Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Vielsalm

Snel direct alle de internetproviders in Vielsalm vergelijken? Het aantal beschikbare internet en tv abonnementen is enorm. Van Telenet tot en met SFR, de juiste provider kiezen valt niet mee. Onze vergelijker helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk gemakkelijk de beste operators en check het scherpste internetpakket dat matcht met jouw situatie. Gelijk tv, internet en bellen met zo’n alles in 1 pakket afsluiten? Ook daar kun jij voor kiezen! Verder bekijken jullie op deze website bruikbare informatie over thema’s zoals overstappen en de voordelen van glasvezel internet.
ProvincieLuxemburg
GemeenteVielsalm
Gemiddelde downloadsnelheid30,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid23Mb/s
Gemiddeld verbruik210GB p/maand
Gemiddelde kosten€46,00 p/maand
Populaire aanbiederTelenet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn hedendaags steeds meer internet operators in Vielsalm die gezamenlijk weer honderden verschillende aantrekkelijke TV en internet abonnementen in april 2024 presenteren. De speciale korting van de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een gratis Hue pakket wisselen elkaar snel af. Op welke manier bekijk je direct een betaalbaar en innovatief internet + TV pakket? Onze specialisten helpen jou met het vergelijken van prijzen. Geef eenvoudig de gevraagde gegevens in, doorzoek de af te sluiten providers en pak het internet + tv pakket waar jij het voordeligste bent. Let op: veelal is ADSL-internet in Vielsalm goedkoper dan glasvezel of kabel.

5 praktische tips om te besparen op Internet en TV abonnement
 1. Sluit alle diensten af bij één provider. (Zie ook voordelen van het Internet Pack met vaste telefonie en TV.)
 2. Probeer de internetsnelheid goed in te schatten. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Wees voorzichtig met dure extraatjes als thema pakketten. Deze extra’s kosten je vaak erg veel geld.
 4. Schrap jouw TV-abonnement. En overweeg goedkope streamingdiensten (bijvoorbeeld VRT Net of Be TV).
 5. Ga altijd vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en ontdek zelf of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Vielsalm?

In Vielsalm zijn er behoorlijk veel internet pakketten op de markt. Je kunt denken aan Telenet, Proximus, Scarlet en United Telecom. Middels ADSL, de televisiekabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Nieuwsgierig welke goedkope abonnementen in Vielsalm tot de mogelijkheden behoren? Geef je prive gegeven in, en vergelijk online de verschillende internetproviders in jouw omgeving in april 2024. Interessante internetproviders zijn Scarlet, Dommel en TéléSAT. Internetaanbieders in Vielsalm voeren betrouwbare “internet-only” abonnementen, Internet + Televisie pakketten, en uiteraard 3-in-1 pakketten. De 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. Middels quad play constructies wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Veel besproken: Proximus verkoopt in Vielsalm internet en TV. Een stabiele internetverbinding (VDSL2), en goedkoop vast bellen.

 • Inclusief modem + decoder
 • 80+ zenders
 • Scherpe maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet brengt je internet, Bellen en TV via de traditionele kabel in Vielsalm. Betrouwbaar internet aantrekkelijk geprijsd.

 • Combineren met mobiele diensten
 • Pauzeren en herbekijken
 • Korting bij 1 jaar
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet levert aantrekkelijke internet tarieven in Luxemburg voor april 2024. Via het telefoonnetwerk (VDSL2+) tot 50 Mbit.

 • Upload tot 4 Mbps
 • Televisie live pauzeren
 • Goede welkomstbonus

Prijzen internet en TV in Vielsalm (tarieven april 2024)

Het is een boeiende vraag: wat zijn in april 2024 de tarieven van een internet en tv abonnement in Vielsalm? Dit schommelt gewoonlijk per consument. De totaalprijs wordt gevormd door onder andere de active provider (TéléSAT), levering (telefoonlijn), internetsnelheid (bijv. 500Mb/s), plus andere add-ons (o.a. Eredivise kijken). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Vielsalm is beschikbaar vanaf €32,5 tot contracten van €65. Normaliter is het 3-in-1 abonnement het goedkoopste. Actueel: TV Vlaanderen verbinding.

