Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Longlier

Zelf snel alle internetproviders in Longlier vergelijken? Het aantal beschikbare internet en televisie contracten is ontzettend groot. Dat gaat van Proximus tot aan Dommel, een keuze maken wordt steeds lastiger. Onze vergelijker helpt met objectief vergelijken. Vergelijk vandaag de populaire operators en ontdek het scherpste internet abonnement dat naadloos aansluit op het door jou geschetste plaatje. Snel bellen, tv en internet binnen het alles in 1 pakket samentrekken? Ook dat is mogelijk! Vervolgens vergaart men via onze vergelijker handige informatie over topics als zenderpakketten of 5 bruikbare bespaartips.
ProvincieLuxemburg
GemeenteNeufchâteau
Gemiddelde downloadsnelheid39,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid26Mb/s
Gemiddeld verbruik290GB p/maand
Gemiddelde kosten€55,00 p/maand
Populaire aanbiederOrange
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit moment opvallend veel internet operators in Longlier die in totaal weer een hele hoop scherpe TV en internet abonnementen in maart 2024 mogen aanbieden. De factuurkorting van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een cadeaubon van een webwinkel kunnen iedere maand weer totaal anders zijn. Op welke wijze achterhaal je direct zo’n goedkoop en betrouwbaar abonnement voor TV + internet? Onze internet-experts helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Voer moeiteloos je persoonlijke gegevens in, bekijk de af te sluiten providers en ga simpelweg voor het internet contract die financieel interessant is. Tip: normaliterADSL-internet in Longlier financieel het aantrekkelijkste.

5 internet en televisie bespaartips
 1. Sluit alle diensten af bij één internet provider. (Kijk wat onze expert zegt over een Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Wees voorzichtig met dure extraatjes zoals onder andere premium zenderpakketten. Dergelijke extra’s resulteren in een forse rekening.
 4. Schrap jouw TV-abonnement. Via internet kun je bijna alles kijken (denk aan Youtube of Be TV).
 5. Blijf vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en bekijk zelf of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Longlier?

In Longlier zijn verschillende internet pakketten aanwezig. Populaire spelers zijn Scarlet, Proximus, Telenet en VOO. Door ADSL, de coax-kabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Uitzoeken welke goedkope abonnementen in Longlier tot de mogelijkheden behoren? Versterk je persoonlijk adres, en vergelijk direct de actuele providers in jouw regio in maart 2024. Erkende internetaanbieders zijn Proximus, SFR en Base. Internetaanbieders in Longlier verkopen uitstekende internet only deals, internet + Televisie abonnementen, maar ook 3-in-1 pakketten. Aparte 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. Aan de hand van een quad play abonnement is ook mobiel bellen inbegrepen.
proximus internet

Internet van Proximus

Al geprobeerd? Proximus verkoopt in Longlier internet en TV. Hoge snelheden via VDSL2 of glas, via een betrouwbaar netwerk.

 • Geen extra gedoe
 • Overal en altijd TV kijken
 • Hoge korting
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet levert vaste telefonie, internet en TV door coax te gebruiken in Neufchâteau. Goede snelheden, aantrekkelijk geprijsd.

 • Onbeperkte data
 • Overal TV met Yelo Play
 • Pakket-aanbieding
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet is actief met snelle internet tarieven in Luxemburg voor maart 2024. Zowel via ADSL als VDSL2+.

 • De laagste prijs
 • Met het gemak van digitale TV
 • Hoge korting

Prijzen internet + TV in Longlier (tarieven maart 2024)

Interessant: wat zijn nu de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Longlier? Dat wisselt logischerwijs per huishouden. De factuur wordt opgebouwd door o.a. de provider (bijv. SFR), internet type (denk aan COAX), snelheid van het internet (bijv. 80Mb/s), en overige opties (zoals. sportzenders). Een goedkoop TV en internet pakket in Longlier is er vaak al vanaf €20 tot bedragen van €92,50. Normaal is een 3-in-1 abonnement het aantrekkelijkst. Klik door naar TV Vlaanderen tarieven maart 2024.

