Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Durbuy

Gemakkelijk en snel internetproviders in Durbuy vergelijken? De keuze in verschillende internet en televisie contracten is werkelijk enorm. Je kunt denken aan Telenet tot aan TéléSAT, hoe maak je de juiste keuze? Onze internet-vergelijker helpt jou met het kiezen. Vergelijk zonder moeite alle Belgische operators en bekijk het beste of goedkoopste internet abonnement dat aansluit op het door jou geschetste plaatje. Lekker makkelijk televisie, internet en bellen binnen een alles-in-1 pakket afsluiten? Ook daar kun jij voor kiezen! Daarbij verzamel jij op deze pagina waardevolle info over thema’s zoals de postcodecheck en tips om traag internet op te lossen.
ProvincieLuxemburg
GemeenteDurbuy
Gemiddelde downloadsnelheid44,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid23,5Mb/s
Gemiddeld verbruik290GB p/maand
Gemiddelde kosten€53,00 p/maand
Populaire aanbiederVOO
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit ogenblik erg veel internet operators in Durbuy die bij elkaar opgeteld weer een hele hoop kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in maart 2023 hebben. De factuurkorting van de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een robot stoofzuiger wisselen elkaar snel af. Op basis waarvan achterhaal je gemakkelijk een scherp geprijsd en actueel TV + internet pakket? Deze website helpt bij het afsluiten van een goed pakket. Vul gemakkelijk de eigen gegevens in, doorzoek de aanwezige providers en neem het internet contract met de laagste prijs. Tip: normaal gesproken is ADSL-internet in Durbuy het voordeligste.

5 TV en Internet bespaartips
 1. Voeg alle diensten samen bij één internetaanbieder. (Check meer info over een Internet Pack met bellen en TV.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Ga niet blind voor dure add-ons zoals filmpakketten. Deze extra’s resulteren in een forse rekening.
 4. Sla een los TV-abonnement over. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (denk aan VRT Net of Pathé TV).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw en check of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Durbuy?

In Durbuy zijn verscheidene internet pakketten die je kunt kiezen. Bijvoorbeeld Telenet, Scarlet, Proximus of TéléSAT. Via ADSL, de televisiekabel, en misschien zelfs glasvezel. Ontdekken welke goedkope abonnementen in Durbuy mogelijk zijn? Geef je prive gegeven in, en ontdek alle meest populaire internet providers in jouw plaats in maart 2023. Interessante internet providers zijn Proximus, Dommel en Belgian Telecom. Internetaanbieders in Durbuy bieden interessante internet only deals, internet + Televisie abonnementen, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Speciale 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. Met een quad play abonnement kun je ook je smartphone toevoegen.
proximus internet

Internet van Proximus

Al geprobeerd? Proximus verkoopt in Durbuy internet en TV. Een stabiele internetverbinding (VDSL2), met gratis Cloud opslagruimte.

 • Inclusief 1 modem
 • Pauzeren, terugspoelen en opnemen
 • Transparante maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet brengt je vaste telefonie, internet en TV door de kabel (coax) in Durbuy. Gewoon snel internet, met een goede beoordeling.

 • Tot wel 200 Megabit per seconde
 • Groots aanbod films en series
 • Scherpe korting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet levert complete internet tarieven in Luxemburg voor maart 2023. Via het telefoonnetwerk (VDSL2+) tot 50 Mbit.

 • Scarlet Trio, extra scherp geprijsd
 • Geen film of sportwedstrijd missen
 • Pakketkorting

Prijzen televisie en internet in Durbuy (tarieven maart 2023)

Voor iedereen relevant: wat zijn tegenwoordig de tarieven van Televisie en internet in Durbuy? Dit verandert uiteraard per consument. De nota wordt bepaald door variabelen als het internetbedrijf (bijv. EDPnet), type internet (telefoonlijn), maximale internetsnelheid (bijv. 40Mb/s), plus andere add-ons (denk aan videotheek thuis). Een goedkoop pakket voor TV en internet in Durbuy is er al voor €32,5 tot bedragen van €70. Doorgaans is een alles in 1 abonnement het goedkoopste. Bezoek de pagina: Proximus bestellen.

