Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Bouillon

Gemakkelijk en snel de internetproviders in Bouillon vergelijken? De hoeveelheid internet en televisie abonnementen is werkelijk enorm. Dit loopt van Telenet tot United Telecom, de goede aanbieder kiezen is lastig. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt met het maken van een keuze. Vergelijk gemakkelijk alle grote operators en ontdek zo het meest geschikte internetpakket dat aansluit op jouw internetgebruik. Meteen bellen, internet en televisie met het alles-in-1 pakket combineren? Dat behoort tot de opties! Eveneens lees je via de Internethunter praktische info over onderwerpen als benodigde internetsnelheid en internetgebruik in de regio.
ProvincieLuxemburg
GemeenteBouillon
Gemiddelde downloadsnelheid38,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid17,5Mb/s
Gemiddeld verbruik275GB p/maand
Gemiddelde kosten€62,00 p/maand
Populaire aanbiederEDPnet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn in maart 2024 nogal wat internet operators in Bouillon die in totaal weer de wereld aan kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in maart 2024 aanbieden. De speciale korting van de goedkoopste provider, en gratis cadeau’s voor nieuwe klanten als een robot stoofzuiger zijn per week weer anders. Hoe bekijk je moeiteloos zo’n scherp geprijsd en veilig contract voor internet + TV? Internethunter helpt jou met het vergelijken van prijzen. Voer moeiteloos je persoonlijke gegevens in, bekijk de diverse providers en selecteer het internet contract die het laagst geprijsd is. Onthoud: meestal is ADSL-internet in Bouillon het voordeligste.

5 tips om te besparen op Internet en TV
 1. Voeg alle diensten samen bij één internet provider. (Bekijk direct de voordelen van een Alles in 1 Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Probeer de internetsnelheid goed in te schatten. Voor de meest basale online activiteiten is 50 – 100 Mb/s meer dan genoeg.
 3. Voorkom dure onnodige extra’s zoals onder andere premium zenderpakketten. Deze uitbreidingen resulteren in een forse rekening.
 4. Sla een los TV-abonnement over. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (denk aan Netflix of HBO).
 5. Ga altijd vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en check of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Bouillon?

In Bouillon zijn verschillende internet pakketten actief. Je kunt denken aan Scarlet, Proximus, Telenet of United Telecom. Via ADSL of VDSL, de standaard kabel, en misschien zelfs glasvezel. Uitzoeken welke goedkope abonnementen in Bouillon mogelijk zijn? Voer jouw adresgegevens in, en ontdek alle aanwezige internetproviders in jouw omgeving in maart 2024. Populaire internetaanbieders zijn Proximus, Dommel en EVONet. Internetaanbieders in Bouillon verkopen degelijke “internet-only” abonnementen, TV + Internet contracten, maar ook 3-in-1 pakketten. Bepaalde 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. In zo’n quad-play pakket is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
proximus internet

Internet van Proximus

Al geprobeerd? Proximus biedt in Bouillon internet en TV. Zowel via Glasvezel als VDSL2, en een prima klantenservice.

 • Met Proximus Cloud
 • Kijk TV wanneer je wil
 • Goede welkomstkorting
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet is actief met TV, + internet en bellen door de kabel (coax) in Bouillon. Betrouwbaar internet met korting voor nieuwe klanten.

 • Goedkoop bellen in binnnen- en buitenland
 • Strafste entertainment
 • Goedkope prijzen
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet biedt complete internet tarieven in Luxemburg voor maart 2024. Van 30 Mbit/s tot wel 50 Mbit/s.

 • Onbeperkt vast bellen ’s avonds
 • TV kijken en pauzeren
 • Scherpe maandtarieven

Actieprijzen internet + TV in Bouillon (tarieven maart 2024)

Interessant: wat zijn op dit moment de tarieven van internet en TV in Bouillon? Dit varieert normaliter per gebruiker. De hoogte van de factuur wordt bepaald door variabelen als de provider (denk aan TV Vlaanderen), connectie (zoals. glas), gewenste snelheid (bijv. 50Mb/s), en eventuele uitbreidingen (bijv. extra themazenders). Een goedkoop pakket voor internet en tv in Bouillon vind je al vanaf €22,5 t/m €52,50. Vaak is een alles in 1 pakket het scherpst geprijsd. Ook interessant: TV Vlaanderen.

