Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Obigies

Eenvoudig en snel internetproviders in Obigies vergelijken? Het aantal internet en tv abonnementen is groter dan ooit. Dat gaat van Scarlet tot aan VOO, je kunt alle kanten op. Onze vergelijkingstool helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk simpel de beste operators en achterhaal het scherpste internetpakket dat in lijn is met jouw wensen. Vandaag nog internet, bellen en televisie met zo’n alles in één pakket afsluiten? Ook daar kun jij voor kiezen! Vervolgens checkt men via de Internethunter praktische informatie over thema’s zoals opties voor digitale TV of populaire pakketten.
ProvincieHenegouwen
GemeentePecq
Gemiddelde downloadsnelheid40,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid16,5Mb/s
Gemiddeld verbruik210GB p/maand
Gemiddelde kosten€57,00 p/maand
Populaire aanbiederSFR
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn vandaag de dag een groot aantal internet operators in Obigies die in totaal weer enorm veel aantrekkelijke TV en internet abonnementen in november 2020 mogen aanbieden. De maandelijkse aanbiedingen van de goedkoopste provider, en gratis cadeau’s voor nieuwe klanten als een Xbox360 wisselen elkaar in rap tempo af. De vraag is: hoe achterhaal je gemakkelijk een betaalbaar en betrouwbaar abonnement voor TV + internet? Onze internet-experts helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Vul vlug je persoonlijke gegevens in, vergelijk de diverse providers en kies meteen het pakket die het goedkoopste is. Let op: normaal gesproken is ADSL-internet in Obigies het voordeligste.

5 tips om te besparen op TV en Internet
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één internet provider. (Check meer info over een 3-in 1 Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor e-mail en social media heb je genoeg aan 100 Mb/s.
 3. Ga niet blind voor dure add-ons als bijvoorbeeld thema pakketten. Specials zoals deze resulteren in een forse rekening.
 4. Stop met een vast TV-abonnement. Via internet kun je bijna alles kijken (dat kan bijv. zijn HBO of Pathé TV).
 5. Stop niet met vergelijken. Kom niet voor verrassingen te staan. Vergelijk en bekijk zelf of een andere provider goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Obigies?

In Obigies zijn meerdere internet pakketten op de markt. Bijvoorbeeld Telenet, Scarlet, Proximus en VOO. Via ADSL (het telefoonnetwerk), de kabel (coax) en mogelijk zelfs glasvezel. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Obigies werkzaam zijn? Vul jouw postcode in, en check zelf de beschikbare leveranciers in jouw regio in november 2020. Erkende internetproviders zijn VOO, Dommel of Mobile Vikings. Internetaanbieders in Obigies hanteren betrouwbare losse pakketten voor internet, Internet + TV contracten, en ook speciale 3-in-1 contracten. Bepaalde 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. Met behulp van zo’n quad play pakket kun je ook je smartphone toevoegen.
proximus internet

Internet van Proximus

Aanrader: Proximus biedt in Obigies internet en TV. Internet via VDSL2 of “Glas”, inclusief gratis e-mailadres.

 • Met Proximus Cloud
 • Altijd TV kijken via de App
 • Transparante prijzen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet is actief met Tv, internet en vaste telefonie door de kabel (coax) in Pecq. Uitstekende snelheid met aantrekkelijke acties.

 • gratis Wifi-booster
 • Gree G exclusief voor WIGO-klanten
 • Lage tarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet werkt voor laag geprijsde internet tarieven in Henegouwen voor november 2020. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • De laagste prijs
 • TV kijken en pauzeren
 • Transparante maandtarieven

Actuele prijzen internet & televisie in Obigies (tarieven november 2020)

Veel mensen vragen zich af: wat zijn nu de tarieven van TV en internet in Obigies? Het varieert gewoonlijk per situatie. De internet + TV factuur kent z’n oorsprong in variabelen als je internetaanbieder (denk aan TéléSAT), netwerk (bijvoorbeeld COAX), snelheid van het internet (bijv. 180Mb/s), en eventuele uitbreidingen (o.a. on demand films kijken). Een goedkoop internet en tv abonnement in Obigies is beschikbaar vanaf €35, en lopen op tot zo’n €50. Doorgaans is het alles in 1 pakket de voordeligste optie. Ook interessant: TV Vlaanderen tarieven.

