Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Rouvroy

Overzichtelijk en snel de internetproviders in Rouvroy vergelijken? De keuze op het gebied van internet en tv pakketten is groot. Van Telenet tot en met VOO, hoe maak je de juiste keuze? Internethunter.be helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk gemakkelijk alle grote operators en check het meest geschikte internetpakket dat matcht met jouw internetgebruik. Binnen enkele minuten bellen, internet en tv binnen een alles-in-1 pakket groeperen? Ook dat is mogelijk! Verder treft men via onze vergelijker bruikbare info over zaken als het kiezen van een internetsnelheid en beschikbare providers.
ProvincieLuxemburg
GemeenteRouvroy
Gemiddelde downloadsnelheid35Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid27,5Mb/s
Gemiddeld verbruik300GB p/maand
Gemiddelde kosten€55,00 p/maand
Populaire aanbiederScarlet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit moment een groot aantal internet operators in Rouvroy die tezamen weer tientallen soorten goedkope TV en internet abonnementen in maart 2023 kunnen aansluiten. De diverse aanbiedingen van de de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een gratis voetbalshirt zijn meestal geen week hetzelfde. Hoe check jijgelijk een voordelig en innovatief internet + TV abonnement? Onze specialisten helpen je dit te realiseren. Voer gemakkelijk de gevraagde gegevens in, doorzoek de beschikbare providers en zoek het abonnement die het goedkoopste is. Tip: normaliterADSL-internet in Rouvroy het meest goedkoop.

5 keer besparen op je TV en Internet pakket
 1. Combineer meerdere diensten bij één internetaanbieder. (Check meer info over een Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor basisgebruik is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Neem geen dure opties als o.a. filmpakketten. Pakketten als deze resulteren in een forse rekening.
 4. Ga voor “internet-only”, zonder televisie. On-demand is er veel aanbod (bijvoorbeeld Be TV of Netflix).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Neem elk jaar de actuele prijzen door en check of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Rouvroy?

In Rouvroy zijn diverse internet pakketten op de markt. Denk aan Telenet, Proximus, Scarlet of TV Vlaanderen. Via ADSL of VDSL, de coaxkabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Rouvroy tot de mogelijkheden behoren? Geef je prive gegeven in, en ontdek alle meest populaire aanbieders van internet in jouw straat in maart 2023. Erkende aanbieders zijn VOO, EDPnet of United Telecom. Internetaanbieders in Rouvroy verkopen degelijke internet only deals, Internet + Televisie contracten, en uiteraard 3-in-1 pakketten. Aparte 4-in-1 pakketten kunnen extra veel voordeel opleveren. In zo’n quad-play pakket wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Al geprobeerd? Proximus verkoopt in Rouvroy internet en TV. Internet via VDSL2 of “Glas”, inclusief gratis e-mailadres.

 • Altijd verbonden
 • Eenvoudig pauzeren terugspoelen
 • Maandelijkse korting
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet verkoopt internet, tv en vaste telefonie door de kabel (coax) in Rouvroy. Een degelijke verbinding, met aantrekkelijke acties.

 • Handige productzoeker
 • Groots aanbod films en series
 • Pakket-voordeel
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet is actief met scherpe internet tarieven in Luxemburg voor maart 2023. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • De laagste prijs
 • Gemakkelijk TV terugspoelen
 • Transparante maandprijs

Huidige prijzen TV + internet in Rouvroy (tarieven maart 2023)

Een goede vraag: wat zijn nu de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Rouvroy? Het verschilt allicht per geval. De totaalprijs wordt opgebouwd door o.a. de gekozen provider (bijvoorbeeld SFR), internet type (denk aan coax-kabel), up/downloadsnelheid (bijv. 10Mb/s), en overige opties (tv-programma’s opnemen). Een goedkoop TV en internet pakket in Rouvroy vind je al vanaf €30 tot en met €57,50. Meestal is alles-in-1 de goedkoopste optie. Klik door naar TéléSAT 3 in 1.

