Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Aubange

Op je gemak alle de internetproviders in Aubange vergelijken? De hoeveelheid internet en televisie contracten lijkt groter dan ooit. Variërend van Telenet t/m United Telecom, de juiste provider kiezen valt niet mee. Deze website helpt jou met vergelijken! Vergelijk eenvoudig alle Belgische operators en check het beste of goedkoopste internet abonnement passende bij de ingevoerde gegevens. Binnen enkele minuten bellen, televisie en internet met het alles in één pakket samentrekken? Ook daar kun jij voor kiezen! Verder lees jij op Internethunter.be handige info over thema’s zoals glasvezel internet en kosten van een internetpakket.
ProvincieLuxemburg
GemeenteAubange
Gemiddelde downloadsnelheid36,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid15,5Mb/s
Gemiddeld verbruik235GB p/maand
Gemiddelde kosten€58,00 p/maand
Populaire aanbiederBase
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit moment best veel internet operators in Aubange die in totaal weer enorm veel aantrekkelijke TV en internet abonnementen in juni 2024 hanteren. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, en doorgaans ook gratis kadoos als een Bosch boormachine zijn meestal geen week hetzelfde. Op basis waarvan vind je als consument snel een voordelig en veilig TV + internet pakket? Onze specialisten helpen jou met het vinden van een geschikte provider. Vul snel de benodigde gegevens in, bekijk de aanwezige providers en ga simpelweg voor het internet contract die het laagst geprijsd is. Advies: gewoonlijk is ADSL-internet in Aubange financieel het aantrekkelijkste.

5 tips voor een goedkoper internet en TV abonnement
 1. Kies voor een totaalpakket bij één internetaanbieder. (Kijk wat onze expert zegt over een Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor standaard gebruik is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Neem niet alle dure onnodige extra’s zoals bijvoorbeeld filmpakketten. Dergelijke extra’s kosten je vaak erg veel geld.
 4. Neem geen TV-abonnement. Online kan je ontzettend veel kijken (neem bijv. Netflix of Be TV).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en check of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Aubange?

In Aubange zijn relatief veel internet pakketten die je kunt kiezen. O.a. Scarlet, Telenet, Proximus en Base. Via ADSL, de traditionele kabel, en mogelijk zelfs glasvezel. Ontdekken welke goedkope abonnementen in Aubange er beschikbaar zijn? Versterk je persoonlijk adres, en achterhaal alle beste of goedkoopste leveranciers in jouw omgeving in juni 2024. Bekende aanbieders zijn Proximus, SFR en Ello Mobile. Internetaanbieders in Aubange hebben degelijke internet only deals, Internet + Televisie contracten, en natuurlijk 3-in-1 pakketten. Bepaalde 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. Met behulp van zo’n quad play pakket voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
proximus internet

Internet van Proximus

Je kent het vast: Proximus levert in Aubange internet en TV. Hoge snelheden via VDSL2 of glas, inclusief gratis e-mailadres.

 • Inclusief 1 modem
 • TV inbegrepen in Tuttimus
 • Hoge welkomstkorting
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet brengt je TV, internet + bellen via de kabel in de gemeente Aubange. Een degelijke verbinding, met aantrekkelijke acties.

 • Het slimste Wifi-systeem
 • Strafste entertainment
 • Goedkope prijzen
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet is actief met laag geprijsde internet tarieven in Luxemburg voor juni 2024. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • Onbeperkt snel surfen
 • 1 maand gratis topboeketten
 • Scherpe tarieven

Huidige prijzen televisie en internet in Aubange (tarieven juni 2024)

Een goede vraag: wat zijn in juni 2024 de tarieven van Televisie en internet in Aubange? Dat verschilt uiteraard per situatie. De nota wordt bepaald door factoren als je provider (SFR), soort internet (bijvoorbeeld glas), gewenste snelheid (bijv. 1000Mb/s), plus andere add-ons (denk aan sportzenders). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Aubange is er vaak al vanaf €15, en lopen op tot zo’n €55. Veelal is 3-in-één het aantrekkelijkst. Bezoek de pagina: Proximus.

