Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Antoing

Eenvoudig en snel de internetproviders in Antoing vergelijken? De verscheidenheid van verschillende internet en tv pakketten was nog nooit zo groot. Het loopt van Proximus tot en met Belgian Telecom, de keuze is enorm. Onze vergelijker helpt jou met vergelijken! Vergelijk zonder moeite de populaire operators en ontdek zo het beste of betaalbaarste internetaanbod dat voldoet aan jouw eisenpakket. Vandaag nog televisie, internet en bellen in zo’n alles in 1 pakket aansluiten? Dit is sterk in opkomst! Daarbij vindt men via onze vergelijker praktische info over zaken zoals uitleg over de factuur of de mogelijkheden van glasvezel internet.
ProvincieHenegouwen
GemeenteAntoing
Gemiddelde downloadsnelheid32Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid23Mb/s
Gemiddeld verbruik245GB p/maand
Gemiddelde kosten€61,00 p/maand
Populaire aanbiederVOO
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden momenteel best veel internet operators in Antoing die in totaal weer nogal wat interessante en voordelige TV en internet abonnementen in oktober 2020 mogen aanbieden. De acties van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een tablet zijn eigenlijk elke maand weer anders. Hoe achterhaal jijmoeiteloos zo’n scherp geprijsd en goed TV + internet contract? Deze website helpt bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Voer gelijk de gevraagde gegevens in, vergelijk de beschikbare providers en pak het internet abonnement met de laagste prijs. Advies: doorgaans is ADSL-internet in Antoing het meest goedkoop.

5 internet en televisie bespaartips
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één leverancier. (Bekijk wat onze specialist vindt van een Alles in 1 Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Voorkom dure extraatjes als bijv. premium zenderpakketten. Specials zoals deze zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Beperk je reguliere TV-abonnement. En overweeg goedkope streamingdiensten (denk aan HBO of Netflix).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en ontdek zelf of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Antoing?

In Antoing zijn verschillende internet pakketten aanwezig. Onder andere Telenet, Proximus, Scarlet of TV Vlaanderen. Via ADSL of VDSL, de traditionele kabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Weten welke goedkope abonnementen in Antoing in deze plaats actief zijn? Vul jouw postcode in, en achterhaal alle verschillende internetaanbieders in jouw omgeving in oktober 2020. Grote internetaanbieders zijn Telenet, Orange en TéléSAT. Internetaanbieders in Antoing hebben degelijke losse pakketten voor internet, Televisie + internet abonnementen, en natuurlijk 3-in-1 pakketten. Speciale 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. Aan de hand van een quad play abonnement wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Aanrader: Proximus biedt in Antoing internet en TV. Hoge snelheden via VDSL2 of glas, inclusief gratis e-mailadres.

 • Verschillende Packs
 • Opnames op afstand programmeren
 • Altijd aanbiedingen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet levert vaste telefonie, internet en TV via de kabel in de gemeente Antoing. Uitstekende snelheid met aantrekkelijke acties.

 • Een volle pot mobiele data
 • Ruim 80 zenders
 • Hoge welkomstkorting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet brengt je laag geprijsde internet tarieven in Henegouwen voor oktober 2020. Via VDSL2+ tot wel 50 Mbit/s.

 • De laagste prijs
 • Digitaal TV kijken
 • Aantrekkelijke welkomstbonus

Actieprijzen internet + TV in Antoing (tarieven oktober 2020)

Interessant: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van internet en TV in Antoing? Dit verschilt vaak per situatie. De factuur komt tot stand door variabelen als de gekozen provider (denk aan VOO), levering (zoals. ADSL), gewenste snelheid (bijv. 40Mb/s), en overige opties (o.a. een veilig online pakket). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Antoing is beschikbaar vanaf €27,5 t/m €82,50. In de regel is een 3 in 1 abonnement het minst kostbaar. Check ook alles over Scarlet speedtest.

