Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Libin

Moeiteloos en snel de internetproviders in Libin vergelijken? De verscheidenheid van verschillende internet en tv contracten is enorm. Dit loopt van Orange tot en met TV Vlaanderen, er is veel te kiezen. Onze vergelijker helpt jou met vergelijken! Vergelijk direct de geselecteerde operators en bekijk het beste of betaalbaarste internet contract passende bij jouw situatie. Direct bellen, tv en internet in zo’n alles in 1 pakket bundelen? Dit is sterk in opkomst! Verder treffen jullie op onze website nuttige informatie informatie over onderwerpen als alles-in-1 pakketten of vast bellen.
ProvincieLuxemburg
GemeenteLibin
Gemiddelde downloadsnelheid42Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid21Mb/s
Gemiddeld verbruik240GB p/maand
Gemiddelde kosten€48,00 p/maand
Populaire aanbiederSFR
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn tegenwoordig erg veel internet operators in Libin die gezamenlijk weer erg veel goede en betaalbare TV en internet abonnementen in april 2024 hanteren. De acties van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een gratis stofzuiger zijn per week weer anders. Op welke manier vind je zelf zo’n goedkoop en actueel pakket voor internet + TV? Deze website helpt bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Voer moeiteloos jouw gegevens in, doorzoek de providers die voorhanden zijn en ga simpelweg voor het internet contract met de laagste tarieven. Goed om te weten: normaliterADSL-internet in Libin het voordeligste.

5 internet en televisie bespaartips
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij 1 provider. (Check meer info over een Internet Pack met vaste telefonie en TV.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor standaard gebruik hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Neem niet alle dure add-ons als o.a. speciale premium kanalen. Specials zoals deze zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Ga voor “internet-only”, zonder televisie. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (onder andere Netflix of RTL Series).
 5. Maak van vergelijken je hobbie. Neem elk jaar de actuele prijzen door en check of een andere provider goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Libin?

In Libin zijn er een groot aantal internet pakketten op de markt. O.a. Proximus, Telenet, Scarlet en VOO. Middels ADSL, de standaard kabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Ontdekken welke goedkope abonnementen in Libin werkzaam zijn? Voer jouw adresgegevens in, en vergelijk gemakkelijk de beschikbare internetaanbieders in jouw plaats in april 2024. Erkende aanbieders zijn Telenet, EDPnet en United Telecom. Internetaanbieders in Libin verstrekken aantrekkelijke “internet-only” abonnementen, TV + internet abonnementen, en uiteraard 3-in-1 pakketten. Extra 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. In een dergelijk quad play pakket kun je ook je smartphone toevoegen.
proximus internet

Internet van Proximus

Je kent het vast: Proximus biedt in Libin internet en TV. Internet via VDSL2 of “Glas”, inclusief gratis e-mailadres.

 • Inclusief 1 modem
 • Opnames op afstand programmeren
 • Hoge korting
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in internet, bellen en televisie via de kabel in de gemeente Libin. Goede snelheden, met korting voor nieuwe klanten.

 • Tot wel 200 Megabit per seconde
 • Kijken on the GO
 • Hoge welkomstbonus
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet werkt voor aantrekkelijke internet tarieven in Luxemburg voor april 2024. Goedkoop en een prima snelheid (VDSL2+).

 • Onbeperkt snel surfen
 • Programma’s opnemen en terugkijken
 • Hoge welkomstkorting

Actieprijzen televisie + internet in Libin (tarieven april 2024)

Iedereen wil het weten: wat zijn vandaag de dag de tarieven van Televisie en internet in Libin? Dat wisselt gewoonlijk per huishouden. De prijs per maand wordt opgebouwd door o.a. het internetbedrijf (zoals TV Vlaanderen), netwerk (denk aan ADSL), internetsnelheid (bijv. 75Mb/s), en andere extra’s (denk aan uitgebreide interactieve TV). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Libin is er al vanaf €32,5, en lopen op tot zo’n €50. Meestal is alles-in-1 het aantrekkelijkst. Bezoek de pagina: Telenet afsluiten.

