Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken De Haan

Gemakkelijk en snel internetproviders in De Haan vergelijken? De mogelijkheden op het gebied van internet en tv contracten is ontzettend groot. Je kunt denken aan Scarlet t/m TéléSAT, een keuze maken wordt steeds lastiger. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt jou daarbij! Vergelijk simpel de geselecteerde operators en vindt zo het beste of betaalbaarste internetpakket passende bij de ingevoerde gegevens. Liever internet, tv en bellen met een alles-in-1 pakket samentrekken? Ook dat is mogelijk! Tevens tref jij op deze pagina belangrijke informatie over thema’s zoals opzegtermijn of vast bellen.
ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteDe Haan
Gemiddelde downloadsnelheid37,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid18Mb/s
Gemiddeld verbruik250GB p/maand
Gemiddelde kosten€48,00 p/maand
Populaire aanbiederTelenet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden vandaag de dag enorm veel internet operators in De Haan die bij elkaar opgeteld weer de wereld aan scherpe TV en internet abonnementen in december 2022 mogen aanbieden. De maandelijkse aanbiedingen van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een Nest Thermostaat zijn eigenlijk elke maand weer anders. Hoe bekijk jijgelijk een scherp geprijsd en innovatief abonnement voor internet + TV? Onze specialisten helpen bij het afsluiten van een goed pakket. Vul gelijk de benodigde gegevens in, doorzoek de aanwezige providers en zoek het abonnement waar jij het voordeligste bent. Tip: meestal is ADSL-internet in De Haan financieel het aantrekkelijkste.

5 tips voor een goedkoper internet en TV abonnement
 1. Bestel internet, tv en bellen bij één internetaanbieder. (Lees direct verder over het Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor basisgebruik hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Wees voorzichtig met dure opties zoals thema pakketten. Dergelijke extra’s kosten je vaak erg veel geld.
 4. Ga voor “internet-only”, zonder televisie. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (onder andere Netflix of Be TV).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Houdt jaarlijks grip op de prijsontwikkelingen en onderzoek of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in De Haan?

In De Haan zijn verscheidene internet pakketten actief. Bijv. Scarlet, Telenet, Proximus of United Telecom. Door ADSL, de televisiekabel, en later ook glasvezel. Checken welke goedkope abonnementen in De Haan er beschikbaar zijn? Vul de gevraagde gegevens in, en vergelijk direct de meest populaire aanbieders van internet in jouw straat in december 2022. Interessante internet providers zijn Scarlet, SFR of Ello Mobile. Internetaanbieders in De Haan verschaffen betrouwbare “internet-only” abonnementen, Internet + TV contracten, en natuurlijk 3-in-1 pakketten. Unieke 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. Met behulp van zo’n quad play pakket is ook mobiel bellen inbegrepen.
proximus internet

Internet van Proximus

Wat voor jou? Proximus levert in De Haan internet en TV. Internet via VDSL2 of glasvezel, en 100% installatiegarantie.

 • Eersteklas Wifi in het hele huis
 • Altijd TV kijken via de App
 • Duidelijke prijzen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet biedt Tv, internet en vaste telefonie via de kabel in de gemeente De Haan. Prima voorwaarden, met korting voor nieuwe klanten.

 • Handige productzoeker
 • Gree G exclusief voor WIGO-klanten
 • Goedkope tarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet voorziet in snelle internet tarieven in West Vlaanderen voor december 2022. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • Onbeperkt surfen
 • Uitgebreide interactieve TV
 • Duidelijke maandtarieven

Geldige prijzen internet en televisie in De Haan (tarieven december 2022)

Een goede vraag: wat zijn nu de tarieven van een internet en tv abonnement in De Haan? Het verschilt logischerwijs per geval. De internet + TV factuur wordt bepaald door zaken als de gekozen provider (denk aan TV Vlaanderen), netwerk (telefoonlijn), hoogte van internetsnelheid (bijv. 35Mb/s), en de aanvullende diensten (bijv. een filmpakket). Een goedkoop TV en internet pakket in De Haan vind je al vanaf €15 tot bedragen van €90. Veelal is een alles in 1 pakket het aantrekkelijkst. Actueel: Proximus abonnement.

