Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Neufchâteau

Overzichtelijk en snel de internetproviders in Neufchâteau vergelijken? De keuze op het gebied van internet en tv contracten is erg groot. Dit loopt van Telenet tot aan VOO, je kunt alle kanten op. Deze website helpt jou via de handige vergelijker. Vergelijk direct de populaire operators en check het voordeligste internet contract dat klopt met jouw wensen. Lekker makkelijk internet, televisie en bellen met een alles in 1 pakket integreren? Dat is ook een optie! Verder check je op onze website belangrijke informatie over thema’s als 3-in-1 pakketten of technische problemen.
ProvincieLuxemburg
GemeenteNeufchâteau
Gemiddelde downloadsnelheid39Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid18Mb/s
Gemiddeld verbruik285GB p/maand
Gemiddelde kosten€63,00 p/maand
Populaire aanbiederEllo Mobile
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn in juni 2024 opvallend veel internet operators in Neufchâteau die samen weer nogal wat interessante en voordelige TV en internet abonnementen in juni 2024 mogen aanbieden. De acties van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een Nest Thermostaat wisselen elkaar in rap tempo af. Op basis waarvan check je zelf een voordelig en betrouwbaar TV + internet contract? Internethunter helpt bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Geef vlug de gevraagde gegevens in, vergelijk de providers die voorhanden zijn en pak het contract waar jij het voordeligste bent. Vergeet niet: in veel gevallen is ADSL-internet in Neufchâteau goedkoper dan glasvezel of kabel.

5 praktische tips om te besparen op Internet en TV abonnement
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één aanbieder. (Bekijk direct de voordelen van een Internet Pack met vaste telefonie en TV.)
 2. Probeer de internetsnelheid goed in te schatten. Voor kleine activiteiten heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Neem geen dure add-ons zoals bijvoorbeeld extra betaalde kanalen. Pakketten als deze maken het internetpakket onnodig duur.
 4. Neem geen TV-abonnement. Steeds meer content is online beschikbaar (neem bijv. Pathé TV of VRT Net).
 5. Ga altijd vergelijken. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en ontdek zelf of een andere provider goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Neufchâteau?

In Neufchâteau zijn verscheidene internet pakketten die je kunt afsluiten. O.a. Scarlet, Telenet, Proximus en TV Vlaanderen. Middels ADSL, de coaxkabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Neufchâteau beschikbaar zijn? Vul de gevraagde gegevens in, en vergelijk direct de meest populaire aanbieders van internet in jouw straat in juni 2024. Populaire internet providers zijn VOO, SFR en TéléSAT. Internetaanbieders in Neufchâteau bieden degelijke pakketten met alleen internet, TV + Internet contracten, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Speciale 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. In zo’n quad-play pakket is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
proximus internet

Internet van Proximus

Populair: Proximus faciliteert in Neufchâteau internet en TV. Een stabiele internetverbinding (VDSL2), en goedkoop vast bellen.

 • Eenvoudig zelf installeren
 • Eenvoudig pauzeren terugspoelen
 • Transparante maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet werkt voor vaste telefonie, internet en TV via de televisiekabel in Neufchâteau. Gewoon snel internet, met een goede beoordeling.

 • Thuis én onderweg
 • Chromecast en Apple TV ondersteuning
 • Goedkope maandprijs
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet biedt aantrekkelijke internet tarieven in Luxemburg voor juni 2024. Zowel via ADSL als VDSL2+.

 • Goedkoop & snel internet
 • Mogelijkheid tot opnemen van TV
 • Goedkope maandtarieven

Prijzen TV en internet in Neufchâteau (tarieven juni 2024)

Het is een boeiende vraag: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van een tv en internet pakket in Neufchâteau? Het wisselt vaak per huishouden. Het tarief wordt gevormd door aspecten zoals de internetprovider (bijv. TV Vlaanderen), levering (zoals. telefoonlijn), down- en uploadsnelheid (bijv. 500Mb/s), en eventuele uitbreidingen (zoals. on demand TV kijken). Een goedkoop TV en internet abonnement in Neufchâteau vind je al vanaf €35 tot en met €75. Normaal is het 3-in-1 abonnement het minst kostbaar. Klik door naar TéléSAT.