Populaire pakketten
 • Orange Kangoeroe 40 + Voice + Internet
 • Proximus Favorite 55 + Internet Comfort + Belgacom TV
 • Proximus Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Tuttimus 2 GB
 • Telenet Shake+ 21
 • Telenet FLUO met Digitale Telefonie + Kong Business


internet vergelijken durbuy

Veranderen van TV en internet provider? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Vul de postcodecheck in

  Vanaf het moment dat jij start met internet vergelijken in Durbuy is het belangrijk direct de postcodecheck op je woning uit te voeren. Via ons vergelijkscript kan je een postcode en huisnummer invullen. Dan kom je terecht in onze Internet/TV/Bellen vergelijker. Je vindt daar alleen maar de internet-pakketten van internetproviders die ook echt actief zijn op jouw adres.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  In de basis mag je selecteren wat je precies nodig hebt. Uitsluitend internet? Of een deal inclusief TV? En hoe zit het met vast bellen? Wanneer je weet wat je wilt kun jij gemakkelijker alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Ook bieden wij je de optie om concrete zenders (bijv. Proximus 11) aan te klikken. Eveneens kun jij jouw pakket nog persoonlijker maken met uitbreidingen als extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen, online tv kijken.

 3. Minimale internetsnelheid

  Wat daarna een belangrijk onderdeel is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dat loopt van 15 mb/s tot soms 300 mb/s. Een goed gekozen snelheid is afhankelijk van meerdere elementen. Passen jullie internet toe voor de standaard toepassingen als surfen op het internet, het nieuws lezen, e-mailen, het weer bekijken? Kijk je veel video-content via bijv. Pathé TV of Netflix? Spelen huisgenoten online gaming avonturen als Grand Theft Auto IV? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Onze provider vergelijker kan hierin helpen! Tik op ‘advies snelheid berekenen’? Hier adviseren wij over de mogelijke snelheid die hoort bij allerlei type gebruikers.

 4. Tarieven vergelijken

  Zodra jij het type abonnement en de gewenste snelheid kenbaar gemaakt hebt begin je met tarieven vergelijken. De internet-leveranciers worden altijd gerangschikt op prijs. De provider met de laagste prijs zul je altijd bovenaan zien. Een mogelijke promotie is direct berekend in het maandbedrag. Meerdere partijen bieden initieel een eenmalige kortingen, of geven iets anders weg. Zij verwerken de eerste paar maanden een gereduceerd tarief.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  In het geval je berekend hebt wie de beste provider van Durbuy in maart 2023 is, kan je het abonnement afsluiten. Kies de blauwe knop, en je wordt snel doorgestuurd naar de aanbiedingspagina van de provider. Voer je prive gegevens in en verzend het formulier online. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Verander je van aanbieder? In veel gevallen regelt je toekomstige aanbieder de opzegging van het contract met de overstapservice.


Het gemak van een Internet Pack (plus tv en vaste telefonie)

Flink wat huishoudens neigen naar het goedkope triple play abonnement. Met zo’n totaalpakket krijg je digitale TV, vast bellen en internet van één aanbieder voor een vast bedrag in de maand. Vandaag de dag zijn er tevens 4-in-1 pakketten wat ervoor zorgt dat mobiele diensten ook in de bundel vallen(ook wel Quad Play). Bezoek de pagina: TéléSAT pakket.

 • Je bent stukken voordeliger uit
 • Alle kosten worden in één keer gefactureerd.
 • Je communiceert met één bedrijf voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen als bijvoorbeeld Een extra tv-pakket naar keuze

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Dat is allereerst afhankelijk van de resultaten van de postcodecheck. Via postcode + huisnummer kan je zien welke internet verbindingen te bestellen zijn in jouw postcodegebied. Niet ieder mens kan een pakket selecteren op basis van kabelinternet & glasvezel. Normaliter is de traditionele ADSL wel actief (tenzij er reeds glasvezel ligt). Kan jij alle 3 ontvangen? Dan zijn maximale snelheden en de tarieven factoren die vooral belangrijk zijn. Een contract op glasvezel is stabieler, maar gewoonlijk ook iets duurder dan bij ADSL/VDSL/Kabel. In het geval van kabelinternet is Telenet een logische keuze. ADSL is in veel gevallen de goedkoopste optie, maar is ook een stuk slomer.