Populaire pakketten
 • Proximus Internet Favourite + TV + Smile10
 • Proximus Pack Mobile Evening & Weekend 10 + Internet Favourite + TV Comfort
 • Proximus Classic + Smart 20 + Internet Start Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + TV + Smart+ 15
 • Telenet Whop + King Supersize
 • Proximus Office&Go Maxi + No Limit National + TV + Bizz Smart XL 20


internet vergelijken vielsalm

Veranderen van internetprovider? Dat werkt op deze manier!

Benodigde tijd: 5 minuten

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Vielsalm is het aan te raden om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. In onze tool kan je een postcode en huisnummer invullen. Daarna kom je terecht in de internet-vergelijker. Je checkt op deze plek louter de abonnementen van internetproviders die leverbaar zijn in jouw buurt.

 2. Pakket samenstellen

  Nu mag je selecteren wat je precies wilt afsluiten. Alleen internet? Of liever iets met televisie erbij? En ben je van plan om vast te bellen? Zodra je weet wat je zoekt kun jij zonder moeite alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Bovendien kan het handig zijn om concrete zenders (denk aan ARTE Belgique) uit te kiezen. Daarnaast kan jij wensen doorgeven m.b.t. diensten als begin gemist, tv programma’s opnemen, on demand films kijken.

 3. Internetsnelheid kiezen

  Wat bovendien een belangrijk onderdeel is: hoe snel wil je het internet? Dit ligt ergens tussen 10 mb/s tot wel 450 mb/s. De te kiezen snelheid hangt af van diverse variabelen. Is voor jouw internet uitsluitend nodig voor het standaard gebruik zoals bijvoorbeeld weerbericht bekijken, mail checken, youtube films kijken, nieuwswebsites lezen? Stream je graag via aanbieders als Youtube of RTL Series? Speel je graag online multiplayer games als Counter-Strike: Global Offensive? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? Internethunter biedt ondersteuning! Selecteer de optie ‘welke snelheid is geschikt’? Hier geven wij advies inzake de maximale snelheid die wij aanbevelen voor allerlei type gebruikers.

 4. Tarieven internet pakketten vergelijken

  In het geval je het type pakket en de gewenste snelheid geselecteerd hebt kan het vergelijken van tarieven beginnen. De internet-bedrijven worden in de meeste gevallen gefilterd op prijs per maand. De goedkoopste provider voert de lijst aan. Een mogelijke promotie is verrekend in de maandtarieven. Sommige leveranciers werken met een eenmalige korting, en sommige providers bereken de eerste paar maanden een gereduceerd tarief.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  In het geval je erachter gekomen bent wie de beste provider van Vielsalm in april 2024 is, kan je het abonnement afsluiten. Kies de blauwe knop, en je komt gelijk op de afsluitpagina van de leverancier. Geef alle persoonlijk gegevens door en verstuur het naar de provider. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Ga je veranderen van aanbieder? Doorgaans regelt je gekozen aanbieder van internet dat alles netjes wordt opgezegd aan de hand van de overstapservice.


Voordeel van een Internet Pack (met bellen en telefonie)

Flink wat consumenten doen een aanvraag voor het speciale triple play abonnement. Binnen zo’n pakket heb jij de beschikking over internet, digitale TV & vast bellen van één provider voor een vaste maandprijs. Op dit ogenblik bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten wat ervoor zorgt dat mobiele diensten ook in de bundel vallen(ook wel Quad Play). Bezoek de pagina: Scarlet kopen.

 • Goedkoper uit met internet, tv en bellen
 • Maandelijks slechts 1 afschrijving
 • Je communiceert met één bedrijf die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Je hebt recht op interessante extra’s zoals o.a. Gratis wifi versterker

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Hiervoor gebruik je de postcodecheck op onze website. Door het invullen van jouw postcode en huisnummer ontdek jij welke type verbindingen te bestellen zijn in jouw specifieke geval. Niet iedereen kan abonnementen kiezen op basis van kabelinternet & glasvezel. Normaliter is connectie via ADSL wel voorhanden (bij afwezigheid van glasvezel). Kan jij alle 3 ontvangen? In dit scenario zijn de gekozen snelheid en de hoogte van de kosten aspecten die van invloed zijn op jouw keuze. Glasvezel is de snelste optie, maar in veel gevallen ook wat kostbaarder vergeleken met de kabel of ADSL. Wanneer je kiest voor de kabel is een veel gekozen speler Telenet. ADSL is vrijwel altijd de goedkoopste optie, echter de internetsnelheid is fors minder.