Populaire pakketten
 • Dommel netline
 • Proximus Comfort 25 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV
 • Proximus Happy Time XL + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Telenet Whop + King
 • Telenet Basic Shake Internet+TV
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + TV + Bizz Smart XL All-in


internet vergelijken neufchateau

Veranderen van internet provider? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Neufchâteau is het slim om gelijk de postcodecheck uit te voeren. Helemaal bovenaan deze website kan je simpelweg jouw postcode en huisnummer invoeren. Dan ga je automatisch door naar de objectieve internetvergelijker. Je checkt hier enkel de abonnementen van bedrijven die ook echt actief zijn in jouw postcodegebied.

 2. Pakket samenstellen

  Nu kan jij een selectie maken uit welke onderdelen je in het pakket wilt. Alleen internet? Of liever iets met televisie erbij? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Wanneer jij een selectie hebt gemaakt kan je nog beter een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Daaropvolgend kan het handig zijn om unieke premium-zenders (denk aan BVN) te nemen. Tevens kan je jouw pakket nog persoonlijker maken met services als tv programma’s opnemen, uitzending gemist, vooruitkijken.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Het tweede aspect wat van belang is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dat wisselt tussen de 35 mb/s tot soms 150 mb/s. Wat een goede snelheid is, heeft te maken met meerdere zaken. Nuttig jij het internet alleen voor het basisgebruik als bijvoorbeeld browsen op het internet, weerbericht bekijken, nieuwswebsites lezen, youtube films kijken? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als HBO of Netflix? Houd je van multiplayer games als Dishonored? Heb je een groot of klein huishouden? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? Onze internetvergelijker geeft advies! Kies de optie ‘advies snelheid berekenen’? Op deze plek vertellen wij meer aangaande welke internetsnelheid die wij aanraden voor uiteenlopende situaties.

 4. Kosten internet abonnementen vergelijken

  Indien jij het soort abonnement en de snelheid van het internet doorgevoerd hebt kan je starten met prijzen vergelijken. De internet-aanbieders zijn normaliter geordend op tarieven p/maand. Het goedkoopste abonnement zie je dus direct staan. Een promotie is direct berekend in het maandbedrag. Diverse bedrijven hanteren een cashback bij overstappen, of bieden alternatieven. Ze verwerken de eerste paar maanden een gereduceerd tarief.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Op het moment dat je berekend hebt wie de beste provider van Neufchâteau in juni 2024 is, kan je het pakket zelf online afsluiten. Klik gewoon op ‘bestellen’ en je gaat direct door naar de bestelpagina van deze provider. Voer je prive gegevens in en dien jouw aanvraag in. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Van internet provider veranderen? Normaal regelt jouw betreffende aanbieder de opzegging van het contract middels de overstapservice.


Voordeel van het Internet Pack met telefonie + bellen

Veel woningeigenaren kiezen voor het overzichtelijke triple play abonnement. Met deze constructie beschik je over internet, digitale TV en vast bellen van 1 aanbieder voor één transparant tarief. Vandaag heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten inclusief een mobiele telefonie abonnement(ook wel Quad Play). Lees verder over SFR contract.

 • De maandelijkse lasten gaan omlaag
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice voor advies over internet & televisie
 • Providers bieden vaak gratis diensten waarbij je kunt denken aan Maandelijks 5 euro minder betalen

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Moet ik gaan voor ADSL, kabel en glasvezel?

Hiervoor gebruik je de uitkomst van de postcodecheck. Middels jouw postcode en huisnummer kun je bekijken welke soorten aansluitingen actief zijn in jouw postcodegebied. Niet elke woning kan een pakket selecteren op basis van kabelinternet en glasvezel. Gewoonlijk is ADSL/VDSL wel voorhanden (bij afwezigheid van glasvezel). Heb jij meerdere mogelijkheden? Dan zijn de gewenste snelheid en de kosten aspecten die helpen bij het maken van een keuze. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar in veel gevallen praten we ook over hogere bedragen dan bij ADSL of (coax) kabel. Bij kabel internet kom je al gauw uit bij Telenet. ADSL is doorgaans het minst duur, maar de snelheden zijn beperkt.