Populaire pakketten
 • EDPnet newer & faster internet (vdsl) + Telephony
 • Proximus Happy Time + Generation MTV 25 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Classic + Smart 75 + Internet Start Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + TV
 • Telenet Whoppa + Kong Supersize
 • Proximus Office&Go Intense + No Limit National + TV + Bizz Smart XL 40


internet vergelijken de-haan

Veranderen van internetprovider? Dat werkt op deze manier!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers vergelijken en binnen 5 min. overstappen

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Wanneer je begint met internet vergelijken in De Haan is het verstandig eerst een postcodecheck op je adres te doen. Via de vergelijk tool vul je gewoon jouw postcode en huisnummer in. Daaropvolgend ga je automatisch door naar de internet + TV vergelijker. Je ziet op deze plek louter de contracten van providers die ook leveren in jouw postcodegebied.

 2. Een internetpakket kiezen

  Daarna kan je aanvinken wat je precies wilt afsluiten. Alleen internet? Wil je ook TV kunnen kijken? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? In het geval je dit voor jezelf helder hebt kun jij zonder moeite de diverse abonnement voor internet vergelijken. Ook bieden wij je de optie om bepaalde HD-zenders (dat kan zijn Canal C) toe te voegen. Tegelijkertijd kan jij wensen doorgeven m.b.t. uitbreidingen als extra zenderpakketten, on demand films kijken, tv programma’s opnemen.

 3. Minimale internetsnelheid

  Het tweede aspect wat essentieel is: hoe snel moet het internet zijn? Dit fluctueert tussen 50 mb/s tot wel 150 mb/s. De ideale snelheid is gebonden aan verscheidene elementen. Is internet voor jouw van belang voor dagelijkse dingen als als bijv. e-mailen, het weer bekijken, surfen op het internet, filmpjes kijken? Of kijken jullie ook on-demand TV op RTL Series of VRT Net? Houd je van multiplayer games als Tomb Raider Legend? Betreft het een groot of klein gezin? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? Internethunter biedt hiervoor uitkomst. Klik op de optie ‘welke snelheid is nodig’? Dan kun je info bekijken m.b.t. de perfecte snelheid die hoort bij allerlei situaties.

 4. Tarieven providers vergelijken

  Zodra je het soort contract en maximale snelheid kenbaar gemaakt hebt kan je starten met prijzen vergelijken. De internet-bedrijven worden in de meeste gevallen in een lijst gezet a.d.h.v. prijs. De goedkoopste provider zie je als eerste. Een exclusieve promotie is verrekend in de maandtarieven. Meerdere aanbieders werken met een eenmalige korting, of geven iets anders weg. Zij verwerken het eerste half jaar een speciaal actietarief.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Als jij achterhaald hebt wie de beste provider van De Haan in december 2022 is, kan je het pakket zelf online afsluiten. Klik op de bestelknop en je gaat direct door naar de website van de aanbieder. Vul de gevraagde gegevens in en maak de aanvraag definitief. Dit kost je nog geen 5 minuten. Ga je veranderen van leverancier? Normaliter verwerkt je nieuwe internetprovider het beëindigen van jouw huidige overeenkomst met de overstapservice.


4 voordelen van een Internet Pack met vaste telefonie en TV

Een groot aantal woningeigenaren bestellen het handige triple play abonnement. Met zo’n totaalpakket ontvang jij digitale TV, internet en vast bellen van één dienstverlener voor een vast bedrag in de maand. Momenteel zijn er tevens 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel)(ook wel Quad Play). Check ook alles over TéléSAT packs.

 • Je bent stukken voordeliger uit
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • Slechts 1 serviceprovider voor televisie en internet issues
 • Je ontvangt gratis extra’s als Gratis tv-pakketten

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

In eerste plaats hangt dit af van de uitslag van de postcodecheck. Na het invoeren van jouw postcode en huisnummer kun je bekijken of ADSL/Kabel/Glasvezel beschikbaar zijn voor jouw woning. Niet elke woning kan abonnementen kiezen op basis van kabelinternet of glasvezel. Doorgaans is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel ter beschikking (bij afwezigheid van glasvezel). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? In dit scenario zijn de benodigde snelheid en de prijzen onderdelen die het meest relevant zijn. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar in veel gevallen ook iets duurder in vergelijking met ADSL/VDSL/Kabel. In het geval van kabelinternet is Telenet een logische keuze. ADSL is vrijwel altijd de goedkoopste optie, maar de snelheden zijn beperkt.

