Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Celles

Moeiteloos en snel de internetproviders in Celles vergelijken? De keuze op het gebied van internet en televisie abonnementen is groter dan ooit. Van Orange tot aan Belgian Telecom, er is bijna té veel keuze. Wij helpen met het maken van een keuze. Vergelijk gelijk de geselecteerde operators en bekijk het meest geschikte internet abonnement dat in lijn is met jouw internetgebruik. Meteen bellen, internet en televisie binnen zo’n alles in 1 pakket samentrekken? Ook dat is mogelijk! Daarbij tref jij via de Internethunter belangrijke info over zaken zoals opzegtermijn en kosten van een internetpakket.
ProvincieHenegouwen
GemeenteCelles
Gemiddelde downloadsnelheid34,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid25,5Mb/s
Gemiddeld verbruik295GB p/maand
Gemiddelde kosten€45,00 p/maand
Populaire aanbiederTelenet
ProximusScarletOrangeTV VlaanderenTéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit moment een groot aantal internet operators in Celles die bij elkaar weer tientallen soorten interessante en voordelige TV en internet abonnementen in september 2020 mogen aanbieden. De acties van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een Fitbit horloge wisselen iedere maand weer enorm. Dus, hoe vind je als consument moeiteloos zo’n goedkoop en stabiel contract voor TV + internet? Wij van Internethunter.be helpen jou met het vinden van een geschikte provider. Geef hierboven jouw eigen gegevens in, doorzoek de af te sluiten providers en ga simpelweg voor het internet pakket met het laagste tarief. Advies: veelal is ADSL-internet in Celles financieel het aantrekkelijkste.

Vijf handige bespaartips voor TV en Internet
 1. Bestel internet, tv en bellen bij 1 provider. (Bekijk direct de voordelen van een Internet Pack met Televisie en bellen.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor de basisactiviteiten is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Ga niet blind voor dure onnodige extra’s zoals bijv. speciale premium kanalen. Deze uitbreidingen zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Sluit een contract zonder TV-abonnement. En overweeg goedkope streamingdiensten (bijvoorbeeld VRT Net of Youtube).
 5. Maak van vergelijken je hobbie. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en kom er zelf achter of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Celles?

In Celles zijn er een groot aantal internet pakketten die je kunt kiezen. O.a. Scarlet, Proximus, Telenet of United Telecom. Via een ADSL lijn, de televisiekabel, en later ook glasvezel. Weten welke goedkope abonnementen in Celles er allemaal zijn? Voer je postcode en huisnummer in, en vergelijk gemakkelijk de huidige providers in jouw plaats in september 2020. Relevante providers zijn Proximus, TV Vlaanderen en Belgian Telecom. Internetaanbieders in Celles hebben uitstekende losse pakketten voor internet, internet + TV abonnementen, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Bepaalde 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. Middels quad play constructies kun je ook je smartphone toevoegen.
proximus internet

Internet van Proximus

Aanrader: Proximus verkoopt in Celles internet en TV. Glasvezel, VDSL2, met gratis Cloud opslagruimte.

 • Snelheid tot 100 Megabit
 • Doorspoelen met TV Replay+
 • Aantrekkelijke maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet werkt voor internet, Bellen en TV via de kabel in de gemeente Celles. Prima voorwaarden, tegen een nette prijs.

 • Gratis installatie + activering
 • Honderden series en films kijken
 • Duidelijke tarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet verkoopt betrouwbare internet tarieven in Henegouwen voor september 2020. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • Onbeperkt snel surfen
 • Alle populaire zenders kijken
 • Aantrekkelijke welkomstkorting

Huidige prijzen internet en TV in Celles (tarieven september 2020)

