Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Edegem

Super simpel en snel de internetproviders in Edegem vergelijken? Het aantal internet en tv abonnementen is groter dan ooit. Van Proximus tot United Telecom, hoe maak je de juiste keuze? Deze website helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk snel de beste operators en achterhaal het voordeligste internet abonnement dat in lijn is met het door jou geschetste plaatje. Gelijk internet, bellen en televisie met het alles in 1 pakket afsluiten? Ook dit behandelen we uitvoerig. Verder check jij op deze website handige info over zaken zoals opbouw van de factuur en tips voor sneller internet.
ProvincieAntwerpen
GemeenteEdegem
Gemiddelde downloadsnelheid35Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid27,5Mb/s
Gemiddeld verbruik200GB p/maand
Gemiddelde kosten€58,00 p/maand
Populaire aanbiederScarlet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn hedendaags meer en meer internet operators in Edegem die tezamen weer flink wat scherpe TV en internet abonnementen in juni 2022 kunnen aansluiten. De factuurkorting van de goedkoopste provider, en gratis cadeau’s voor nieuwe klanten als een iPad wisselen elkaar in rap tempo af. Met andere woorden, hoe achterhaal jijmoeiteloos een goedkoop en innovatief pakket voor TV + internet? Internethunter helpt jou met het vergelijken van prijzen. Vul direct jouw eigen gegevens in, doorzoek de beschikbare providers en pak het internet abonnement met het laagste tarief. Vergeet niet: normaal gesproken is ADSL-internet in Edegem financieel het aantrekkelijkste.

Bespaar op je TV en Internet kosten met deze tips
 1. Sluit alle diensten af bij één provider. (Bekijk direct de voordelen van een Internet Pack met bellen en TV.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor de meest basale online activiteiten heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Neem geen dure add-ons als onder andere zenderpakketten. Deze uitbreidingen kunnen de factuur flink verhogen.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. Steeds meer content is online beschikbaar (onder andere Be TV of Netflix).
 5. Ga altijd vergelijken. Kom niet voor verrassingen te staan. Vergelijk en onderzoek of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Edegem?

In Edegem zijn er een groot aantal internet pakketten beschikbaar. Dit kan zijn Telenet, Scarlet, Proximus en TéléSAT. Via ADSL, de coaxkabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Checken welke goedkope abonnementen in Edegem er allemaal zijn? Geef je prive gegeven in, en achterhaal alle beste of goedkoopste internetaanbieders in jouw regio in juni 2022. Interessante internetproviders zijn Proximus, TV Vlaanderen of United Telecom. Internetaanbieders in Edegem verschaffen prima “internet-only” abonnementen, Internet + TV contracten, en natuurlijk 3-in-1 pakketten. Aparte 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. In zo’n quad-play pakket voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
proximus internet

Internet van Proximus

Aanrader: Proximus biedt in Edegem internet en TV. Een stabiele internetverbinding (VDSL2), en goedkoop vast bellen.

 • Proximus Tuttimus
 • TV pauzeren en herbekijken
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet werkt voor internet, Bellen en TV door coax te gebruiken in Edegem. Prima voorwaarden, met korting voor nieuwe klanten.

 • Overal in huis Wifi
 • Meer dan 80 verschillende zenders
 • Hoge welkomstkorting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet levert snelle internet tarieven in Antwerpen voor juni 2022. Via VDSL2+ tot wel 50 Mbit/s.

 • Scarlet Secure PC
 • TV kijken in hoogste kwaliteit
 • Altijd aanbiedingen

Geldige prijzen televisie en internet in Edegem (tarieven juni 2022)

Een goede vraag: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van een tv en internet pakket in Edegem? Dit verandert allicht per consument. De prijs per maand wordt bepaald door aspecten zoals de provider (denk aan Proximus), levering (denk aan kabel), maximale internetsnelheid (bijv. 160Mb/s), en extra’s (zoals. videotheek thuis). Een goedkoop pakket voor internet en tv in Edegem vind je al vanaf €20 t/m €67,50. Veelal is 3-in-één het goedkoopste. Check ook alles over Orange tarieven.

