Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Vivy

Overzichtelijk en snel internetproviders in Vivy vergelijken? De keuze op het gebied van internet en tv abonnementen lijkt groter dan ooit. Dat gaat van Orange tot en met Belgian Telecom, de keuze is enorm. Wij helpen jou met het kiezen. Vergelijk gemakkelijk de populaire operators en ontdek zo het meest geschikte internetpakket dat matcht met jouw eisenpakket. Meteen bellen, internet en tv met zo’n alles-in-1 pakket bundelen? Ook dat is mogelijk! Eveneens vindt men via de Internethunter uitgebreide informatie over topics als kabel-internet of de voordelen van glasvezel internet.
ProvincieLuxemburg
GemeenteBouillon
Gemiddelde downloadsnelheid36Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid22,5Mb/s
Gemiddeld verbruik220GB p/maand
Gemiddelde kosten€48,00 p/maand
Populaire aanbiederBelgian Telecom
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn op dit ogenblik een groot aantal internet operators in Vivy die bij elkaar weer tientallen soorten interessante en voordelige TV en internet abonnementen in juli 2024 verkopen. De maandelijkse aanbiedingen van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een Samsonite koffer kunnen iedere maand weer totaal anders zijn. Op basis waarvan bekijk je zelf zo’n betaalbaar en veilig abonnement voor TV + internet? Deze website helpt bij het afsluiten van een goed pakket. Geef snel de eigen gegevens in, vergelijk de beschikbare providers en neem het internet abonnement die het goedkoopste is. Let op: normaal gesproken is ADSL-internet in Vivy voordeliger dan kabel of glasvezel.

5 TV en Internet bespaartips
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één provider. (Zie ook voordelen van het Internet Pack met Televisie en bellen.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor de meest basale online activiteiten is 50 – 100 Mb/s meer dan genoeg.
 3. Neem geen dure opties als bijvoorbeeld thema pakketten. Dergelijke extra’s resulteren in een forse rekening.
 4. Kies een los internet abonnement zonder TV. On-demand is er veel aanbod (bijv. Youtube of RTL Series).
 5. Blijf vergelijken. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en ontdek zelf of een andere provider goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Vivy?

In Vivy zijn verschillende internet pakketten voorhanden. Onder andere Proximus, Scarlet, Telenet of EDPnet. D.m.v ADSL, de coax-kabel, en misschien zelfs glasvezel. Onderzoeken welke goedkope abonnementen in Vivy actief zijn? Geef je prive gegeven in, en vergelijk online de verschillende internet providers in jouw omgeving in juli 2024. Bekende internetaanbieders zijn Proximus, SFR en Ello Mobile. Internetaanbieders in Vivy bieden aantrekkelijke losse internet pakketten, Internet + Televisie contracten, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Unieke 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. In een dergelijk quad play pakket is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
proximus internet

Internet van Proximus

Wat voor jou? Proximus levert in Vivy internet en TV. Internet via VDSL2 of glasvezel, en goedkoop vast bellen.

 • Eersteklas Wifi in het hele huis
 • 80+ zenders
 • Goedkope maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet is actief met internet, bellen en televisie via de kabel in de gemeente Bouillon. Betrouwbaar internet met korting voor nieuwe klanten.

 • Hoge snelheden internet (max 200 Mb)
 • Overal in de EU tv kijken
 • Transparante maandtarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet werkt voor aantrekkelijke internet tarieven in Luxemburg voor juli 2024. Via het telefoonnetwerk (VDSL2+) tot 50 Mbit.

 • Onbeperkt vast bellen ’s avonds
 • TV kijken en pauzeren
 • Pakketkorting

Actuele prijzen internet + TV in Vivy (tarieven juli 2024)

