Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Mont-De-L’Enclus

Op je gemak alle de internetproviders in Mont-De-L’Enclus vergelijken? Het aantal beschikbare internet en televisie abonnementen is ontzettend groot. Variërend van Telenet tot aan Belgian Telecom, de keuze is enorm. Onze vergelijkingstool helpt jou via de handige vergelijker. Vergelijk eenvoudig de meeste operators en check het aantrekkelijkste internetaanbod dat past bij jouw situatie. Binnen enkele minuten internet, bellen en tv binnen het alles-in-1 pakket integreren? Dat is ook een optie! Daarbij vergaar jij op onze website praktische informatie over zaken zoals de internet postcodecheck of populaire pakketten.
ProvincieHenegouwen
GemeenteMont-De-L’Enclus
Gemiddelde downloadsnelheid34Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid25Mb/s
Gemiddeld verbruik285GB p/maand
Gemiddelde kosten€65,00 p/maand
Populaire aanbiederSFR
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden in november 2020 flink wat internet operators in Mont-De-L’Enclus die tezamen weer enorm veel kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in november 2020 bieden. De huidige actie van de goedkoopste provider, plus gratis extra’s voor nieuwe klanten als een weekendje weg zijn per week weer anders. Op welke manier check jijgelijk een voordelig en innovatief pakket voor TV + internet? Wij helpen jou daar bij. Geef gemakkelijk je persoonlijke gegevens in, bekijk de providers die voorhanden zijn en kies voor het contract die financieel interessant is. Tip: doorgaans is ADSL-internet in Mont-De-L’Enclus financieel het aantrekkelijkste.

5 tips voor een goedkoper TV en Internet abonnement
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één internetaanbieder. (Zie ook voordelen van het Internet Pack met vaste telefonie en TV.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor basisgebruik heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Wees voorzichtig met dure add-ons zoals onder andere premium zenderpakketten. Deze uitbreidingen zijn duurder dan je denkt.
 4. Beperk je reguliere TV-abonnement. En overweeg goedkope streamingdiensten (dat kan bijv. zijn Pathé TV of Netflix).
 5. Ga altijd vergelijken. Neem elk jaar de actuele prijzen door en check of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Mont-De-L’Enclus?

In Mont-De-L’Enclus zijn allerlei internet pakketten actief. O.a. Scarlet, Proximus, Telenet of EDPnet. Door ADSL, de traditionele kabel, en later ook glasvezel. Checken welke goedkope abonnementen in Mont-De-L’Enclus in deze plaats actief zijn? Verschaf ons de adresgegevens, en vergelijk gemakkelijk de beschikbare leveranciers in jouw omgeving in november 2020. Veel gekozen internetaanbieders zijn Telenet, SFR of EVONet. Internetaanbieders in Mont-De-L’Enclus verstrekken uitstekende losse pakketten voor internet, Internet + Televisie pakketten, en natuurlijk 3-in-1 pakketten. De 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. Aan de hand van een quad play abonnement voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
proximus internet

Internet van Proximus

Wat voor jou? Proximus biedt in Mont-De-L’Enclus internet en TV. Internet via VDSL2 of glasvezel, en een prima klantenservice.

 • Veilig internetten
 • TV inbegrepen in Tuttimus
 • Overstapbonus
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in Tv, internet en vaste telefonie door de kabel (coax) in Mont-De-L’Enclus. Uitstekende snelheid tegen een nette prijs.

 • Gratis installatie
 • Yelo Play: overal en altijd TV
 • Transparante prijzen
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet biedt scherpe internet tarieven in Henegouwen voor november 2020. Via VDSL2+ tot wel 50 Mbit/s.

 • Onbeperkt surfen
 • Inclusief de 30 populairste zenders
 • Korting bij 1 jaar

Geldige prijzen internet + TV in Mont-De-L’Enclus (tarieven november 2020)

Voor iedereen relevant: wat zijn op dit moment de tarieven van een tv en internet pakket in Mont-De-L’Enclus? Het verandert vanzelfsprekendper huishouden. De factuur wordt bepaald door aspecten zoals het internetbedrijf (bijv. Orange), internet type (bijv. coax-kabel), up/downloadsnelheid (bijv. 55Mb/s), en eventuele uitbreidingen (o.a. sportzenders). Een goedkoop internet en tv abonnement in Mont-De-L’Enclus vind je al vanaf €27,5 tot zo’n €70. Meestal is een alles in 1 pakket de goedkoopste optie. Check ook alles over TéléSAT speedtest.