Populaire pakketten
 • Orange Internet + Digitale TV
 • Proximus Classic + Generation MTV 25 + Internet Favorite + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Smart 45 + Internet Comfort Pack
 • Proximus Free Calls National + TV + Easy+ 45
 • Telenet WIGO 9 GB
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + Bizz Smart Team+ 20 + Belgacom TV


internet vergelijken antoing

Veranderen van internet en TV aanbieder? Dat gaat als volgt!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Voordat je gaat beginnen met internet vergelijken in Antoing is het verstandig eerst een postcodecheck op je adres te doen. Via ons vergelijkscript vul je gewoon jouw postcode en huisnummer in. Daarna wordt je doorgestuurd naar de vergelijker van internet pakketten. Je checkt daar enkel de internet-contracten van internetproviders die ook leveren in jouw woonplaats.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  In de basis kan je aanvinken welke services je wilt inkopen. Puur voor internet? Wens je ook digitale Televisie? En moet er ook een huistelefoon bij? Indien je weet wat je zoekt kan je nog beter alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Tevens is het misschien slim om specifieke zenderpakketten (bijv. VOOsport World 2) uit te kiezen. Daarnaast kan jij het abonnement unieker maken met producten en software als uitzending gemist, extra zenderpakketten, live pauzeren.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat uiteraard een belangrijk onderdeel is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dat wisselt tussen de 15 mb/s tot soms 100 mb/s. Wat een goede snelheid is, is gebonden aan verscheidene elementen. Nemen jullie internet voor kleine activiteiten zoals filmpjes kijken, surfen op het internet, e-mailen, het weer bekijken? Stream je regelmatig video’s via Netflix of Pathé TV? Ben jij liefhebber van multiplayer games als Starbound? Hoe groot is jullie huishouden? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? De internet provider vergelijker kan hierin helpen! Tik op ‘welke snelheid kiezen’? Hier geven wij advies m.b.t. de maximale snelheid die wij aanbevelen voor kleine en grote gebruikers.

 4. Tarieven vergelijken

  Op het moment dat jij het gewenste pakket en de gewenste snelheid hebt ingevoerd is het voor jou eenvoudiger om tarieven te vergelijken. De leveranciers zijn veelal gerangschikt op tarieven p/maand. De provider met de laagste prijs staat bovenaan. De eventuele promotie wordt al meegenomen in de prijs per jaar. Sommige internet providers geven eenmalig een welkomstkorting weg, en weer andere leveranciers hanteren de eerste maanden van het contract extra korting op de factuur.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Wanneer jij weet wie de beste provider van Antoing in oktober 2020 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Klik op doorgaan (bekijken) en je komt meteen terecht op de pagina waar je kunt afsluiten. Vul je gegevens in en verzend het formulier online. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Wil je veranderen van provider? Normaliter verzorgt de toekomstige internetprovider het opzeggen van het huidige contract door middel van de overstapservice.


Het gemak van een Internet Pack (met bellen en TV)

Een groot aantal families kiezen voor het speciale triple play abonnement. In dit pakket heb jij vast bellen, digitale TV & internet van 1 dienstverlener waarbij je een vast maandbedrag afrekent. Op dit ogenblik heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen(ook wel Quad Play). Lees verder over VOO 3 in 1.

 • Je bent stukken voordeliger uit
 • De totale kosten zie je maandelijks op één factuur
 • 1 vast aanspreekpunt voor alle vragen rondom internet en TV
 • Combineren betekent gratis extraatjes als bijvoorbeeld Mobiele telefoonabonnement data verdubbeld

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

Als uitgangspositie neem je altijd de postcodecheck die je al gedaan hebt. Door het invoeren van postcode + huisnummer kan je zien welke internetaansluitingen er beschikbaar zijn in jouw postcodegebied. Niet elke woning heeft de beschikking over glasvezel en (coax) kabel. Vaak is een ADSL verbinding wel af te sluiten (tenzij er reeds glasvezel ligt). Kan op jouw adres alles? Hierbij zijn minimale internet snelheid en de kosten zaken waar je vooral naar moet kijken. Glasvezel is sneller, maar in veel gevallen praten we ook over hogere bedragen ten opzichte van ADSL en de kabel. Bij internet via de kabel kom je al gauw uit bij Telenet. ADSL is normaal gesproken de goedkoopste optie, maar ook trager dan andere opties.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Antoing?