Waar vind ik het snelste internet in Vielsalm?

De hoogste internetsnelheid komt binnen via de kabel, of nog beter: glasvezel. Met zo’n verbinding download je met wel 1Gb/s. Leveranciers als Proximus, Telenet & Scarletinnoveren in rap tempo. In de gemeente Vielsalm is er nog geen 100% dekking. Wel beginnen er verschillende acties voor de aanleg van glasvezel. De snelheid die je behaalt is niet alleen een kwestie van provider. Ook de hardware (modem/router, wifi-repeaters) is van belang. De werkelijke snelheid kan per situatie zeer uiteenlopen.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

In het geval dat de einddatum van jouw contract in zicht is (na 12 maanden)heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen naar een bepaalde provider kan iedereen zelfstandig regelen. In veel gevallen regel je dit online. De erkende providers van ons land (Dommel, VOO, TV Vlaanderen, TéléSAT, Proximus, Scarlet, Telenet, SFR) werken met elkaar samen. Misschien ken je het wel als Easy Switch. Op die manier kom jij niet zonder internet. Je krijgt een nieuwe modem. Doorgaans is er ook een monteur beschikbaar.

Onderhoud & storingen april 2024

Momenteel is er geen grote storing gesignaleerd. In 2024 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Hierdoor zien we soms storingen bij Proximus / Scarlet. Aanpassingen aan het coax kabel-netwerk betekenen vaker storingen bij Telenet. De klantenservice stelt je daarvan op de hoogte. Via FB of Twitter achterhaal je het snelste of er storingen of werkzaamheden zijn.

Heeft Vielsalm traag internet en WiFi?

Dit is per aansluiting weer anders. Diverse factoren beïnvloeden de internetsnelheid. Je kunt denken aan de netwerkkabels die je gebruikt en waar in huis jij routers en modems plaatst voor stabiele WiFi. Voor lekker snel internet in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kun je een Wifi repeater/booster, of een speciale adapter gebruiken. Je trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan apps op laptop, tablet of telefoon of verkeerde modem-instellingen. Een professionele monteur kan de situatie bekijken, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 6690 en stap eenvoudig online over

Glasvezel vergelijken Vielsalm

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die lichtsignalen met informatie over grote afstanden kan transporteren. Concreet: geweldig hoge internetsnelheden van 500-1000 Mb per seconde. In een groeiend aantal plekken kan je internetten via fiber als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in de streek van Vielsalm zijn er interessante updates t.a.v. het verrijken van het glasvezelnetwerk. Voor fiber heb je te maken met aansluitingskosten en een vast bedrag per maand. Een contract op ‘glas’ wordt steeds laagdrempeliger en het kan prima concurreren met de kabel. Dergelijke packs kun je al afsluiten vanaf €32,5. Vul de postcodecheck in, en zie zelf of glasvezel internet in Vielsalm een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Vielsalm fiber internet
 • Een goede verbinding: dit loopt op tot 1000 Mbit
 • Een constant snelle verbinding, minder storingen
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Volledige vrijheid
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

united-telecom
 • Tot 100 Mbit per seconde
 • (Mobiel) internet + vast bellen
 • Goedkope maandtarieven
telesat
 • Goede klantenservice
 • Snel en betrouwbaar
 • Lage prijzen
edpnet
 • Gratis nummerbehoud
 • Meerdere abonnementen
 • Lage maandtarieven
dommel
 • Razendsnelle internetverbinding
 • Kundige klantenservice
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
TV-vlaanderen
 • Uitgebreid zenderaanbod
 • Stabiele verbinding
 • Aantrekkelijke maandprijs
voo
 • Online pack configureren
 • Altijd supersnel internet
 • Combinatie-voordeel
SFR
 • Ruim 130 zenders
 • Gratis e-mailadres
 • Scherpe maandprijs
orange
 • Digitale TV via de kabel
 • Groot zenderaanbod
 • Lage maandtarieven


Alle plaatsen in deze gemeente