Populaire pakketten
 • Proximus Internet Comfort + Telefonie
 • Proximus Happy Time + Generation XL 35 + Internet Favorite + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Happy Time XL + Generation XL 35 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Maxi Pack + Happy Time XL + TV + Easy+ 25
 • Telenet TurboNet Pack
 • Telenet FLUO Plus + Kong Business International


internet vergelijken mont-de-l-enclus

Veranderen van internet en TV aanbieder? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Vul de postcodecheck in

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Mont-De-L’Enclus is het essentieel eerst een postcodecheck op je adres te doen. Aan het begin van de pagina kan je simpelweg jouw postcode en huisnummer invoeren. In de volgende stap wordt je verwezen naar de internet-vergelijker. Je bekijkt in de vergelijkingstool uitsluitend de internet en TV pakketten van bedrijven die beschikbaar zijn in jouw buurt.

 2. Pakket samenstellen

  In de basis mag je selecteren wat je precies wilt afsluiten. Kan jij alles met enkel Internet? Wens je ook digitale Televisie? En hoe zit het met vast bellen? Terwijl je dit voor jezelf helder hebt kan je een stuk beter alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Daaropvolgend bieden wij je de optie om unieke premium-zenders (denk aan Ketnet) erbij te nemen. Tegelijkertijd kan jij jouw voorkeuren aangeven voor uitbreidingen als live pauzeren, vooruitkijken, on demand films kijken.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat tevens essentieel is: hoe snel moet het internet zijn? Dit fluctueert tussen 25 mb/s tot 200 mb/s. Een goed gekozen snelheid hangt af van veel componenten. Nemen jullie internet voor het basisgebruik zoals bijv. youtube films kijken, weerbericht bekijken, nieuwswebsites lezen, mail checken? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als VRT Net of Pathé TV? Ben je een fervent speler van populaire games als The Orange Box? Hoe groot is jullie huishouden? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? Onze internetvergelijker helpt jou graag! Tik op ‘welke snelheid is geschikt’? Hier vertellen wij meer aangaande de perfecte snelheid die hoort bij de diverse type huishoudens.

 4. Tarieven vergelijken

  Zodra jij het gewenste pakket en maximale snelheid ingevuld hebt is het voor jou eenvoudiger om tarieven te vergelijken. De internet-bedrijven zijn altijd gerangschikt op kosten per maand. Het goedkoopste abonnement zie je als eerste. Een exclusieve promotie is direct berekend in het maandbedrag. Enkele internet providers geven eenmalig een welkomstkorting weg, en sommige providers bieden de eerste 2 of 3 maanden extra korting op de factuur.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  Wanneer je erachter gekomen bent wie de beste provider van Mont-De-L’Enclus in november 2020 is, wordt het tijd om het definitief te maken. Klik op de bestelknop en je wordt snel doorgestuurd naar de aanbiedingspagina van de provider. Geef alle persoonlijk gegevens door en dien jouw aanvraag in. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Wil je veranderen van provider? Meestal verwerkt de nieuwe internet-provider het opzeggen van het huidige contract aan de hand van de overstapservice.


Voordeel van het Internet Pack met telefonie + bellen

Erg veel families willen het praktische triple play abonnement. Bij zo’n abonnement beschik je over vast bellen, digitale TV & internet van één provider voor een vast bedrag in de maand. Momenteel kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt(ook wel Quad Play). Klik door naar SFR.

 • Flink besparen op de maandlasten
 • Maandelijks 1 factuur
 • Slechts 1 serviceprovider voor advies over internet & televisie
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s als Gratis Spotify

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Als uitgangspositie neem je altijd de postcodecheck die je al gedaan hebt. Via jouw adresgegevens kom jij erachter welke soorten verbindingen te bestellen zijn voor jouw geval. Niet ieder huishouden heeft de beschikking over glasvezelinternet & kabel. Normaal is ADSL (via de telefoonlijn) wel voorhanden (bij afwezigheid van glasvezel). Beschik jij over alle 3 de opties? In dit scenario zijn de benodigde snelheid en onkosten factoren die het meest relevant zijn. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar gewoonlijk ook iets duurder in vergelijking met ADSL/VDSL/Kabel. Wanneer je kiest voor de kabel is Telenet een uitstekende keuze. ADSL is doorgaans het minst duur, echter de internetsnelheid is fors minder.

