Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Meeuwen

Super simpel en snel de internetproviders in Meeuwen vergelijken? De keuze op het gebied van internet en televisie abonnementen is ontzettend groot. Je kunt denken aan Scarlet tot en met EDPnet, er is veel te kiezen. Wij helpen jou daarbij! Vergelijk eenvoudigweg alle grote operators en ontdek zo het beste of betaalbaarste internet abonnement dat rijmt met jouw verbruik en wensen. Lekker makkelijk internet, tv en bellen binnen het alles in één pakket integreren? Ook dat is mogelijk! Ook vinden jullie via onze vergelijker uitgebreide informatie over onderwerpen als quad-play pakketten en gemiddelde kosten.
ProvincieLimburg
GemeenteOudsbergen
Gemiddelde downloadsnelheid36Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid27Mb/s
Gemiddeld verbruik220GB p/maand
Gemiddelde kosten€48,00 p/maand
Populaire aanbiederOrange
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn op dit ogenblik een groot aantal internet operators in Meeuwen die bij elkaar weer een hele hoop kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in januari 2022 mogen aanbieden. De huidige actie van de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals Philips Hue zijn per week weer anders. Op welke manier check jijgelijk een goedkoop en goed abonnement voor TV + internet? Wij helpen jou met het vinden van een geschikte provider. Geef moeiteloos de eigen gegevens in, bekijk de mogelijke providers en ga simpelweg voor het internet + tv pakket die het goedkoopste is. Advies: doorgaans is ADSL-internet in Meeuwen het voordeligste.

Bespaar op je internet en TV kosten met deze tips
 1. Voeg alle diensten samen bij één internet provider. (Kijk wat onze expert zegt over een 3-in 1 Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor de meest basale online activiteiten heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Neem niet alle dure extraatjes als sportpakketten. Deze uitbreidingen kosten je vaak erg veel geld.
 4. Sla een los TV-abonnement over. On-demand is er veel aanbod (onder andere Pathé TV of Youtube).
 5. Maak van vergelijken je hobbie. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en ontdek zelf of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Meeuwen?

In Meeuwen zijn allerlei internet pakketten aanwezig. Zoals Telenet, Scarlet, Proximus of Orange. Via ADSL (het telefoonnetwerk), de coax-kabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Achterhalen welke goedkope abonnementen in Meeuwen beschikbaar zijn? Vul de gevraagde gegevens in, en achterhaal alle beste of goedkoopste leveranciers in jouw postcodegebied in januari 2022. Populaire aanbieders zijn VOO, EDPnet of Mobile Vikings. Internetaanbieders in Meeuwen verschaffen prima contracten voor los internet, TV + Internet pakketten, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. De 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. Aan de hand van een quad play abonnement voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
proximus internet

Internet van Proximus

Veel besproken: Proximus biedt in Meeuwen internet en TV. VDSL2, glasvezel tot 500 mbit, vaak als beste getest.

 • Eersteklas Wifi in het hele huis
 • Overal en altijd TV kijken
 • Overstapbonus
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in TV, internet + bellen door de kabel (coax) in Oudsbergen. Onbeperkt surfen, met een lage instapprijs.

 • Interessante packs voor elke situatie
 • Ruim 80 zenders
 • Lage maandtarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet biedt betrouwbare internet tarieven in Limburg voor januari 2022. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • Upload tot 4 Mbps
 • Twaalf HD-zenders inbegrepen
 • Factuurkorting

Actieprijzen televisie & internet in Meeuwen (tarieven januari 2022)

Het is een boeiende vraag: wat zijn nu de tarieven van een tv en internet pakket in Meeuwen? Dit verschilt vanzelfsprekendper klant. De nota wordt opgebouwd door zaken als je provider (bijv. EDPnet), netwerk (bijv. glas), snelheid van het internet (bijv. 95Mb/s), plus andere add-ons (bijv. een zenderpakket). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Meeuwen is er vaak al vanaf €35 tot zo’n €50. In de regel is het alles in 1 pakket het goedkoopste. Ook interessant: Scarlet internet.