Populaire pakketten
 • Dommel netline
 • Proximus Happy Time + Generation MTV 25 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Classic + Smart 45 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + TV + Smart+ 65 Comfort
 • Telenet Fiber 200 + FreePhone Europe
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + Bizz Smart Team+ 20 + Belgacom TV


internet vergelijken bouillon

Veranderen van TV en internet provider? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Start met een postcodecheck

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Bouillon is het verstandig om gelijk de postcodecheck uit te voeren. Helemaal bovenaan deze website moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Dan sturen we je door naar de internet-vergelijker. Je bekijkt in de vergelijkingstool enkel de internet-contracten en providers die ook echt actief zijn in jouw wijk.

 2. Benodigde diensten selecteren

  Allereerst geef je aan welke onderdelen je in het pakket wilt. Kan jij alles met enkel Internet? Wens je ook digitale Televisie? En hoe zit het met vast bellen? Wanneer je weet wat je wilt kan je veel specifieker een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Daarbij heb je de mogelijkheid om bepaalde HD-zenders (bijv. Notélé) erbij te nemen. Tegelijkertijd kan jij het nog concreter maken met uitbreidingen als online tv kijken, live pauzeren, on demand films kijken.

 3. Minimale internetsnelheid

  Wat daarna relevant is: de snelheid van het internet. Dat loopt van 10 mb/s en 350 mb/s. Een goed gekozen snelheid kies je op basis van verschillende zaken. Nuttig jij het internet alleen voor de standaard toepassingen als bijv. browsen op het internet, weerbericht bekijken, nieuwswebsites lezen, mail checken? Of stream je ook video’s of films bij Be TV of Pathé TV? Speel jij in je vrije tijd graag internet spelletjes (games) als Saints Row 2? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Download je met regelmaat grote bestanden? De vergelijker komt hier van pas! Kies de optie ‘advies snelheid berekenen’? Daar vind je info m.b.t. de maximale snelheid die wij aanraden voor uiteenlopende situaties.

 4. Prijzen providers vergelijken

  Als jij de abonnementstypes en de snelheid van het internet gekozen hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De internet-bedrijven zijn veelal gerangschikt op prijs per maand. De goedkoopste internet provider voert de lijst aan. Eventuele acties en promoties zijn altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Verschillende internetproviders werken met een eenmalige korting, of geven iets anders weg. Zij hebben de eerste maanden van het contract een speciaal actietarief.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Als je achterhaalt hebt wie de beste provider van Bouillon in maart 2024 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik op de bestelknop en je wordt snel doorgestuurd naar de afsluitpagina van de leverancier. Vul de gevraagde gegevens in en maak de aanvraag definitief. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Van internet provider veranderen? Dikwijls verwerkt jouw geselecteerde internet-provider de opzegging van het contract aan de hand van de overstapservice.


Voordeel van het Internet Pack met telefonie + bellen

Een groot aantal bewoners doen een aanvraag voor het handige triple play pakket. In dit pakket ontvang je internet, digitale TV en vast bellen van 1 provider waarbij je een vast maandbedrag afrekent. Tegenwoordig bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit(ook wel Quad Play). Ook interessant: Scarlet contract.

 • Minder betalen voor internet, tv en bellen
 • Alles handig bij 1 aanbieder
 • Een contactpersoon voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen zoals o.a. Gratis kidspakket

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over afsluiten van internet, tv en bellen

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

Als uitgangspositie neem je altijd de postcodecheck op onze website. Aan de hand van jouw adresgegevens kun jij bekijken welke verbindingen beschikbaar zijn in jouw postcodegebied. Niet elk appartement heeft toegang tot (coax) kabel & glasvezel. Vaak is een ADSL verbinding wel mogelijk (mits glasvezel niet aanwezig is). Kan jij alle 3 ontvangen? In dat geval zijn de benodigde snelheid en onkosten factoren die het meest relevant zijn. Het glasvezel netwerk is snel, maar in de regel betaal je wel wat meer als je het afzet tegen ADSL en Kabel. Voor internet via de kabel kun je kiezen voor Telenet. ADSL is vrijwel altijd het minst duur, maar is ook een stuk slomer.

