Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Chiny

Gemakkelijk en snel de internetproviders in Chiny vergelijken? De keuze op het gebied van aanbieders van internet en televisie is enorm. Je kunt denken aan Orange tot Belgian Telecom, een keuze maken wordt steeds lastiger. Internethunter.be helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk direct de meeste operators en ontdek het beste of goedkoopste internet contract passende bij jouw verbruik en wensen. Meteen bellen, internet en tv binnen zo’n alles in één pakket samenvoegen? Dat behoort tot de opties! Ook vinden jullie op deze website waardevolle informatie over onderwerpen als kabel-internet en wat je kunt doen bij traag Wifi.
ProvincieLuxemburg
GemeenteChiny
Gemiddelde downloadsnelheid37,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid16,5Mb/s
Gemiddeld verbruik255GB p/maand
Gemiddelde kosten€60,00 p/maand
Populaire aanbiederBilli
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit moment meer en meer internet operators in Chiny die samen weer een hele hoop aantrekkelijke TV en internet abonnementen in april 2024 aanbieden. De diverse aanbiedingen van de de goedkoopste provider, en gratis cadeau’s voor nieuwe klanten als een Xbox360 wisselen elkaar snel af. Met andere woorden, hoe check jijzelf een goedkoop en stabiel pakket voor TV + internet? Onze specialisten helpen jou met het vergelijken van prijzen. Voer moeiteloos de gevraagde gegevens in, vergelijk de aanwezige providers en kies meteen het internet contract waar jij het voordeligste bent. Goed om te weten: gewoonlijk is ADSL-internet in Chiny financieel het aantrekkelijkste.

5 praktische tips om te besparen op Internet en TV abonnement
 1. Bestel internet, tv en bellen bij 1 provider. (Check meer info over een Internet Pack met Televisie en bellen.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor de basisactiviteiten is 50 – 100 Mb/s meer dan genoeg.
 3. Voorkom dure onnodige extra’s zoals o.a. thema pakketten. Deze uitbreidingen kunnen de factuur flink verhogen.
 4. Neem geen TV-abonnement. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (populair zijn o.a. Youtube of RTL Series).
 5. Stop niet met vergelijken. Doe elk jaar een prijsvergelijking en bekijk zelf of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Chiny?

In Chiny zijn diverse internet pakketten beschikbaar. Populaire spelers zijn Proximus, Scarlet, Telenet of SFR. Door ADSL, de standaard kabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Onderzoeken welke goedkope abonnementen in Chiny werkzaam zijn? Geef je prive gegeven in, en vergelijk direct de aanwezige internet providers in jouw omgeving in april 2024. Veel gekozen internetaanbieders zijn Telenet, SFR of Belgian Telecom. Internetaanbieders in Chiny verstrekken interessante losse internet contracten, Internet + Televisie pakketten, maar ook 3-in-1 pakketten. Speciale 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. In zo’n quad-play pakket kun je ook je smartphone toevoegen.
proximus internet

Internet van Proximus

Wat voor jou? Proximus biedt in Chiny internet en TV. Glasvezel, VDSL2, inclusief gratis e-mailadres.

 • Super betrouwbaar netwerk
 • Eenvoudig pauzeren terugspoelen
 • Hoge welkomstbonus
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet is actief met Tv, internet en vaste telefonie middels kabelverbinding in Chiny. Uitstekende snelheid met korting voor nieuwe klanten.

 • Voordelig bellen
 • Opnames buitenhuis plannen
 • Maandelijks aanbiedingen
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet is actief met scherpe internet tarieven in Luxemburg voor april 2024. Via VDSL2+ tot wel 50 Mbit/s.

 • Gratis Wifi modem
 • Alle gemakken van digitale TV
 • Aantrekkelijke tarieven

Actuele prijzen televisie + internet in Chiny (tarieven april 2024)

Voor iedereen relevant: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Chiny? Dat schommelt allicht per consument. De internet + TV factuur wordt bepaald door aspecten zoals de active provider (denk aan TéléSAT), connectie (telefoonlijn), maximale internetsnelheid (bijv. 120Mb/s), en eventuele uitbreidingen (zoals. sportzenders). Een goedkoop internet en tv abonnement in Chiny is er vaak al vanaf €15 tot en met €75. Normaliter is een 3-in-1 abonnement het voordeligste. Bezoek de pagina: SFR.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack Mobile 10 + Internet Intense + TV Comfort
 • Proximus Happy Time + Comfort 15 + Internet Comfort Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Smart 75 + Internet Comfort Pack
 • Telenet FreePhone Europe + Digital TV
 • Telenet Internet 60 + Digital TV
 • Proximus Office&Go Maxi + No Limit National + Bizz Smart+ 50 + Belgacom TV


internet vergelijken chiny

Veranderen van TV en internet provider? Dat werkt op deze manier!