Populaire pakketten
 • EDPnet newer & faster internet (vdsl) + Telephony
 • Proximus Generation XL 35 + Internet Favorite + Belgacom TV
 • Proximus Happy Time XL + Favorite 35 + Belgacom TV
 • SFR Box White
 • Telenet Turbo Pack FreePhone
 • Proximus Bizz Pack Comfort + TV + Mobile 5


internet vergelijken meeuwen

Veranderen van internet provider? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Meeuwen is het goed om eerst even een postcodecheck te doen. Op deze pagina voer je gemakkelijk jouw adresgegevens in. In de volgende stap kom je binnen in de internet-vergelijker. Je treft in de internetvergelijker uitsluitend de internet en TV pakketten van providers die beschikbaar zijn in jouw buurt.

 2. Pakket samenstellen

  Daarna moet je uitzoeken welke onderdelen je in het pakket wilt. Heb jij aan internet genoeg? Of liever iets met televisie erbij? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Wanneer je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kan je een stuk beter de verschillende internet abonnementen vergelijken. Tevens is het misschien slim om bepaalde HD-zenders (bijvoorbeeld Radio Contact Vision) bij te bestellen. Daarnaast kan jij jouw voorkeuren aangeven voor specifieke diensten als tv programma’s opnemen, uitzending gemist, on demand films kijken.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Wat uiteraard relevant is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dat wisselt tussen de 40 mb/s tot wel 250 mb/s. De snelheid die bij jou past kies je op basis van een aantal zaken. Willen jullie internet alleen gebruiken voor de standaard toepassingen zoals bijv. e-mailen, surfen op het internet, het weer bekijken, het nieuws lezen? Kijk je veel video-content via bijv. Be TV of Netflix? Ben jij liefhebber van online multiplayer games als PlayerUnknown’s Battlegrounds? Zijn jullie met 2 personen of meer? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? De internet provider vergelijker geeft advies! Selecteer ‘welke snelheid past bij mij’? Daar vind je info betreffende de minimale snelheid die hoort bij uiteenlopende situaties.

 4. Tarieven internet pakketten vergelijken

  Zodra jij het soort contract en een bepaalde internetsnelheid gekozen hebt is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De organisaties zijn normaal gesproken gefilterd op prijs per maand. De aanbieder met de laagste prijs staat bovenaan. Een promotie is altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Meerdere partijen hanteren een cashback bij overstappen, andere aanbieders bieden de eerste paar maanden een korting van bijv. 50%.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  In het geval jij weet wie de beste provider van Meeuwen in januari 2022 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik gewoon op ‘bestellen’ en je komt gelijk op de pagina waar je kunt afsluiten. Vul de gevraagde gegevens in en dien jouw aanvraag in. Dit kost minder dan 5 minuten. Meteen veranderen van internet provider? Normaal faciliteert je aankomende provider het opzeggen van het huidige contract aan de hand van de overstapservice.


4 voordelen van een Internet Pack incl. Tv en Bellen

Best veel families kopen het voordelige triple play abonnement. In dit product heb jij de beschikking over digitale TV, vast bellen en internet van 1 partij tegen een vaste maandelijkse prijs. Vandaag zien we ook 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel)(ook wel Quad Play). Actueel: TéléSAT contract.

 • De maandelijkse lasten gaan omlaag
 • Alle kosten op 1 afrekening
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen als onder andere Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

Dit wordt gebaseerd op de postcodecheck die je al gedaan hebt. Middels jouw adresgegevens vind jij welk type internet verbindingen beschikbaar zijn voor jouw woning. Niet elke woning is aangesloten op glasvezel & kabelinternet. Meestal is ADSL/VDSL wel ter beschikking (als glasvezel niet beschikbaar is). Beschik jij over alle 3 de opties? In dit scenario zijn gewenste snelheid en het budget aspecten die van belang zijn. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar normaal gesproken ligt de maandprijs iets hoger vergeleken met de kabel of ADSL. Voor internet via de kabel is Telenet een logische keuze. ADSL is meestal het aantrekkelijkst geprijsd, maar hierbij lever je ook flink snelheid in.

