Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Pottes

Makkelijk en snel alle internetproviders in Pottes vergelijken? Het aantal beschikbare internet en tv abonnementen is enorm. Je kunt denken aan Proximus t/m TV Vlaanderen, hoe maak je de juiste keuze? Onze vergelijkingstool helpt jou met vergelijken! Vergelijk snel de geselecteerde operators en achterhaal het meest geschikte internet abonnement dat in lijn is met de ingevoerde gegevens. Binnen enkele minuten internet, tv en bellen in een alles in 1 pakket aansluiten? Dat behoort tot de opties! Bovendien vind je op onze website bruikbare info over zaken als uitleg over de factuur en werkzaamheden aan het netwerk.
ProvincieHenegouwen
GemeenteCelles
Gemiddelde downloadsnelheid44,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid20,5Mb/s
Gemiddeld verbruik290GB p/maand
Gemiddelde kosten€65,00 p/maand
Populaire aanbiederEVONet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit ogenblik opvallend veel internet operators in Pottes die in totaal weer ontzettend veel goedkope TV en internet abonnementen in oktober 2020 presenteren. De maandelijkse aanbiedingen van de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een supermarkt-cadeaukaart zijn eigenlijk elke maand weer anders. Dus, hoe achterhaal je eenvoudig zo’n scherp geprijsd en betrouwbaar contract voor internet + TV? Wij helpen jou daar bij. Voer hierna de privé gegevens in, bekijk de aanwezige providers en ga simpelweg voor het abonnement waar jij het voordeligste bent. Onthoud: in veel gevallen is ADSL-internet in Pottes financieel het aantrekkelijkste.

5 praktische tips om te besparen op TV en Internet abonnement
 1. Neem alle diensten bij 1 provider. (Kijk wat onze expert zegt over een 3-in 1 Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor kleine activiteiten is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Neem geen dure extra’s als bijvoorbeeld zenderpakketten. Specials zoals deze resulteren in een forse rekening.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. En overweeg goedkope streamingdiensten (bijv. VRT Net of Pathé TV).
 5. Ga altijd vergelijken. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw en kom er zelf achter of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Pottes?

In Pottes zijn relatief veel internet pakketten actief. Je kunt denken aan Proximus, Scarlet, Telenet of SFR. Via ADSL of VDSL, de kabel (coax) en ook glasvezel staat hier niet stil. Bekijken welke goedkope abonnementen in Pottes werkzaam zijn? Voer jouw adresgegevens in, en vergelijk gemakkelijk de actuele providers in jouw omgeving in oktober 2020. Grote leveranciers zijn Scarlet, TV Vlaanderen of TéléSAT. Internetaanbieders in Pottes voeren uitstekende pakketten met alleen internet, Internet + Televisie pakketten, en ook speciale 3-in-1 contracten. Bijzondere 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. Met behulp van zo’n quad play pakket wordt ook het mobiele abonnement geïntegreerd.
proximus internet

Internet van Proximus

Al geprobeerd? Proximus biedt in Pottes internet en TV. Zowel via Glasvezel als VDSL2, inclusief gratis e-mailadres.

 • Snelheden tot 100 Mbps
 • Altijd TV kijken via de App
 • Lage maandprijs
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet biedt internet, tv en vaste telefonie door coax te gebruiken in Celles. Prima voorwaarden, met een goede beoordeling.

 • Ook All-in pakketten voor elk gezin
 • Chromecast en Apple TV ondersteuning
 • Duidelijke prijzen
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet werkt voor scherpe internet tarieven in Henegouwen voor oktober 2020. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • Surfen aan de beste prijs
 • TV kijken in hoogste kwaliteit
 • Goede korting

Prijzen televisie en internet in Pottes (tarieven oktober 2020)

Iedereen wil het weten: wat zijn op dit moment de tarieven van Televisie en internet in Pottes? Dat fluctueert vaak per adres. De internet + TV factuur komt tot stand door variabelen als je internetaanbieder (denk aan VOO), connectie (zoals. glasvezel), up/downloadsnelheid (bijv. 55Mb/s), en andere extra’s (denk aan een filmpakket). Een goedkoop pakket voor internet en tv in Pottes is er al vanaf €17,5 tot en met €52,50. In de regel is een 3-in-1 abonnement het scherpst geprijsd. Ook interessant: TV Vlaanderen snelheid.