Populaire pakketten
 • Billi Dualplay TV
 • Proximus Favorite 35 + Internet Comfort Onbeperkt + Belgacom TV
 • Proximus Happy Time XL + Generation MTV 25 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Maxi Pack + Free Calls National + Easy+ 45
 • Base Mobile 2 + business fix pack 12
 • Telenet Business Shake XL + TV


internet vergelijken edegem

Veranderen van TV en internet provider? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Doe de postcodecheck

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Edegem is het verstandig eerst een postcodecheck op je adres te doen. Op deze pagina voer je gemakkelijk jouw adresgegevens in. Dan wordt je verwezen naar de internet + TV vergelijker. Je bekijkt hier exclusief de internet-contracten van internet-providers die beschikbaar zijn in jouw wijk.

 2. Pakket samenstellen

  In deze stap kan je aanvinken wat je precies nodig hebt. Uitsluitend internet? Wil je het aanvullen met digitale TV? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Wanneer jij een selectie hebt gemaakt kan je veel specifieker een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Ook is het misschien slim om specifieke zenders (denk aan vlaamsparlement.tv) te selecteren. Daarnaast kan jij wensen doorgeven m.b.t. add-ons als vooruitkijken, extra zenderpakketten, on demand films kijken.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat tevens een belangrijke vraag is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dat loopt van 35 mb/s en 450 mb/s. Wat een goede snelheid is, kies je op basis van diverse variabelen. Willen jullie internet alleen gebruiken voor het standaard gebruik zoals bijvoorbeeld het nieuws lezen, het weer bekijken, surfen op het internet, e-mailen? Of kijken jullie ook on-demand TV op Youtube of VRT Net? Houd je van online spelletjes als Half-Life 2: Episode One? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? De vergelijker biedt ondersteuning! Klik op de optie ‘welke snelheid kiezen’? Daar tref je hulp m.b.t. de perfecte snelheid die rijmt met verschillende gebruikerstypes.

 4. Prijzen internet abonnementen vergelijken

  Als jij het soort abonnement en maximale snelheid geselecteerd hebt kan het vergelijken prijzen beginnen. De internet-aanbieders zijn normaal gesproken gesorteerd op tarieven p/maand. De internet provider met de laagste prijs komt als eerste naar voren. Een mogelijke promotie is verwerkt in het maandbedrag. Meerdere leveranciers hanteren een concrete welkomstpremie, en sommige providers geven de eerste paar maanden een factuur voordeel van €5.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  Wanneer jij gezien hebt wie de beste provider van Edegem in juni 2022 is, kun jij zelf het contract online regelen. Kies de blauwe knop, en je wordt snel doorgestuurd naar de pagina waar je kunt afsluiten. Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het naar de provider. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Verander je van aanbieder? In veel gevallen faciliteert de betreffende provider de opzegging van het contract door gebruik te maken van de overstapservice.


Vier voordelen van het Internet Pack incl. vaste telefonie en TV

Een groot aantal families kiezen voor het voordelige triple play abonnement. Met deze constructie ontvang je internet, digitale TV en vast bellen van één provider voor één transparant tarief. Tegenwoordig bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen(ook wel Quad Play). Klik door naar Scarlet promoties.

 • Forse korting op de factuur
 • Alle kosten op 1 afrekening
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Je ontvangt gratis extra’s als 1GB+ Gratis data voor je smartphone

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over afsluiten van internet, tv en bellen

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

Hiervoor gebruik je de postcodecheck. Na het invullen van de adresgegevens kan jij zien of ADSL/Kabel/Glasvezel mogelijk zijn voor jouw geval. Niet ieder huishouden kan een pakket selecteren op basis van kabel en glasvezelinternet. Doorgaans is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel mogelijk (tenzij er reeds glasvezel ligt). Kan op jouw adres alles? In dit scenario zijn minimale internet snelheid en de kosten onderdelen die helpen bij het maken van een keuze. Glasvezel is de snelste optie, maar normaal gesproken is dit ook veel duurder als je het afzet tegen ADSL en de kabel. Voor verbindingen via de coax-kabel is Telenet een uitstekende keuze. ADSL is normaal gesproken het aantrekkelijkst geprijsd, maar ook trager dan andere opties.

