Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Tournai

Snel direct alle de internetproviders in Tournai vergelijken? De keuze in verschillende internet en televisie contracten is bijzonder groot. Het loopt van Telenet t/m Dommel, een keuze maken wordt steeds lastiger. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt jou met vergelijken! Vergelijk direct de Vlaamse / Waalse operators en bekijk het voordeligste internet contract dat naadloos aansluit op jouw internetgebruik. Snel bellen, internet en televisie in een alles in één pakket nemen? Ook dit behandelen we uitvoerig. Ook tref je via de internetvergelijker belangrijke info over items als zenderpakketten en de meest gekozen providers.
ProvincieHenegouwen
GemeenteTournai
Gemiddelde downloadsnelheid30Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid21Mb/s
Gemiddeld verbruik300GB p/maand
Gemiddelde kosten€57,00 p/maand
Populaire aanbiederProximus
ProximusScarletOrangeTV VlaanderenTéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn in juli 2020 erg veel internet operators in Tournai die tezamen weer erg veel goede en betaalbare TV en internet abonnementen in juli 2020 presenteren. De huidige actie van de goedkoopste provider, plus gratis extra’s voor nieuwe klanten als een gereedschapset zijn meestal geen week hetzelfde. Met andere woorden, hoe check jijgemakkelijk zo’n goedkoop en goed internet + TV abonnement? Internethunter helpt jou met vergelijken. Geef direct de benodigde gegevens in, bekijk de af te sluiten providers en ga simpelweg voor het abonnement met de laagste prijs. Onthoud: doorgaans is ADSL-internet in Tournai het meest goedkoop.

Bespaar op je TV en Internet kosten met deze tips
 1. Neem alle diensten bij één leverancier. (Bekijk direct de voordelen van een Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor kleine activiteiten heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Ga niet blind voor dure onnodige extra’s als thema pakketten. Deze uitbreidingen resulteren in een forse rekening.
 4. Stop met een vast TV-abonnement. Steeds meer content is online beschikbaar (onder andere Netflix of HBO).
 5. Maak van vergelijken je hobbie. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw om te zien of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Tournai?

In Tournai zijn meerdere internet pakketten aanwezig. O.a. Telenet, Scarlet, Proximus en TéléSAT. Via ADSL of VDSL, de kabel (coax) en mogelijk zelfs glasvezel. Nieuwsgierig welke goedkope abonnementen in Tournai er allemaal zijn? Versterk je persoonlijk adres, en achterhaal alle meest populaire providers in jouw straat in juli 2020. Veel gekozen aanbieders zijn VOO, SFR en TéléSAT. Internetaanbieders in Tournai verkopen aantrekkelijke losse internet contracten, Televisie + Internet contracten, maar ook 3-in-1 pakketten. De 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. Via een quad play pakket is ook de bundel voor mobiele telefonie samengevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Wat voor jou? Proximus levert in Tournai internet en TV. Een stabiele internetverbinding (VDSL2), en 100% installatiegarantie.

 • Gratis wifi-hotspots
 • Voordelig TV in Tuttimus pack
 • Transparante maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet levert internet, tv en vaste telefonie middels de coaxkabel in Tournai. Goede snelheden, met korting voor nieuwe klanten.

 • Gratis installatie + activering
 • Uitgebreide interactieve TV
 • Maandelijkse korting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet levert snelle internet tarieven in Henegouwen voor juli 2020. Goedkoop en een prima snelheid (VDSL2+).

 • TV, internet en bellen in 1 pakket
 • Inclusief HD decoder
 • Aantrekkelijke welkomstbonus

Actuele prijzen televisie + internet in Tournai (tarieven juli 2020)

Iedereen wil het weten: wat zijn nu de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Tournai? Het wisselt vanzelfsprekendper geval. De hoogte van de factuur kent z’n oorsprong in o.a. je provider (bijvoorbeeld SFR), internet type (denk aan coax-kabel), maximale internetsnelheid (bijv. 85Mb/s), en andere extra’s (zoals. speciale filmzenders). Een goedkoop TV en internet pakket in Tournai is er al voor €20 tot zo’n €55. Veelal is een 3-in-1 abonnement de voordeligste optie. Bezoek de pagina: TéléSAT snelheid.

