Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Tournay

Moeiteloos en snel internetproviders in Tournay vergelijken? De mogelijkheden op het gebied van aanbieders van internet en tv is groot. Het loopt van Proximus tot en met SFR, er is bijna té veel keuze. Onze vergelijker helpt met objectief vergelijken. Vergelijk gemakkelijk de populaire operators en ontdek het voordeligste internet contract dat matcht met jouw verbruik en wensen. Liever televisie, bellen en internet met een alles-in-1 pakket bundelen? Dat is ook een optie! Daarbij lees jij op Internethunter.be belangrijke info over items als de overstapservice of populaire pakketten.
ProvincieLuxemburg
GemeenteNeufchâteau
Gemiddelde downloadsnelheid40Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid26,5Mb/s
Gemiddeld verbruik300GB p/maand
Gemiddelde kosten€56,00 p/maand
Populaire aanbiederProximus
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn in maart 2024 ontzettend veel internet operators in Tournay die bij elkaar weer tientallen soorten scherpe TV en internet abonnementen in maart 2024 bieden. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een webwinkel cadeaubon wisselen elkaar in rap tempo af. Hoe check je zelf een scherp geprijsd en betrouwbaar contract voor TV + internet? Wij helpen jou met het vinden van een geschikte provider. Voer direct de gevraagde gegevens in, bekijk de beschikbare providers en kies voor het internet contract die het laagst geprijsd is. Belangrijk: normaal gesproken is ADSL-internet in Tournay het goedkoopste.

5 keer besparen op je Internet en TV pakket
 1. Bestel internet, tv en bellen bij één internet provider. (Bekijk wat onze specialist vindt van een Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor de meest basale online activiteiten is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Denk kritisch na over dure extraatjes als o.a. zenderpakketten. Deze pakketten kunnen de factuur flink verhogen.
 4. Sla een los TV-abonnement over. En overweeg goedkope streamingdiensten (dat kan bijv. zijn Be TV of HBO).
 5. Stop niet met vergelijken. Kom niet voor verrassingen te staan. Vergelijk en kom er zelf achter of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Tournay?

In Tournay zijn er een groot aantal internet pakketten aanwezig. Denk aan Proximus, Telenet, Scarlet of TéléSAT. Via ADSL, de coaxkabel, en misschien zelfs glasvezel. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Tournay mogelijk zijn? Voer jouw adresgegevens in, en ontdek alle huidige providers in jouw postcodegebied in maart 2024. Veel gekozen aanbieders van zijnternet zijn VOO, TV Vlaanderen en United Telecom. Internetaanbieders in Tournay verschaffen interessante “internet-only” abonnementen, Internet + Televisie pakketten, en ook speciale 3-in-1 contracten. Unieke 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. Middels quad play constructies is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
proximus internet

Internet van Proximus

Al geprobeerd? Proximus levert in Tournay internet en TV. Internet via VDSL2 of “Glas”, vaak als beste getest.

 • Unieke Proximus packs
 • Met TV Replay
 • Scherpe tarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet is actief met TV, + internet en bellen middels de coaxkabel in Neufchâteau. Prima voorwaarden, aantrekkelijk geprijsd.

 • Telenet Whoppa: meer voor minder
 • Pauzeren en herbekijken
 • Goedkope tarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet biedt aantrekkelijke internet tarieven in Luxemburg voor maart 2024. Goedkoop en een prima snelheid (VDSL2+).

 • Gratis mailbox
 • Inclusief HD decoder
 • Goedkope prijzen

Actuele prijzen televisie & internet in Tournay (tarieven maart 2024)

Een goede vraag: wat zijn momenteel de tarieven van TV en internet in Tournay? Dat fluctueert vanzelfsprekendper adres. De nota kent z’n oorsprong in variabelen als je provider (denk aan EDPnet), internetverbinding (denk aan telefoonlijn), up/downloadsnelheid (bijv. 95Mb/s), plus andere add-ons (extra HD zenders). Een goedkoop pakket voor TV en internet in Tournay vind je al vanaf €20 tot zo’n €55. Normaal is een alles in 1 pakket het voordeligste. Lees verder over TéléSAT tarieven maart 2024.