Populaire pakketten
 • Orange LOVE Dolfijn
 • Proximus Happy Time + Comfort 25 + Internet Comfort Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Comfort 25 + Internet Start Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + Happy Time XL + TV + Easy+ 25
 • Billi Duo
 • Telenet FLUO + Kong Business International


internet vergelijken aubange

Veranderen van internet en TV aanbieder? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Aubange is het goed om eerst even een postcodecheck te doen. Aan het begin van de pagina moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Hierna wordt je verwezen naar de objectieve internetvergelijker. Je ziet in de tool exclusief de pakketten van internetproviders die leverbaar zijn op jouw adres.

 2. Benodigde diensten selecteren

  Nu geef je aan wat je precies nodig hebt. Kan jij alles met enkel Internet? Of liever iets met televisie erbij? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Zodra jij een selectie hebt gemaakt kan je een stuk beter een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Daarbij bieden wij je de optie om bepaalde HD-zenders (denk aan Play Sports) te selecteren. Tegelijkertijd kan jij het abonnement unieker maken met uitbreidingen als begin gemist, online tv kijken, vooruitkijken.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Het tweede aspect wat cruciaal is: hoe snel moet het internet zijn? Dat wisselt tussen de 20 mb/s tot wel 150 mb/s. Wat je moet kiezen is gebonden aan veel aspecten. Willen jullie internet alleen gebruiken voor de standaard toepassingen zoals het weer bekijken, e-mailen, het nieuws lezen, surfen op het internet? Of kijken jullie ook on-demand TV op Pathé TV of Youtube? Ben je een fervent speler van online multiplayer games als Halo 2? Zijn jullie met 2 personen of meer? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? Onze internetvergelijker geeft advies! Tik op ‘welke snelheid past bij mij’? Hier vertellen wij meer aangaande de minimale snelheid die goed is voor de diverse type huishoudens.

 4. Tarieven providers vergelijken

  Wanneer jij het gewenste pakket en beschikbare snelheid hebt ingevoerd wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De organisaties worden in de meeste gevallen gefilterd op prijs per maand. Het goedkoopste abonnement zie je dus direct staan. Een mogelijke promotie is al meegenomen in de prijs per jaar. Sommige bedrijven stunten met een bepaalde welkomstkorting, en een deel van de organisaties bereken de eerste 2 of 3 maanden extra korting op de factuur.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  Als je gezien hebt wie de beste provider van Aubange in juni 2024 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik gewoon op ‘bestellen’ en je komt gelijk op de pagina waar je kunt afsluiten. Voer je prive gegevens in en maak de aanvraag definitief. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Meteen veranderen van internet provider? Vaak verzorgt jouw aanstaande internet-provider de opzegging van de actuele contracten met de overstapservice.


De voordelen van een Internet Pack (inclusief TV en bellen)

Flink wat inwoners doen een aanvraag voor het praktische triple play pakket. Binnen zo’n pakket ontvang jij internet, digitale TV & vast bellen van 1 aanbieder voor een vaste maandprijs. Tegenwoordig heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt(ook wel Quad Play). Bekijk ook TéléSAT abonnement.

 • Een aantrekkelijke korting op de factuur
 • Maandelijks slechts 1 afschrijving
 • Slechts 1 serviceprovider voor je problemen rondom TV en internet
 • Je ontvangt gratis extra’s als bijv. Gratis zenderpakketten

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Dat heeft alles te maken met de uitslag van de postcodecheck. Op basis vanje adresgegevens (postcode) kun jij bekijken welke internetaansluitingen er beschikbaar zijn in jouw straat. Niet elk huis heeft toegang tot kabelinternet en glasvezel. Doorgaans is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel ter beschikking (mits glasvezel niet aanwezig is). Heb jij meerdere mogelijkheden? In dat geval zijn de gewenste snelheid en de kosten factoren die vooral belangrijk zijn. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar in de regel is dit ook veel duurder dan in het geval van ADSL/VDSL/Kabel. Wanneer je kiest voor de kabel is een veel gekozen speler Telenet. ADSL is in de regel de goedkoopste mogelijkheid, maar de snelheden zijn beperkt.