Populaire pakketten
 • EDPnet newer & faster internet (vdsl) + Telephony
 • Proximus Happy Time + Generation MTV 15 + Internet Comfort + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Comfort 25 + Internet Start Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Maxi Pack + Smart+ 65
 • Telenet Basic Digipack FreePhone
 • Telenet Business Shake XL Internet + TV


internet vergelijken libin

Veranderen van internet en TV aanbieder? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Zodra je start met internet vergelijken in Libin is het slim direct de postcodecheck op je woning uit te voeren. Aan het begin van de pagina kan je een postcode en huisnummer invullen. Dan kom je terecht in de snelste internetvergelijker. Je treft in de tool uitsluitend de pakketten van bedrijven die leverbaar zijn in jouw woonplaats.

 2. Een abonnement kiezen

  Allereerst moet je uitzoeken welke diensten je precies nodig hebt. Puur voor internet? Of een deal inclusief TV? En moet er ook een huistelefoon bij? Zodra je weet wat je zoekt kun je gerichter de diverse abonnement voor internet vergelijken. Ook is het misschien slim om specifieke zenderpakketten (bijv. BX1) te selecteren. Tevens kan je het nog concreter maken met specifieke diensten als live pauzeren, online tv kijken, vooruitkijken.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Wat uiteraard belangrijk is: de snelheid van het internet. Dat loopt uiteen tussen de 50 mb/s tot en met 500 mb/s. De ideale snelheid is afhankelijk van verscheidene zaken. Gebruik je internet alleen voor het basisgebruik als bijvoorbeeld mail checken, browsen op het internet, nieuwswebsites lezen, weerbericht bekijken? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als RTL Series of Youtube? Ben je een fervent speler van internet spelletjes (games) als System Shock 2? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? Internethunter.be assisteert je daarbij. Klik op de optie ‘advieslijst internetsnelheid’? Hier vertellen wij meer m.b.t. de gewenste snelheid die wij aanraden voor allerlei situaties.

 4. Prijzen providers vergelijken

  Zodra jij het soort abonnement en maximale snelheid gekozen hebt is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De internet-bedrijven zijn veelal geordend op maandelijkse kosten. De goedkoopste provider zie je dus direct staan. Een exclusieve promotie is verrekend in de maandtarieven. Enkele leveranciers bieden initieel een eenmalige kortingen, of geven iets anders weg. Zij hanteren de eerste 3, 6 of 9 maanden een gereduceerd tarief.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Als je achterhaalt hebt wie de beste provider van Libin in april 2024 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik op ‘bestellen’, en je komt meteen terecht op de aanbiedingspagina van de provider. Voer alle velden in en verstuur het naar de provider. Dit kost minder dan 5 minuten. Veranderen van internetprovider? Vaak verwerkt de gekozen internet-provider dat alles netjes wordt opgezegd middels de overstapservice.


Ontdek het gemak van een Internet Pack met interactieve tv en bellen

Een aanzienlijk deel van de klanten willen het praktische triple play abonnement. In dit pakket heb jij vast bellen, digitale TV & internet van 1 provider tegen een vaste scherpe prijs. Op dit ogenblik bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel)(ook wel Quad Play). Check ook alles over Proximus pakket.

 • Hoe meer diensten je afneemt des te hoger de korting
 • Meer grip op de kosten, één duidelijke factuur
 • Een aanspreekpunt voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Je ontvangt gratis extra’s zoals o.a. Gratis dubbele data

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Als uitgangspositie neem je altijd de internet postcodecheck. Na het invoeren van jouw postcode en huisnummer zie jij welke internetaansluitingen er actief zijn in jouw specifieke geval. Niet elk adres heeft de beschikking over glasvezel & (coax) kabel. In de regel is ADSL wel voorhanden (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Alle 3 opties mogelijk? In dit scenario zijn maximale snelheden en de hoogte van de kosten aspecten die van belang zijn. Glasvezel is sneller, maar meestal ligt de maandprijs iets hoger vergeleken met andere opties. Voor verbindingen via de coax-kabel kun je kiezen voor Telenet. ADSL is in veel gevallen het minst duur, maar ook trager dan andere opties.

