Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Habay

Probleemloos en snel alle internetproviders in Habay vergelijken? De hoeveelheid aanbieders van internet en televisie is erg groot. Van Scarlet tot en met Dommel, de keuze is enorm. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt jou met het kiezen. Vergelijk direct de populaire operators en check het goedkoopste internetpakket dat past bij jouw internetgebruik. Direct televisie, internet en bellen in het alles in 1 pakket afsluiten? Ook dit behandelen we uitvoerig. Eveneens vergaart men op deze website praktische informatie over items als de internet postcodecheck en de voordelen van glasvezel internet.
ProvincieLuxemburg
GemeenteHabay
Gemiddelde downloadsnelheid32Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid24,5Mb/s
Gemiddeld verbruik240GB p/maand
Gemiddelde kosten€49,00 p/maand
Populaire aanbiederScarlet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn momenteel meer en meer internet operators in Habay die in totaal weer flink wat kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in april 2024 hanteren. De huidige actie van de goedkoopste provider, plus gratis extra’s voor nieuwe klanten als een Airfryer wisselen iedere maand weer enorm. Op welke manier vind jijeenvoudig zo’n goedkoop en actueel contract voor internet + TV? Onze specialisten helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Voer gemakkelijk de benodigde gegevens in, doorzoek de providers die voorhanden zijn en neem het internet + tv pakket met de laagste prijs. Let op: in de regel is ADSL-internet in Habay goedkoper dan glasvezel of kabel.

5 keer besparen op je Internet en TV pakket
 1. Kies voor een totaalpakket bij één provider. (Lees direct verder over het Internet Pack met vaste telefonie en TV.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor basisgebruik hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Kies niet altijd voor dure extra’s als o.a. sportpakketten. Dergelijke extra’s kosten je vaak erg veel geld.
 4. Stop met een vast TV-abonnement. Via internet kun je bijna alles kijken (neem bijv. Netflix of HBO).
 5. Ga altijd vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en ontdek zelf of een andere provider goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Habay?

In Habay zijn verscheidene internet pakketten aanwezig. Onder andere Scarlet, Proximus, Telenet of TéléSAT. Middels ADSL, de coaxkabel, en misschien zelfs glasvezel. Uitzoeken welke goedkope abonnementen in Habay tot de mogelijkheden behoren? Vul de gevraagde gegevens in, en check zelf de aanwezige internetaanbieders in jouw straat in april 2024. Erkende leveranciers zijn VOO, TV Vlaanderen of EVONet. Internetaanbieders in Habay voeren relevante “internet-only” abonnementen, TV + internet abonnementen, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Speciale 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. Aan de hand van een quad play abonnement wordt ook het mobiele abonnement geïntegreerd.
proximus internet

Internet van Proximus

Je kent het vast: Proximus levert in Habay internet en TV. VDSL2, glasvezel tot 500 mbit, met gratis Cloud opslagruimte.

 • Super betrouwbaar netwerk
 • Overal en altijd TV kijken
 • Aantrekkelijke prijzen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in TV, + internet en bellen via de kabel in de gemeente Habay. Goede snelheden, met een goede beoordeling.

 • 50, 100 of 200 Mbps
 • Pauzeren en herbekijken
 • Hoge korting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet biedt betrouwbare internet tarieven in Luxemburg voor april 2024. Prima snelheid voor een lage prijs.

 • Eenvoudig & transparant
 • Digitaal TV kijken
 • Goedkope prijzen

Actuele prijzen televisie + internet in Habay (tarieven april 2024)

Een veelgestelde vraag: wat zijn nu de tarieven van een tv en internet pakket in Habay? Dat schommelt uiteraard per situatie. Het tarief wordt opgebouwd door zaken als de active provider (denk aan United Telecom), internetverbinding (bijv. kabel), snelheid van het internet (bijv. 60Mb/s), en eventuele uitbreidingen (bijv. een zenderpakket). Een goedkoop TV en internet pakket in Habay vind je al vanaf €20 t/m €90. Veelal is 3-in-één de goedkoopste optie. Bekijk ook Orange 3 in 1.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack Smile Together 20 + Internet Intense + TV Comfort
 • Proximus Pack Telefonie + Mobile Evening & Weekend 30 + Internet Favourite + TV
 • Proximus Comfort 15 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Internet Maxi Pack + TV
 • Proximus Internet + Mobile 20 GB
 • Proximus Office&Go Maxi + No Limit National + Bizz Smart+ 30


internet vergelijken habay

Veranderen van internetprovider? Dat werkt op deze manier!