Wie biedt het snelste internet in Durbuy?

De snelste verbinding krijg je via Telet (kabel) of glasvezel. Hiermee download je met wel 750 Mb p/s. Organisaties als Scarlet, Telenet en Proximuszijn hier druk mee bezig. In de gemeente Durbuy is de dekking voor deze connectie niet 100%. Er zijn diverse initiatieven om glasvezel verder uit te breiden. De maximum snelheid kent meer oorzaken dan de provider. Het gebruik van randapparatuur (modem/router, wifi-repeaters, netwerk accessoires) heeft hierop een effect. De maximale snelheid kan per situatie ontzettend fluctueren.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Zodra het huidige contract is afgelopen (binnen 1 maand) is het mogelijk om over te stappen. Veranderen van internetprovider wordt steeds eenvoudiger. Meestal kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. De populaire providers in België (TV Vlaanderen, VOO, TéléSAT, EDPnet, SFR, Scarlet, Proximus, Orange) werken met elkaar samen. Vaak hebben we het over Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Misschien kun je gebruik maken van installateurs.

Actuele storingen maart 2023

Op dit ogenblik is er geen grootschalige storing. In heel 2023 zijn er verschillende geplande werkzaamheden. Dat kan uitdraaien in een storing bij Proximus / Scarlet. Onderhoudsmaatregelen van het coax kabel netwerk monden soms uit in Telenet storingen. Een medewerker van de klantenservice kan je hier meer over vertellen. Via sociale media merk je het snelste of er actuele problemen zijn.

Heeft Durbuy traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Nogal wat onderdelen hebben hun uitwerking op de snelheid. Hierbij moet je denken aan de (UTP) kabel klasse en de locatie van je router + modem voor snelle WiFi. Voor een goede verbinding in tuin of garage kan je een wifi booster of repeater of een versterker gebruiken. Je trage verbinding kan liggen aan verouderde toepassingen op PC of Smartphone of een router met onjuiste instellingen. Een professionele monteur kan langskomen, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 6940 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Durbuy

Glasvezel is een haardunne vezel die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Op die manier bereik je een enorm hoge snelheid tot maar liefst 1Gb/s. In flink wat plaatsen in België zien we de optie van fiber naast de (coax) kabelverbinding. Ook in en rondom de gemeente Durbuy zijn er diverse werkzaamheden ten aanzien van het verrijken van het glasvezelnetwerk. Voor fiber heb je te maken met aansluitingskosten plus de reguliere pakketkosten. Een contract op ‘glas’ wordt steeds toegankelijker, en het prijsverschil met kabel is nog klein. Dergelijke packs zijn er al vanaf €40. Start onze postcodecheck, en kom te weten of glasvezel internet in Durbuy af te sluiten is.

Voordelen Durbuy fiber internet
 • Ongelofelijk snel internet: dit kan oplopen tot 1000 Mbit/s
 • Een zeer betrouwbare verbinding, heel weinig storingen
 • Uploaden en downloaden met dezelfde snelheid
 • Volledige vrijheid
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • Begin direct met besparen
 • Inclusief router
 • Lage prijzen
telesat
 • Goede klantenservice
 • Supersnel overstappen
 • Duidelijke maandtarieven
edpnet
 • VDSL XL of ADSL Xl
 • Supersnel vast internet
 • Duidelijke prijzen
dommel
 • Facturatie volgens verbruik
 • Verschillende pakketten
 • Hoge welkomstbonus
TV-vlaanderen
 • Tot wel 112 zenders
 • Ruime keuze
 • Aantrekkelijke maandtarieven
voo
 • Tot 500 Mbps
 • Verschillende contracten
 • Scherpe korting
SFR
 • Met gratis installatie
 • Betrouwbaar en snel
 • Pakket-voordeel
orange
 • Flybox met 150 GB data
 • Handige monteursdienst
 • Transparante maandprijs


Alle plaatsen in deze gemeente