Populaire pakketten
 • Proximus Internet Favourite+ Telefonie + Mobile
 • Proximus Classic + Favorite 55 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Favorite 35 + Internet Comfort Pack
 • Proximus Internet Maxi Pack + Free Calls National + TV + Smart+ 15
 • EDPnet VDSL Pro + Telephony
 • Proximus Bizz Pack Intense + TV + Mobile 5


internet vergelijken pottes

Veranderen van internet en TV aanbieder? Dat gaat als volgt!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Doe de postcodecheck

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Pottes is het goed direct de postcodecheck op je woning uit te voeren. Via de vergelijk tool moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Hierna kom je terecht in onze Internet/TV/Bellen vergelijker. Je ziet hier alleen de pakketten van aanbieders die actief zijn in jouw straat.

 2. Een abonnement kiezen

  Allereerst kan je aanvinken welke diensten je precies nodig hebt. Kan jij alles met enkel Internet? Of een combinatie met TV? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Als je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kun jij veel simpeler de verschillende internet abonnementen vergelijken. Daaropvolgend kan het handig zijn om bepaalde HD-zenders (bijv. MCM Belgique) bij te bestellen. Tevens kan je het abonnement unieker maken met producten en software als on demand films kijken, online tv kijken, uitzending gemist.

 3. Internetsnelheid kiezen

  Wat ook een belangrijke vraag is: hoe snel wil je het internet? Dat schommelt tussen de 45 mb/s tot 100 mb/s. De te kiezen snelheid is afhankelijk van allerlei aspecten. Nuttig jij het internet alleen voor de basisactiviteiten als browsen op het internet, weerbericht bekijken, nieuwswebsites lezen, youtube films kijken? Stream je regelmatig video’s via VRT Net of Netflix? Speel je graag populaire games als Gears of War? Betreft het een groot of klein gezin? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? Internethunter.be helpt jou graag! Selecteer ‘advies snelheid berekenen’? Hier geven wij advies betreffende de ideale snelheid die wij aanraden voor verschillende soorten gebruikers.

 4. Kosten internet abonnementen vergelijken

  Zodra jij de abonnementstypes en beschikbare snelheid ingevuld hebt kan het vergelijken van tarieven beginnen. De internet providers zijn altijd gerankt op prijs in € p/maand. Het goedkoopste abonnement staat bovenaan. Een promotie is al doorgerekend in het totaalbedrag. Meerdere bedrijven geven eenmalig een welkomstkorting weg, en een deel van de organisaties verwerken de eerste 2 of 3 maanden extra korting op de factuur.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Vanaf dat je weet wie de beste provider van Pottes in oktober 2020 is, kan je het pakket zelf online afsluiten. Kies de blauwe knop, en je gaat direct door naar de website van de aanbieder. Voer alle velden in en dien jouw aanvraag in. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Meteen veranderen van internet provider? In de regel faciliteert jouw gekozen internetprovider de opzegging van het contract door middel van de overstapservice.


4 voordelen van een Internet Pack met vaste telefonie en TV

Meer en meer consumenten neigen naar het zogenaamde triple play pakket. Bij zo’n abonnement krijg jij internet, vast bellen en digitale TV van 1 dienstverlener voor één transparant tarief. Vandaag heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie (ook wel Quad Play). Check ook alles over VOO tarieven.

 • Een aantrekkelijke korting op de factuur
 • Maandelijks 1 factuur
 • 1 vast aanspreekpunt voor je problemen rondom TV en internet
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen als bijvoorbeeld Korting op je mobiele rekening

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Dat heeft alles te maken met de uitkomst van de postcodecheck. Met behulp van jouw postcode en huisnummer ontdek jij de verschillende types internet die af te sluiten zijn voor jouw situatie. Niet ieder mens kan profiteren van glasvezel of kabelinternet. Doorgaans is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel mogelijk (als glasvezel niet beschikbaar is). Heb je keuze uit alles? Dan zijn snelheid van het internet en de prijzen factoren die het meest relevant zijn. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar standaard ook wat kostbaarder dan bij andere opties. Op het moment dat je gaat voor kabel kiezen veel Belgen voor Telenet. ADSL is meestal de meest voordelige keuze, maar de snelheid van het internet is lager.