Populaire pakketten
 • Proximus Tuttimus XL Unlimited
 • Proximus Pack Telefonie No Limit + Smile 35 + Internet Intense + TV
 • Proximus Classic + Generation MTV 25 + Internet Start Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Maxi Pack + Free Calls National + Smart+ 65
 • Base business fix pack 12
 • Telenet Business Shake L


internet vergelijken longlier

Veranderen van internetprovider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Zodra je start met internet vergelijken in Longlier is het verstandig direct de postcodecheck op je woning uit te voeren. In onze tool vul je gewoon jouw postcode en huisnummer in. Aansluitend ga je automatisch door naar de snelste internetvergelijker. Je bekijkt in de vergelijkingstool exclusief de internet en TV pakketten van bedrijven die beschikbaar zijn in jouw wijk.

 2. Pakket samenstellen

  In de basis mag je selecteren wat je precies wilt afsluiten. Uitsluitend internet? Wil je ook TV kunnen kijken? En ben je van plan om vast te bellen? In het geval je weet wat je wilt kun jij veel simpeler alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Ook geven we jou de tools om bepaalde HD-zenders (bijvoorbeeld Comedy Central) aan te klikken. Bovendien kan je kiezen voor extra’s als extra zenderpakketten, uitzending gemist, on demand films kijken.

 3. Internetsnelheid kiezen

  Het tweede aspect wat een belangrijk onderdeel is: hoe snel wil ik dat het internet is? Dat wisselt tussen de 15 mb/s tot wel 350 mb/s. De ideale snelheid heeft te maken met diverse zaken. Passen jullie internet toe voor de meest basale activiteiten als bijvoorbeeld weerbericht bekijken, mail checken, nieuwswebsites lezen, browsen op het internet? Of stream je ook video’s of films bij Be TV of RTL Series? Ben jij liefhebber van multiplayer games als Magicka? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? Onze internetvergelijker helpt jou graag! Ga naar de optie ‘welke snelheid past bij mij’? Op deze plek vertellen wij meer over de ideale snelheid die goed is voor kleine en grote gebruikers.

 4. Prijzen vergelijken

  Op het moment dat jij het soort contract en de internetsnelheid gekozen hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De internet-aanbieders zijn in de regel in een lijst gezet a.d.h.v. maandelijkse kosten. De goedkoopste aanbieder vind je bovenaan. De maandelijkse acties en promoties zijn altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Een hoop internet providers stunten met een bepaalde welkomstkorting, of bieden alternatieven. Ze bieden de eerste paar maanden een korting van bijv. 50%.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  Zodra jij gezien hebt wie de beste provider van Longlier in maart 2024 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Klik op doorgaan (bekijken) en wij sturen je door naar de website van de aanbieder. Voer alle velden in en dien jouw aanvraag in. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Ga je veranderen van aanbieder? Steeds vaker regelt de aankomende internetprovider dat jouw huidige contract wordt opgezegd door de overstapservice.


De pluspunten van een Internet Pack met digitale TV en bellen

Een groot aantal consumenten doen een aanvraag voor het goedkope triple play pakket. Binnen zo’n pakket heb jij de beschikking over vast bellen, internet en digitale TV van één aanbieder voor één transparant tarief. Tegenwoordig zijn er tevens 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit(ook wel Quad Play). Bezoek de pagina: VOO prijzen maart 2024.

 • Een interessante pakketkorting
 • Elke maand één factuur
 • 1 vast aanspreekpunt voor je problemen rondom TV en internet
 • Je ontvangt gratis extra’s zoals bijvoorbeeld Gratis zenderpakketten

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Dat heeft alles te maken met de internet postcodecheck. Via de adresgegevens check jij welke verbindingen actief zijn voor jouw woning. Niet elk appartement kan abonnementen kiezen op basis van glasvezel of kabelinternet. Veelal is ADSL wel voorhanden (als er nog geen glasvezel ligt). Kan jij alle 3 ontvangen? In dit scenario zijn snelheid van het internet en de prijzen factoren die van invloed zijn op jouw keuze. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar in de regel ook iets duurder ten opzichte van ADSL/VDSL/Kabel. Voor verbindingen via de coax-kabel is Telenet een interessante optie. ADSL is in veel gevallen het minst duur, echter de internetsnelheid is fors minder.

