Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Tintigny

Super simpel en snel internetproviders in Tintigny vergelijken? De hoeveelheid aanbieders van internet en televisie is groot. Variërend van Orange tot en met VOO, de keuze is enorm. Onze vergelijker helpt jou met het kiezen. Vergelijk eenvoudigweg de meeste operators en ontdek het aantrekkelijkste internetaanbod passende bij de ingevoerde gegevens. Liever internet, televisie en bellen in een alles in één pakket aansluiten? Dat is ook een optie! Daarbij tref jij op deze pagina uitgebreide info over thema’s als opzegtermijn en een vaste telefoonaansluiting.
ProvincieLuxemburg
GemeenteTintigny
Gemiddelde downloadsnelheid32,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid25Mb/s
Gemiddeld verbruik250GB p/maand
Gemiddelde kosten€50,00 p/maand
Populaire aanbiederSFR
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn op dit moment steeds meer internet operators in Tintigny die tezamen weer de wereld aan goedkope TV en internet abonnementen in april 2024 mogen aanbieden. De huidige actie van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een tablet zijn per week weer anders. Op welke wijze bekijk jijgelijk zo’n goedkoop en betrouwbaar pakket voor internet + TV? Onze specialisten helpen jou met vergelijken. Voer hierboven jouw eigen gegevens in, bekijk de aanwezige providers en pak het internet + tv pakket met de laagste tarieven. Let op: normaliterADSL-internet in Tintigny het goedkoopste.

Bespaar op je TV en Internet kosten met deze tips
 1. Voeg alle diensten samen bij 1 provider. (Bekijk wat onze specialist vindt van een Internet Pack met vaste telefonie en TV.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Wees voorzichtig met dure extra’s zoals bijvoorbeeld premium zenderpakketten. Zulke kanalen maken het internetpakket onnodig duur.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (populair zijn o.a. Be TV of Youtube).
 5. Stop niet met vergelijken. Neem elk jaar de actuele prijzen door om te zien of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Tintigny?

In Tintigny zijn verscheidene internet pakketten op de markt. Dit kan zijn Telenet, Scarlet, Proximus en Orange. Middels ADSL, de coaxkabel, of wellicht via glasvezel. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Tintigny in deze plaats actief zijn? Vul jouw postcode in, en ontdek alle verschillende providers in jouw straat in april 2024. Bekende aanbieders zijn VOO, Orange en EVONet. Internetaanbieders in Tintigny verstrekken uitstekende pakketten met alleen internet, Internet + Televisie contracten, en natuurlijk 3-in-1 pakketten. Aparte 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. In zo’n quad-play pakket is ook de bundel voor mobiele telefonie samengevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Niet onbekend: Proximus faciliteert in Tintigny internet en TV. Zowel via Glasvezel als VDSL2, en een prima klantenservice.

 • Proximus Tuttimus
 • Meer dan 80 zenders
 • Transparante maandprijs
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet is actief met Tv, internet en vaste telefonie via de televisiekabel in Tintigny. Een degelijke verbinding, interessante kortingen.

 • Een volle pot mobiele data
 • Ruim 80 zenders
 • Hoge korting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet levert scherpe internet tarieven in Luxemburg voor april 2024. Prima snelheid voor een lage prijs.

 • Scarlet Secure PC
 • Inclusief de 30 populairste zenders
 • Pakket-voordeel

Prijzen televisie + internet in Tintigny (tarieven april 2024)

Veel mensen vragen zich af: wat zijn tegenwoordig de tarieven van internet en Televisie in Tintigny? Het schommelt uiteraard per klant. De nota wordt gevormd door zaken als de active provider (bijvoorbeeld TV Vlaanderen), levering (denk aan telefoonlijn), internetsnelheid (bijv. 20Mb/s), en andere extra’s (een speciaal filmpakket). Een goedkoop TV en internet abonnement in Tintigny is er vaak al vanaf €30 tot deal van €60. Veelal is een alles in 1 abonnement het goedkoopste. Bekijk ook Proximus 3 in 1.