Waar vind ik het snelste internet in De Haan?

Het snelste internet krijg je via Telet (kabel) of glasvezel. Hiermee loopt de snelheid op tot 500Mb. Partijen als Scarlet, Telenet & Proximuszijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente De Haan is er nog geen 100% dekking. Wel zien we steeds meer nieuwe acties om glasvezel verder uit te breiden. De maximum snelheid is niet alleen een kwestie van provider. De apparaten in huis (routers, modems, data-kabels) heeft hierop een effect. De snelheid die uit een speedtest komt kan per situatie nogal wisselen.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Wanneer de overeenkomst is afgelopen (binnen 4 weken) kun je verlengen of overstappen. Veranderen van internet pakket wordt steeds eenvoudiger. Steeds vaker gebeurd dit gewoon online. De grote providers (VOO, EDPnet, TV Vlaanderen, TéléSAT, Scarlet, Telenet, Proximus, SFR) werken met elkaar samen. Dit heet Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Ook heb je de beschikking over een installateur.

Problemen & storingen december 2022

Op dit ogenblik is er geen sprake van een storing. In de loop van 2022 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Het gevolg kan zijn een storing bij Proximus / Scarlet. Onderhoudsmaatregelen van het coax kabel netwerk resulteren dikwijls in een storing bij Telenet. Een medewerker van de klantenservice is hiervan ook op de hoogte. Via de webcare merk je het snelste dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Is er in De Haan traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Meerdere onderdelen hangen samen met de te bereiken snelheid. Hierbij moet je denken aan de capaciteit van de kabels en de modem en router plekken in huis voor stabiele WiFi. Voor een betere verbinding in de garage, op zolder of in de tuin kan je een Wifi Booster, repeater of een speciale adapter gebruiken. Zo’n trage verbinding kan daarnaast komen door applicaties op smartphones en computers of een router die niet ideaal is afgesteld. Een installateur kan langskomen, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 8420 en stap online over

Glasvezel vergelijken De Haan

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die heel snel en betrouwbaar informatie kan verzenden. Met deze techniek haal je ongeëvenaarde internetsnelheden tot 750 Mb/s. In een toenemend aantal omgevingen zien we de optie van fiber of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook in en rondom de gemeente De Haan zijn er interessante werkzaamheden rondom het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor fiber-internet gelden aansluitingskosten (eenmalig) en uiteraard een bedrag per maand. Een contract op ‘glas’ wordt steeds laagdrempeliger en prijzen/tarieven steeds aantrekkelijker. Dergelijke packs zijn beschikbaar vanaf €37,5. Doe de gratis postcodecheck en zie zelf of glasvezel internet in De Haan een mogelijke kanshebber is.

Voordelen De Haan fiber internet
 • Snelste internet: tot wel 1000 mbit per seconde
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, minder problemen
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Er is keuzevrijheid
 • Ondanks het weer altijd goed TV beeld

united-telecom
 • Onbeperkt downloaden
 • Moeiteloos overstappen
 • Transparante maandprijs
telesat
 • Vriendelijke klantenservice
 • Vaste lage prijs
 • Scherpe maandprijs
edpnet
 • Geen maximum aantal GB’s
 • Klantenservice staat klaar
 • Scherpe maandtarieven
dommel
 • Netline met domiciliëring
 • Kundige klantenservice
 • Factuurkorting
TV-vlaanderen
 • Satelliet-TV met internet en telefonie
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Duidelijke maandtarieven
voo
 • Ruim 70 TV-kanalen
 • Alleen internet of alles in 1
 • Scherpe welkomstkorting
SFR
 • Optionele themapakketten
 • Moeiteloos overstappen
 • Hoge welkomstkorting
orange
 • 100 Mbps via de kabel
 • Supergoedkoop bellen
 • Transparante tarieven


Alle plaatsen in deze gemeente