Interessant: wat zijn tegenwoordig de tarieven van TV en internet in Vivy? Het verschilt logischerwijs per postcode. De internet + TV factuur wordt bepaald door o.a. je internetaanbieder (bijv. Scarlet), connectie (bijv. VDSL), internetsnelheid (bijv. 160Mb/s), en andere extra’s (denk aan sportkanalen). Een goedkoop internet en tv abonnement in Vivy is er al vanaf €22,5, en lopen op tot zo’n €45. In algemene zin is een 3 in 1 abonnement het scherpst geprijsd. Ook interessant: TéléSAT prijzen juli 2024.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack Telefonie + Smile 35 + Internet Intense + TV
 • Proximus Pack Mobile Evening & Weekend 20 + Internet Favourite + TV Comfort
 • Proximus Happy Time XL + Generation XL 55 + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + Happy Time XL + TV + Smart+ 50
 • TéléSAT All-in-One Basic
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + Bizz Smart+ 20 + Belgacom TV


internet vergelijken vivy

Veranderen naar een andere internetprovider? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Doe de postcodecheck

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Vivy is het aan te raden om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. Helemaal bovenaan deze website kan je een postcode en huisnummer invullen. Daarna kom je binnen in de internet-vergelijker. Je vergelijkt hier louter de internet en TV pakketten van aanbieders die verkrijgbaar zijn in jouw buurt.

 2. Pakket samenstellen

  Hierna kan je aanvinken welke diensten je precies nodig hebt. Is Internet Only voldoende? Of liever iets met televisie erbij? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Zodra jij een selectie hebt gemaakt kan je nog beter de verschillende internet abonnementen vergelijken. Daarnaast bieden wij je de optie om specifieke zenderpakketten (denk dan aan ROB.tv) te nemen. Ook kun je het nog concreter maken met extra’s als begin gemist, vooruitkijken, uitzending gemist.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Wat ook een belangrijk onderdeel is: de snelheid van het internet. Dit varieert tussen de 25 mb/s en 450 mb/s. De te kiezen snelheid heeft te maken met uiteenlopende variabelen. Willen jullie internet alleen gebruiken voor dagelijkse dingen als zoals bijv. surfen op het internet, filmpjes kijken, e-mailen, het weer bekijken? Of kijken jullie ook on-demand TV op Be TV of HBO? Ben jij liefhebber van online gaming avonturen als The Elder Scrolls III: Morrowind? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Down/upload je regelmatig grote bestanden? Onze internetvergelijker biedt hiervoor uitkomst. Tik op ‘welke snelheid is nodig’? Op deze plek vertellen wij meer inzake welke internetsnelheid die matcht bij verschillende soorten gebruikers.

 4. Tarieven internet pakketten vergelijken

  Wanneer jij het soort contract en de minimale snelheid gekozen hebt kan het vergelijken van tarieven beginnen. De providers worden in de meeste gevallen gerangschikt op prijs in € p/maand. De internet provider met de laagste prijs zie je dus direct staan. De eventuele promotie wordt al doorgerekend in het totaalbedrag. Diverse aanbieders bieden initieel een eenmalige kortingen, en een deel van de organisaties bieden de eerste paar maanden een speciaal actietarief.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Zodra je berekend hebt wie de beste provider van Vivy in juli 2024 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik op de bestelknop en je wordt snel doorgestuurd naar de afsluitpagina van de leverancier. Voer alle velden in en maak de aanvraag definitief. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Ga je veranderen van leverancier? Normaliter verwerkt je aanstaande internetprovider de opzegging van de actuele contracten middels de overstapservice.


De voordelen van een Internet Pack (inclusief TV en bellen)

Erg veel inwoners bestellen het goedkope triple play abonnement. Bij zo’n abonnement heb jij internet, vast bellen en digitale TV van 1 partij tegen een vast maandelijks tarief. Hedendaags bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie (ook wel Quad Play). Check ook alles over Orange prijzen juli 2024.

 • Een interessante pakketkorting
 • Alle kosten op 1 afrekening
 • Slechts 1 serviceprovider voor alle vragen rondom internet en TV
 • Providers bieden vaak gratis diensten zoals bijvoorbeeld Korting op je mobiele rekening

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over jouw internet, tv en bellen abonnement

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

Als uitgangspositie neem je altijd de postcodecheck op onze website. Aan de hand van postcode + huisnummer check je welke verbindingen voorhanden zijn voor jouw geval. Niet elk appartement kan abonnementen kiezen op basis van glasvezel & (coax) kabel. In algemene zin is ADSL/VDSL wel verkrijgbaar (als glasvezel niet beschikbaar is). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? In dat geval zijn de benodigde snelheid en de hoogte van de kosten factoren die het meest relevant zijn. Glasvezel is sneller, maar in de regel zijn de kosten wat hoger vergeleken met ADSL en de kabel. In het geval van kabelinternet is Telenet een interessante optie. ADSL is in veel gevallen de goedkoopste mogelijkheid, maar de snelheid van het internet is lager.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Vivy?

