Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Roeselare

Moeiteloos en snel de internetproviders in Roeselare vergelijken? De keuze in verschillende internet en tv pakketten was nog nooit zo groot. Variërend van Scarlet t/m TéléSAT, er is keuze in overvloed. Onze vergelijkingstool helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk simpel alle grote operators en vind het meest geschikte internet abonnement dat voldoet aan het door jou geschetste plaatje. Wil jij tv, bellen en internet binnen zo’n alles in één pakket groeperen? Ook dit behandelen we uitvoerig. Vervolgens verzamel je via de internetvergelijker handige info over onderwerpen als kabel-internet of de meest populaire aanbieders.
ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteRoeselare
Gemiddelde downloadsnelheid41,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid23,5Mb/s
Gemiddeld verbruik230GB p/maand
Gemiddelde kosten€65,00 p/maand
Populaire aanbiederEDPnet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn vandaag de dag steeds meer internet operators in Roeselare die bij elkaar weer flink wat scherpe TV en internet abonnementen in juni 2022 kunnen aansluiten. De acties van de goedkoopste provider, en gratis cadeau’s voor nieuwe klanten als een Airfryer zijn meestal geen week hetzelfde. De vraag is: hoe vind jijeenvoudig zo’n scherp geprijsd en goed pakket voor internet + TV? Onze experts helpen jou daar bij. Geef hierboven de benodigde gegevens in, doorzoek de providers die voorhanden zijn en zoek het contract die het laagst geprijsd is. Onthoud: gewoonlijk is ADSL-internet in Roeselare financieel het aantrekkelijkste.

5 tips voor een goedkoper internet en televisie abonnement
 1. Combineer meerdere diensten bij één provider. (Bekijk direct de voordelen van een 3-in 1 Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor standaard gebruik is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Denk kritisch na over dure add-ons zoals onder andere filmpakketten. Deze extra’s zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Schrap jouw TV-abonnement. On-demand is er veel aanbod (dat kan bijv. zijn Be TV of VRT Net).
 5. Stop niet met vergelijken. Houdt jaarlijks grip op de prijsontwikkelingen om te zien of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Roeselare?

In Roeselare zijn diverse internet pakketten op de markt. Populaire spelers zijn Scarlet, Telenet, Proximus of Orange. Via ADSL, de tv-kabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Uitzoeken welke goedkope abonnementen in Roeselare beschikbaar zijn? Versterk je persoonlijk adres, en ontdek alle meest populaire aanbieders van internet in jouw postcodegebied in juni 2022. Grote internetproviders zijn VOO, TV Vlaanderen of TéléSAT. Internetaanbieders in Roeselare hanteren prima losse internet contracten, TV + Internet contracten, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. Bepaalde 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. Aan de hand van een quad play abonnement is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
proximus internet

Internet van Proximus

Aanrader: Proximus biedt in Roeselare internet en TV. Internet via VDSL2 of “Glas”, inclusief gratis e-mailadres.

 • Super betrouwbaar netwerk
 • Met TV Replay
 • Goede korting
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet brengt je vaste telefonie, internet en TV via de televisiekabel in Roeselare. Goede snelheden, met korting voor nieuwe klanten.

 • Onbeperkte data
 • Honderden series en films kijken
 • Scherpe maandprijs
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet biedt complete internet tarieven in West Vlaanderen voor juni 2022. Goedkoop en een prima snelheid (VDSL2+).