Benodigde tijd: 5 minuten

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Begin met de postcodecheck

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Habay is het aan te raden direct de postcodecheck op je woning uit te voeren. Op deze pagina voer je gemakkelijk jouw adresgegevens in. Vervolgens kom je terecht in de vergelijker van internet pakketten. Je bekijkt in de vergelijkingstool enkel en alleen de internet-contracten van providers die daadwerkelijk kunnen aansluiten in jouw straat.

 2. Een type abonnement selecteren

  Daarna kan jij een selectie maken uit wat je allemaal wilt afsluiten. Is Internet Only voldoende? Wil je het aanvullen met digitale TV? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? Indien je dit voor jezelf helder hebt kun je gerichter alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Verder heb je de mogelijkheid om extra zenderaanbod (denk aan Nickelodeon) te nemen. Eveneens kun jij kiezen voor services als begin gemist, uitzending gemist, live pauzeren.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Wat tevens een belangrijke vraag is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dat loopt uiteen tussen de 35 mb/s tot soms 150 mb/s. De ideale snelheid is gebonden aan uiteenlopende variabelen. Passen jullie internet toe voor het standaard gebruik als bijv. weerbericht bekijken, nieuwswebsites lezen, youtube films kijken, browsen op het internet? Of kijken jullie ook on-demand TV op Netflix of Pathé TV? Speel je graag internet spelletjes (games) als Killing Floor? Ben je alleen of met een heel gezin? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? Internethunter komt hier van pas! Tik op ‘advieslijst internetsnelheid’? Dan kun je info bekijken m.b.t. de minimale snelheid die wij adviseren voor uiteenlopende situaties.

 4. Kosten internet abonnementen vergelijken

  Zodra jij de gewenste diensten en de snelheid van het internet ingevuld hebt kan het vergelijken prijzen beginnen. De internet-leveranciers worden altijd weergegeven op basis van tarieven p/maand. De goedkoopste aanbieder komt als eerste naar voren. Een promotie is verrekend in de maandtarieven. Bijna alle aanbieders bieden een vaste korting, en een deel van de organisaties geven bijv. het eerst halve jaar een gereduceerd tarief.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Wanneer jij te weten bent gekomen wie de beste provider van Habay in april 2024 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Klik op de bestelknop en je wordt automatisch doorgestuurd naar de website van de aanbieder. Voer alle velden in en verzend het formulier online. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Meteen veranderen van internet provider? Normaal verzorgt jouw aankomende aanbieder de opzegging van het contract door middel van de overstapservice.


4 voordelen van een Internet Pack met vaste telefonie en TV

Plenty bewoners doen een aanvraag voor het zogenaamde triple play pakket. Met zo’n totaalpakket krijg je internet, digitale TV en vast bellen van één partij tegen een vaste maandelijkse prijs. Op dit ogenblik zien we ook 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie (ook wel Quad Play). Bekijk ook TV Vlaanderen kopen.

 • De maandelijkse lasten gaan omlaag
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • Een contactpersoon voor alle vragen rondom internet en TV
 • Profiteren van gratis extra’s zoals Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

Dit wordt gebaseerd op de internet postcodecheck. Na het invoeren van postcode + huisnummer ontdek jij welke verbindingen er allemaal zijn voor jouw huis. Niet ieder huishouden heeft de beschikking over kabelinternet & glasvezel. Dikwijls is ADSL wel af te sluiten (of er moet al glasvezel liggen). Heb jij meerdere mogelijkheden? Hierbij zijn de gewenste snelheid en het budget zaken die je met name moet meenemen. Het glasvezel netwerk is snel, maar gewoonlijk ligt de maandprijs iets hoger dan bij de kabel of ADSL. Voor internet via de kabel kom je al gauw uit bij Telenet. ADSL is vrijwel altijd de goedkoopste mogelijkheid, maar is ook een stuk slomer.