De hoogste downloadsnelheid bereik je met Telet (kabel) of glasvezel. Op basis daarvan haal je snelheden tot wel 750 Mb p/s. Internetproviders als Proximus, Telenet en Scarletinnoveren in rap tempo. In de gemeente Bouillon is nog lang niet elk huishouden aangesloten op glas. Er ontstaan verschillende nieuwe projecten om meer huishoudens aan te sluiten op glasvezel. De snelheid die je behaalt is niet alleen een kwestie van provider. Ook de apparatuur die je gebruikt (data-kabels, modems, wifi-versterkers) heeft hierop een effect. De werkelijke snelheid kan per huishouden weer verschillen.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

In het geval dat jouw abonnementstermijn is verstreken (doorgaans na 1 jaar) mag je overstappen van provider. Veranderen van internet provider wordt steeds eenvoudiger. In de regel handel je dat zelf online af. De populaire providers in België (EDPnet, Dommel, TV Vlaanderen, TéléSAT, Scarlet, Telenet, Proximus, Orange) hebben dat samen schriftelijk vastgelegd. Misschien ken je het wel als Easy Switch. Zo zit je geen moment zonder internetverbinding. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Misschien kan er ook een monteur bij je langskomen.

Actuele storingen juli 2024

Momenteel is er geen grote storing gesignaleerd. In 2024 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Dit resulteert mogelijk in storingen bij Proximus / Scarlet. Veranderingen aan het kabel-netwerk zorgen mogelijk voor een storing bij Telenet. Jouw provider kan je hier meer over vertellen. Via o.a. Twitter en Facebook kom je er heel snel achter dat er wellicht onderhoud wordt gepleegd.

Is er in Vivy traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Heel veel factoren beïnvloeden de internetsnelheid. Neem bijvoorbeeld de UTP-kabels en de locatie van je router + modem voor goede WiFi. Voor een betere verbinding in de garage, op zolder of in de tuin kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een antenne aansluiten. Een trage verbinding kan liggen aan verouderde programma’s op je ipad of computer of foute router-instellingen. Een speciale adviseur kan op afspraak langskomen, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 6833 en stap eenvoudig online over

Glasvezel vergelijken Vivy

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die lichtsignalen met informatie over grote afstanden kan transporteren. Dat levert jou geweldig hoge internetsnelheden van 500-1000 Mb/s. In meer en meer regio’s is fiber internet beschikbaar of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in de streek van Bouillon zijn er verscheidene updates t.a.v. het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor fiber-internet heb je een stukje aansluitingskosten en een vast bedrag per maand. “Glas” is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Dergelijke packs zien we al terug vanaf €32,5. Doe de postcodecheck, en vind uit of glasvezel internet in Vivy actief is op je postcode.

Voordelen Vivy fiber internet
 • Onvoorstelbaar snel internet: tegenwoordig tot wel 1000 Mbit per seconde
 • Een constant snelle verbinding, minder storingen
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • PAYLO by United Telecom
 • Klantenservice staat klaar
 • Hoge welkomstbonus
telesat
 • Toonaangevende provider
 • Supergoedkoop bellen
 • Factuurkorting
edpnet
 • VDSL XS aasluiting
 • Betrouwbaar netwerk
 • Goede welkomstkorting
dommel
 • Echt onbeperkt downloadvolume
 • Moeiteloos overstappen
 • Factuurkorting
TV-vlaanderen
 • Verschillende zenderpakketten
 • Veel aanbod
 • Altijd aanbiedingen
voo
 • Zelf je pakket samenstellen
 • Alleen internet of alles in 1
 • Duidelijke maandprijs
SFR
 • Gratis installatie
 • Ook vaste telefonie
 • Aantrekkelijke korting
orange
 • Tot 225 Mbps
 • Snel en betrouwbaar
 • Transparante prijzen