Wat is het snelste internet in Mont-De-L’Enclus?

Het meest snelle internet krijg je via kabelinternet of de glas. Zodoende download je met wel 1000Mb. Partijen als Scarlet, Proximus & Telenetspelen hier handig op in. In de gemeente Mont-De-L’Enclus is er nog geen 100% dekking. Wel zijn er steeds meer opdrachten om glasvezel verder uit te breiden. De feitelijke snelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. De apparaten in huis (netwerkkabels, modem/router) zijn net zo van invloed. De minimum snelheid kan per buurt weer verschillen.

Hoe gaat het opzeggen en overstappen van provider in z’n werk?

Zodra de vervaldatum van je abonnement is verstreken (na 12 maanden)kun je verlengen of overstappen. Veranderen van internetprovider kan iedereen zelfstandig regelen. Gewoonlijk kan je dat online regelen. De grote providers (TéléSAT, Dommel, EDPnet, VOO, Proximus, SFR, Orange, Telenet) werken met elkaar samen. Vaak hebben we het over Easy Switch. Geen administratieve rompslomp meer. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Doorgaans heb je de beschikking over een installateur.

Reparaties & storingen november 2020

Op dit ogenblik is er geen sprake van een storing. Ook in 2020 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Het gevolg kan zijn storingen bij Proximus / Scarlet. Onderhoudsmaatregelen van het kabelnetwerkbetekenen vaker Telenet storingen. De betreffende aanbieder kan je hier meer over vertellen. Via o.a. Twitter en Facebook merk je het snelste of het internet eruit ligt.

Heeft Mont-De-L’Enclus traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Nogal wat onderdelen beïnvloeden de internetsnelheid. Als voorbeeld noemen we de capaciteit van de kabels en de modem en router plekken in huis voor goede WiFi. Voor lekker snel internet in de garage/zolder/tuin kan je een wifi repeater of booster of een 4G verbinding gebruiken. Een trage verbinding kan liggen aan verouderde toepassingen op laptops of telefoons of een modem die onjuist is geconfigureerd. Een installateur kan de situatie bekijken, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 7750 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Mont-De-L’Enclus

Glasvezel is een hele dunne draad van glas met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Dit resulteert in ongeëvenaarde internetsnelheden tot wel 1000 Mb/s. In een groeiend aantal straten bestaat er de optie tot fiber internet of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in Mont-De-L’Enclus zijn er allerlei acties ten aanzien van uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor internet via fiber heb je een stukje aansluitingskosten en natuurlijk de kosten van het pakket. Internetten via glasvezel wordt steeds toegankelijker, en het prijsverschil met kabel is nog klein. Packs als deze zijn beschikbaar vanaf €35. Doe de internet-postcodecheck, en kom erachter of glasvezel internet in Mont-De-L’Enclus een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Mont-De-L’Enclus fiber internet
 • Hoogste snelheden: er zijn al providers met 1 Gb p/s
 • Zeer stabiel internet, weinig problemen
 • Uploaden en downloaden even snel
 • Veel keuze in aanbieders
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

united-telecom
 • Zelf pakket samenstellen
 • Vaste lage prijs
 • Altijd aanbiedingen
telesat
 • Compleet pakket voor vaste prijs
 • Digitale Televisie
 • Voordeel op de factuur
edpnet
 • Superlage tarieven per minuut
 • Betrouwbaar en snel
 • Aantrekkelijke maandtarieven
dommel
 • Gratis bellen naar Belgische nummers
 • Kundige klantenservice
 • Maandelijkse korting
TV-vlaanderen
 • Toegang tot heel veel zneders
 • Meerdere abonnementen
 • Lage prijzen
voo
 • Meer dan 70 zenders
 • Gratis Wifi-modem
 • Scherpe welkomstbonus
SFR
 • Pakket gratis installeren
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Aantrekkelijke maandtarieven
orange
 • Digitale TV via de kabel
 • Handige monteursdienst
 • Goede korting


Alle plaatsen in deze gemeente