Populaire pakketten
 • Proximus Internet Start + TV
 • Proximus Classic + Generation MTV 15 + Internet Comfort + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Happy Time XL + Generation XL 35 + Belgacom TV
 • Proximus Internet Maxi Pack + Happy Time XL + TV + Easy+ 25
 • Telenet Shake+ 35 (incl. TV)
 • Proximus Office&Go Intense + No Limit National + TV + Bizz Smart XL All-in


internet vergelijken obigies

Veranderen naar een andere internetprovider? Dat gaat als volgt!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Vul de postcodecheck in

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Obigies is het slim om gelijk de postcodecheck uit te voeren. In onze tool moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Daaropvolgend wordt je verwezen naar de internet-vergelijker. Je bekijkt daar enkel en alleen de internet en TV pakketten van internetproviders die verkrijgbaar zijn in jouw woonplaats.

 2. Een internetpakket kiezen

  Om te beginnen kan je aanvinken welke diensten je precies nodig hebt. Wil je enkel internet? Wil je het aanvullen met digitale TV? En ben je van plan om vast te bellen? Op het moment dat je dit voor jezelf helder hebt kan je een stuk beter alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Daaropvolgend geven we jou de tools om specifieke zenders (denk dan aan Nickelodeon) uit te kiezen. Ook kun je jouw voorkeuren aangeven voor services als on demand films kijken, uitzending gemist, extra zenderpakketten.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Wat tevens essentieel is: hoe snel wil ik dat het internet is? Dit varieert tussen de 35 mb/s tot 100 mb/s. De snelheid die bij jou past hangt af van allerlei factoren. Gebruik je internet alleen voor het basisgebruik als bijv. het nieuws lezen, e-mailen, filmpjes kijken, het weer bekijken? Maak je gebruik van streamingdiensten als Youtube of Pathé TV? Een fan van online spelletjes als Otogi Myth of Demons? Ben je alleen of met een heel gezin? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Onze internetvergelijker biedt hiervoor uitkomst. Selecteer ‘advies snelheid berekenen’? Hier adviseren wij aangaande de mogelijke snelheid die goed is voor kleine en grote gebruikers.

 4. Tarieven internet pakketten vergelijken

  In het geval je het type pakket en de minimale snelheid doorgevoerd hebt is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De internet providers zijn veelal geordend op maandelijkse kosten. De voordeligste provider zul je altijd bovenaan zien. De maandelijkse acties en promoties zijn al doorgerekend in het totaalbedrag. Verscheidene internet providers stunten met een bepaalde welkomstkorting, en sommige providers geven bijv. het eerst halve jaar een speciaal actietarief.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Zodra jij weet wie de beste provider van Obigies in november 2020 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik op doorgaan (bekijken) en je wordt automatisch doorgestuurd naar de afsluitpagina van de leverancier. Voer alle velden in en klik op ‘aanvragen’. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Ga je veranderen van leverancier? Veelal verzorgt de betreffende provider de opzegging van het contract middels de overstapservice.


De voordelen van een Internet Pack met tv en bellen

Flink wat klanten neigen naar het handige triple play abonnement. Bij dit contract heb jij de beschikking over digitale TV, vast bellen en internet van één dienstverlener voor een vast bedrag in de maand. Vandaag kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt(ook wel Quad Play). Actueel: VOO tarieven november 2020.

 • Een interessante pakketkorting
 • Alle kosten op 1 afrekening
 • 1 vast aanspreekpunt voor alle vragen rondom internet en TV
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s als onder andere Gratis FOX Sports

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Dat heeft alles te maken met de postcodecheck die je al gedaan hebt. Aan de hand van postcode + huisnummer kan jij zien welk type internet verbindingen mogelijk zijn voor jouw situatie. Niet ieder huishouden heeft de mogelijkheid tot kabel & glasvezelinternet. Doorgaans is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel voorhanden (als glasvezel niet beschikbaar is). Beschik jij over alle 3 de opties? Dan zijn de gekozen snelheid en de tarieven factoren die van invloed zijn op jouw keuze. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar in veel gevallen ook iets duurder als je het afzet tegen ADSL en Kabel. Op het moment dat je gaat voor kabel kom je al gauw uit bij Telenet. ADSL is in veel gevallen de goedkoopste optie, maar hierbij lever je ook flink snelheid in.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Obigies?