Een veelgestelde vraag: wat zijn vandaag de dag de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Celles? Het verandert uiteraard per postcode. De totaalprijs komt tot stand door variabelen als je internetaanbieder (bijv. TV Vlaanderen), type internet (zoals. COAX), internetsnelheid (bijv. 85Mb/s), en overige opties (o.a. on demand films kijken). Een goedkoop TV en internet pakket in Celles is er al voor €25 t/m €65. Veelal is alles-in-1 het minst kostbaar. Actueel: VOO speedtest.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack telefonie + internet Favourite
 • Proximus No Limit National Anytime + Comfort 15 + Internet Favorite + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Smart 75 + Internet Start Pack + Belgacom TV
 • Proximus Smart 20 + Internet Start Pack
 • Internet pack
 • Telenet WIGO Business 5 GB


internet vergelijken celles

Veranderen van TV en internet provider? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Begin met de postcodecheck

  Vanaf het moment dat jij start met internet vergelijken in Celles is het aan te raden eerst een postcodecheck op je adres te doen. Op deze pagina kan je simpelweg jouw postcode en huisnummer invoeren. Aansluitend zit je midden in de vergelijker. Je bekijkt daar uitsluitend de internet-abonnementen van aanbieders die daadwerkelijk kunnen aansluiten in jouw straat.

 2. Een internetpakket kiezen

  Allereerst dien je te selecteren welke onderdelen je in het pakket wilt. Uitsluitend internet? Liever met een TV-abonnement? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? Op het moment dat je jouw wensen duidelijk hebt kun jij gemakkelijker alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Ook heb je de mogelijkheid om specifieke zenders (denk aan Ketnet) toe te voegen. Als laatste kun je kiezen voor uitbreidingen als vooruitkijken, tv programma’s opnemen, uitzending gemist.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Wat ook van belang is: hoe snel wil ik dat het internet is? Dat loopt uiteen tussen de 25 mb/s tot wel 500 mb/s. De snelheid die bij jou past is afhankelijk van diverse elementen. Is internet voor jouw van belang voor dagelijkse dingen als als bijvoorbeeld e-mailen, surfen op het internet, het nieuws lezen, het weer bekijken? Maak je gebruik van streamingdiensten als Youtube of Netflix? Houd je van online multiplayer games als Blacklight: Retribution? Heb je een groot of klein huishouden? Download je met regelmaat grote bestanden? Internethunter helpt jou graag! Selecteer ‘welke snelheid selecteren’? Hier adviseren wij aangaande de mogelijke snelheid die past bij kleine en grote gebruikers.

 4. Kosten providers vergelijken

  Als jij het type abonnement en een bepaalde internetsnelheid doorgevoerd hebt kan het vergelijken van tarieven beginnen. De providers zijn in de regel weergegeven op basis van kosten per maand. Het voordeligste pakket voert de lijst aan. De eventuele promotie wordt direct berekend in het maandbedrag. Bijna alle bedrijven bieden initieel een eenmalige kortingen, of geven iets anders weg. Zij verstrekken bijv. het eerst halve jaar extra korting op de factuur.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Indien je gezien hebt wie de beste provider van Celles in september 2020 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Kies de blauwe knop, en je komt gelijk op de website van de aanbieder. Voer je prive gegevens in en rond de aanvraag af. Dit kost je nog geen 5 minuten. Van internet provider veranderen? In de regel regelt je aanstaande internet-provider het volledige overstap traject door middel van de overstapservice.


4 voordelen van een Internet Pack met vaste telefonie en TV

Nogal wat bewoners neigen naar het voordelige triple play pakket. Bij dit contract heb jij digitale TV, internet en vast bellen van één partij waarbij je een vast maandbedrag afrekent. Hedendaags zijn er tevens 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie (ook wel Quad Play). Bekijk ook Telenet.

 • Korting op je factuur
 • 1 heldere factuur per maand
 • Slechts 1 serviceprovider voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Je hebt recht op interessante extra’s als o.a. Gratis data / GB’s voor je telefoon contract

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Dat is allereerst afhankelijk van de postcodecheck op onze website. Via postcode + huisnummer kom je erachter welke soorten aansluitingen beschikbaar zijn voor jouw huis. Niet iedereen kan profiteren van glasvezel of (coax) kabel. Gewoonlijk is de traditionele ADSL wel actief (mits glasvezel niet aanwezig is). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? In dat geval zijn de gekozen snelheid en onkosten aspecten die helpen bij het maken van een keuze. Het glasvezel netwerk is snel, maar vaak betaal je wel wat meer als je het afzet tegen de kabel of ADSL. Voor verbindingen via de coax-kabel kom je al gauw uit bij Telenet. ADSL is in de regel het goedkoopste, maar is ook een stuk slomer.