Populaire pakketten
 • EDPnet TV Vlaanderen + just in case internet + telephony
 • Proximus Classic + Generation XL 35 + Internet Comfort Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Easy 15 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Maxi Pack + Belgacom TV + Smart+ 65
 • VOO TRIO Tatoo
 • Proximus Bizz All-In 3GB


internet vergelijken rouvroy

Veranderen van internet provider? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Doe de postcodecheck

  Vanaf het moment dat jij start met internet vergelijken in Rouvroy is het slim eerst een postcodecheck op je adres te doen. Via de vergelijk tool kan je een postcode en huisnummer invullen. Daarna kom je binnen in de internet-vergelijker. Je ziet op deze plek exclusief de abonnementen van leveranciers die actief zijn in jouw straat.

 2. Een internetpakket kiezen

  In de basis geef je aan hoe jouw pakket er uit moet zien. Heb jij aan internet genoeg? Of een combinatie met TV? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Indien je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kun jij veel simpeler internet pakketten vergelijken met elkaar. Bovendien kan het relevant zijn om unieke premium-zenders (denk aan VOOsport 3) uit te kiezen. Bovendien kan je aangeven of je interesse hebt in producten en software als on demand films kijken, live pauzeren, uitzending gemist.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Wat bovendien essentieel is: hoe snel wil ik dat het internet is? Dat wisselt tussen de 15 mb/s tot en met 100 mb/s. De te kiezen snelheid kies je op basis van veel elementen. Is internet voor jouw van belang voor dagelijkse dingen als zoals nieuwswebsites lezen, youtube films kijken, browsen op het internet, weerbericht bekijken? Of kijken jullie ook on-demand TV op Pathé TV of Youtube? Ben je een fervent speler van online multiplayer games als Tales of Vesperia? Hoe groot is jullie huishouden? Download je met regelmaat grote bestanden? Internethunter.be komt hier van pas! Klik op ‘advies snelheid berekenen’? Hier adviseren wij over de maximale snelheid die wij aanbevelen voor verschillende soorten gebruikers.

 4. Kosten vergelijken

  Als jij het type abonnement en beschikbare snelheid uitgezocht hebt is het voor jou eenvoudiger om tarieven te vergelijken. De bedrijven zijn altijd gefilterd op tarief per maand. De voordeligste provider zie je als eerste. Een mogelijke promotie is verrekend in de maandtarieven. Meerdere partijen geven eenmalig een welkomstkorting weg, andere aanbieders geven de eerste 2 of 3 maanden een gereduceerd tarief.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Indien je te weten bent gekomen wie de beste provider van Rouvroy in maart 2023 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik op doorgaan (bekijken) en je wordt meteen verwezen naar de pagina waar je kunt afsluiten. Completeer het bestelformulier en rond de aanvraag af. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Ga je veranderen van aanbieder? Meestal regelt je betreffende internetprovider het volledige overstap traject met de overstapservice.


Internet Pack: TV, internet en bellen voor een vaste prijs

Flink wat klanten kopen het speciale triple play abonnement. In dit product beschik je over digitale TV, vast bellen & internet van 1 partij voor een vast bedrag in de maand. Deze dagen zijn er tevens 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt(ook wel Quad Play). Ook interessant: SFR abonnement.

 • Alle diensten voor een vaste lage prijs
 • Alle kosten worden in één keer gefactureerd.
 • Je communiceert met één bedrijf die je helpt bij je internet en televisie
 • Providers bieden vaak gratis diensten waarbij je kunt denken aan MB’s uitdelen aan familie en vrienden

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

In eerste plaats hangt dit af van de postcodecheck. Door het invullen van je adresgegevens (postcode) kun je bekijken de verschillende types internet die beschikbaar zijn voor jouw geval. Niet ieder huishouden kan zomaar overstappen op glasvezelinternet & kabel. Veelal is ADSL (via de telefoonlijn) wel beschikbaar (bij afwezigheid van glasvezel). Alle 3 opties mogelijk? Dan zijn minimale internet snelheid en het budget factoren die vooral belangrijk zijn. Glasvezel is de snelste optie, maar vaak ook iets duurder ten opzichte van kabel of adsl. In het geval van kabelinternet kom je al gauw uit bij Telenet. ADSL is meestal de goedkoopste mogelijkheid, maar de snelheden zijn beperkt.

