Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Mortsel

Overzichtelijk en snel alle internetproviders in Mortsel vergelijken? De keuze op het gebied van internet en televisie contracten is enorm. Dat gaat van Proximus tot en met TV Vlaanderen, de goede aanbieder kiezen is lastig. Internethunter.be helpt met het maken van een keuze. Vergelijk direct alle grote operators en check het meest geschikte internetaanbod dat rijmt met jouw eisenpakket. Snel bellen, internet en televisie binnen een alles in 1 pakket nemen? Ook dit behandelen we uitvoerig. Bovendien vergaar jij via de Internethunter handige informatie over onderwerpen als uitleg over de factuur en handige bespaartips.
ProvincieAntwerpen
GemeenteMortsel
Gemiddelde downloadsnelheid34,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid27Mb/s
Gemiddeld verbruik295GB p/maand
Gemiddelde kosten€57,00 p/maand
Populaire aanbiederProximus
ProximusScarletOrangeTV VlaanderenTéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden in juli 2020 best veel internet operators in Mortsel die gezamenlijk weer ontzettend veel voordelige TV en internet abonnementen in juli 2020 mogen aanbieden. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een gratis luchtballonvaart wisselen iedere maand weer enorm. Hoe achterhaal jijeenvoudig een goedkoop en goed abonnement voor internet + TV? Wij helpen jou met het vergelijken van prijzen. Vul direct jouw eigen gegevens in, bekijk de diverse providers en kies voor het internet + tv pakket die het laagst geprijsd is. Vergeet niet: normaliterADSL-internet in Mortsel het goedkoopste.

5 keer besparen op je Internet en televisie pakket
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één provider. (Check meer info over een Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor de meest basale online activiteiten is 50 – 100 Mb/s meer dan genoeg.
 3. Voorkom dure onnodige extra’s zoals o.a. thema pakketten. Pakketten als deze zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Neem geen TV-abonnement. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (neem bijv. Youtube of Be TV).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Kom niet voor verrassingen te staan. Vergelijk en ontdek zelf of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Mortsel?

In Mortsel zijn allerlei internet pakketten actief. Denk aan Telenet, Proximus, Scarlet of Dommel. Via ADSL (het telefoonnetwerk), de tv-kabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Mortsel voor jou mogelijk zijn? Versterk je persoonlijk adres, en ontdek alle beste of goedkoopste aanbieders in jouw regio in juli 2020. Interessante aanbieders zijn VOO, EDPnet of Billi. Internetaanbieders in Mortsel verkopen interessante losse pakketten voor internet, internet + TV abonnementen, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Extra 4-in-1 pakketten kunnen extra veel voordeel opleveren. Via een quad play pakket is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
proximus internet

Internet van Proximus

Populair: Proximus verkoopt in Mortsel internet en TV. Internet via VDSL2 of glasvezel, met gratis Cloud opslagruimte.

 • Tot 100 Mbit/s
 • Meer dan 80 zenders
 • Duidelijke prijzen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet verkoopt Tv, internet en vaste telefonie door coax te gebruiken in Mortsel. Gewoon snel internet, met korting voor nieuwe klanten.

 • Hoge snelheden internet (max 200 Mb)
 • Uiteenlopende entertainment pakketten
 • Combinatie-aanbieding
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet is actief met laag geprijsde internet tarieven in Antwerpen voor juli 2020. Via VDSL2+ tot wel 50 Mbit/s.

 • TV, internet en bellen in 1 pakket
 • Kijk tot 36 uur terug met TV replay
 • Scherpe welkomstbonus

Actieprijzen TV en internet in Mortsel (tarieven juli 2020)

Het is een boeiende vraag: wat zijn tegenwoordig de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Mortsel? Het varieert normaliter per adres. De internet + TV factuur wordt bepaald door o.a. de gekozen provider (bijv. SFR), internet type (bijvoorbeeld telefoonlijn), internetsnelheid (bijv. 140Mb/s), en andere extra’s (tv live pauzeren). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Mortsel kun je afsluiten vanaf €30 t/m €67,50. In algemene zin is het alles in 1 pakket de voordeligste optie. Check ook alles over VOO tarieven juli 2020.

