Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Wasmes-Audemez-Briffoeil

Overzichtelijk en snel alle internetproviders in Wasmes-Audemez-Briffoeil vergelijken? Het aantal internet en televisie pakketten is bijzonder groot. Dat gaat van Proximus tot en met TéléSAT, hoe maak je de juiste keuze? Internethunter.be helpt jou daarbij! Vergelijk eenvoudig de Vlaamse / Waalse operators en ontdek zo het voordeligste internet contract dat naadloos aansluit op jouw verbruik en wensen. Direct internet, televisie en bellen in een alles in 1 pakket integreren? Je leest er alles over op onze website. Vervolgens verzamel je op deze pagina praktische info over thema’s zoals 4-in-1 pakketten of tips om traag internet op te lossen.
ProvincieHenegouwen
GemeentePéruwelz
Gemiddelde downloadsnelheid40,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid15Mb/s
Gemiddeld verbruik215GB p/maand
Gemiddelde kosten€48,00 p/maand
Populaire aanbiederBelgian Telecom
ProximusScarletOrangeTV VlaanderenTéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn op dit ogenblik erg veel internet operators in Wasmes-Audemez-Briffoeil die opgeteld weer erg veel kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in juli 2020 bieden. De diverse aanbiedingen van de de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een iPad wisselen iedere maand weer enorm. De vraag is: hoe check je zelf zo’n betaalbaar en snel pakket voor TV + internet? Onze internet-experts helpen jou met vergelijken. Vul hierna de gevraagde gegevens in, vergelijk de af te sluiten providers en zoek het internet pakket waar jij het voordeligste bent. Belangrijk: meestal is ADSL-internet in Wasmes-Audemez-Briffoeil goedkoper dan glasvezel of kabel.

5 praktische tips om te besparen op TV en Internet abonnement
 1. Sluit alle diensten af bij één aanbieder. (Zie ook voordelen van het Internet Pack met Televisie en bellen.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor e-mail en social media heb je genoeg aan 100 Mb/s.
 3. Kies niet altijd voor dure extra’s als bijv. thema pakketten. Dergelijke extra’s maken het internetpakket onnodig duur.
 4. Sla een los TV-abonnement over. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (bijv. Youtube of Pathé TV).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en onderzoek of een andere provider goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Wasmes-Audemez-Briffoeil?

In Wasmes-Audemez-Briffoeil zijn verschillende internet pakketten aanwezig. O.a. Telenet, Scarlet, Proximus en Base. D.m.v ADSL, de kabel (coax) en later ook glasvezel. Ontdekken welke goedkope abonnementen in Wasmes-Audemez-Briffoeil je kunt kiezen? Voer jouw adresgegevens in, en ontdek alle meest populaire leveranciers in jouw straat in juli 2020. Relevante internetproviders zijn Proximus, EDPnet of Belgian Telecom. Internetaanbieders in Wasmes-Audemez-Briffoeil verkopen betrouwbare losse internet contracten, Internet + Televisie contracten, maar ook 3-in-1 pakketten. De 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. In een dergelijk quad play pakket is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
proximus internet

Internet van Proximus

Aanrader: Proximus faciliteert in Wasmes-Audemez-Briffoeil internet en TV. Glasvezel, VDSL2, en 100% installatiegarantie.

 • Gratis wifi-hotspots
 • Altijd TV kijken via de App
 • Combinatie-aanbieding
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet brengt je vaste telefonie, internet en TV via de traditionele kabel in Péruwelz. Uitstekende snelheid met aantrekkelijke acties.

 • Voor een Telenet Klantenprijs
 • Ruim 80 zenders
 • Scherpe maandprijs
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet levert snelle internet tarieven in Henegouwen voor juli 2020. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • Eenvoudig & transparant
 • Twaalf HD-zenders inbegrepen
 • Aantrekkelijke welkomstkorting

Geldige prijzen internet + televisie in Wasmes-Audemez-Briffoeil (tarieven juli 2020)

Een goede vraag: wat zijn momenteel de tarieven van een tv en internet pakket in Wasmes-Audemez-Briffoeil? Dat schommelt uiteraard per postcode. De internet + TV factuur wordt bepaald door elementen als de active provider (bijv. EDPnet), levering (denk aan kabel), gewenste snelheid (bijv. 160Mb/s), plus andere add-ons (tv-programma’s opnemen). Een goedkoop internet en tv abonnement in Wasmes-Audemez-Briffoeil is er al vanaf €20 tot bedragen van €70. Doorgaans is alles-in-1 de voordeligste optie. Actueel: VOO promoties.

