Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Dudzele

Makkelijk en snel internetproviders in Dudzele vergelijken? Het aantal beschikbare internet en televisie pakketten is ontzettend groot. Van Orange tot en met VOO, je kunt alle kanten op. Onze vergelijkingstool helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk eenvoudigweg alle Belgische operators en ontdek zo het beste of goedkoopste internet contract dat matcht met jouw wensen. Liever internet, bellen en tv met het alles in 1 pakket groeperen? Dat is ook een optie! Verder vind je via de internetvergelijker nuttige informatie informatie over zaken zoals kabel-internet en wat te doen bij sloom internet.
ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteBrugge
Gemiddelde downloadsnelheid34,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid27Mb/s
Gemiddeld verbruik295GB p/maand
Gemiddelde kosten€60,00 p/maand
Populaire aanbiederScarlet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit moment een groot aantal internet operators in Dudzele die tezamen weer enorm veel kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in september 2022 kunnen aansluiten. De factuurkorting van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een weekendje weg wisselen iedere maand weer enorm. Dus, hoe check je snel een betaalbaar en stabiel TV + internet abonnement? Onze experts helpen jou met vergelijken. Geef gelijk de privé gegevens in, doorzoek de beschikbare providers en selecteer het abonnement met het laagste tarief. Belangrijk: in de regel is ADSL-internet in Dudzele goedkoper dan glasvezel of kabel.

5 keer besparen op je Internet en TV pakket
 1. Sluit alle diensten af bij één internet provider. (Zie ook voordelen van het Alles in 1 Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor standaard gebruik hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Neem geen dure extraatjes zoals o.a. sportpakketten. Deze uitbreidingen zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (populair zijn o.a. VRT Net of HBO).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Houdt jaarlijks grip op de prijsontwikkelingen en kom er zelf achter of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Dudzele?

In Dudzele zijn meerdere internet pakketten die je kunt afsluiten. Je kunt denken aan Scarlet, Telenet, Proximus en EDPnet. Via ADSL (het telefoonnetwerk), de standaard kabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Achterhalen welke goedkope abonnementen in Dudzele er allemaal zijn? Vul de gevraagde gegevens in, en achterhaal alle huidige leveranciers in jouw omgeving in september 2022. Erkende aanbieders zijn Proximus, Orange of EVONet. Internetaanbieders in Dudzele bieden betrouwbare “internet-only” abonnementen, TV + Internet pakketten, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. De 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. In een dergelijk quad play pakket wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Niet onbekend: Proximus faciliteert in Dudzele internet en TV. Hoge snelheden via VDSL2 of glas, en 100% installatiegarantie.

 • Eenvoudig zelf installeren
 • TV pauzeren en herbekijken
 • Pakket-aanbieding
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet verkoopt vaste telefonie, internet en TV door de kabel (coax) in Brugge. Betrouwbaar internet aantrekkelijk geprijsd.

 • Overal in huis Wifi
 • Ruim 80 zenders
 • Duidelijke tarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet levert goede internet tarieven in West Vlaanderen voor september 2022. Prima snelheid voor een lage prijs.

 • De goedkoopste aanbieder
 • Herbekijken en pauzeren wanneer je wilt
 • Duidelijke tarieven

Geldige prijzen internet & televisie in Dudzele (tarieven september 2022)

Een goede vraag: wat zijn momenteel de tarieven van internet en Televisie in Dudzele? Dit verschilt natuurlijk per adres. Het tarief wordt bepaald door elementen als de active provider (TéléSAT), internet type (denk aan kabel), snelheid van het internet (bijv. 120Mb/s), plus eventuele extra’s (o.a. Eredivise kijken). Een goedkoop TV en internet abonnement in Dudzele vind je al vanaf €30 t/m €57,50. Meestal is een alles in 1 abonnement het scherpst geprijsd. Klik door naar SFR pakket.