Populaire pakketten
 • Orange Dolfijn 10 + Voice + Internet
 • Proximus Generation MTV 15 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Favorite 35 + Internet Start Pack + Belgacom TV
 • Proximus Smart 35 + Internet Maxi Pack
 • United Telecom Surf & Talk VDSL
 • Telenet FLUO met Digitale Telefonie + Kong Business


internet vergelijken mortsel

Veranderen van internet en TV aanbieder? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Doe de postcodecheck

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in Mortsel is het cruciaal snel de internet postcodecheck te doen. In onze tool kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Daarna kom je terecht in de internet-vergelijker. Je ziet op deze plek uitsluitend de internet-pakketten van internet-providers die ook leveren in jouw buurt.

 2. Een internetpakket kiezen

  Nu kan jij een selectie maken uit hoe jouw pakket er uit moet zien. Is Internet Only voldoende? Of een combinatie met TV? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Zodra je weet wat je zoekt kun jij veel simpeler een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Ook is het misschien slim om extra zenderaanbod (denk aan Eurosport) aan te klikken. Eveneens kun jij kiezen voor specifieke diensten als extra zenderpakketten, uitzending gemist, on demand films kijken.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Wat daarna van belang is: de snelheid van het internet. Dat loopt van 40 mb/s tot wel 500 mb/s. Wat voor jou geschikt is, heeft te maken met verschillende aspecten. Passen jullie internet toe voor de standaard toepassingen zoals bijv. weerbericht bekijken, browsen op het internet, nieuwswebsites lezen, youtube films kijken? Stream je regelmatig video’s via Pathé TV of VRT Net? Ben je een fervent speler van online spelletjes als Thief Deadly Shadows? Ben je alleen of met een heel gezin? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Onze internetvergelijker biedt hiervoor uitkomst. Klik op de optie ‘welke snelheid kiezen’? Hier adviseren wij aangaande de mogelijke snelheid die wij adviseren voor verschillende soorten gebruikers.

 4. Kosten internet abonnementen vergelijken

  In het geval je het gewenste pakket en de snelheid van het internet gekozen hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De aanbieders worden in de meeste gevallen in een lijst gezet a.d.h.v. tarief per maand. Het pakket met de laagste prijs zul je altijd bovenaan zien. De maandelijkse acties en promoties zijn altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Bijna alle aanbieders geven eenmalig een welkomstkorting weg, of geven iets anders weg. Zij verstrekken de eerste paar maanden een korting van €10.

 5. Overstappen van internetprovider

  Op het moment dat jij berekend hebt wie de beste provider van Mortsel in juli 2020 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Klik op ‘bekijk’, en je wordt automatisch doorgestuurd naar de desbetreffende aanbieding. Completeer het bestelformulier en verstuur de aanvraag. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Ga je veranderen van leverancier? Veelal verzorgt de betreffende internet-provider de opzegging van het contract via de overstapservice.


Het gemak van een Internet Pack (plus tv en vaste telefonie)

Een groot aantal huishoudens kopen het overzichtelijke triple play abonnement. Met deze constructie krijg je vast bellen, digitale TV & internet van één leverancier voor een vaste maandprijs. Tegenwoordig kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit(ook wel Quad Play). Ook interessant: Proximus promoties.

 • Het is goedkoper dan alles los afsluiten
 • Maandelijks 1 factuur
 • 1 vast aanspreekpunt voor advies over internet & televisie
 • Je hebt recht op interessante extra’s zoals o.a. Gratis Netflix

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

Dit wordt gebaseerd op de uitslag van de postcodecheck. Via jouw postcode en huisnummer kan jij zien welke soorten aansluitingen er allemaal zijn voor jouw situatie. Niet ieder mens kan een pakket selecteren op basis van kabel of glasvezelinternet. Gewoonlijk is ADSL/VDSL wel beschikbaar (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Alle 3 opties mogelijk? In dit scenario zijn minimale internet snelheid en de kosten aspecten die helpen bij het maken van een keuze. Een contract op glasvezel is stabieler, maar in veel gevallen ligt de maandprijs iets hoger dan bij andere opties. Bij internet via de kabel kun je kiezen voor Telenet. ADSL is in veel gevallen het aantrekkelijkst geprijsd, maar is ook een stuk slomer.