Populaire pakketten
 • Orange Kangoeroe 20 + Voice + Internet
 • Proximus Happy Time + Favorite 55 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Happy Time XL + Smart 35 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • SFR Duo Silver
 • Telenet GoldShake
 • Proximus Office&Go Maxi + TV + Bizz Smart XL Europe


internet vergelijken wasmes-audemez-briffoeil

Veranderen van internet en TV aanbieder? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Voer een postcodecheck uit

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Wasmes-Audemez-Briffoeil is het goed eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Aan het begin van de pagina kan je simpelweg jouw postcode en huisnummer invoeren. Daarna sturen we je door naar de vergelijker. Je vindt daar enkel de contracten van bedrijven die verkrijgbaar zijn in jouw postcodegebied.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  Daarna kan jij een selectie maken uit wat je precies wilt afsluiten. Alleen internet? Wens je ook digitale Televisie? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Terwijl je weet wat je wilt kun je gerichter de diverse abonnement voor internet vergelijken. Ook kan het handig zijn om bepaalde HD-zenders (bijvoorbeeld Kanaal Z) aan te klikken. Tevens kan je het nog concreter maken met producten en software als extra zenderpakketten, online tv kijken, vooruitkijken.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Wat tevens essentieel is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dit fluctueert tussen 35 mb/s tot wel 350 mb/s. De te kiezen snelheid hangt af van meerdere elementen. Nemen jullie internet voor de standaard toepassingen als bijvoorbeeld e-mailen, het nieuws lezen, surfen op het internet, het weer bekijken? Stream je graag via aanbieders als Be TV of VRT Net? Speel jij in je vrije tijd graag populaire games als WWE Smackdown vs Raw 2009? Heb je een groot of klein huishouden? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? Onze vergelijker komt hier van pas! Selecteer ‘welke snelheid past bij mij’? Daar tref je hulp inzake de gewenste snelheid die wij aanbevelen voor allerlei situaties.

 4. Prijzen internet abonnementen vergelijken

  In het geval je de abonnementstypes en maximale snelheid geselecteerd hebt begin je met tarieven vergelijken. De aanbieders zijn veelal gefilterd op tarieven p/maand. Het voordeligste abonnement voert de lijst aan. Een speciale promotie is reeds verwerkt in het totaalbedrag. Verscheidene internet providers bieden initieel een eenmalige kortingen, andere aanbieders geven de eerste 3, 6 of 9 maanden een gereduceerd tarief.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Als je weet wie de beste provider van Wasmes-Audemez-Briffoeil in juli 2020 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Tik op de blauwe bestelknop en je wordt meteen verwezen naar de afsluitpagina van de leverancier. Voer alle velden in en dien jouw aanvraag in. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Ga je veranderen van leverancier? Steeds vaker regelt je nieuwe internet-provider dat jouw huidige contract wordt opgezegd via de overstapservice.


Waarom een Internet Pack met bellen en TV interessant is

Flink wat bewoners willen het handige triple play pakket. Bij dit contract heb jij de beschikking over vast bellen, digitale TV en internet van 1 provider tegen een vast maandelijks tarief. Op dit ogenblik zijn er tevens 4-in-1 pakketten wat ervoor zorgt dat mobiele diensten ook in de bundel vallen(ook wel Quad Play). Bekijk ook Proximus promoties.

 • Het is goedkoper dan alles los afsluiten
 • Alle kosten op 1 afrekening
 • Je hebt te maken met 1 provider voor je problemen rondom TV en internet
 • Je ontvangt gratis extra’s als onder andere Fox Sports voor Gratis eredivisie

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over jouw internet, tv en bellen abonnement

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

Als uitgangspositie neem je altijd de uitslag van de postcodecheck. Op basis vanjouw adresgegevens ontdek je welke internetaansluitingen er af te sluiten zijn in jouw specifieke geval. Niet elk appartement heeft de mogelijkheid tot (coax) kabel & glasvezel. Normaliter is ADSL wel beschikbaar (of er moet al glasvezel liggen). Kan jij alle 3 ontvangen? In dit scenario zijn minimale internet snelheid en de maandelijkse kosten onderdelen waar je vooral naar moet kijken. Glasvezel is sneller, maar gewoonlijk betaal je wel wat meer als je het afzet tegen ADSL/VDSL/Kabel. Bij internet via de kabel is Telenet een uitstekende keuze. ADSL is doorgaans het laagst geprijsd, maar is ook een stuk slomer.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Wasmes-Audemez-Briffoeil?