Benodigde tijd: 5 minuten

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Voordat je gaat beginnen met internet vergelijken in Chiny is het goed direct de postcodecheck op je woning uit te voeren. Via ons vergelijkscript vul je gewoon jouw postcode en huisnummer in. Vervolgens wordt je verwezen naar de snelste internetvergelijker. Je vergelijkt op deze plek enkel en alleen de internet-contracten van internet-providers die leverbaar zijn in jouw buurt.

 2. Een abonnement kiezen

  Om te beginnen kan jij een selectie maken uit wat je allemaal wilt afsluiten. Is Internet Only voldoende? Of een deal inclusief TV? En hoe zit het met vast bellen? Terwijl je dit voor jezelf helder hebt kun je gerichter een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Daarbij kan het relevant zijn om concrete zenders (bijv. PureVision) te nemen. Daarnaast kan jij jouw pakket nog persoonlijker maken met producten en software als uitzending gemist, live pauzeren, begin gemist.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Het tweede aspect wat een belangrijke vraag is: hoe snel wil ik dat het internet is? Dit ligt ergens tussen 40 mb/s en 500 mb/s. Een goed gekozen snelheid kies je op basis van een aantal factoren. Willen jullie internet alleen gebruiken voor het basisgebruik als bijv. nieuwswebsites lezen, weerbericht bekijken, youtube films kijken, browsen op het internet? Stream je graag via aanbieders als VRT Net of Be TV? Houd je van online games als PAYDAY 2? Hoe groot is jullie huishouden? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? De internet provider vergelijker biedt ondersteuning! Selecteer ‘welke snelheid past bij mij’? Hier geven wij advies over welke internetsnelheid die rijmt met kleine en grote gebruikers.

 4. Tarieven internet pakketten vergelijken

  Indien jij het gewenste pakket en beschikbare snelheid uitgezocht hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De bedrijven zijn altijd weergegeven op basis van prijs. De goedkoopste internet provider zul je altijd bovenaan zien. Een mogelijke promotie is al meegenomen in de prijs per jaar. Diverse partijen hanteren een cashback bij overstappen, of bieden alternatieven. Ze verstrekken de eerste 3, 6 of 9 maanden extra korting op de factuur.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Als je te weten bent gekomen wie de beste provider van Chiny in april 2024 is, wordt het tijd om het definitief te maken. Klik op ‘bestellen’, en je komt meteen terecht op de aanbiedingspagina van de provider. Geef alle persoonlijk gegevens door en rond de aanvraag af. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Van internet provider veranderen? Normaliter verzorgt jouw geselecteerde internet-provider de opzegging van de actuele contracten aan de hand van de overstapservice.


Vier voordelen van het Internet Pack incl. vaste telefonie en TV

Een aanzienlijk deel van de woningeigenaren willen het overzichtelijke triple play abonnement. Met zo’n totaalpakket beschik je over internet, digitale TV en vast bellen van 1 leverancier voor een vast bedrag in de maand. Vandaag zien we ook 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie (ook wel Quad Play). Bekijk ook Orange contract.

 • Je krijgt een mooie pakketkorting
 • Alles handig bij 1 aanbieder
 • Een aanspreekpunt voor advies over internet & televisie
 • Combineren betekent gratis extraatjes als o.a. Voordeel bij Fox Sports

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over jouw internet, tv en bellen abonnement

Moet ik gaan voor ADSL, kabel en glasvezel?

Hiervoor neem je als eerst de postcodecheck. Na het invoeren van jouw postcode en huisnummer check jij welke soorten aansluitingen actief zijn in jouw straat. Niet elk huis heeft de beschikking over glasvezel of (coax) kabel. Veelal is ADSL/VDSL wel ter beschikking (of er moet al glasvezel liggen). Kan op jouw adres alles? Daarbij zijn gewenste snelheid en de hoogte van de kosten aspecten die je met name moet meenemen. Glasvezel is sneller, maar standaard betaal je wel wat meer vergeleken met ADSL en Kabel. In het geval van kabelinternet is een veel gekozen speler Telenet. ADSL is normaal gesproken het aantrekkelijkst geprijsd, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Wat is het snelste internet in Chiny?