Wat is het snelste internet in Aubange?

De hoogste internetsnelheid krijg je via de kabel, of nog beter: glasvezel. Op die manier kan je up/downloaden tot wel 750 Mb p/s. Dienstverleners als Scarlet, Proximus & Telenetspelen hier handig op in. In de gemeente Aubange beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Wel zien we doorgaans wel nieuwe projecten om glasvezel aan te leggen. De snelheid die je behaalt ligt niet enkel en alleen aan de provider. Ook de apparatuur die je gebruikt (modem/router, wifi-repeaters) is van belang. De werkelijke snelheid kan per huishouden en tijdstip afwijken.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

Indien de overeenkomst is afgelopen (meestal na 1 jaar) mag je overstappen van provider. Veranderen van internet abonnement gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. In de regel fiks je dat helemaal zelf. De grootste providers van België (TV Vlaanderen, TéléSAT, VOO, Dommel, Proximus, Telenet, Scarlet, SFR) werken met elkaar samen. Misschien ken je het wel als Easy Switch. Zo zit je geen moment zonder internetverbinding. Je krijgt een nieuwe modem. Doorgaans kan er ook een monteur bij je langskomen.

Problemen & storingen juni 2024

Op dit ogenblik zijn er geen storingen bij ons bekend. Ook in 2024 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Dat kan betekenen een Proximus / Scarlet storing. Aanpassingen aan het kabelnetwerkmonden soms uit in een storing bij Telenet. De dienstverlener weet hier vaak meer over. Via de webcare wordt jij de hele dag geïnformeerd of er storingen of werkzaamheden zijn.

Heeft Aubange traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Diverse variabelen bepalen de snelheid. Relevante factoren zijn: de netwerkkabels die je gebruikt en de locatie van je router + modem voor stabiele WiFi. Voor maximale internetsnelheid in tuin, garage of zolder kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een versterker gebruiken. Een trage verbinding kan ook worden veroorzaakt door updates op telefoons en laptops of een router die niet ideaal is afgesteld. Een specialist kan op afspraak langskomen, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Bekijk de goedkoopste provider in 6790 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Aubange

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die lichtsignalen met informatie over grote afstanden kan transporteren. Dit houdt in: enorm snel up- en downloaden van 500-1000 Mb/s. In veel plekken is fiber internet beschikbaar of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in Aubange zijn er verscheidene updates m.b.t. het verrijken van het glasvezelnetwerk. Voor internet via fiber heb je te maken met aansluitingskosten en uiteraard een bedrag per maand. “Glas” wordt steeds bekender en populairder en het kan prima concurreren met de kabel. Deze speciale packs kan je al nemen vanaf €30. Open de postcodecheck, en zie zelf of glasvezel internet in Aubange voor jou een optie is.

Voordelen Aubange fiber internet
 • Snelste internet: dit kan oplopen tot 1000 mbit per seconde
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, nauwelijks storingen
 • Dezelfde hoge snelheid voor uploaden en downloaden
 • Een open netwerk met vrije providerkeuze
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • Bellen zonder zorgen
 • Klantenservice staat klaar
 • Pakketkorting
telesat
 • De Sateliettelevisie provider
 • Met gratis Wifi modem
 • Aantrekkelijke maandtarieven
edpnet
 • Superlage tarieven per minuut
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Aantrekkelijke korting
dommel
 • Met oproep doorschakeling
 • Inclusief alle apparatuur
 • Pakket-aanbieding
TV-vlaanderen
 • Uitgebreide digitale televisie
 • Gratis e-mailadres
 • Duidelijke prijzen
voo
 • Optionele Extra Ciné-Séries
 • Supergoedkoop bellen
 • Duidelijke prijzen
SFR
 • Groots TV-aanbod
 • Diverse pakketten
 • Scherpe korting
orange
 • Tot wel 200 uur opnemen
 • Uitgebreide TV-opties
 • Goede welkomstkorting


Alle plaatsen in deze gemeente