met de kabel (coax), of glasvezel. Zo bereik je snelheden tot 750Mb. Aanbieders als Proximus, Telenet en Scarletzijn hier druk mee bezig. In de gemeente Mettet is nog lang niet elk huishouden aangesloten op glas. Er ontstaan steeds meer acties om het glasvezel netwerk uit te breiden. De maximum snelheid is niet uitsluitend de provider’s verantwoordelijkheid. Ook de randapparatuur (wifi-repeaters, netwerkkabels, modem/router) heeft hierop een effect. De maximale snelheid kan per buurt nogal wisselen.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

In het geval dat het huidige contract is afgelopen (doorgaans na 1 jaar) ontstaat de optie tot overstappen. Veranderen van internet provider kan iedereen zelfstandig regelen. Normaal gesproken handel je dat zelf online af. De grootste internetproviders (TéléSAT, VOO, TV Vlaanderen, Dommel, Orange, Scarlet, Proximus, Telenet) handelen dit onderling af. Dit heet Easy Switch. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Bij veel providers krijg je wel een nieuwe modem. Uiteraard is er ook een monteur beschikbaar.

Veel voorkomende storingen oktober 2020

Op dit moment is er bij ons geen storing bekend. Ook in 2020 is er wel onderhoud aan het glasvezel of ADSL netwerk. Dat kan betekenen een Proximus / Scarlet storing. Upgrades van het kabel netwerkdraaien soms uit op storingen bij Telenet. Een medewerker van de klantenservice communiceert dit indien nodig. Via sociale kanalen als Facebook merk je het snelste of er problemen zijn met het internet.

Heeft Mettet traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Heel veel dingen hebben impact op de snelheid. Relevante factoren zijn: de capaciteit van de kabels en de plek van de modem en router voor stabiele WiFi. Voor betrouwbare verbindingen in tuin of garage kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een wifi-hotspot nemen. Zo’n trage verbinding kan daarnaast komen door software op je PC, tablet of telefoon of een router die verkeerd staat ingesteld. Een professionele specialist kan op afspraak langskomen, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 5640 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Mettet

Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Op die manier bereik je enorm snel up- en downloaden van 500-1000 Mb per seconde. In een groeiend aantal plaatsen in België zien we de optie van fiber samen met ADSL en kabel-verbindingen. Ook in Mettet zijn er meerdere initiatieven m.b.t. het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor fiber-internet gelden aansluitingskosten (eenmalig) en maandelijkse abonnementskosten. Het glasvezel internet wordt steeds toegankelijker, en de kosten worden steeds gunstiger. Deze speciale packs kan je al afsluiten vanaf €45. Vul de postcodecheck in, en vind uit of glasvezel internet in Mettet actief is op je postcode.

Voordelen Mettet fiber internet
 • Onvoorstelbaar snel internet: er zijn al providers met 1000 Mbit
 • Zeer stabiel internet, altijd service
 • Even snel up- als downloaden
 • Je hebt veel te kiezen
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • Geen Prosximus lijn vereist
 • Betrouwbaar netwerk
 • Duidelijke maandprijs
telesat
 • Gevestigde naam in België
 • Interactief TV kijken
 • Lage tarieven
edpnet
 • Belabonnement inbegrepen
 • Gemakkelijk ozeggen
 • Scherpe maandtarieven
dommel
 • Gratis bellen naar Belgische nummers
 • Voordelig bellen
 • Aantrekkelijke maandtarieven
TV-vlaanderen
 • Onbeperkt downloaden
 • Met gratis Wifi modem
 • Voordeel op de factuur
voo
 • Alle diensten in 1 pakket
 • Groot zenderaanbod
 • Duidelijke prijzen
SFR
 • 50 – 200 Mbps snelheid
 • Kundige klantenservice
 • Hoge welkomstkorting
orange
 • Internet via 4G of de kabel
 • Verschillende pakketten
 • Goedkope prijzen


Alle plaatsen in deze gemeente