Populaire pakketten
 • Orange Kangoeroe 40 + Internet
 • Proximus No Limit National Anytime + Favorite 55 + Internet Comfort Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Generation XL 35 + Internet Start Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Maxi Pack + TV + Smart+ 65
 • Telenet Express Digipack
 • Telenet Business Shake L + TV


internet vergelijken tournay

Veranderen van internet en TV aanbieder? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Begin met de postcodecheck

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Tournay is het aan te raden eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Op deze pagina kan je een postcode en huisnummer invullen. Als je dat gedaan hebt zit je midden in de vergelijker. Je bekijkt in de internetvergelijker uitsluitend de abonnementen van providers die verkrijgbaar zijn op jouw postcode.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  Hierna mag je selecteren wat je precies nodig hebt. Kan jij alles met enkel Internet? Of liever iets met televisie erbij? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Op het moment dat je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kun je gerichter de verschillende internet abonnementen vergelijken. Bovendien heb je de mogelijkheid om specifieke zenders (bijv. Télévesdre) te nemen. Als laatste kun je jouw pakket nog persoonlijker maken met diensten als live pauzeren, begin gemist, extra zenderpakketten.

 3. Internetsnelheid kiezen

  Wat daarna van belang is: hoe snel wil je het internet? Dit varieert tussen de 25 mb/s tot 150 mb/s. De te kiezen snelheid is gebonden aan allerlei factoren. Nuttig jij het internet alleen voor het standaard gebruik zoals youtube films kijken, browsen op het internet, weerbericht bekijken, nieuwswebsites lezen? Of kijken jullie ook on-demand TV op Pathé TV of HBO? Ben jij liefhebber van online games als Tribes: Ascend? Betreft het een groot of klein gezin? Download je met regelmaat grote bestanden? De vergelijker geeft advies! Tik op ‘advieslijst internetsnelheid’? Op deze plek vertellen wij meer m.b.t. de mogelijke snelheid die rijmt met de diverse type huishoudens.

 4. Kosten providers vergelijken

  In het geval je de gewenste diensten en de minimale snelheid ingevuld hebt is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De internet-leveranciers zijn altijd gefilterd op prijs. Het abonnement met de laagste prijs zie je als eerste. Eventuele acties en promoties zijn al doorgerekend in het totaalbedrag. Verscheidene partijen geven eenmalig een welkomstkorting weg, en een deel van de organisaties hanteren bijvoorbeeld de eerste maanden een korting van bijv. 50%.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Op het moment dat jij te weten bent gekomen wie de beste provider van Tournay in maart 2024 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik op ‘bestellen’, en je komt meteen terecht op de pagina waar je kunt afsluiten. Completeer het bestelformulier en verstuur het naar de provider. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Ga je veranderen van aanbieder? Veelal regelt de geselecteerde aanbieder van internet het opzeggen van het huidige contract via de overstapservice.


Voordeel van het Internet Pack met telefonie + bellen

Veel inwoners neigen naar het speciale triple play abonnement. In dit pakket heb jij digitale TV, internet en vast bellen van 1 partij tegen een vaste scherpe prijs. Vandaag de dag heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit(ook wel Quad Play). Check ook alles over Orange tarieven maart 2024.

 • Flink besparen op de maandlasten
 • Meer grip op de kosten, één duidelijke factuur
 • 1 vast aanspreekpunt voor alle vragen rondom internet en TV
 • Je hebt recht op interessante extra’s zoals Gratis premium zenderpakketten

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Als uitgangspositie neem je altijd de resultaten van de postcodecheck. Met behulp van de adresgegevens kun jij bekijken welke soorten aansluitingen mogelijk zijn in jouw postcodegebied. Niet iedereen heeft toegang tot (coax) kabel en glasvezel. Doorgaans is de traditionele ADSL wel voorhanden (of er moet al glasvezel liggen). Heb jij meerdere mogelijkheden? In dit scenario zijn snelheid van het internet en de prijzen aspecten die helpen bij het maken van een keuze. Het glasvezel netwerk is snel, maar normaal gesproken ligt de maandprijs iets hoger dan bij kabel of adsl. Voor internet via de kabel is een veel gekozen speler Telenet. ADSL is meestal de meest voordelige keuze, maar de snelheden zijn beperkt.