Wat is het snelste internet in Meeuwen?

De hoogste downloadsnelheid bereik je met een kabelaar of via glasvezel. Zo loopt de snelheid op tot 1Gb/s. Internet providers als Scarlet, Proximus & Telenetspelen hier handig op in. In de gemeente Oudsbergen is nog lang niet elk huishouden aangesloten op glas. Wel zien we doorgaans wel nieuwe plannen om het glasvezel netwerk uit te breiden. Bekijk ook . De hoogte van de snelheid kent meer oorzaken dan de provider. Gebruik van apparatuur (netwerkkabels, modem/router) is zeer relevant. De actuele snelheid kan per buurt zeer uiteenlopen.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Als de einddatum van jouw contract in zicht is (na 12 tot 24 maanden) is het mogelijk om over te stappen. Veranderen van internet provider wordt steeds eenvoudiger. Steeds vaker regel je dit online. De grootste internetproviders (EDPnet, TéléSAT, TV Vlaanderen, Dommel, SFR, Scarlet, Proximus, Telenet) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Dit staat bekend als Easy Switch. Op die manier kom jij niet zonder internet. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Misschien ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Actuele storingen januari 2022

Op dit ogenblik hebben we niet te maken met een storing. Tijdens sommige periodes in 2022 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Dat kan betekenen storingen bij Proximus / Scarlet. Uitbreidingen aan het coax kabelnetwerk zorgen mogelijk voor storingen bij Telenet. Jouw provider ligt dit vaak per mail kort toe. Via sociale media kom je er heel snel achter of er storingen of werkzaamheden zijn.

Heeft Meeuwen traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Meerdere dingen bepalen de snelheid. Belangrijke aspecten zijn: het type netwerkkabel en de locatie van je router + modem voor snelle WiFi. Voor maximale internetsnelheid in de garage, op zolder of in de tuin kun je zo’n handige wifi repeater, booster of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. De trage verbinding kan ook worden veroorzaakt door apps op laptops of telefoons of verkeerde modem-instellingen. Een eigen specialist kan de situatie bekijken, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 3670 en stap razendsnel over

Glasvezel vergelijken Meeuwen

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die heel snel en betrouwbaar informatie kan verzenden. Dat betekent geweldig hoge internetsnelheden tot wel 1000 Mb per seconde. In steeds meer straten bestaat er de optie tot fiber internet naast kabel en ADSL. Ook in de omgeving Oudsbergen zijn er tal van initiatieven t.a.v. het verrijken van het glasvezelnetwerk. Voor pakketten met fiber heb je een stukje aansluitingskosten en een vast bedrag per maand. Deze vorm van internet wint flink aan populariteit en de kosten worden steeds gunstiger. Dergelijke packs zijn beschikbaar vanaf €42,5. Start onze postcodecheck, en vind uit of glasvezel internet in Meeuwen actief is op je postcode.

Voordelen Meeuwen fiber internet
 • Zeer snel internet: snelheden tot wel 1 Gb p/s
 • Een zeer betrouwbare verbinding, weinig kans op storingen
 • Even snel up- als downloaden
 • Een open netwerk met vrije providerkeuze
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

united-telecom
 • Gratis nummerbehoud
 • Gemakkelijk ozeggen
 • Goede welkomstkorting
telesat
 • Tot 70 verschillende znders
 • Voordelig bellen
 • Overstapkorting
edpnet
 • VDSL XL of ADSL Xl
 • Voor elke portemonnee
 • Scherpe welkomstbonus
dommel
 • De vriendelijkste internetprovider
 • Meerdere abonnementen
 • Aantrekkelijke korting
TV-vlaanderen
 • Uploadsnelheid tot 40 Mbps
 • Makklijk overstappen
 • Scherpe korting
voo
 • Bliksemsnel internet
 • Digitale Televisie
 • Goedkope tarieven
SFR
 • 50 – 200 Mbps snelheid
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Scherpe korting
orange
 • Tot 225 Mbps
 • Interactief TV kijken
 • Overstapbonus