Populaire pakketten
 • Orange Panter 45 + Voice + Internet
 • Proximus Happy Time + Favorite 55 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Classic + Smart 35 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Start Pack + Free Calls National + TV + Smart+ 45
 • VOO TV+Net Un Peu
 • Proximus Office&Go Intense + TV


internet vergelijken tintigny

Veranderen van TV en internet provider? Dat gaat als volgt!

Benodigde tijd: 5 minuten

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Doe de postcodecheck

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Tintigny is het essentieel direct de postcodecheck op je woning uit te voeren. Helemaal bovenaan deze website vul je gewoon jouw postcode en huisnummer in. Daaropvolgend wordt je doorgestuurd naar de vergelijker van internet pakketten. Je checkt daar enkel en alleen de internet en TV pakketten van providers die ook echt actief zijn in jouw wijk.

 2. Een abonnement kiezen

  In deze stap kan je aanvinken wat je allemaal wilt afsluiten. Puur voor internet? Of liever iets met televisie erbij? En ben je van plan om vast te bellen? Op het moment dat je dit voor jezelf helder hebt kan je een stuk beter de verschillende internet abonnementen vergelijken. Tevens geven we jou de tools om televisiezenders die je graag kijkt (dat kan zijn ARTE Belgique) toe te voegen. Tevens kan je wensen doorgeven m.b.t. producten en software als live pauzeren, vooruitkijken, online tv kijken.

 3. Minimale internetsnelheid

  Wat ook belangrijk is: de snelheid van het internet. Dit fluctueert tussen 25 mb/s tot wel 100 mb/s. Wat je moet kiezen is afhankelijk van verschillende factoren. Nuttig jij het internet alleen voor het basisgebruik als bijvoorbeeld e-mailen, filmpjes kijken, surfen op het internet, het weer bekijken? Kijk je veel video-content via bijv. Youtube of VRT Net? Spelen huisgenoten online gaming avonturen als Scene it? Box Office Blast? Heb je een groot of klein huishouden? Download of upload je thuis vaak films of bestanden? Onze internetvergelijker biedt hiervoor uitkomst. Klik op de optie ‘advieslijst internetsnelheid’? Op deze plek vertellen wij meer m.b.t. de maximale snelheid die past bij de diverse type huishoudens.

 4. Kosten internet pakketten vergelijken

  Op het moment dat jij de gewenste diensten en de snelheid van het internet doorgevoerd hebt is het voor jou eenvoudiger om tarieven te vergelijken. De internet providers worden altijd gesorteerd op prijs. Het goedkoopste abonnement zie je als eerste. De eventuele promotie wordt al meegenomen in de prijs per jaar. Enkele leveranciers bieden initieel een eenmalige kortingen, en een deel van de organisaties geven de eerste paar maanden een speciaal actietarief.

 5. De overstap maken van provider

  Zodra jij achterhaald hebt wie de beste provider van Tintigny in april 2024 is, kan je het pakket zelf online afsluiten. Klik op ‘bekijk’, en je gaat direct door naar de website van de aanbieder. Vul jouw naam + adresgegevens in en verzend het formulier online. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Ga je veranderen van leverancier? Doorgaans faciliteert je aanstaande provider het volledige overstap traject door gebruik te maken van de overstapservice.


4 voordelen van een Internet Pack incl. Tv en Bellen

Nogal wat families kiezen voor het overzichtelijke triple play pakket. Met zo’n totaalpakket heb je digitale TV, internet en vast bellen van één provider voor één transparant tarief. Vandaag kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit(ook wel Quad Play). Klik door naar TéléSAT kopen.

 • Je bent stukken voordeliger uit
 • Maandelijks slechts 1 afschrijving
 • Je hebt te maken met 1 provider voor advies over internet & televisie
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s zoals onder andere Gratis FILM1

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over afsluiten van internet, tv en bellen

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

Dit wordt gebaseerd op de uitslag van de postcodecheck. Aan de hand van je adresgegevens (postcode) kan je zien welke soorten verbindingen mogelijk zijn voor jouw woning. Niet ieder mens kan een pakket selecteren op basis van glasvezel & kabelinternet. Normaliter is connectie via ADSL wel af te sluiten (of er moet al glasvezel liggen). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? Daarbij zijn de gekozen snelheid en de tarieven aspecten waar je vooral naar moet kijken. Een contract op glasvezel is stabieler, maar gewoonlijk praten we ook over hogere bedragen dan bij ADSL of (coax) kabel. Wanneer je kiest voor de kabel kom je al gauw uit bij Telenet. ADSL is doorgaans de goedkoopste optie, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Tintigny?