Populaire pakketten
 • Orange Internet Boost + TV
 • Proximus Classic + Generation XL 35 + Internet Comfort + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Happy Time XL + Easy 15 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Start Pack + Happy Time XL + TV + Smart+ 50
 • Telenet Comfort Pack
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National


internet vergelijken tournai

Veranderen naar een andere internetprovider? Dat gaat als volgt!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers met elkaar vergelijken + overstappen in 5 minuten

 1. Vul de postcodecheck in

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Tournai is het slim direct de postcodecheck op je woning uit te voeren. Via ons vergelijkscript kan je een postcode en huisnummer invullen. Daaropvolgend sturen we je door naar onze Internet/TV/Bellen vergelijker. Je treft in de vergelijkingstool exclusief de internet en TV pakketten en providers die ook leveren in jouw wijk.

 2. Een internetpakket kiezen

  In deze stap geef je aan wat je allemaal wilt afsluiten. Uitsluitend internet? Liever met een TV-abonnement? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? Als jij een selectie hebt gemaakt kan je een stuk beter de verschillende internet abonnementen vergelijken. Daaropvolgend kan het relevant zijn om concrete zenders (bijv. AB3) erbij te nemen. Ook kun je kiezen voor add-ons als extra zenderpakketten, begin gemist, live pauzeren.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Wat verder relevant is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dat wisselt tussen de 40 mb/s t/m 150 mb/s. Een goed gekozen snelheid is afhankelijk van uiteenlopende onderdelen. Passen jullie internet toe voor het standaard gebruik zoals mail checken, nieuwswebsites lezen, browsen op het internet, youtube films kijken? Maak je gebruik van streamingdiensten als Youtube of Pathé TV? Speel je graag internet spelletjes (games) als Fallout 3? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Download of upload je thuis vaak films of bestanden? Onze provider vergelijker biedt ondersteuning! Selecteer de optie ‘advieslijst internetsnelheid’? Op deze plek vertellen wij meer betreffende de gewenste snelheid die wij aanbevelen voor de diverse type huishoudens.

 4. Prijzen vergelijken

  Op het moment dat jij de abonnementstypes en de internetsnelheid doorgevoerd hebt kan je starten met prijzen vergelijken. De aanbieders zijn veelal gefilterd op tarieven p/maand. De voordeligste aanbieder zul je altijd bovenaan zien. De eventuele promotie wordt altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Diverse leveranciers hanteren een cashback bij overstappen, en weer andere leveranciers hebben de eerste paar maanden extra korting op de factuur.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  In het geval jij achterhaald hebt wie de beste provider van Tournai in juli 2020 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Klik op ‘bekijk’, en je wordt meteen verwezen naar de afsluitpagina van de leverancier. Geef alle persoonlijk gegevens door en dien jouw aanvraag in. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Meteen veranderen van internet provider? In de regel faciliteert jouw betreffende aanbieder van internet het volledige overstap traject met de overstapservice.


Voordeel van het Internet Pack met telefonie + bellen

Nogal wat huishoudens willen het goedkope triple play abonnement. In dit pakket ontvang je digitale TV, vast bellen & internet van één dienstverlener tegen een vast maandelijks tarief. Deze dagen zien we ook 4-in-1 pakketten wat ervoor zorgt dat mobiele diensten ook in de bundel vallen(ook wel Quad Play). Ook interessant: SFR 3 in 1.

 • Een aantrekkelijke korting op de factuur
 • Maandelijks slechts 1 afschrijving
 • Je hebt te maken met 1 provider die je helpt bij je internet en televisie
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s als onder andere Je data + belminuten worden verdubbeld

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Hiervoor gebruik je de postcodecheck. Op basis vande adresgegevens kan jij zien welke internet verbindingen actief zijn voor jouw woning. Niet elk appartement kan een pakket selecteren op basis van glasvezel & (coax) kabel. Doorgaans is ADSL/VDSL wel voorhanden (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Alle 3 opties mogelijk? Hierbij zijn de gewenste snelheid en het budget factoren waar je vooral naar moet kijken. Glasvezelverbindingen zijn betrouwbaarder, maar standaard zijn de kosten wat hoger als je het afzet tegen andere opties. Bij kabel internet is Telenet een uitstekende keuze. ADSL is vrijwel altijd het aantrekkelijkst geprijsd, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Waar vind ik het snelste internet in Tournai?