Wat is het snelste internet in Neufchâteau?

Het meest snelle internet komt binnen via de kabel (coax), of glasvezel. Op die manier haal je snelheden tot wel 500Mb. Leveranciers als Scarlet, Telenet en Proximusinnoveren in rap tempo. In de gemeente Neufchâteau kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Wel zijn er meer en meer nieuwe projecten om glasvezel aan te leggen. De snelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. Ook de apparatuur die je gebruikt (netwerk accessoires, netwerkkabels, modem/router) heeft hierop een effect. De maximale snelheid kan per buurt en tijdstip afwijken.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Zodra de overeenkomst is afgelopen (meestal na 1 jaar) mag je overstappen van provider. Veranderen van provider stelt eigenlijk niet veel meer voor. Normaal gesproken kan je dat online regelen. De erkende providers in België (VOO, Dommel, TV Vlaanderen, EDPnet, Orange, SFR, Scarlet, Proximus) handelen dit onderling af. Dit staat bekend als Easy Switch. Geen administratieve rompslomp meer. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Wellicht kan er ook een monteur bij je langskomen.

Huidige storingen juni 2024

Momenteel zien we geen grote storingen. In heel 2024 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Dat kan betekenen storingen bij Proximus / Scarlet. Aanpassingen aan het kabel-netwerk resulteren dikwijls in een storing bij Telenet. De klantenservice kan je hier meer over vertellen. Via sociale media merk je het snelste of het internet eruit ligt.

Is er in Neufchâteau traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Nogal wat zaken hangen samen met de te bereiken snelheid. Je kunt denken aan de kwaliteit van de kabels en waar jij de modem en router neerzet voor stabiele WiFi. Voor een betere verbinding in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kun je een speciale wifi booster/repeater of een antenne aansluiten. Zo’n trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan updates op smartphones en computers of foute router-instellingen. Een speciale specialist kan op afspraak langskomen, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 6840 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Neufchâteau

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas die heel snel en betrouwbaar informatie kan verzenden. Met deze techniek haal je de allerhoogste downloadsnelheden tot 750 Mb/s. In steeds meer postcodegebieden kan je kiezen voor fiber internet als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in Neufchâteau zijn er allerlei updates t.a.v. de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor fiber moet je altijd aansluitkosten betalen en natuurlijk het maandelijkse tarief. Deze vorm van internet wint flink aan populariteit en het prijsverschil met kabel is nog klein. Dergelijke packs zijn er al vanaf €40. Open de postcodecheck, en zie zelf of glasvezel internet in Neufchâteau een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Neufchâteau fiber internet
 • Verrassend snel internet: er zijn al providers met 1000 Mbit
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, nauwelijks storingen
 • Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid
 • Er is keuzevrijheid
 • Ondanks het weer altijd goed TV beeld

united-telecom
 • PAYLO by United Telecom
 • 100% installatiegarantie
 • Hoge welkomstbonus
telesat
 • Compleet TV-aanbod
 • Meerdere abonnementen
 • Goedkope tarieven
edpnet
 • 20 Mb upload + 200 Mb download
 • Kundige klantenservice
 • Aantrekkelijke korting
dommel
 • Met optioneel speedpack
 • Alles-in-1 pakketten
 • Aantrekkelijke maandtarieven
TV-vlaanderen
 • Uploadsnelheid tot 40 Mbps
 • Internet, TV en Bellen
 • Combinatie-voordeel
voo
 • Voor elke situatie en budget
 • Kundige klantenservice
 • Maandelijkse korting
SFR
 • Geniet van de beste TV
 • Uitgebreide TV-opties
 • Scherpe welkomstbonus
orange
 • Beste van internationale sport
 • Snel en betrouwbaar
 • Scherpe korting


Alle plaatsen in deze gemeente