Het snelste internet zal je ontvangen via kabelinternet of de glas. Hiermee lopen de snelheden op tot 0.5Gb/s. Aanbieders als Telenet, Proximus en Scarletontwikkelen deze netwerken. In de gemeente Tintigny beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Wel starten er doorgaans wel nieuwe projecten om de glasvezel-adoptie te versnellen. De behaalde snelheid is niet uitsluitend de provider’s verantwoordelijkheid. De apparaten in huis (routers, data-kabels, wifi-versterkers) heeft hierop een effect. De getoetste snelheid kan per woning zeer uiteenlopen.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

Wanneer je huidige contract niet meer geldig is (meestal na 1 jaar) is het mogelijk om over te stappen. Veranderen naar een bepaalde provider stelt eigenlijk niet veel meer voor. Meestal handel je dat online af. De populaire providers in België (TéléSAT, VOO, Dommel, TV Vlaanderen, Orange, SFR, Telenet, Proximus) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Dit staat bekend als Easy Switch. Het grootste gemak is dat de providers zelf bijna alles regelen. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Uiteraard kan je kiezen voor een monteur aan huis.

Onderhoud & storingen april 2024

Op dit ogenblik is er geen grote storing gesignaleerd. Tijdens sommige periodes in 2024 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Dat kan uitdraaien in een Proximus / Scarlet storing. Upgrades van het coax kabel-netwerk zorgen mogelijk voor een storing bij Telenet. Jouw provider kan je hier meer over vertellen. Via de webcare wordt je 24/7 op de hoogte gehouden of er storingen of werkzaamheden zijn.

Is er in Tintigny traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Verscheidene dingen bepalen de snelheid. Relevante factoren zijn: de aansluitingen (kabels) en de plek waar de modem staat voor snelle WiFi. Voor een goede verbinding in garage of tuin kun je een Wifi repeater/booster, of een 4G verbinding gebruiken. Zo’n trage verbinding kan ook te danken zijn aan programma’s op smartphones en computers of een router die niet ideaal is afgesteld. Een adviseur kan bij je thuis langskomen, hij/zij kan mogelijk de internetsnelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 6730 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Tintigny

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Met deze techniek haal je ongeëvenaarde internetsnelheden tot maar liefst 1Gb/s. In steeds meer postcodegebieden kan je internetten via fiber als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in en rondom de gemeente Tintigny zijn er tal van acties aangaande het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor pakketten met fiber geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en vanzelfsprekend de abonnementskosten. Het ‘glasnetwerk’ wordt steeds goedkoper, en het prijsverschil met kabel is nog klein. Zulke packs vind je al vanaf €45. Vul de postcodecheck in, en zie zelf of glasvezel internet in Tintigny een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Tintigny fiber internet
 • Buitengewoon snel internet: tegenwoordig tot wel 1 gigabit per seconde
 • Een degelijke verbinding, minder storingen
 • Even snel up- als downloaden
 • Er is keuzevrijheid
 • Maximale kwaliteit voor je TV

united-telecom
 • Mobiel, vast internet en telefonie
 • Supersnel vast internet
 • Aantrekkelijke prijzen
telesat
 • TV, internet ten telefonie
 • Interactief TV kijken
 • Goedkope maandprijs
edpnet
 • Met gratis telefonie abonnement
 • Goedkoop en straf internet
 • Combinatie-voordeel
dommel
 • Met oproep doorschakeling
 • Ook voor alleen Internet
 • Goedkope tarieven
TV-vlaanderen
 • Tot 100 Mbps downloaden
 • Interactief TV kijken
 • Goedkope maandtarieven
voo
 • Bliksemsnel internet
 • Prima klantenservice
 • Duidelijke maandprijs
SFR
 • Tot 200 Mb/s
 • Ruime keuze
 • Scherpe korting
orange
 • Ultrasnelle internetverbinding
 • Gratis Wifi-modem
 • Overstapbonus


Alle plaatsen in deze gemeente