De snelste verbinding ontvang je via kabel of glasvezel. Hiermee lopen de snelheden op tot 750Mb. Internet providers als Scarlet, Telenet en Proximuskunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Chiny is er nog geen 100% dekking. Wel starten er meerdere initiatieven om het glasvezel netwerk uit te breiden. De internetsnelheid gaat verder dan providerkeuze. Gebruik van apparatuur (modem/router, wifi-repeaters) is van belang. De snelheid die uit een speedtest komt kan per huis nogal wisselen.

Hoe gaat het opzeggen en overstappen van provider in z’n werk?

Indien jouw contractstermijn is verlopen (binnen 4 weken) ontstaat de optie tot overstappen. Veranderen van internet provider wordt steeds makkelijker gemaakt. Gewoonlijk regel je dit online. De grootste providers van België (EDPnet, TéléSAT, TV Vlaanderen, Dommel, SFR, Telenet, Proximus, Orange) verzorgen de administratieve afhandeling. We noemen dit ook wel Easy Switch. Geen administratieve rompslomp meer. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Wellicht is er ook een monteur beschikbaar.

Onderhoud & storingen april 2024

Vandaag is er geen grootschalige storing. In 2024 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Het gevolg kan zijn een storing bij Proximus / Scarlet. Veranderingen aan het coax kabel-netwerk zorgen mogelijk voor storingen bij Telenet. De provider in kwestie ligt dit vaak per mail kort toe. Via Facebook en Twitter zie je als eerste of er actuele problemen zijn.

Heeft Chiny traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Verscheidene onderdelen hebben hun uitwerking op de snelheid. Neem bijvoorbeeld het type netwerkkabel en waar in huis jij routers en modems plaatst voor stabiele WiFi. Voor een stabiele verbinding in de garage/zolder/tuin kan je een Wifi Booster, repeater of een speciale adapter gebruiken. De trage verbinding kan ook te maken hebben met programma’s op je PC, tablet of telefoon of een router met onjuiste instellingen. Een adviseur kan de situatie bekijken, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 6810 en stap online over

Glasvezel vergelijken Chiny

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die lichtsignalen met informatie over grote afstanden kan transporteren. Dit resulteert in supersnel internet tot wel 1000 Mb per seconde. In een groeiend aantal plaatsen in België kan je kiezen voor fiber internet als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in de streek van Chiny zijn er verscheidene acties voor uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor contracten met fiber betaal je eenmalige aansluitingskosten en maandelijkse abonnementskosten. Deze vorm van internet wint flink aan populariteit en de prijs ligt vaak maar een fractie boven een Telenet (kabel). Dergelijke packs kan je al afsluiten vanaf €32,5. Ga aan de slag met de postcodecheck, en vind uit of glasvezel internet in Chiny tot de mogelijkheid behoort.

Voordelen Chiny fiber internet
 • Onverwacht snel internet: snelheden tot wel 1000 Mbit per seconde
 • Een degelijke verbinding, je zit nooit zonder
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Een open netwerk met vrije providerkeuze
 • Ondanks het weer altijd goed TV beeld

united-telecom
 • Gratis Wifi modem
 • Met gratis Wifi modem
 • Pakket-aanbieding
telesat
 • De Sateliettelevisie provider
 • Ook voor alleen Internet
 • Transparante maandtarieven
edpnet
 • Superlage tarieven per minuut
 • Met installatiehulp
 • Aantrekkelijke maandtarieven
dommel
 • Signaal tweede oproep
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Transparante maandtarieven
TV-vlaanderen
 • Ruim 60 TV-zenders
 • Verschillende pakketten
 • Maandelijks aanbiedingen
voo
 • Online pack configureren
 • Ook 4-in-1
 • Duidelijke maandprijs
SFR
 • Met gratis installatie
 • Stabiele verbinding
 • Scherpe welkomstbonus
orange
 • Ultrasnel internet
 • Prima klantenservice
 • Aantrekkelijke welkomstkorting


Alle plaatsen in deze gemeente