Wat is het snelste internet in Tournay?

De hoogste internetsnelheid komt binnen via de kabel (coax), of glasvezel. Op die manier Up- en download je tot 750 Mb p/s. Providers als Scarlet, Telenet en Proximuskunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Neufchâteau is nog lang niet elk huishouden aangesloten op glas. Er ontstaan meer en meer opdrachten om het glasvezel netwerk uit te breiden. De snelheid kent meer oorzaken dan de provider. De apparaten in huis (wifi-versterkers, data-kabels, modems) hebben hier invloed op. De actuele snelheid kan per buurt anders zijn.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

In het geval dat de vervaldatum van je abonnement is verstreken (na 1 jaar of 2 jaar) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Veranderen naar een internet provider gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. Gewoonlijk gebeurd dit gewoon online. De erkende providers in België (VOO, Dommel, TV Vlaanderen, EDPnet, Scarlet, Orange, Proximus, Telenet) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. We noemen dit ook wel Easy Switch. Het voordeel? Je komt niet zonder internet te zitten. Bij veel providers krijg je wel een nieuwe modem. Ook is er ook een monteur beschikbaar.

Veel voorkomende storingen maart 2024

Momenteel is er geen sprake van een storing. Tijdens sommige periodes in 2024 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Hierdoor zien we soms een storing bij Proximus / Scarlet. Aanpassingen aan het kabel netwerkresulteren dikwijls in storingen bij Telenet. De betreffende provider ligt dit vaak per mail kort toe. Via de webcare ontdek je razendsnel of er storingen of werkzaamheden zijn.

Is er in Tournay traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Verscheidene factoren hangen samen met de te bereiken snelheid. Als voorbeeld noemen we de kwaliteit van de kabels en de positie van de router voor stabiele WiFi. Voor maximale internetsnelheid door het hele huis (dus ook tuin en zolder) kan je een wifi repeater of booster of een wifi-hotspot nemen. Een trage verbinding kan daarnaast komen door programma’s op PC of Smartphone of een router die niet ideaal is afgesteld. Een installateur kan langskomen, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 6840 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken Tournay

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Dat levert jou geweldig hoge internetsnelheden van 500-1000 Mb/s. In steeds meer omgevingen heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber naast kabel en ADSL. Ook nabij Neufchâteau zijn er verscheidene initiatieven aangaande het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor fiber-internet betaal je eenmalige aansluitingskosten en natuurlijk het maandelijkse tarief. Het fenomeen glasvezel wordt steeds goedkoper, en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Zulk soort packs kun je al afsluiten vanaf €37,5. Doe de postcodecheck, en vind uit of glasvezel internet in Tournay voor jou een optie is.

Voordelen Tournay fiber internet
 • Buitensporig snel internet: snelheden tot wel 1 Gbps
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, weinig problemen
 • Even snel up- als downloaden
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • Ondanks het weer altijd goed TV beeld

united-telecom
 • Surf & Talk tegen scherpe prijs
 • Alleen internet of alles in 1
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
telesat
 • De Sateliettelevisie provider
 • Razendsnel internet
 • Transparante maandprijs
edpnet
 • Online speedtest uitvoeren
 • Supersnel vast internet
 • Scherpe tarieven
dommel
 • Razendsnelle internetverbinding
 • Eenvoudig overstappen
 • Scherpe welkomstkorting
TV-vlaanderen
 • Uploadsnelheid tot 40 Mbps
 • Voor elke portemonnee
 • Overstapbonus
voo
 • Ruim 70 TV-kanalen
 • Razendsnel internet
 • Scherpe welkomstkorting
SFR
 • Geniet van de beste TV
 • Voor elke portemonnee
 • Duidelijke maandtarieven
orange
 • Digitale TV via de kabel
 • 100% installatiegarantie
 • Voordeel op de factuur