De hoogste downloadsnelheid bereik je met glasvezel of de kabel. Op basis daarvan bereik je snelheden tot 500Mb. Aanbieders als Scarlet, Telenet & Proximusspelen hier handig op in. In de gemeente Tournai is er nog geen 100% dekking. Wel ontstaan er diverse opdrachten voor de aanleg van glasvezel. De maximum snelheid kent meer oorzaken dan de provider. Ook de randapparatuur (netwerk accessoires, modem/router) is zeer relevant. De werkelijke snelheid kan per wijk weer verschillen.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Op het moment dat de overeenkomst is afgelopen (meestal na 1 jaar) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Veranderen van internet abonnement stelt eigenlijk niet veel meer voor. In veel gevallen kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. De grootste internetproviders (TéléSAT, TV Vlaanderen, VOO, Dommel, Orange, Proximus, SFR, Scarlet) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Vaak hebben we het over Easy Switch. Op die manier kom jij niet zonder internet. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Wellicht kan er ook een monteur bij je langskomen.

Reparaties & storingen juli 2020

Momenteel zien we geen grote storingen. In de loop van 2020 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Het gevolg kan zijn storingen bij Proximus / Scarlet. Upgrades van het coax kabelnetwerk kunnen resulteren in storingen bij Telenet. Jouw provider communiceert dit indien nodig. Via sociale kanalen als Facebook merk je het snelste dat er mogelijk storingen zijn.

Is er in Tournai traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Diverse aspecten hebben hun uitwerking op de snelheid. Kijk eens naar de aansluitingen (kabels) en de plek waar de modem staat voor goede WiFi. Voor betrouwbare verbindingen door het hele huis (dus ook tuin en zolder) kan je een wifi booster of repeater of een wifi-hotspot nemen. Zo’n trage verbinding kan ook te danken zijn aan toepassingen op je PC, tablet of telefoon of een router met onjuiste instellingen. Een speciale adviseur kan op afspraak langskomen, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Maak kennis met de goedkoopste provider in 7500 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Tournai

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Dit resulteert in een enorm hoge snelheid tot wel 1000 Mb/s. In een groeiend aantal plekken kan je kiezen voor fiber internet samen met ADSL en kabel-verbindingen. Ook in Tournai zijn er meerdere initiatieven aangaande de aanleg van nieuwe glasvezelverbindingen. Voor fiber-internet betaal je eenmalige aansluitingskosten en uiteraard een bedrag per maand. Het ‘glasnetwerk’ wordt steeds betaalbaarder, en de prijs ligt vaak maar een fractie boven een Telenet (kabel). Packs met glasvezel kun je al afsluiten vanaf €40. Open de postcodecheck, en check of glasvezel internet in Tournai af te sluiten is.

Voordelen Tournai fiber internet
 • Buitensporig snel internet: tegenwoordig tot wel 1 gigabit per seconde
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, weinig kans op storingen
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Volledige vrijheid
 • Ondanks het weer altijd goed TV beeld

united-telecom
 • PAYLO by United Telecom
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Goedkope prijzen
telesat
 • De Sateliettelevisie provider
 • Alleen internet of alles in 1
 • Hoge welkomstkorting
edpnet
 • Belabonnement inbegrepen
 • Ook voor alleen Internet
 • Maandelijkse korting
dommel
 • Opzeggen via easyswitch
 • Snel en betrouwbaar
 • Maandelijks aanbiedingen
TV-vlaanderen
 • Spotgoedkoop bellen
 • Prima klantenservice
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
voo
 • Ruim aanbod packs
 • Supersnel vast internet
 • Pakket-aanbieding
SFR
 • Ruim 130 zenders
 • 100% installatiegarantie
 • Transparante maandtarieven
orange
 • Ruim gamma entertainment
 • Ook voor alleen Internet
 • Goede welkomstkorting


Alle plaatsen in deze gemeente