Wie biedt het snelste internet in Mortsel?

Het allersnelste internet krijg je via de kabel (coax), of glasvezel. Daarmee download je met wel 750 Mb p/s. Leveranciers als Proximus, Telenet en Scarletzijn hier druk mee bezig. In de gemeente Mortsel is er nog geen 100% dekking. Wel zien we diverse acties voor de aanleg van glasvezel. De snelheid is niet alleen een kwestie van provider. Ook de apparatuur die je gebruikt (modem/router, wifi-repeaters) speelt een belangrijke rol. De feitelijke snelheid kan per huishouden weer verschillen.

Hoe gaat het opzeggen en overstappen van provider in z’n werk?

In het geval dat de vervaldatum van je abonnement is verstreken (binnen 1 maand) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen van internetprovider is tegenwoordig niet moeilijk. Dikwijls kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. De erkende providers van ons land (TV Vlaanderen, EDPnet, TéléSAT, VOO, SFR, Orange, Telenet, Scarlet) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. We noemen dit ook wel Easy Switch. Het voordeel? Je komt niet zonder internet te zitten. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Vaak ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Problemen & storingen juli 2020

Momenteel zien we geen grote storingen. Ook in 2020 is er wel onderhoud aan het glasvezel of ADSL netwerk. Dat kan uitdraaien in een Proximus / Scarlet storing. Upgrades van het coax kabel-netwerk monden soms uit in Telenet storingen. Een medewerker van de klantenservice zal dit vroegtijdig aangeven. Via Facebook en Twitter wordt jij de hele dag geïnformeerd of er storingen of werkzaamheden zijn.

Is er in Mortsel traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Heel veel variabelen beïnvloeden de snelheid. Neem bijvoorbeeld de aansluitingen (kabels) en de modem en router plekken in huis voor snelle WiFi. Voor een goede verbinding in tuin, garage of zolder kan je een wifi repeater of booster of een 4G verbinding gebruiken. Een trage verbinding kan daarnaast komen door applicaties op laptops of telefoons of een router die verkeerd staat ingesteld. Een professionele specialist kan op afspraak langskomen, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 2640 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken Mortsel

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Concreet: ongeëvenaarde internetsnelheden tot wel 1000 Mb/s. In steeds meer omgevingen bestaat er de optie tot fiber internet of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook in en rondom Mortsel zijn er interessante ontwikkelingen rondom aanleg en/of uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor abonnementen met fiber wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten en uiteraard een bedrag per maand. “Glas” wordt steeds betaalbaarder, en prijzen/tarieven steeds aantrekkelijker. Deze speciale packs kan je al nemen vanaf €32,5. Doe de postcodecheck, en vind uit of glasvezel internet in Mortsel voor jou een optie is.

Voordelen Mortsel fiber internet
 • Ongekend snel internet: dit kan oplopen tot 1 Gbps
 • Een zeer betrouwbare verbinding, nauwelijks storingen
 • Uploaden en downloaden gaat even snel
 • Veel keuze in aanbieders
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

united-telecom
 • Surf & Talk tegen scherpe prijs
 • Stabiele verbinding
 • Scherpe prijzen
telesat
 • Gratis wif-modem
 • Meerdere abonnementen
 • Goede welkomstbonus
edpnet
 • Online speedtest uitvoeren
 • Supersnel vast internet
 • Pakket-aanbieding
dommel
 • De vriendelijkste internetprovider
 • Met gratis Wifi modem
 • Lage maandtarieven
TV-vlaanderen
 • Onbeperkt internet
 • Voordelig bellen
 • Combinatie-voordeel
voo
 • Zelf je pakket samenstellen
 • Verschillende contracten
 • Transparante maandtarieven
SFR
 • Scherp geprijsde packs
 • Uitgebreide TV-opties
 • Aantrekkelijke maandtarieven
orange
 • Supersnel 4g internet
 • Prima klantenservice
 • Transparante tarieven