Waar vind ik het snelste internet in Longlier?

De hoogste internetsnelheid komt binnen via kabel of glasvezel. Zodoende Up- en download je tot 750 Mb p/s. Leveranciers als Proximus, Telenet & Scarletinnoveren in rap tempo. In de gemeente Neufchâteau beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Wel beginnen er meer en meer nieuwe acties om het glasvezel netwerk uit te breiden. Bekijk ook . De feitelijke snelheid is niet uitsluitend de provider’s verantwoordelijkheid. Ook de hardware (wifi-versterkers, modems, routers) zijn net zo van invloed. De maximale snelheid kan per buurt en tijdstip afwijken.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

In het geval dat de overeenkomst is afgelopen (na 12 tot 24 maanden) heb jij de optie voor overstappen. Veranderen van internet abonnement is tegenwoordig niet moeilijk. Meestal kan je dat online regelen. De erkende providers in België (TV Vlaanderen, TéléSAT, EDPnet, Dommel, Orange, Telenet, Scarlet, Proximus) handelen dit onderling af. Vaak ook bekend als Easy Switch. Geen administratieve rompslomp meer. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Wellicht zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Reparaties & storingen maart 2024

Op dit ogenblik zien we geen grote storingen. Tijdens sommige periodes in 2024 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Dat kan betekenen storingen bij Proximus / Scarlet. Onderhoudsmaatregelen van het coax kabel-netwerk monden soms uit in een storing bij Telenet. De dienstverlener weet hier vaak meer over. Via FB of Twitter achterhaal je het snelste dat er mogelijk storingen zijn.

Is er in Longlier traag internet en WiFi?

Dit is per aansluiting weer anders. Diverse factoren hebben hun uitwerking op de snelheid. Om wat te noemen: de kwaliteit van de kabels en de positie van de router voor goede WiFi. Voor betrouwbare verbindingen in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een speciale adapter gebruiken. Een trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan applicaties op PC of Smartphone of een modem die onjuist is geconfigureerd. Een speciale monteur kan bij je thuis langskomen, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 6840 en stap razendsnel over

Glasvezel vergelijken Longlier

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die heel snel en betrouwbaar informatie kan verzenden. Zodoende haal je ongeëvenaarde internetsnelheden van 500-1000 Mb/s. In steeds meer plekken heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook nabij Neufchâteau zijn er verscheidene initiatieven t.a.v. de aanleg van nieuwe glasvezelverbindingen. Voor fiber betaal je eenmalige aansluitingskosten en natuurlijk het maandelijkse tarief. Een contract op ‘glas’ wordt steeds betaalbaarder, en de kosten worden steeds gunstiger. Zulk soort packs vind je al vanaf €30. Ga aan de slag met de postcodecheck, en bekijk of glasvezel internet in Longlier beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Longlier fiber internet
 • Verbluffend snel internet: dit kan oplopen tot 1000 Mbit/s
 • Een zeer betrouwbare verbinding, altijd actief
 • Uploaden en downloaden met dezelfde snelheid
 • Groot aanbod
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

united-telecom
 • 100 MB webruimte
 • Betaalbaar en snel
 • Korting bij 1 jaar
telesat
 • Goede klantenservice
 • Met handige App
 • Scherpe maandprijs
edpnet
 • VDSL XL of ADSL Xl
 • Betrouwbaar netwerk
 • Combinatie-aanbieding
dommel
 • Signaal tweede oproep
 • Alleen internet of alles in 1
 • Duidelijke prijzen
TV-vlaanderen
 • Zoveel downloaden als je wilt
 • Diverse pakketten
 • Lage prijzen
voo
 • Ruim 70 TV-kanalen
 • Zelf pakket samenstellen
 • Combinatie-voordeel
SFR
 • Eerste maand gratis
 • Stabiele verbinding
 • Goede welkomstkorting
orange
 • 2 programma’s tegelijk opnemen
 • Uitstekende klantenservice
 • Combinatie-aanbieding