Het allersnelste internet komt binnen via Telet (kabel) of glasvezel. Op die manier bereik je snelheden tot 1Gb/s. Leveranciers als Scarlet, Telenet & Proximuszijn daar al erg ver mee. In de gemeente Péruwelz is de dekking voor deze connectie niet 100%. Wel zien we regelmatig plannen om de glasvezel-adoptie te versnellen. De snelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. De apparaten in huis (netwerkkabels, netwerk accessoires,) heeft hierop een effect. De getoetste snelheid kan per woningblok en moment veranderen.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Wanneer jouw abonnementstermijn is verstreken (na 12 maanden)kun je verlengen of overstappen. Veranderen van internet provider is een fluitje van een cent. In de regel kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. De grootste providers van België (TV Vlaanderen, Dommel, VOO, TéléSAT, Proximus, SFR, Scarlet, Telenet) hebben hier afspraken over gemaakt. Dit fenomeen noemen we ook wel Easy Switch. Het grootste gemak is dat de providers zelf bijna alles regelen. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Ook kun je gebruik maken van installateurs.

Actuele storingen juli 2020

Op dit moment is er geen grootschalige storing. Ook in 2020 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Dat kan betekenen storingen bij Proximus / Scarlet. Upgrades van het coax kabel-netwerk kunnen resulteren in Telenet storingen. De betreffende provider communiceert dit indien nodig. Via o.a. Twitter en Facebook achterhaal je het snelste dat er mogelijk storingen zijn.

Is er in Wasmes-Audemez-Briffoeil traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Ontzettend veel onderdelen hebben hun uitwerking op de snelheid. Als voorbeeld noemen we de kwaliteit van de kabels en de modem en router plekken in huis voor snelle WiFi. Voor een goede verbinding in tuin of garage kun je een speciale wifi booster/repeater of een speciale adapter gebruiken. Zo’n trage verbinding kan ook worden veroorzaakt door updates op PC of Smartphone of een modem die niet goed is ingesteld. Een eigen specialist kan een analyse maken, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 7604 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken Wasmes-Audemez-Briffoeil

Glasvezel is een haardunne vezel die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Dat betekent een enorm hoge snelheid tot 750 Mb/s. In een toenemend aantal straten kun je kiezen voor het snelle fiber internet naast de (coax) kabelverbinding. Ook nabij Péruwelz zijn er allerlei plannen m.b.t. de aanleg van nieuwe glasvezelverbindingen. Voor contracten met fiber heb je een stukje aansluitingskosten en een vast bedrag per maand. “Glas” wordt steeds goedkoper, en de prijs ligt vaak maar een fractie boven een Telenet (kabel). Deze packs zien we al terug vanaf €37,5. Vul de postcodecheck in, en zie zelf of glasvezel internet in Wasmes-Audemez-Briffoeil beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Wasmes-Audemez-Briffoeil fiber internet
 • Het snelste internet: oplopend tot 1000 Mbit/s
 • Een constant snelle verbinding, minder problemen
 • Even snel up- als downloaden
 • Keuze uit verschillende providers
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

united-telecom
 • Tot 100 Mbit per seconde
 • Gemakkelijk ozeggen
 • Scherpe maandtarieven
telesat
 • Voordelige vaste telefonie
 • Gratis overstappen
 • Combinatie-voordeel
edpnet
 • VDSL XS aasluiting
 • Genoeg te kiezen
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
dommel
 • Gratis bellen naar 80+ landen
 • Voor elke portemonnee
 • Goede korting
TV-vlaanderen
 • Tot wel 112 zenders
 • Supersnel overstappen
 • Transparante maandtarieven
voo
 • Kabeldistributie inbegrepen
 • Supersnel overstappen
 • Aantrekkelijke tarieven
SFR
 • Ruim aanbod programmapakketten
 • Groot zenderaanbod
 • Scherpe maandtarieven
orange
 • 100 Mbps via de kabel
 • Supergoedkoop bellen
 • Lage maandtarieven