 • 100 Mb gratis webruimte
 • Alle gemakken van digitale TV
 • Pakket-aanbieding

Prijzen internet en televisie in Roeselare (tarieven juni 2022)

Voor iedereen relevant: wat zijn op dit moment de tarieven van TV en internet in Roeselare? Dat schommelt vaak per gebruiker. De prijs per maand wordt bepaald door zaken als de active provider (bijv. Proximus), internet type (denk aan glasvezel), internetsnelheid (bijv. 100Mb/s), en de aanvullende diensten (zoals. extra themazenders). Een goedkoop pakket voor internet en tv in Roeselare vind je al vanaf €20 t/m €75. Gemiddeld is 3-in-één het scherpst geprijsd. Actueel: VOO packs.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack Mobile 20 + Internet Favourite + TV Comfort
 • Proximus No Limit National Anytime + Generation MTV 15 + Internet Comfort + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Easy 25 + Internet Comfort Pack
 • Proximus Internet Comfort Pack + Easy+ 45
 • Telenet Fiber 100 + Kong
 • Telenet FLUO met Digitale Telefonie + Kong Business International


internet vergelijken roeselare

Veranderen van internetprovider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Voer een postcodecheck uit

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Roeselare is het slim om eerst even een postcodecheck te doen. Op deze pagina kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. Aansluitend kom je terecht in de internet-vergelijker. Je bekijkt in de vergelijkingstool enkel de internet-abonnementen van internetproviders die ook leveren in jouw woonplaats.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  Nu moet je uitzoeken wat je allemaal wilt afsluiten. Alleen internet? Liever met een TV-abonnement? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? In het geval je dit voor jezelf helder hebt kun jij zonder moeite internet abonnementen met elkaar vergelijken. Bovendien is het een optie om televisiezenders die je graag kijkt (denk aan FOX Vlaanderen) te nemen. Tegelijkertijd kan jij aangeven of je interesse hebt in add-ons als live pauzeren, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen.

 3. Minimale internetsnelheid

  Wat verder van belang is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dit varieert tussen de 25 mb/s t/m 500 mb/s. Een goed gekozen snelheid hangt af van allerlei elementen. Is voor jouw internet uitsluitend nodig voor het basisgebruik zoals bijv. mail checken, youtube films kijken, browsen op het internet, nieuwswebsites lezen? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als Youtube of RTL Series? Ben jij liefhebber van online games als Dungeon Defenders? Ben je alleen of met een heel gezin? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? Onze internetvergelijker geeft advies! Kies de optie ‘welke snelheid kiezen’? Op deze plek vertellen wij meer m.b.t. de mogelijke snelheid die hoort bij verschillende gebruikerstypes.

 4. Kosten vergelijken

  In het geval je het soort abonnement en de internetsnelheid ingevuld hebt is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De leveranciers zijn altijd gesorteerd op tarief per maand. De voordeligste internet provider voert de lijst aan. Een promotie is al doorgerekend in het totaalbedrag. Een hoop providers bieden een vaste korting, of geven iets anders weg. Zij verwerken de eerste paar maanden een factuur voordeel van €5.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Zodra je gezien hebt wie de beste provider van Roeselare in juni 2022 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik op de bestelknop en je wordt snel doorgestuurd naar de website van de aanbieder. Vul de gevraagde gegevens in en maak de aanvraag definitief. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Ga je veranderen van leverancier? Doorgaans verzorgt de aankomende aanbieder de opzegging van de actuele contracten door middel van de overstapservice.


Het gemak van een Internet Pack (met bellen en TV)

Legio families doen een aanvraag voor het voordelige triple play abonnement. Bij zo’n abonnement ontvang jij vast bellen, internet en digitale TV van één dienstverlener voor één transparant tarief. Vandaag kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen(ook wel Quad Play). Actueel: Telenet thuisinternet.

 • Goedkoper uit met internet, tv en bellen
 • Elke maand één totaalfactuur
 • Een aanspreekpunt voor televisie en internet issues
 • Je ontvangt gratis extra’s zoals Een aantrekkelijke korting op de factuur

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

Als uitgangspositie neem je altijd de postcodecheck die je al gedaan hebt. Aan de hand van postcode + huisnummer ontdek jij welke type verbindingen voorhanden zijn voor jouw woning. Niet elk adres kan abonnementen kiezen op basis van kabelinternet of glasvezel. Doorgaans is connectie via ADSL wel mogelijk (of er moet al glasvezel liggen). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? Daarbij zijn minimale internet snelheid en de maandelijkse kosten aspecten die je met name moet meenemen. Glasvezel is sneller, maar normaal gesproken betaal je wel wat meer dan bij de kabel of ADSL. Voor internet via de kabel is Telenet een logische keuze. ADSL is in veel gevallen het minst duur, maar ook trager dan andere opties.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Roeselare?