Welke provider heeft het snelste internet in Pottes?

Het snelste internet komt binnen via de kabel (coax), of glasvezel. Op basis daarvan haal je snelheden tot wel 500 Mb p/s. Partijen als Telenet, Proximus & Scarletzijn daar al erg ver mee. In de gemeente Celles is er nog geen 100% dekking. Wel beginnen er verschillende nieuwe initiatieven om de glasvezel-adoptie te versnellen. De internetsnelheid wordt niet alleen bepaald door de provider. Ook de randapparatuur (wifi-repeaters, netwerk accessoires) moet je niet onderschatten. De getoetste snelheid kan per huishouden en moment veranderen.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Zodra jouw abonnementstermijn is verstreken (meestal na 1 jaar) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen van internet provider is tegenwoordig niet moeilijk. Gewoonlijk handel je dat zelf online af. De grootste providers van België (TV Vlaanderen, TéléSAT, VOO, EDPnet, Proximus, Telenet, Scarlet, Orange) hebben dat samen schriftelijk vastgelegd. Misschien ken je het wel als Easy Switch. Het grootste gemak is dat de providers zelf bijna alles regelen. Wel krijg je een nieuwe router of modem. Uiteraard zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Problemen & storingen oktober 2020

Op dit ogenblik is er bij ons geen storing bekend. In heel 2020 zijn er verschillende geplande werkzaamheden. Dat kan betekenen storingen bij Proximus / Scarlet. Upgrades van het kabelnetwerkdraaien soms uit op een storing bij Telenet. De klantenservice communiceert dit indien nodig. Via o.a. Twitter en Facebook ontdek je razendsnel of het internet eruit ligt.

Is er in Pottes traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Heel veel aspecten beïnvloeden de snelheid. Neem nu de aansluitingen (kabels) en waar in huis jij routers en modems plaatst voor stabiele WiFi. Voor stabieler internet in garage of tuin kun je een Wifi repeater/booster, of een wifi-hotspot nemen. De trage verbinding kan ook te danken zijn aan software op telefoons en laptops of een router die niet ideaal is afgesteld. Een eigen monteur kan eventueel worden ingevlogen, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 7760 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Pottes

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Dat betekent enorm snel up- en downloaden tot 750 Mb per seconde. In een toenemend aantal wijken heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber naast kabel en ADSL. Ook in de streek van Celles zijn er verscheidene projecten ten aanzien van nieuwe netwerken van glasvezel internet. Voor fiber heb je te maken met aansluitingskosten en vanzelfsprekend de abonnementskosten. “Glas” is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en de prijs ligt vaak maar een fractie boven een Telenet (kabel). Zulk soort packs kan je al nemen vanaf €32,5. Doe de internet-postcodecheck, en zie zelf of glasvezel internet in Pottes voor jou een optie is.

Voordelen Pottes fiber internet
 • Ongekend snel internet: er zijn al providers met 1 gigabit per seconde
 • Stabiele privé verbinding, weinig problemen
 • Uploaden en downloaden even snel
 • Veel keuze in aanbieders
 • Het beste aanbod voor TV (zenders)

united-telecom
 • Bellen zonder zorgen
 • Voordelig bellen
 • Goede welkomstbonus
telesat
 • Supersnel DSl internet
 • Voor elke portemonnee
 • Combinatie-voordeel
edpnet
 • Snel, goedkoop en onbeperkt
 • Alles-in-1 pakketten
 • Combinatie-aanbieding
dommel
 • Met optioneel speedpack
 • Internet en telefonie pakketten
 • Duidelijke maandtarieven
TV-vlaanderen
 • Thuis en onderweg TV kijken
 • Kundige klantenservice
 • Scherpe welkomstkorting
voo
 • Met Voomotion
 • Uitstekende klantenservice
 • Duidelijke maandprijs
SFR
 • Optionele themapakketten
 • Ook vaste telefonie
 • Pakketkorting
orange
 • 2 programma’s tegelijk opnemen
 • Met gratis Wifi modem
 • Combinatiekorting