Populaire pakketten
 • Orange Panter Unlimited + Voice + Internet
 • Proximus No Limit National Anytime + Comfort 25 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Favorite 35 + Internet Comfort Pack
 • Proximus Internet Comfort Pack + TV + Smart+ 65
 • Telenet WIGO 25 GB
 • Proximus Bizz Pack Intense + TV + Mobile 5


internet vergelijken dudzele

Veranderen van internet en TV aanbieder? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Begin met de postcodecheck

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in Dudzele is het belangrijk om eerst even een postcodecheck te doen. Helemaal bovenaan deze website kan je een postcode en huisnummer invullen. Nadien ga je automatisch door naar de internet-vergelijker. Je vindt op deze plek enkel en alleen de internet-abonnementen van internetproviders die daadwerkelijk kunnen aansluiten in jouw postcodegebied.

 2. Een type abonnement selecteren

  Hierna kun je kiezen welke onderdelen je in het pakket wilt. Is Internet Only voldoende? Of een deal inclusief TV? En hoe zit het met vast bellen? Terwijl je jouw wensen duidelijk hebt kun je gerichter de verschillende internet abonnementen vergelijken. Verder kan het handig zijn om specifieke zenders (denk aan La Deux) te nemen. Ook kun je het abonnement unieker maken met extra’s als vooruitkijken, on demand films kijken, extra zenderpakketten.

 3. Internetsnelheid kiezen

  Wat tevens een belangrijke vraag is: welke snelheid wil je inkopen? Dat wisselt tussen de 50 mb/s en 200 mb/s. Een goed gekozen snelheid is gebonden aan diverse variabelen. Nemen jullie internet voor kleine activiteiten als bijv. filmpjes kijken, surfen op het internet, het nieuws lezen, e-mailen? Of stream je ook video’s of films bij Netflix of Pathé TV? Speel je graag online gaming avonturen als Condemned Criminal Origins? Hoe groot is jullie huishouden? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? Onze provider vergelijker assisteert je daarbij. Kies de optie ‘welke snelheid kiezen’? Daar tref je hulp aangaande de ideale snelheid die rijmt met verschillende soorten gebruikers.

 4. Prijzen internet pakketten vergelijken

  Indien jij het type pakket en de internetsnelheid geselecteerd hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De internet-leveranciers worden altijd gefilterd op tarief per maand. Het abonnement met de laagste prijs voert de lijst aan. Een exclusieve promotie is al meegenomen in de prijs per jaar. Diverse leveranciers stunten met een bepaalde welkomstkorting, en sommige providers verwerken de eerste 3, 6 of 9 maanden een factuur voordeel van €5.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Indien jij hebt ontdekt wie de beste provider van Dudzele in september 2022 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Klik gewoon op ‘bestellen’ en je wordt automatisch doorgestuurd naar de aanbiedingspagina van de provider. Voer alle velden in en verzend het formulier online. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Wil je veranderen van provider? Doorgaans verwerkt je aanstaande provider dat alles netjes wordt opgezegd door middel van de overstapservice.


De voordelen van een Internet Pack met tv en bellen

Veel klanten kiezen voor het zogenaamde triple play pakket. Bij zo’n abonnement beschik je over digitale TV, internet en vast bellen van 1 partij voor één transparant tarief. Tegenwoordig bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten wat ervoor zorgt dat mobiele diensten ook in de bundel vallen(ook wel Quad Play). Lees verder over TV Vlaanderen contract.

 • Minder betalen voor internet, tv en bellen
 • Alles kosten op één overzichtelijke factuur
 • Een aanspreekpunt voor advies over internet & televisie
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s zoals Gratis Fox Sports pakket

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Moet ik gaan voor ADSL, kabel en glasvezel?

Dat is allereerst afhankelijk van de internet postcodecheck. Op basis vanpostcode + huisnummer ontdek jij welk type internet verbindingen actief zijn voor jouw situatie. Niet ieder mens heeft toegang tot glasvezel & (coax) kabel. Veelal is ADSL wel beschikbaar (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Kan jij alle 3 ontvangen? Dan zijn de gewenste snelheid en de prijzen onderdelen die je met name moet meenemen. Een contract op glasvezel is stabieler, maar meestal ook wat kostbaarder dan bij kabel of adsl. Bij kabel internet is Telenet een interessante optie. ADSL is in veel gevallen de goedkoopste optie, maar ook trager dan andere opties.