Welke provider heeft het snelste internet in Edegem?

Het meest snelle internet zal je ontvangen via glasvezel of de kabel. Zodoende Up- en download je tot 750Mb. Aanbieders als Proximus, Telenet en Scarletzijn hier druk mee bezig. In de gemeente Edegem is nog lang niet elk huishouden aangesloten op glas. Er zijn meerdere acties om de glasvezel-adoptie te versnellen. De internetsnelheid is niet alleen een kwestie van provider. Ook de gebruikte apparatuur (netwerkkabels, netwerk accessoires, modem/router) is zeer relevant. De snelheid die uit een speedtest komt kan per huishouden en tijdstip afwijken.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Als je huidige contract niet meer geldig is (na 1 jaar of 2 jaar) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Veranderen van internetprovider gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. In de regel regel je dit online. De populaire providers in België (TV Vlaanderen, VOO, Dommel, EDPnet, SFR, Orange, Scarlet, Proximus) hebben hier afspraken over gemaakt. Misschien ken je het wel als Easy Switch. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Ook kun je gebruik maken van installateurs.

Veel voorkomende storingen juni 2022

Op dit ogenblik hebben we niet te maken met een storing. In de loop van 2022 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Dit resulteert mogelijk in storingen bij Proximus / Scarlet. Veranderingen aan het coax kabel-netwerk betekenen vaker een storing bij Telenet. Een medewerker van de klantenservice stelt je daarvan op de hoogte. Via de sociale kanalen ontdek je razendsnel dat er wellicht onderhoud wordt gepleegd.

Is er in Edegem traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Nogal wat zaken beïnvloeden de internetsnelheid. Neem nu de (UTP) kabel klasse en de plek waar de modem staat voor goede WiFi. Voor stabieler internet in garage of tuin kan je een wifi repeater of booster of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Een trage verbinding kan ook te danken zijn aan applicaties op je PC, tablet of telefoon of een modem die onjuist is geconfigureerd. Een speciale installateur kan langskomen, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 2650 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken Edegem

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas die lichtsignalen met informatie over grote afstanden kan transporteren. Dat levert jou een ontzettend hoge internetsnelheid, tot wel 1000 Mb per seconde. In steeds meer straten heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in Edegem zijn er tal van plannen rondom nieuwe netwerken van glasvezel internet. Voor pakketten met fiber geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en maandelijkse abonnementskosten. Het glasvezel internet wordt steeds laagdrempeliger en de kosten worden steeds gunstiger. Zulk soort packs zien we al terug vanaf €42,5. Open de postcodecheck, en kom erachter of glasvezel internet in Edegem tot de mogelijkheid behoort.

Voordelen Edegem fiber internet
 • Hoogste snelheden: dit loopt op tot 1 gigabit per seconde
 • Een zeer betrouwbare verbinding, weinig storingen
 • Downloaden en uploaden met dezelfde hoge snelheden
 • Er is keuzevrijheid
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

united-telecom
 • Mobiel, vast internet en telefonie
 • Kundige klantenservice
 • Duidelijke maandprijs
telesat
 • Compleet TV-aanbod
 • Inclusief alle apparatuur
 • Goedkope tarieven
edpnet
 • Inclusief vaste telefonie
 • Eenvoudig overstappen
 • Scherpe korting
dommel
 • Met optioneel speedpack
 • Het alternatief in België
 • Scherpe korting
TV-vlaanderen
 • Thuis en onderweg TV kijken
 • Voordelig bellen
 • Duidelijke tarieven
voo
 • Met Voo Internet Security
 • Vaste lage prijs
 • Duidelijke tarieven
SFR
 • Incluief SFR Box
 • Alles-in-1 pakketten
 • Scherpe welkomstbonus
orange
 • Tot wel 200 uur opnemen
 • Supersnel overstappen
 • Duidelijke prijzen