Wat is het snelste internet in Celles?

Het meest snelle internet is beschikbaar via kabel of glasvezel. Op dit netwerk kan je up/downloaden tot wel 750 Mb p/s. Organisaties als Telenet, Proximus en Scarletzijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Celles beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Wel starten er verschillende nieuwe opdrachten om de glasvezel-adoptie te versnellen. De snelheid die je behaalt kent meer oorzaken dan de provider. Ook de apparatuur die je gebruikt (netwerk accessoires, wifi-repeaters) hebben hier invloed op. De werkelijke snelheid kan per situatie en moment veranderen.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Als je huidige contract niet meer geldig is (na 1 jaar of 2 jaar) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Veranderen van internetprovider kan iedereen zelfstandig regelen. Normaal gesproken handel je dat online af. De erkende providers in België (TV Vlaanderen, Dommel, EDPnet, TéléSAT, Telenet, Orange, Proximus, Scarlet) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Vaak hebben we het over Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Je krijgt een nieuwe modem. Vaak kun je gebruik maken van installateurs.

Huidige storingen september 2020

Momenteel zien we geen grote storingen. In 2020 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Het gevolg kan zijn storingen bij Proximus / Scarlet. Veranderingen aan het kabel-netwerk kunnen resulteren in Telenet storingen. De klantenservice weet hier vaak meer over. Via de sociale kanalen ontdek je razendsnel of het internet eruit ligt.

Is er in Celles traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Nogal wat factoren bepalen de snelheid. Om wat te noemen: de (UTP) kabel klasse en de positie van de router voor goede WiFi. Voor een stabiele verbinding in de garage/zolder/tuin kun je een speciale wifi booster/repeater of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Je trage verbinding kan daarnaast komen door software op laptop, tablet of telefoon of verkeerde modem-instellingen. Een professionele installateur kan eventueel worden ingevlogen, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 7760 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken Celles

Glasvezel is een dunne, sterke draad van glas,die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Zodoende haal je een ontzettend hoge internetsnelheid, tot wel 1000 Mb/s. In meer en meer straten heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in de omgeving Celles zijn er allerlei acties m.b.t. het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor abonnementen met fiber heb je te maken met aansluitingskosten en vanzelfsprekend de abonnementskosten. Het fenomeen glasvezel wordt steeds laagdrempeliger en de prijs ligt vaak maar een fractie boven een Telenet (kabel). Deze speciale packs kan je al nemen vanaf €30. Doe de internet-postcodecheck, en bekijk of glasvezel internet in Celles het overwegen waard is.

Voordelen Celles fiber internet
 • Een goede verbinding: tegenwoordig tot wel 1000 Mbit
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, nauwelijks storingen
 • Uploaden en downloaden even snel
 • Veel keuze in aanbieders
 • Maximale kwaliteit voor je TV

united-telecom
 • Begin direct met besparen
 • Gratis e-mailadres
 • Duidelijke maandtarieven
telesat
 • Compleet pakket voor vaste prijs
 • Meerdere abonnementen
 • Hoge welkomstkorting
edpnet
 • VDSL XL of ADSL Xl
 • Verschillende contracten
 • Goede welkomstbonus
dommel
 • Huidig nummer behouden
 • Razendsnel internet
 • Aantrekkelijke maandprijs
TV-vlaanderen
 • Hoge downloadsnelheid tot 100 Mbit
 • Inclusief router
 • Lage tarieven
voo
 • Voor elke situatie en budget
 • Uitstekende klantenservice
 • Scherpe prijzen
SFR
 • Met gratis installatie
 • Altijd supersnel internet
 • Lage maandprijs
orange
 • Spotgoedkoop vast bellen
 • Interactief TV kijken
 • Duidelijke maandprijs


Alle plaatsen in deze gemeente