Waar vind ik het snelste internet in Rouvroy?

De hoogste internetsnelheid heb je via een kabelaar of via glasvezel. Daarmee Up- en download je tot 1Gb/s. Dienstverleners als Proximus, Telenet & Scarletkunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Rouvroy kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Er zijn meer en meer nieuwe opdrachten om meer huishoudens aan te sluiten op glasvezel. De hoogte van de snelheid gaat verder dan providerkeuze. Gebruik van apparatuur (netwerk accessoires, netwerkkabels, modem/router) is van belang. De snelheid die uit een speedtest komt kan per buurt en tijdstip afwijken.

Hoe gaat het opzeggen en overstappen van provider in z’n werk?

Zodra jouw contractstermijn is verlopen (na 1 jaar of 2 jaar) kun je verlengen of overstappen. Veranderen van internet abonnement stelt eigenlijk niet veel meer voor. Dikwijls handel je dat online af. De populaire providers in België (Dommel, VOO, TéléSAT, TV Vlaanderen, Orange, Proximus, Scarlet, SFR) verzorgen de administratieve afhandeling. Dit staat bekend als Easy Switch. Geen administratieve rompslomp meer. Wel krijg je een nieuwe router of modem. Doorgaans heb je de beschikking over een installateur.

Huidige storingen maart 2023

Op dit ogenblik hebben we niet te maken met een storing. In 2023 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Dit resulteert mogelijk in een Proximus / Scarlet storing. Veranderingen aan het coax kabel netwerk kunnen resulteren in storingen bij Telenet. De betreffende aanbieder ligt dit vaak per mail kort toe. Via de sociale kanalen kom je er heel snel achter of er storingen of werkzaamheden zijn.

Heeft Rouvroy traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Heel veel onderdelen beïnvloeden de internetsnelheid. Als voorbeeld noemen we de (UTP) kabel klasse en de plek waar de modem staat voor stabiele WiFi. Voor lekker snel internet in de garage, op zolder of in de tuin kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een wifi-hotspot nemen. Een trage verbinding kan daarnaast komen door software op laptop, tablet of telefoon of een router die niet ideaal is afgesteld. Een professionele specialist kan een analyse maken, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 6767 en stap eenvoudig online over

Glasvezel vergelijken Rouvroy

Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Met deze techniek haal je supersnel internet van 500-1000 Mb per seconde. In flink wat wijken heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in en rondom Rouvroy zijn er diverse werkzaamheden voor de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor internetten via fiber geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en maandelijkse abonnementskosten. “Glas” wint flink aan populariteit en het prijsverschil met kabel is nog klein. Dergelijke packs kan je al afsluiten vanaf €35. Ga aan de slag met de postcodecheck, en kom te weten of glasvezel internet in Rouvroy het overwegen waard is.

Voordelen Rouvroy fiber internet
 • Verbijsterend snel internet: snelheden tot wel 1000 mbit per seconde
 • Een degelijke verbinding, een heel laag storingspercentage
 • Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid
 • Je kunt zelf een provider kiezen
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • Tot 100 Mbit per seconde
 • Gratis e-mailadres
 • Altijd aanbiedingen
telesat
 • 3 verschillende pakketten
 • Supersnel vast internet
 • Altijd aanbiedingen
edpnet
 • Belabonnement inbegrepen
 • Diverse pakketten
 • Goedkope maandprijs
dommel
 • Met oproep doorschakeling
 • Voordelig bellen
 • Maandelijks aanbiedingen
TV-vlaanderen
 • Overal altijd Live TV
 • Supersnel vast internet
 • Scherpe tarieven
voo
 • Alle diensten in 1 pakket
 • Moeiteloos overstappen
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
SFR
 • Gratis installatie
 • Digitale Televisie
 • Transparante prijzen
orange
 • Ultrasnelle internetverbinding
 • Ook voor alleen Internet
 • Goedkope prijzen


Alle plaatsen in deze gemeente