Wat is de snelste internet provider in Libin?

De maximale internetsnelheid ontvang je via glasvezel of de kabel. Hiermee kan je up/downloaden tot wel 1000Mb p/s. Internet providers als Proximus, Scarlet en Telenetzijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Libin is er nog geen 100% dekking. Wel ontstaan er veel nieuwe acties voor de uitbreiding van glasvezel. De snelheid wordt niet alleen bepaald door de provider. Het gebruik van randapparatuur (netwerkkabels, wifi-repeaters) zijn net zo van invloed. De snelheid die uit een speedtest komt kan per buurt ontzettend fluctueren.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Zodra jouw abonnementstermijn is verstreken (meestal na 1 jaar) mag je overstappen van provider. Veranderen naar een bepaalde provider is tegenwoordig niet moeilijk. Normaal gesproken kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. De erkende providers van ons land (EDPnet, VOO, TV Vlaanderen, TéléSAT, SFR, Proximus, Orange, Scarlet) hebben dat samen schriftelijk vastgelegd. We noemen dit ook wel Easy Switch. Op die manier kom jij niet zonder internet. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Ook zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Huidige storingen april 2024

Momenteel is er geen grootschalige storing. Ook in 2024 is er wel onderhoud aan het glasvezel of ADSL netwerk. Mogelijk mondt dit uit in storingen bij Proximus / Scarlet. Uitbreidingen aan het coax kabel netwerk betekenen vaker Telenet storingen. De provider in kwestie weet hier vaak meer over. Via o.a. Twitter en Facebook wordt je 24/7 op de hoogte gehouden dat er mogelijk storingen zijn.

Heeft Libin traag internet en WiFi?

De behaalde snelheid per huishouden varieert nogal. Ontzettend veel onderdelen hangen samen met de te bereiken snelheid. Als voorbeeld noemen we de (UTP) kabel klasse en de plek van de modem en router voor goede WiFi. Voor lekker snel internet in tuin of garage kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een antenne aansluiten. Een trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan applicaties op laptop, tablet of telefoon of een router met onjuiste instellingen. Een speciale installateur kan een analyse maken, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Bekijk de goedkoopste provider in 6890 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Libin

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Dit houdt in: de allerhoogste downloadsnelheden van 500-1000 Mb per seconde. In een groeiend aantal plaatsen in België zien we de optie van fiber als vervanger voor ADSL of kabel. Ook nabij Libin zijn er verscheidene plannen aangaande nieuwe netwerken van glasvezel internet. Voor abonnementen met fiber wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten en maandelijkse abonnementskosten. “Glas” wordt steeds toegankelijker, en de prijs ligt vaak maar een fractie boven een Telenet (kabel). Dergelijke packs zijn beschikbaar vanaf €40. Ga aan de slag met de postcodecheck, en zie zelf of glasvezel internet in Libin het overwegen waard is.

Voordelen Libin fiber internet
 • Verrassend snel internet: er zijn al providers met 1000 Mbit per seconde
 • Een zeer betrouwbare verbinding, altijd actief
 • Uploaden en downloaden even snel
 • Je kunt zelf een provider kiezen
 • Ondanks het weer altijd goed TV beeld

united-telecom
 • Geen Prosximus lijn vereist
 • Prima klantenservice
 • Duidelijke tarieven
telesat
 • Gevestigde naam in België
 • Zelf pakket samenstellen
 • Transparante maandtarieven
edpnet
 • Ook voor zakelijk gebruik
 • Ruime keuze
 • Combinatie-aanbieding
dommel
 • Gratis nummerbehoud
 • Ook voor alleen Internet
 • Pakketkorting
TV-vlaanderen
 • Tot 100 Mbps downloaden
 • Vast bellen + TV
 • Scherpe korting
voo
 • Alles voor jou geregeld
 • Makklijk overstappen
 • Pakket-aanbieding
SFR
 • Altijd volle snelheid surfen
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Pakketkorting
orange
 • Een rijk tv-aanbod
 • Ruime keuze
 • Lage maandtarieven


Alle plaatsen in deze gemeente