De hoogste downloadsnelheid bereik je met Telet (kabel) of glasvezel. Op die manier haal je snelheden tot wel 750 Mb p/s. Dienstverleners als Scarlet, Telenet en Proximuszijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Antoing zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Wel beginnen er steeds meer nieuwe initiatieven voor de aanleg van glasvezel. De feitelijke snelheid wordt niet alleen bepaald door de provider. Ook de randapparatuur (netwerk accessoires, modem/router, wifi-repeaters) zijn net zo van invloed. De getoetste snelheid kan per buurt anders zijn.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Indien jouw contractstermijn is verlopen (doorgaans na 1 jaar) ontstaat de optie tot overstappen. Veranderen naar een internet provider is tegenwoordig niet moeilijk. Meestal gebeurd dit gewoon online. Internet Providers in België (TéléSAT, TV Vlaanderen, EDPnet, VOO, Proximus, Scarlet, Telenet, SFR) werken met elkaar samen. Dit staat bekend als Easy Switch. Zo zit je geen moment zonder internetverbinding. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Soms zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Werkzaamheden & storingen oktober 2020

Op dit moment zijn er geen storingen bij ons bekend. In 2020 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Het gevolg kan zijn een storing bij Proximus / Scarlet. Aanpassingen aan het coax kabel-netwerk kunnen resulteren in Telenet storingen. Jouw provider kan je hier meer over vertellen. Via de sociale kanalen zie je als eerste of er problemen zijn met het internet.

Is er in Antoing traag internet en WiFi?

Dit is per aansluiting weer anders. Veel factoren hebben hier invloed op. Belangrijke aspecten zijn: de capaciteit van de kabels en de locatie van je router + modem voor goede WiFi. Voor een betere verbinding door het hele huis (dus ook tuin en zolder) kan je een wifi repeater of booster of een wifi-antenne gebruiken. Een trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan apps op telefoons en laptops of foute router-instellingen. Een professionele installateur kan bij je thuis langskomen, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 7640 en stap online over

Glasvezel vergelijken Antoing

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Dat levert jou supersnel internet van 500-1000 Mb/s. In flink wat omgevingen bestaat er de optie tot fiber internet als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in en rondom Antoing zijn er interessante werkzaamheden t.a.v. de aanleg van nieuwe glasvezelverbindingen. Voor abonnementen met fiber heb je een stukje aansluitingskosten en maandelijkse abonnementskosten. Het glasvezel internet wordt steeds betaalbaarder, en de prijs ligt vaak maar een fractie boven een Telenet (kabel). Deze packs zijn er al vanaf €42,5. Start onze postcodecheck, en bekijk of glasvezel internet in Antoing af te sluiten is.

Voordelen Antoing fiber internet
 • Opzienbarend snel internet: oplopend tot 1 Gbps
 • Een zeer betrouwbare verbinding, weinig problemen
 • Dezelfde hoge snelheid voor uploaden en downloaden
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • Maximale kwaliteit voor je TV

united-telecom
 • Gratis Wifi modem
 • Eenvoudig overstappen
 • Hoge welkomstkorting
telesat
 • TV, internet ten telefonie
 • Betrouwbaar netwerk
 • Pakketkorting
edpnet
 • Inclusief vaste telefonie
 • Supergoedkoop bellen
 • Duidelijke prijzen
dommel
 • Antwoordapparaat inbegrepen in modem
 • Pakket voor elk budget
 • Voordeel op de factuur
TV-vlaanderen
 • Verschillende zenderpakketten
 • Kundige klantenservice
 • Goedkope tarieven
voo
 • Bliksemsnel internet
 • Snel en betrouwbaar
 • Pakketkorting
SFR
 • Ruim 130 zenders
 • Uitgebreide TV-opties
 • Overstapbonus
orange
 • Beste van internationale sport
 • Inclusief alle apparatuur
 • Duidelijke prijzen


Alle plaatsen in deze gemeente