De hoogste internetsnelheid zal je ontvangen via een kabelaar of via glasvezel. Zodoende Up- en download je tot 1Gb/s. Partijen als Proximus, Scarlet & Telenetontwikkelen deze netwerken. In de gemeente Roeselare zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Er zijn regelmatig nieuwe acties om de glasvezel-adoptie te versnellen. De feitelijke snelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. Gebruik van apparatuur (wifi-repeaters, netwerk accessoires) is zeer relevant. De werkelijke snelheid kan per huishouden weer verschillen.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Op het moment dat het huidige contract is afgelopen (na 12 maanden)kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Veranderen van internet pakket kan iedereen zelfstandig regelen. Normaal gesproken fiks je dat helemaal zelf. De erkende providers van ons land (Dommel, EDPnet, TéléSAT, VOO, Proximus, Telenet, SFR, Orange) hebben hier afspraken over gemaakt. Misschien ken je het wel als Easy Switch. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Doorgaans kun je gebruik maken van installateurs.

Onderhoud & storingen juni 2022

Momenteel is er geen sprake van een storing. In de loop van 2022 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Hierdoor zien we soms een Proximus / Scarlet storing. Upgrades van het coax kabel netwerk kunnen resulteren in storingen bij Telenet. De provider in kwestie communiceert dit indien nodig. Via o.a. Twitter en Facebook merk je het snelste of het internet eruit ligt.

Is er in Roeselare traag internet en WiFi?

Dit is per aansluiting weer anders. Ontzettend veel factoren hebben hier invloed op. Jij hebt zelf invloed op het type netwerkkabel en de plek waar de modem staat voor snelle WiFi. Voor maximale internetsnelheid in tuin, garage of zolder kun je een Wifi repeater/booster, of een versterker gebruiken. Je trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan updates op telefoons en laptops of een modem die niet goed is ingesteld. Een professionele monteur kan eventueel worden ingevlogen, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 8800 en stap eenvoudig online over

Glasvezel vergelijken Roeselare

Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Het effect daarvan is enorm snel up- en downloaden tot 750 Mb/s. In een groeiend aantal wijken heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber naast kabel en ADSL. Ook in Roeselare zijn er allerlei plannen voor uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor contracten met fiber gelden aansluitingskosten (eenmalig) plus de reguliere pakketkosten. “Glas” is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en de kosten worden steeds gunstiger. Packs als deze kan je al nemen vanaf €37,5. Doe de postcodecheck, en ontdek of glasvezel internet in Roeselare beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Roeselare fiber internet
 • Het snelste internet: er zijn al providers met 1000 Mbit
 • Stabiele privé verbinding, heel weinig storingen
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Er is keuzevrijheid
 • Maximale kwaliteit voor je TV

united-telecom
 • Gratis Wifi modem
 • Altijd supersnel internet
 • Scherpe welkomstkorting
telesat
 • Vriendelijke klantenservice
 • Met installatiehulp
 • Korting bij 1 jaar
edpnet
 • VDSL XL of ADSL Xl
 • Prima klantenservice
 • Korting bij 1 jaar
dommel
 • Verbind tot 6 telefoontoestellen
 • Gemakkelijk ozeggen
 • Factuurkorting
TV-vlaanderen
 • Uploadsnelheid tot 40 Mbps
 • Supersnel vast internet
 • Maandelijkse korting
voo
 • Voor elke situatie en budget
 • Voordelig bellen
 • Scherpe maandtarieven
SFR
 • Pakket gratis installeren
 • Gratis e-mailadres
 • Goedkope maandprijs
orange
 • Ultrasnelle internetverbinding
 • Beste betrouwbaarheid 4G-streaming
 • Goede welkomstkorting


Alle plaatsen in deze gemeente