De hoogste internetsnelheid bereik je met een kabelaar of via glasvezel. Zo kan je up/downloaden tot wel 500 Mb p/s. Dienstverleners als Scarlet, Telenet en Proximuszijn daar al erg ver mee. In de gemeente Pecq kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Wel starten er doorgaans wel nieuwe opdrachten voor de aanleg van glasvezel. De internetsnelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. Het gebruik van randapparatuur (netwerk accessoires, netwerkkabels) moet je niet onderschatten. De getoetste snelheid kan per wijk ontzettend fluctueren.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Wanneer jouw contractstermijn is verlopen (na 12 tot 24 maanden) heb jij de optie voor overstappen. Veranderen van provider gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. Normaal gesproken gebeurd dit gewoon online. De grootste providers van België (TéléSAT, Dommel, EDPnet, VOO, Orange, Scarlet, Proximus, Telenet) verzorgen de administratieve afhandeling. Misschien ken je het wel als Easy Switch. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Soms kun je gebruik maken van installateurs.

Problemen & storingen november 2020

Vandaag is er geen grote storing gesignaleerd. Tijdens sommige periodes in 2020 wordt het netwerk wel verbeterd. Dit kan resulteren in een storing bij Proximus / Scarlet. Onderhoudsmaatregelen van het coax kabel-netwerk monden soms uit in een storing bij Telenet. De dienstverlener communiceert dit indien nodig. Via de sociale kanalen wordt jij de hele dag geïnformeerd of er storingen of werkzaamheden zijn.

Heeft Obigies traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Ontzettend veel variabelen hebben hier invloed op. Belangrijke aspecten zijn: de capaciteit van de kabels en de modem en router plekken in huis voor stabiele WiFi. Voor een betere verbinding in de garage/zolder/tuin kan je een wifi booster of repeater of een wifi-antenne gebruiken. De trage verbinding kan ook te danken zijn aan toepassingen op smartphones en computers of foute router-instellingen. Een eigen installateur kan een analyse maken, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Maak kennis met de goedkoopste provider in 7743 en stap online over

Glasvezel vergelijken Obigies

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die lichtsignalen met informatie over grote afstanden kan transporteren. Dat betekent enorm snel up- en downloaden tot 750 Mb/s. In een groeiend aantal straten kun je kiezen voor het snelle fiber internet als alternatief van ADSL/VDSL. Ook nabij Pecq zijn er allerlei werkzaamheden ten aanzien van nieuwe netwerken van glasvezel internet. Voor fiber betaal je eenmalige aansluitingskosten en vanzelfsprekend de abonnementskosten. Internetten via glasvezel is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en de kosten worden steeds gunstiger. Deze packs zijn er al vanaf €37,5. Ga aan de slag met de postcodecheck, en vind uit of glasvezel internet in Obigies tot de mogelijkheid behoort.

Voordelen Obigies fiber internet
 • Razendsnel internet: tot wel 1000 Mbit/s
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, nauwelijks storingen
 • Uploaden en downloaden met dezelfde snelheid
 • Groot aanbod
 • Ondanks het weer altijd goed TV beeld

united-telecom
 • Geen Prosximus lijn vereist
 • Met installatiehulp
 • Transparante maandtarieven
telesat
 • Gevestigde naam in België
 • Kundige klantenservice
 • Lage tarieven
edpnet
 • Gratis bellen met andere abonnees
 • Altijd supersnel internet
 • Pakket-voordeel
dommel
 • Echt onbeperkt downloadvolume
 • Betrouwbaar netwerk
 • Overstapbonus
TV-vlaanderen
 • Uitgebreid zenderaanbod
 • Diverse pakketten
 • Aantrekkelijke maandprijs
voo
 • Alles voor jou geregeld
 • Met gratis Wifi modem
 • Aantrekkelijke tarieven
SFR
 • Optionele themapakketten
 • Supersnel overstappen
 • Scherpe welkomstbonus
orange
 • Een rijk tv-aanbod
 • Beste betrouwbaarheid 4G-streaming
 • Scherpe welkomstkorting