Waar vind ik het snelste internet in Habay?

Het allersnelste internet is beschikbaar via kabelinternet of de glas. Daarmee loopt de snelheid op tot 500 Mb p/s. Internet providers als Telenet, Scarlet & Proximusinnoveren in rap tempo. In de gemeente Habay zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Er ontstaan meerdere nieuwe plannen voor de uitbreiding van glasvezel. De snelheid is niet uitsluitend de provider’s verantwoordelijkheid. Gebruik van apparatuur (modem/router, netwerk accessoires) is zeer relevant. De werkelijke snelheid kan per huis nogal wisselen.

Hoe gaat het opzeggen en overstappen van provider in z’n werk?

Indien het huidige contract is afgelopen (na 12 tot 24 maanden) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen naar een bepaalde provider wordt steeds makkelijker gemaakt. Meestal gebeurd dit gewoon online. De erkende providers van ons land (VOO, TV Vlaanderen, Dommel, EDPnet, Proximus, Orange, Scarlet, SFR) werken met elkaar samen. Dit staat bekend als Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Soms kan er ook een monteur bij je langskomen.

Actuele storingen april 2024

Momenteel is er bij ons geen storing bekend. In de loop van 2024 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Dat kan betekenen een storing bij Proximus / Scarlet. Veranderingen aan het kabel-netwerk draaien soms uit op storingen bij Telenet. De betreffende aanbieder weet hier vaak meer over. Via de webcare kom je er heel snel achter dat er mogelijk storingen zijn.

Heeft Habay traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Nogal wat onderdelen beïnvloeden de snelheid. Belangrijke aspecten zijn: de kwaliteit van de kabels en waar jij de modem en router neerzet voor goede WiFi. Voor betrouwbare verbindingen in de garage, op zolder of in de tuin kan je een wifi booster of repeater of een antenne aansluiten. Een trage verbinding kan ook worden veroorzaakt door apps op je PC, tablet of telefoon of een router die verkeerd staat ingesteld. Een speciale specialist kan bij je thuis langskomen, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 6720 en stap online over

Glasvezel vergelijken Habay

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Zodoende haal je een enorm hoge snelheid tot wel 1000 Mb/s. In een toenemend aantal regio’s zien we de optie van fiber als vervanger voor ADSL of kabel. Ook in de omgeving Habay zijn er interessante initiatieven rondom het verrijken van het glasvezelnetwerk. Voor fiber-internet wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten plus de reguliere pakketkosten. Het ‘glasnetwerk’ wint flink aan populariteit en de kosten worden steeds gunstiger. Deze packs zien we al terug vanaf €32,5. Vul de postcodecheck in, en ontdek of glasvezel internet in Habay beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Habay fiber internet
 • Snelste internet: tot wel 1000 mbit per seconde
 • Een degelijke verbinding, een heel laag storingspercentage
 • Dezelfde hoge snelheid voor uploaden en downloaden
 • Een open netwerk met vrije providerkeuze
 • Maximale kwaliteit voor je TV

united-telecom
 • Surf & Talk tegen scherpe prijs
 • Moeiteloos overstappen
 • Combinatie-aanbieding
telesat
 • Via sateliet tv kijken
 • Interactief TV kijken
 • Lage tarieven
edpnet
 • Ook voor zakelijk gebruik
 • Genoeg te kiezen
 • Transparante tarieven
dommel
 • Goedkoop internationaal bellen
 • Betaalbaar en snel
 • Duidelijke maandtarieven
TV-vlaanderen
 • Hoge downloadsnelheid tot 100 Mbit
 • Stabiele verbinding
 • Pakket-voordeel
voo
 • Met Voo Internet Security
 • Ruime keuze
 • Overstapbonus
SFR
 • Uitgebreid TV-aanbod
 • Diverse pakketten
 • Transparante tarieven
orange
 • Beste gesprekskwaliteit
 • Voor elke portemonnee
 • Scherpe welkomstbonus


Alle plaatsen in deze gemeente