Wie biedt het snelste internet in Bouillon?

De hoogste downloadsnelheid is beschikbaar via Telet (kabel) of glasvezel. Zo haal je snelheden tot wel 500 Mb p/s. Providers als Telenet, Proximus & Scarletinnoveren in rap tempo. In de gemeente Bouillon kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Er zijn steeds meer nieuwe plannen om het glasvezel netwerk uit te breiden. De behaalde snelheid wordt niet alleen bepaald door de provider. Het gebruik van randapparatuur (wifi-repeaters, netwerkkabels, modem/router) speelt een belangrijke rol. De werkelijke snelheid kan per wijk en moment veranderen.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

In het geval dat de einddatum van jouw contract in zicht is (na 12 tot 24 maanden) ontstaat de optie tot overstappen. Veranderen naar een internet provider wordt steeds makkelijker gemaakt. Dikwijls gebeurd dit gewoon online. Internet Providers in België (TéléSAT, Dommel, VOO, EDPnet, Orange, Scarlet, SFR, Telenet) hebben hier afspraken over gemaakt. We noemen dit ook wel Easy Switch. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Misschien is er ook een monteur beschikbaar.

Problemen & storingen maart 2024

Op dit moment zien we geen grote storingen. In 2024 zijn er verschillende geplande werkzaamheden. Dat kan uitdraaien in een storing bij Proximus / Scarlet. Aanpassingen aan het coax kabelnetwerk kunnen resulteren in een storing bij Telenet. Jouw provider stelt je daarvan op de hoogte. Via Facebook en Twitter kom je er heel snel achter dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Is er in Bouillon traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Veel factoren hebben hier invloed op. Je kunt denken aan de (UTP) kabel klasse en waar in huis jij routers en modems plaatst voor goede WiFi. Voor een betere verbinding in garage of tuin kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een wifi-antenne gebruiken. Je trage verbinding kan ook te maken hebben met toepassingen op PC of Smartphone of een router die niet ideaal is afgesteld. Een speciale specialist kan langskomen, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Maak kennis met de goedkoopste provider in 6830 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Bouillon

Glasvezel is een haardunne vezel met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Dit mondt uit in een ontzettend hoge internetsnelheid, tot maar liefst 1Gb/s. In steeds meer wijken kan je kiezen voor fiber internet naast de (coax) kabelverbinding. Ook in en rondom de gemeente Bouillon zijn er verscheidene werkzaamheden voor het verrijken van het glasvezelnetwerk. Voor pakketten met fiber heb je te maken met aansluitingskosten en natuurlijk de kosten van het pakket. Deze vorm van internet wordt steeds bekender en populairder en is niet veel duurder dan de kabel. Packs met glasvezel zijn beschikbaar vanaf €30. Vul de postcodecheck in, en kom te weten of glasvezel internet in Bouillon beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Bouillon fiber internet
 • Bizar snel internet: er zijn al providers met 1 Gbps
 • Een zeer betrouwbare verbinding, heel weinig storingen
 • Uploaden en downloaden gaat even snel
 • Veel keuze in aanbieders
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

united-telecom
 • Geen Prosximus lijn vereist
 • Met gratis Wifi modem
 • Lage maandprijs
telesat
 • Goede klantenservice
 • Supergoedkoop bellen
 • Overstapkorting
edpnet
 • 20 Mb upload + 200 Mb download
 • Eenvoudig overstappen
 • Goedkope tarieven
dommel
 • De vriendelijkste internetprovider
 • Het alternatief in België
 • Duidelijke tarieven
TV-vlaanderen
 • Hoge downloadsnelheid tot 100 Mbit
 • Alles-in-1 pakketten
 • Maandelijks aanbiedingen
voo
 • Intuïtieve televisie ervaring
 • Altijd supersnel internet
 • Goedkope maandprijs
SFR
 • 50 – 200 Mbps snelheid
 • Kundige klantenservice
 • Combinatie-aanbieding
orange
 • Internet via 4G of de kabel
 • Ook voor alleen Internet
 • Maandelijkse korting


Alle plaatsen in deze gemeente