Wat is de snelste internet provider in Dudzele?

De maximale internetsnelheid komt binnen via een kabelaar of via glasvezel. Op die manier Up- en download je tot 1000Mb. Providers als Proximus, Scarlet & Telenetzijn hier druk mee bezig. In de gemeente Brugge is de dekking voor deze connectie niet 100%. Wel beginnen er veel nieuwe initiatieven voor de aanleg van glasvezel. Bekijk ook . De snelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. Ook de hardware (netwerk accessoires, wifi-repeaters, netwerkkabels) hebben hier invloed op. De actuele snelheid kan per huis anders zijn.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Indien de einddatum van jouw contract in zicht is (meestal na 1 jaar) mag je overstappen van provider. Veranderen naar een bepaalde provider gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. In veel gevallen handel je dat zelf online af. De populaire providers in België (TéléSAT, EDPnet, TV Vlaanderen, Dommel, Proximus, Orange, Scarlet, Telenet) werken met elkaar samen. Misschien ken je het wel als Easy Switch. Het voordeel? Je komt niet zonder internet te zitten. Je krijgt een nieuwe modem. Doorgaans heb je de beschikking over een installateur.

Reparaties & storingen september 2022

Op dit ogenblik is er bij ons geen storing bekend. Ook in 2022 wordt het netwerk wel verbeterd. Dit resulteert mogelijk in een storing bij Proximus / Scarlet. Uitbreidingen aan het kabelnetwerkresulteren dikwijls in storingen bij Telenet. De betreffende aanbieder weet hier vaak meer over. Via sociale media wordt je 24/7 op de hoogte gehouden of het internet eruit ligt.

Is er in Dudzele traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Verschillende aspecten bepalen de snelheid. Hierbij moet je denken aan de kwaliteit van de kabels en de modem en router plekken in huis voor snelle WiFi. Voor een goede verbinding in garage of tuin kun je een Wifi repeater/booster, of een speciale adapter gebruiken. Een trage verbinding kan komen door verkeerde updates op smartphones en computers of verkeerde modem-instellingen. Een professionele monteur kan ingepland worden, hij/zij kan mogelijk de internetsnelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Bekijk de goedkoopste provider in 8380 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Dudzele

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Dat levert jou supersnel internet van 500-1000 Mb per seconde. In veel wijken heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber naast kabel en ADSL. Ook in en rondom Brugge zijn er allerlei initiatieven met betrekking tot de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor fiber betaal je eenmalige aansluitingskosten en uiteraard een bedrag per maand. Het fenomeen glasvezel wordt steeds toegankelijker, en het prijsverschil met kabel is nog klein. Zulk soort packs zijn er al vanaf €42,5. Doe de internet-postcodecheck, en kom erachter of glasvezel internet in Dudzele beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Dudzele fiber internet
 • Ongekend snel internet: dit kan oplopen tot 1000 Mbit per seconde
 • Een degelijke verbinding, een heel laag storingspercentage
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Veel verschillende partijen
 • Het beste aanbod voor TV (zenders)

united-telecom
 • PAYLO by United Telecom
 • Met gratis Wifi modem
 • Aantrekkelijke korting
telesat
 • Via sateliet tv kijken
 • Makklijk overstappen
 • Pakket-aanbieding
edpnet
 • Zeer lage beltarieven
 • Vaste lage prijs
 • Transparante tarieven
dommel
 • Gratis bellen naar 80+ landen
 • Zelf pakket samenstellen
 • Aantrekkelijke tarieven
TV-vlaanderen
 • Onbeperkt internet
 • Vast bellen + TV
 • Combinatie-aanbieding
voo
 • Met Voo Internet Security
 • Ook vaste telefonie
 • Aantrekkelijke prijzen
SFR
 • Eerste maand gratis
 • Ook voor alleen Internet
 • Combinatie-aanbieding
orange
 • Tot wel 200 uur opnemen
 • Verschillende contracten
 • Aantrekkelijke maandtarieven